شاتل که همیشه تعطیله خدا رو شکر.نقل قول:
Printable View
شاتل که همیشه تعطیله خدا رو شکر.نقل قول:
این یک گیگا ترافیک رایگان که شاتل به ما صدقه داده تا کی میشه ازش استفاده کرد نوشته تا پایان دوره جاری حالا این دوره جاری کی است
فقط اسفند دود کنید تا چشم نخورند :19:
بابا هنوز سال تحویل نشده، بذارید اول فروردین معلوم میشه ترافیک رایگان میدن یا نه، تازه بطور رسمی و علنی هم اعلام نمیکنن، باید خودمون دم به ساعت تست کنیم ببینیم رایگان شده یا نه:31::31::31:
....................................
ما که سال پیش شاتل نبودیم امسال هم راضی بودیم عیدی نده سرعت شبانه رو درست کنه.نقل قول:
سلام
آقا شماها با voice و web مسنجر مشکلی ندارین؟
واسه من یه مدت غیر فعال شده!
از شاتل هست یه از مخابرات یا از یاهو؟
google talk و skpye هم همیجوریه هی دیسکانکت میشه:(
واسه من هم یک 2 - 3 هفته ای هست هیچ ویسی کار نمیده.نقل قول:
سلام
من اکانتم تا 2 فروردین تموم میشه!
و میخوام همین سرویس رو دوباره بگیرم. (یا شایدهم عوض کنم )
1-الان هم که تعطیلات عیده و نمایندگیش باز نیست!
چطوری سرویس جدید بخرم؟
2-در ضمن یه پیش فاکتور توی سایتش اضافه شده ولی دوره ی قبلو پرداخت کردم.
این چیه؟یعنی اگر اینو واریز کنم همین سرویس رو دوباره میدن؟
ممنون!
عیدی منو ندادن پارسال شاتل دست و دل باز تر بود !
اگر به موقع ( مثلاً اگر سرویسات یک ماهه است سر یک ماه میزان ترافیکی که داری را تمام کنی و نه زودتر!) با پرداخت آن پیش فاکتور از طریق اینترنت اکانتت شارژ میشود!نقل قول:
(در قسمتی از آن پیش فاکتور (بالا سمت چپ) مهلت پرداخت: تعیین کرده که باید تا آن تاریخ پیش فاکتور را پرداخت کنی)
این برای حالتی بود که مثل الان به تعطیلی خورده باشیم چون در زمان غیرتعطیل اگر زودتر از موعد هم تمام کرده باشی پول را به حساب میریزی ( از طریق اینترنت یا حضوری در بانک) و با نماینده شاتل در شهرتان تماس میگیری و آنها هم بعد از چند ساعت برایات شارژ میکنند
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
عیدی پیشکش،نقل قول:
فیلترینگ غیرمنطقی و کیلوییشان را درست کنند
ترافیک شبانهشان را پایین نیاورند و کم فروشی نکنند
ترافیک رایگان عیدی نخواستیم!