پادگان اردکان یزد چجور جاییه ؟ سخته ؟ هتله ؟
کمد داره ؟ اگه داره چقدریه ؟ ساک هم توی کمد جا میشه ؟
Printable View
من این استرس دوستان رو می بینم یاد خودم میفتم که می خواستم برم خدمت الان که پیر شدم :n02:
اقا یه سوال داشتم :
من این کارت پایان خدمتم رو بردم واسه تعویض پلیس +10000 برای هوشمند کردن (حالا کلا هیجا بدردمون نخورد ):n05: الان 4 ماه هست سر میزنم رسید رو نشون میدم میگن در حال بررسی هست کسی میدونه چقدر طول می کشه اگر صحبت استعلام هم باشه تا حالا باید میومد نگن دوباره برم خدمت :n08: من طاقتش رو ندارم با 30 سال سن دوباره لباس خاکی بپوشم :n14:
زمانیکه میخوای دفترچه بفرستی ، تاریخ پیشنهادی رو بزن 1 ذیماهنقل قول:
سلام ، من فردا یا پس فردا دفترچه رو پست میکنم ، میخام درخواست تعجیل بدم ، مدرکم کاردانیه .
میخواستم بدونم چطوریه و کی اعزامم ؟! چطوری میشه خیلی زود تر رفت ؟!
بعد از دو سه روز که برگ سبزت رو از پلیس +10 گرفتی اگه دیدی تاریخ دیرتر خوردی به همون یارو بگو میخوام درخواست تعجیل بزنم....
اینا رو بخون رفیقنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[حذف شد ]
ظاهرا روال اداریش همینجوریهنقل قول:
من این کارت پایان خدمتم رو بردم واسه تعویض پلیس +10000 برای هوشمند کردن (حالا کلا هیجا بدردمون نخورد ) الان 4 ماه هست سر میزنم رسید رو نشون میدم میگن در حال بررسی هست کسی میدونه چقدر طول می کشه اگر صحبت استعلام هم باشه تا حالا باید میومد نگن دوباره برم خدمت
یعنی 5-6 ماه طول میکشه
یکی دیگه از دوستان چند صفحه پیش پرسیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که SNOW PATROL عزیز جواب داده ، یه نگاه بنداز
1 دی ؟! نه بابا ، زودتر میخام برم ، تا اول آذر ته تهش ، همون موقع درخواست تعجیل بزنم واسه کی در میام ؟!نقل قول:
عزیز تا جایی که ذهنم یاری میکنه شما فوق دیپلم بودی ما اصلا برای فوق دیپلم به بالا اعزام زود تر از دی نداریمنقل قول:
تحصیلات دانشگاهی فقط اول ماه های زوج .. دیپلم و زیر دیپلم 19 هر ماه
خوب تعجیل یعنی چی ؟!نقل قول:
تعجیل یعنی چی ؟ خب اسمش روشه دیگهنقل قول:
شما اعزامتون میوفته مثلا برج 12 تعجیل میزنید میشه 10
سلام. یکی از رفقای بنده لیسانسش عربی هست و فوق لیسانسش حقوق،
آیا میشه با این مدرک فوق لیسانس، امریّه بگیره؟
خوب الان چی ؟! حالت معمولی میشه برج 10 ، اگه الان تعجیل بزنم میشه واسه کی !؟نقل قول:
العان اصولا برای شما تعجیل نمیزنن چون اعزامی تا دی ماه نداریمنقل قول: