فکر نمیکنم تا وقتی که کسی سِمَت مدیریتی تو انجمن نداشته باشه، بتونه به IP کاربرا دسترسی پیدا کنهنقل قول:
من از هیچکدومشون ترسی ندارم. حرفمو میزنم.. حقمونو که میخورن، صدامونو دیگه نمیتونن خفه کنن!!
Printable View
فکر نمیکنم تا وقتی که کسی سِمَت مدیریتی تو انجمن نداشته باشه، بتونه به IP کاربرا دسترسی پیدا کنهنقل قول:
من از هیچکدومشون ترسی ندارم. حرفمو میزنم.. حقمونو که میخورن، صدامونو دیگه نمیتونن خفه کنن!!
مگه قراره سمت مدیریتی داشته باشن ؟ این وظیفه هر سایتیه که با زیر ساخت و فتا همکاری کنه و اطلاعات لازم رو در اختیارشون قرار بده اگه مخابرات همچین چیزی از این سایت خاسته باشه پس صد درصد ای پیمون رو هم داره مخابراتنقل قول:
اینم هستنقل قول:
بهرحال... امیدوارم آب خوش از گلوی اونی که حق مردمو میخوره پایین نره
یه سوال
من مودم TPLink دارم. ip مودمم همون default خودشه
وقتی تازه روشنش میکنم راحت میتونم وارد کانفیگش بشم. ولی بعد از چند دقیقه دیگه نمیشه بهش وصل شد.
ip رو میزنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
باید خاموش روشن کنم تا دوباره بشه وارد کانفیگ شد
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
عزیز داشتن یه نت خوب مث بقیه استانها حق ماست از چی میترسین شما؟ از همین ترس شما این مخابرات خوزستان ما رو دست کم گرفته بدترین نت رو به ما داده..کلا همه قوانینی که تو مقررات هستن همه به نفع مخابرات نیستن به نفع کاربر هم هستن ولی مخابرات رعایت نمیکنه به نظرت چرا دیگه پهنای باند به مخابرات خوزستان نمیدن؟ چون قوانین رو زیر پا گذاشته و اون کیفیت نت و حجمی که باید به کاربرا بدن رو نمیدن واسه همین دیگه به اونا پهنای باند نمیفروشن حالا این وسط مخابرات زیادم ضرر نمی کنه...من شنیدم اون پهنای باندی که به مخابرات میدن اونو به صورت کلی محاسبه کردن و دیدن که چیزی که کاربرا میگیرن خیلی کمه واسه همین تا مخابرات قانون رو رعایت نکنه پهنای باند به اون تعلق نمیشه(یعنی از این به بعد مخابرات خوزستان نباید حق کاربرای خودشو بخوره):n09:نقل قول:
کاری که خاسته بودی رو انجام دادم اگه مشکلی بود بازم بگونقل قول:
منم یه زمانی مودمم اینطوری بود وقتی اینطوری میشد ریست فکتوری میکردم تا یه مدت خوب بود و دوباره وقتی اینطور میشد باز ریستش میکردم .فکر کنم کلا تی پی لینکا وقتی یه مدت گذشت داغون میشن .اگه میتونی اپگریدش کن چون من از وقتی که اپگرید کردم دیگه اونطوری نمیشه یکمی هم روون تر شده
دوستان پیشنهاد میکنم حتما Firmware مودمتونو آپگرید کنید
من SNR خطم همیشه بین 9 تا 12 بود. ولی به محض آپگرید کردن فریم ور اومد روی 24
Tp-link ها همشون اين مشكلو دارن مينويسه the connection was reset و ديگه وارد تنظيمات نميشه من هر كاري كردم نتونستم اين مشكلو حل كنم فقط فريمور آپديت نكردم
شما مثل اينكه حالت خوب نيست!:n09:نقل قول:
كي گفته مخابرات خوزستان پهناي باند نداره؟مخابرات خوزستان خيلي هم پهناي باندش خوبه ولي اگر اجازه بدن و اينقدر اين ibs رو دستكاري نكنن خوب ميشه مشكل از اينه كه ibs رو هر روز دستكاري ميكنن مخابرات خوزستان ميتونه در حد مخابرات تبريز باشه ولي خودشون نميخوان مثلا همين مشكل ما كه پينگمون ميشه 1000مگه فكر كردي از پهناي بانده ؟اين فقط بخاطر قفل شدن ipو قفل شدنip بخاطر تغيير تنظيمات ibs هست
خب. مثل اینکه بعد از آپگرید کردن Firmware مشکل حل شد. الان بعد از 1 ساعت روشن موندن مودم بازم میتونم وارد تنظیماتش بشمنقل قول:
شما هم آپگرید کن