چرا دوست عزیز! مخابرات هر چی قدرت داره از یوزراش داره . الان 30 درصد یوزرا جمع اوری کنن برن یه جای دیگه ،بعد ببین مخابرات چطور به غلط کردم میفتهنقل قول:
مگر اینکه مخابرات به زور بخواد پهنای باند همارا رو بگیره و نفروشه . که اونم ممکن نیست
Printable View
چرا دوست عزیز! مخابرات هر چی قدرت داره از یوزراش داره . الان 30 درصد یوزرا جمع اوری کنن برن یه جای دیگه ،بعد ببین مخابرات چطور به غلط کردم میفتهنقل قول:
مگر اینکه مخابرات به زور بخواد پهنای باند همارا رو بگیره و نفروشه . که اونم ممکن نیست
سرعت نهایی سرویس مخابرات 20 کیلوبایت بر ثانیه
شکر خدا این هم خراب شد باید یه سرویس دیگه بخرم
سرویستون چیه که این همه سرعت دارید؟نقل قول:
من با 512 وسط ظهر با لینک پرمیوم بالاتر از 260 تا بهم نمیده
128 نامحدود بود!!! چون چند روز سرعت زیاد بود خوشی زده بود زیر دل همه :دینقل قول:
البته من وابسته دانلود شبانه نیستم خدا رو شکر دانلود افلاینم بهترین فیلم ها رو با اخرین کیفیت ممکن در کمترین مدت دانلود میکنه
من بیشتر مشکلم با قطعی ها و سرعتش هست همیشه استرس دارم که الان وسط یه کار مهم قطع میشه خدا رو شکر دیگه اسکایپ هم اونقدر سرعتش کمه همش قطع وصل میشه و قیدش رو زدم
این سرویس مثل اینکه تازه گزاشتن...اینترانت:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا هروقت من میخوام سرویس 128 نامحدود بگیرم یه اتفاقی میافته که منصرف میشم ! بار قبل که میخواستم بگیرم میگفتن احتمال داره محدودیت بزارن و اگه ترافیک مصرفی از یه حجم مشخصی بالاتر رفت سرعت رو کم کنن ! منم ریسک نکردم و بازم توربو تمدید کردم . الان که میگید سرعت رو کم کردن و سرعت نهایی 20 هست ! خودشون گفتن قرار هست 20 بمونه ؟
سرویس نامحدود که سرعتش 35 باشه و قیمتش هم مثل مخابرات باشه شرکت دیگه ای هست که بفروشه ؟
بابا مگ میخواییم بریم دعوا یارکشی میکنیننقل قول:
یه هفته دیگه صبر کنید اگه حجماتون برنگشت اون وخت منم پایم
خودم یه 2 گیگی طلبکارم
دوستان توجه کنید تا موقعی که SMS براتون از طرف مخابرات نیومده مبنی بر اینکه سرویس شما چی هست همین آش و همین کاسه است یعنی حجم ها اینور اونور میشه و الکی هی زنگ نزنید به مخابرات
250 مگابایت از حجمم پرید باز!!! نمیدونم جریان چیه چرا اینجوری میکنن