من برای 3372 راهی که به عدد نشون بده پیدا نکردم اما وقتی آنتن رو پر نشون میده حتما سیگنال متوسط رو به خوب و با آپلود بالا معلوم میشه که کیفیت سیگنال هم خوبه،نقل قول:
من حدس میزنم سیگنال شما حدود منهای 70 دی بی امه، صرفا یه حدس
Printable View
من برای 3372 راهی که به عدد نشون بده پیدا نکردم اما وقتی آنتن رو پر نشون میده حتما سیگنال متوسط رو به خوب و با آپلود بالا معلوم میشه که کیفیت سیگنال هم خوبه،نقل قول:
من حدس میزنم سیگنال شما حدود منهای 70 دی بی امه، صرفا یه حدس
منم مشهدم با همین مودم که دارین سرعتم 23 مگ هست از سرور hiweb و با سرور های دیگه 18 مگ ؟؟ شما کجای مشهد هستی ؟نقل قول:
گلشهرنقل قول:
هنوز بسته مناسب نگرفتم و قراره فردا روی حجم هدیه سیمکارت تست های مناسبی انجام بدم
این تست هول هولکی انجام شد...
نمیشه عزیز من من خریدم حتی کد مانده گیری که با اس اومده بود کار نمیکرد یک ماه پیگیزی کردم نفهمیدن یا نمیخاستن بفهمن من چی میگم . بعد شکایت کردم تنظیم مقرارات اخرس اومدن گفتن کدی که اختصاص داده بودن اجرایی نشده. خیلی دروغ تحویل میدننقل قول:
Sent from my S5-F using Tapatalk
دوستان من حدودا 10 روز پیش یک مودم خریدم با سیمکارت هدیه اونجا گفت باید یه بسته بخری تا 10 گیگ هدیه هم فعال بشه من یه بسته 3 گیگ خریدم اون بستم تموم شده یه 10 گیگ دیگه هم خریدم 7 روز هم گذشته هنوز 10 گیگ هدیه فعال نشده
باید کار خاصی انجام بدم؟ یا بذارم حجم بسته تموم بشه دیگه بسته نخرم فعال بشه یا جور دیگه ای هست؟
من چند روز پیش دو تا نیم ساعت گرفتم در حالی که بسته بلند مدت هم دارم. جالبش اینه که پیام فعال سازی هم نیومد اما من توی ایرانسل من هی چک میکردم و زمانی که از موجودیم برداشت توی بسته ها هم نشون داد / برای اینکه بسته ها رو لحظه ای ببینید باید بک رو بزنید ( برید عقب ) و دوباره برگردید تا اطلاعات رو همون لحظه پردازش کنه. تنها موردی که دوستان اشاره کردن اینترنت و حجم هدیه هست که با وجود اون نمیشه هیچ بسته ای خرید و همیشه هدیه اولویت اوله. من حتی سه تا بسته هم زمان هم داشتم. یک شش ماه یک یک ماهه 6 - 12 و یدونه هم نیم ساعته همیشه بلند مدت اولویت آخر بوده. به هر حال برای جلوگیری از ضرر بعد از فعال سازی باید چک کنی ببینی از کدوم کم می کنه تا گرفتار پشتیبانی نشینقل قول:
اون سیم کارت همراه با مودم که همراه مودم فرستادن باید ثبت نام بشه که ترافیک هدیه تعلق بگیره وگرنه تا وقتی سریال مودم ثبت نشه بسته هدیه تعلق نمیگیره بعد از ثبت نام یک هفته بعدش به صورت اعتبار ریالی اضافه رو میشه رو سیمکارتتوننقل قول:
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
من که هیچوقت به کدهای ارایه شده نتونستم اعتماد کنم. واضح و شفافم نمیان بگن چرا و چگونه انگاری تو این بی خبری و ندونم ها پول بیشتری نصیبشون میشه. نه فقط ایرانسل همشون
Sent from my S5-F using Tapatalk
من دفتر فروش نرفتم و سیم کارت هم نخریدمنقل قول:
نمایندگی اصلی خود ایرانسل رفتم همون سیم کارت هدیه که روی مودم بود رو همونجا برام فعال کرد و همون رو هم الان دارم استفاده میکنم ولی تا الان به جز بسته هایی که خریدم از اینترنت و یا محدود شارژی که کردم که از طریق خود برنامه ایرانسل من بسته نامحدود 30 دقیقه ای رو بخرم هیچ اعتبار یا اینترنتی به من داده نشده
چی کار کنم؟ زنگ بزنم بهشون؟
ممنونم.من مودم جدا خریدم.سیم کارت هم جدا.اول سیم کارت خریدم و بعدش مودم 4g
چی کار کنم الان