آقا این عیدی ها چی شد ؟ الو؟!! :31:
Printable View
آقا این عیدی ها چی شد ؟ الو؟!! :31:
اگر سرویس آرت هستید تو یکی از روزهای فروردین اگر شاتل عنایت فرمود به شما اضافه میشه.نقل قول:
ُسلام
من میخوام برم روی اکو 512 ولی خوب توی عید اشتراکم تموم میشه و شاتل هم که در حالت عادی تعطیله تازه از اونور دانشگاهم تعطیله نمی تونم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم
به نظره شما چیکار کنم؟؟
گواهی اشتغال به تحصیل که نمیخواد ، یه نامه از دانشگاه میخواد یا در بعضی موارد یه کپی از کارت دانشجویی بهانه ایست تا به شما سرعتی حیرت انگیز بالاتر از 128 بدن!نقل قول:
مطمئنی واسه 512 مدرک می خوان؟نقل قول:
من فکر می کردم محدودیتها واسه تهرانه فقط ولی مثل اینکه فقط تبریز هست که محدودیت نداره.
سلام
امسال که فک کنم همون یک گیگ عیدی بیشتر ندن ! ( البته واسه ما اکویی ها که مودم نخریدیم ! )
ولی جریان این چیه ؟ الان متوجهش شدم !
Line Rate - Upstream (Kbps): 1311
Line Rate - Downstream (Kbps): 22576
براست بستن ؟
زدم دانلود یه فایل سی مگی قبل اینکه استاپش کنم بذارم تو لیست تموم شد فهمیدم زیاده یکم ! شبانش رو تست نکردم تازه برگشتم امشب تست میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ECO 512 - Mazandaran - Amol
لحظاتی بهد :
زهی خیال باطل !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه بود که قبلا میگفت براش 16 مگ شدهنقل قول:
قضیه خاصی نداره ، احتمالا شب برات میارنش پایین
توی روز که سرعت24 مگ هم بدن ، تاثیری نداره ، مهم شبه که از این خبرا که هیچ ، همون 512 رو هم بهت نمیدن!
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
خب البته من در زمان پست دادن پست بعدی شما رو ندیدم
پس همین الان آوردن پایین؟؟
فکر کنم دیگه باید بری با پشتیبانی فک بزنی که همون 512 رو بهت بدن!
ویرایش: راستی کسی مثل من سرعت باز کردن اینجا و بقیه سایتا (بغیر از گوگل و خبرگذاریها و شاتل) براش پایین نیست؟؟
salam
fonte farsie pc terkide
pak nakonid
virayesh mikonam doros shod:D
mikhastam bebinam ART1 shatel hanuz 1mb hast?
bazi rooza sor@ ta 150/160kb mire
vali dobare bar migarde be 20 in tora:D
shatel terkide jadidan?:-?
سلام
میخواستم ببینم آرت-1 هنوز سرعت دانلودش 1mb هست؟
چرا بعضی موقع ها میره روی 116/160 و روز بعد باز میشه 20؟:دی
من مشکلی ندارم (البته بجز شبها)نقل قول:
ویرایش: راستی کسی مثل من سرعت باز کردن اینجا و بقیه سایتا (بغیر از گوگل و خبرگذاریها و شاتل) براش پایین نیست؟؟
سرعتم خوبه خدایی