میگم یعنی این گدا گشنه ها جدا برای عید هیچی نمیخان بدن؟! قبلا همیشه ترافیک هدیه میدادن
Printable View
میگم یعنی این گدا گشنه ها جدا برای عید هیچی نمیخان بدن؟! قبلا همیشه ترافیک هدیه میدادن
باز خوبه واسه شما از این چیز میزا میزارننقل قول:
صبانت که اصلا زحمت تغییر سایت رو به خودشون نمیشه (راحت)
طرف حجمش هم کم شد میگن ک** ل*** :39:
این صفحه رو نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی زحمت تغییر سایت رو ندادن که یوزر و پاسورد عمومی. 1 ماه پیش به یوزر پاسورد خود فرد تغییر کرد:2:
چه برسه به 2 شب پیش که ساعات باز 1 ساعت تغییر داشته (اینو پیش کش):19:
بچه ها من هم برای پارس آنلاین یک پتیشن تنظیم کردم
لطفا همه امضا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان خواهش می کنم که زیر بار این قانونهای یک طرفه پارس آنلاین نریدنقل قول:
پتیشن رو به اشتراک بزارید
یادمون باشه این کار پارس آنلاین فقط بنفع خودشونه
می خوان نتونیم دانلود شبانه داشته باشیم و عملا پولی که بابت سرویس می دیم خیلی بیشتر از خدماتی هست که می گیریم؛ درسته که شبانه مجانی هست اما به هر حال درصدی از پولی که بابت اشتراک می دیم برای شبانه حساب شده
اینا ساعت هم تغییر بدن فکر کنم فهمیدن 12:35 یه سری دانلود می کنن میگن پهنای باند شرکت پس کجا میره اومدن عوض کردن
حالا ما هم دوباره از 15 شهریور تست می کنیم ترفند رو شاید ساعت 1:35 جواب بده باز تا 2 و از اونور هم تا 7:55 و دوباره باز همون قدر دانلود داشته باشیم
نگران نباشید اگر دیگه زیاده روی کنن تو محدود کردن کاربرا خیلی ها میرن شرکت های دیگه می گیرن و به ضررشون میشه
دوست عزیز تمام دلیل این تغییر ساعت همین باگی بوده که باعث می شد بتونیم تا 7 دانلود کنیمنقل قول:
چون نتئنستن درستش کنن یک ساعت شبانه یک ساعت دیرتر شروع می شه و تا 7 شده تا بیافته رو باگشون
حتی حاضر نشدن بزارن 1 تا 7......میمیرن بجای 5 ساعت 6 ساعت شبانه بدن
بنظر من خوش خیالید اگه فکر کنید بعد از اینکه محدودیت اعمال کنن ورش می دارن
اینا هدایایی که قبلا می دادن دیگه نمی دن چه برسه به اینکه مدودیت رو ور دارن
بعدش هم خیلی راحت با این fair use می تونن یک نفر رو تا آخر دورش مثلا 2 ماه بشدت محدود کنن بدون اینکه ضابطه خاصی بخواد
همونطور که شاتل محدودیت رو ورداشت پارس آنلاین هم ور می داره؛شاتل چند ساله fair use policy رو اعمال می کنه؟
اینها با اعمال این دو سیاست در میان دوره اشتراک ما دارن ظلم مضاعف می کنن
یا الان باید جلوشو بگیریم یا کلا بریم وگرنه دیگه کاری میشه کرد....بعضی ها واقعا محدودیت دارند و شاید پارس آنلاین تنها گزینشون با
دوستان من یه 40 روزی از اشتراکم مونده میخوام برم شاتل بگیرم به احتمال زیاد مهرماه شاتل خوبه؟ این پارس که دیگه حال به هم زن شوده شباشو که قراره ایطور کنن ، در ضمن سرعت دانلود من تو شب از 30 kb با سرعت 512 بالاتر نمیره.
سرعت دانلود شبانه من الان من با سرویس 256 حدود 3 تا 5 کیلو بایت..............خدایا خودت صبرم بده...............!!!!!!!!!!!
اینطوری باشه خیالی نیست میرم 512 مخابرات نامحدود می گیرم سرعت 60 کیلو می ده یه سره ولی در عوض روزی 4 گیگ دانلود می کنم تو 24 ساعت