داداش خدا نکشتت دیگه اینقدر ها هم حاد نیست :n08:نقل قول:
بببین داداش گلم، در کل درسته آسیا خوب نیس،ولی این شاتل هم مثلا رفیق من داره، همچین مالی نیست.فقط قیمتاش انصافا بهتر از آسیاست. معمولا تو بحث اینترنت و سرویس دهی، هرکسی از یه چیز شکایت داره.مثلا این شکایت ها تو تاپیک شاتل هم هست و حتی پارس،ولی خوب انصافا با ما وضعشون فرق داره. گرچه شاتل هم خیلی خالی بنده.تبلیغ دروغی میکنه بعد میگیره موقع دانلود شب محدودت می کنه سرعتت را، دیگه از اینترنت داشتن پشیمون میشی!
ببین اینجا چنددسته ناراضی هستن،
یه گروه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بندگان خدا پول اینترنت پرسرعت میدن ولی به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید برا وضع نتشون سرو سینه زد:n28:
یه گروه از بچه ها بازی و ویدئو انلاین می خوان ببینن که از پینگ شکایت دارند نه سرعت و حجم و... (آسیا پینگش خوب نیست)
یه گروه مثل من هستن که شاکی اند از نوع سرویس دهی.مثلا ما محدودیم تو انتخاب.شرکت گردنش کلفته میگه کمتر از 512 بیست گیگ نمیدم بهت.:n08:
خوب من از خودم شروع می کنم: من دانلود شبانه ندارم.پس شب همچین برام مهم نیست. پینگ هم زیاد برام مهم نیس، اما وصل بودن نت در روز و سرعت مناسب در روز مهمه، این یه مورد را آسیا توی روز انصافا رعایت میکنه. من درطول روز واقعا سرعتم خوبه.بیشتر ناراضی بودن من سر نوع سرویس،و خالی بندی های اسیاتک هست. مثل این مورد اخیر ک گفت ارزون کردیم با شیب ملایم:n08:
در چنگال دیو بودن هم داستان داره. چندتا شرکت ننر مثل پارس و شاتل و پیشگامان و حتی مخابرات تو منطقه ما هیچ وقت پورت نمیدن. ما ناچاریم از آسیا بگیریم. که اون روز هم خدمت یکی از دوستان گفتم، اینم نبود مجبور بودم وایمکس بگیرم (اینجاسرعتش افتضاحه).
حال در مورد شما،مثلا فرمودی دانلود شبانه برات مهمه. در این یه مورد بد نیست انصافا به نظرم آسیا.سرعت شبانه تا سرویس 1 مگ به نظرم بد نیست.برا 512 حدود 64 و برا 1 مگ 90 بود وقتی تست کردم. ولی همیشه همینه.محدود غیرمحدود نداره.
به نظر من از همه مهمتر اینه که ببینی کسی آسیا داره نزدیک محلتون. چون هرچی اون بگیره تو هم می گیری داداش.مثلا من یه دوستی دارم قم هست،میگه دوستش از همه شرکت ها داشته ولی از آسیا بیشترین رضایت را داره!! برا من خیلی عجیب بود،نگو اونجا طرح های خاص دارند که می ارزید واقعا.
راستی برا دانلود شب،یه طرح داره گویا 1200 گیگ 4تا10 صبح،سرعت بالا مثل روز، به اضافه ماهی یک گیگ با مودم،انگار 150تومنه.(روزی 3.5گیگ سرعت بالادانلود در ساعت خاص) حتما بپرس.شاید این طرح داشته باشند،برای ما نداره. اگر کنار این طرح هرماه 3-4 گیگ حجم بخری، به نظرم طرح خوبیه برا دانلود.
من صبح شه سرعت بره بالا یه تست از سرعت و پینگ خودم میزارم یه مقایسه کنیم. انشالا یه اینترنت خوب می گیری داداش نگران نباش.:n16: