ممنونم عزیز پس میخواد مثه شاتل ما رو محدود کنه ؟نقل قول:
Printable View
ممنونم عزیز پس میخواد مثه شاتل ما رو محدود کنه ؟نقل قول:
دقیقا ....تازه ساعت دانلودم یک ساعت عقب انداختن شده 2 تا 7نقل قول:
البته خودشون می گن که ما خواستیم :24:
پس بریم از یه شرکت دیگه بگیریم چه شرکتی خوبه ؟
مخابرات نامحدود خوبه ؟ سرعت دانلودش چنده ؟
خدا خفه شون کنه. بی پدرا. سرعت دانلود شبانه شون که داغونه :2:
باگ دانلود از ساعت 12:30 هم به صورت رندومی شده و فقط بعضی شب ها جواب میده. از شانس بد ما هم هر شب وبگردی می کنم جواب میده و امشب که دانلود داشتم جواب نداد و 500 مگ رفت تو پاچم :9::37: (تا حالا 2 بار جواب نداده همون 2 بار هم دانلود داشتم:9:)
بچه ها تو تعرفه های سرویس ترا
نوشته صریب پهنای باند برای این سرویس 1 به ده هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس الان من 256 2 گیگ هست
یعنی اگه سرویسمو به سرویس 256 ترا(نامحدود) تغییر بدم سرعتم دانلودم یک دهم میشه؟
این قضیه شیرینگ که توی قراردادهاشون با مخابرات گنجوندن علنا یه همدستی برای کلاهبرداریه..من نمیدونم این مسخره بازی یک به هشت و یک به ده رو اینا از کجا آوردن برای ما کردن قانون؟پارس آنلاین که شبها میشه پارس آفلاین...نمیدونیم به کی بگیم...بابا شبها دانلود غیر ضروری نکنین دیگه...حالا کل یوتیوب رو دانلود نکنی نمیشه؟
نه.از اون هم بدتر.نقل قول:
یعنی یه خط 256 کیلوبیتی (با سرعت دانلود 32 کیلوبایت) به شما و 9 نفر دیگه میدن.اگه همتون آنلاین باشین سرعت میشه 3 تا 4 کیلوبایت.اگه فقط یه نفر آنلاین باشه سرعتش میشه 32 کیلوبایت.
معمولا افرادی که خط نامحدود میگیرن قصد دارن نهایت استفاده رو ازش ببرن و اکثر اوقات آنلاین هستن.در نتیجه سرعت دانلود همیشه کمتر از اون چیزیه که باید باشه.
این قاونها رو سازمان به اصطلاح تنظیم مقررات در میاره و البته نظارتی هم بر اعمالش نداره و الا حالو روزمون این نبودنقل قول:
دوستان این دوین نت رو کسی میدونه چطوریاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش که خوبه .