نه از امروز صبح 10 مگاهرتز شده...شما که همیشه سرعتت همین قدر بود :n02:نقل قول:
امشب تست کن ببین چی میشه
Printable View
نه از امروز صبح 10 مگاهرتز شده...شما که همیشه سرعتت همین قدر بود :n02:نقل قول:
امشب تست کن ببین چی میشه
مهندس الان با نسل 3 و 4 معمولی هم سرعت های خیلی بالا میشه دادنقل قول:
یعنی ایرانسل مشکل پهنای باند نداشته؟مشکلش فناوری بوده؟؟؟
نه مشکل فناوری نیست...مشکل فرکانس بوده ! .. شما فرض کنید یه بوگاتی دارید میخواید تو یه خیابون با عرض 2 متری حرکت کنید ! 5 مگاهرتزی که ایرانسل داشت حکم همون خیابون داشت...10 مگ هم کمه ولی از 5 بهتره..نقل قول:
ایرانسل الان cat 6 با سرعت 300mbps هم میتونه بده دستگاهاش ولی پهنای فرکانسی که سازمان اختصاص میده کمه !
5Mhz حداکثر 40 مگابیت
10Mhz حداکثر 80 مگابیت
15Mhz حداکثر 120 مگابیت
20Mhz حداکثر 150 مگابیت ( Cat 4 )
30Mhz حداکثر 230 مگابیت
40Mhz حداکثر 300 مگابیت ( Cat 6 )
روی Dual Carrier MIMO 2x2 میده برای هر سکتور.
سلام من که تغییر سرعت و پینگ در 4 جی در منطقه ما ندیدم سرعت همونی که بوده هست:n03:
درستهنقل قول:
+
این 80 مگابیت برای هر سکتور هست؟؟؟؟
یعنی مثلا 10 کاربر همزمان دانلود کنن سرعت به 8 مگابیت برای هرکدوم می رسه؟؟؟
درست گفتم؟؟؟
+
برای نسل 3 برنامه ای نداره ایرانسل؟؟؟؟
این برای نسل 3 هم کاربرد داره؟؟؟
بله درست گفتید .نقل قول:
نه نسل 3 کلا بیشتر از 5 مگاهرتز کار نمیکنه ! فرکانسی هم که اپراتورا دارن روی 2100 همون 5 مگاهرتز Dual Carrier هست..کلا 3G محدودیت تکنولوژی داره..پیشرفت نمیکنه دیگه !
یکسری مناطق هستن که کم هم نیستن تو کشور مشکل لینک و پهنای باند دارن سایت ها که ایرانسل آروم آروم اونارو هم درست میکنه در آیندهنقل قول:
حالا این 10 مگاهرتز رو الان می خواد رو کل دکل های فورجی اجرا کنه یا کم کم ؟؟؟نقل قول:
اقا ایرانسل یک کارای داره میکنه تا یک شنبه سرعتم از 9 مگ بالاتر نمیرفت از یک شنبه تا دو ساعت پیش سرعتم 15 مگ بود از و از دوساعت بیش تا الان پهنای باند و انتن دهی خیلی قوی تر شده تست سرعت زیر رو ببینید
:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من خود به خود سویچ میشه رو H+ بعد از اینکه میزنم دانلود :| . تا سرعت میاد 600 700 سویچ میشه . چیکار کنم ؟