دلم واسه سیاوشم میسوزه... از دستش دلخورم ولی دوسش دارم! طفلی تک به تکا جو میگیرتش!!
خوش به حال لنگیای مرده خور به هر حال
آقا خبر نذارین... صبر کنین بحث ها که تموم شد خبر ها رو مرتب پشت هم بذارین
ممنون
دلم واسه سیاوشم میسوزه... از دستش دلخورم ولی دوسش دارم! طفلی تک به تکا جو میگیرتش!!
خوش به حال لنگیای مرده خور به هر حال
آقا خبر نذارین... صبر کنین بحث ها که تموم شد خبر ها رو مرتب پشت هم بذارین
ممنون
من برای قلعه نوعی پیغام گذاشتم ! گفتم که با همه بی غیرتها برخورد کنه ! محرومشون کنه ! همچنین خوده ترسوشو !نقل قول:
اگر بخونه !
ولی در کل قهرمان میشیم
شک ندارم
مگه هند از عمد اخراج نداره؟ چرا قرمز نداد این ترکی؟ بابا یه بازی هم محروم بشه یه بازیه
امیر زودجوگیرنشو . این بازی فقط سه امتیاز داشت مثل سالهای قبل نیست که رقیب مدعی قهرمانی باشه . خداراشکر رقیب ما عقبه ازسایپا و رقبای پیزوری همه بردند :31:نقل قول:
اقا تو تاپیک مامور میبینم(سینا)! سوتی ندید بن میشیدا ! کلا بعد این بازی همه جای ایران تحت کنترله !!!
گل بيستي زد مجتبي!:10:نقل قول:
کسی می تونه توی پیغام خصوصی آدرس یا شماره تلفن این علیزاده نامرد رو به من بده؟
من اعصابم خورده ولی ناراحت نیستم.مگه با برد پیروزی به ما کاپ میدن؟یا با بردش میریم آسیا؟اگرم ذوب آهن ببره بازم اولیم که تا حالا باخته.از هفته ی بعد دوباره موتور بردمون روشن میشه.راستی این یارو رینالدو کروز کی میاد؟
حالم خيلي گرفته است همگي براي مرگ عليزاده دعا كنيد اينم افراد انلاين
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 26 (23 کاربران و 3 مهمان)
farzin07, adnokanna, Ali-ss, AnarchAshkan, ™Symbian, bleu2u4u, blue2006, faith, hermione, M.etallic.A, M@M, mahn90, Mohamma:D, R£ɀД, samaras23, shazdeh23, sina1100, vahid_vaezinia