سلام به همهٔ بچها .
یه سوال دارم اینکهusb دستگاه من (ایکس ۳۶۰) کار نمیکنه یعنی وقت بهش usb میزنم یه ارور میده چیکار کنم من قبلاً با usb آهنگ گوش میکردم تو دستگاه قبلیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همهٔ بچها .
یه سوال دارم اینکهusb دستگاه من (ایکس ۳۶۰) کار نمیکنه یعنی وقت بهش usb میزنم یه ارور میده چیکار کنم من قبلاً با usb آهنگ گوش میکردم تو دستگاه قبلیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ...
دو تا سوال دارم ..
اگه یه بازی استلث پچ نباشه بریزم رو هارد و برم توی لایو ولی اونو بازی نکنم مشکلی پیش میاد !؟
چطوری میتونم موزیک بریزم تو کنسول ؟! خطر بن شدن داره ؟!
ممنون ! :11:
-----------------------
دنبال باتری میگردید مارک VARTA رو هم امتحان کنید . خیلی خوبه
2 تا 2100mAh ی 6 تومن قیمت داره .
کد:www.varta.com/eng
آره. البته یک سری ماه هایی از سال 2008 هم اگه باشه نشان از جسپر بودنش هست اما اگر از تاریخ 1.1.2009 هم باشه بازم جسپر هست :46:نقل قول:
آقا میثم میشه جواب این پستی که صفحات قبل دادم رو بدید. ممنون
نقل قول:
میثم جان من و داداشم همون روز اول که ایکس باکس خریدیم کل ایکس باکس رو باز کردیم حتی درایو هم در آوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان نمیتونم هارد اکسترنالی چیزی وصل کنم ؟؟ یک هارد 80 گیگ ساتا داره خاک میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه قابشو دربیارم میشه همون هارد لپتاپ برندش هم Seagate هست. ترخدا اگه میشه بگو الان هیچی پول ندارم واسه خرید هارد این صدای درایو هم به شدت رو عصابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از اونروز كه كنسولم رو گرفتم كه دقيقا ميشه 10 روز دارم ازين باطري هاي دوراسل كه تو خود جعبه بود استفاده ميكنم و هنوز يه خطشم نرفته!! به نظرتون عجيب نيست؟! مطمئنم كه بيشتر از 15 ساعت شده.البته گاهي هم اين Play and charge رو استفاده كردم!! اما بيشتر از اين دوراسل واسه شما چند ساعت دووم مياره؟
فقط هواست باشه دوراسل قلابی زیاد داره.نقل قول:
salam
اگه میشه بهترین باتریو بگید که برم بخرم
هم شارژی و هم غیر شارژی
قیمتش هم بگید
Tnx
نقل قول:
سلام به همهٔ بچها .
سلام. از ارورت عکس بگیر اپلود کنید ببینیم مشکل چیه.
نقل قول:
دوستان من از اونروز كه كنسولم رو گرفتم كه دقيقا ميشه 10 روز دارم ازين باطري هاي دوراسل كه تو خود جعبه بود استفاده ميكنم و هنوز يه خطشم نرفته!! به نظرتون عجيب نيست؟! مطمئنم كه بيشتر از 15 ساعت شده.البته گاهي هم اين Play and charge رو استفاده كردم!! اما بيشتر از اين دوراسل واسه شما چند ساعت دووم مياره؟
سلام. نه حمید جان عجیب نیست چون باتری های داخل دسته ارجینال هستن و کم کم ۶۰ ساعت کار میکنن.
سلام . باید هارد رو بیارید تا یه کار کنیم که xbox360 به عنوان هارد خودش بشناسه.نقل قول:
میثم جان من و داداشم همون روز اول که ایکس باکس خریدیم کل ایکس باکس رو باز کردیم حتی درایو هم در آوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان نمیتونم هارد اکسترنالی چیزی وصل کنم ؟؟ یک هارد 80 گیگ ساتا داره خاک میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه قابشو دربیارم میشه همون هارد لپتاپ برندش هم Seagate هست. ترخدا اگه میشه بگو الان هیچی پول ندارم واسه خرید هارد این صدای درایو هم به شدت رو عصابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت عادی هم میتونید از این تبدیل usb ها بخرید و هارد رو با usb وصل کنید. که اینجوری فقط ۱۶ گیگشو میشناسه و میتونید ۲ تا بازی بریزید داخلش
نه داداش طبیعیه.برای من 1 ماه و نیم دووم آورد.الان باید برم باتری بخرمنقل قول:
در مورد امضات هم باید بگم که توکلت به خداوند باشه کارت ردیف میشه.منم برات از ته دل دعا میکنم:40:
دوستان اگه یه آرکید بگیریم و براش جدا هارد 120 و کابل hdmi بگیریم بصرفه تر نیست تا الایت بخریم ؟
یعنی تو بازی هایی مثل PES 2010 و FIFA 2010 گرافیک XBOX سرتره؟؟؟ :20:نقل قول:
بله توی بازی های مالتی 360 سر تره ، ولی توی بازی های انحصاری Ps3 سر تره به خاطر اینکه بازی حجم وسیع تری داره و در نتیجه شما شاهد سین های بزرگتر ، امکانات بیشتر و بازی طولانی تر هستید .نقل قول:
سلام. ۳۰ تا ۴۰ تومن ارزونتر در میادنقل قول:
دوستان اگه یه آرکید بگیریم و براش جدا هارد 120 و کابل hdmi بگیریم بصرفه تر نیست تا الایت بخریم ؟