دوست من اينو شاتل شيل***_تر نكرده! خود مخابرات كرده.نقل قول:
Printable View
دوست من اينو شاتل شيل***_تر نكرده! خود مخابرات كرده.نقل قول:
شما تورنت دانلود کردی ببینی میشه انقدر دانلود کرد؟نقل قول:
اقا سرعت ارت 1 و اکو 512 چه طوریه؟؟
این مورد رو بهشون گفتم.نقل قول:
گفتند تا مرز 70 درصد پر بشه اقدام به ظرفیت سازی میکنیم.
یک سری جاها که بهشون مخابرات پهنای باند نمیده که از طرف تنظیم مقررات در حال پیگیری هستند که به هیچ شرکتی پهنای باند نخواهد داد چون این برمیگرده به سیاست دولت و وزیر ارتباطات و شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیش از 128 کیلو رو ممنوع کرده
بعد پر نشده ظرفیت چون اگر پر شده بود سرعت باید در روز کاهش پیدا می کرد
طبق گفته مسئول سرعت دانلود در روز 60 کیلو بایت در ثانیه است
یعنی چندین برابر سرعت دانلود واقعی 128 کیلو بیت بر ثانیه
پس ظرفیت پر نشده اون شب که سرعت میخوابه علتش دانلود هماهنگ هست
که نیاز به پهنای باند بیشتر برای شب داره که مخابرات نخواهد داد.
از سمت دیگر هم دقت کنید کل شرکت ها شب گرفتار سرعت هستند.
صبانت و ... .
آقا من یه سوال دارم
تو روش dc کردن من فقط کانکشنم رو dc می کنم بعد دوباره کانت میشم.هر بار که سرعت پایین میاد این کارو میکنم.این جریان کشیدن سیم آداپتور مودم واسه 20 ثانیه چیه؟؟من متوجه نشدم؟؟؟:41:
سلام.
یه سوال:
اعتبار ما رو سیستم به طور اتوماتیک تمدید میکنه یا اپراتور این کارو میکنه؟
مشخصه 100 برابر ظرفیتشون هم تو روز پهنای باند بفروشند شما متوجه نمیشی چون هیچ وقت 100 نفر با هم تو روز دانلود نمی کنند. ولی خوب گندش تو شب در میاد. فعلا که شاتل شاکی هاش از صبا هم بیشتره. آقا اگر پشتیبانی سرعت من رو هم زیاد کنه میام واسه شاتل تبلیغ میکنم دیگه فکر کنم وجدان مرده تو این زمانه. با شما نبودم ها یک دفعه به دل نگیری.نقل قول:
ساعت 00.20 بامداد روزی که باید دوره جدیدتون شروع بشه تمدید میشه.نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم ! . من تورنت رو اصلا طرفشم نرفتم و 98 درصد دانلودام لینکای ریید شیر هست که بوسیله ی ریید گو مستقیمش کردم . و از همین لینکا 5شنبه و جمعه روهم حدود 5 گیگ میگیرم .نقل قول:
حالا تورنت چجوریه ؟ سرعتش بیشتره یا کمتر ؟ انگار دردسر داره دانلود ازش ! یا نه ؟!
اره یکم دردسر داره. پس شما ماهی چقدر پول حجم رپیدگو رو میدید؟ اینجوری که باید کلی هم اونجا خرج کنید.نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/6846facf/
کد:http://uploading.com/files/81fba763/
ریید گو حجمیه دیگه ! بسته به دوز مصرفم:31: حدودا ماهی یه بار حجم میگیرم . 18 گیگ ، 6 تومن . دقیقتر بخوام بگم تو این 3 ماهی که سرویسم وصله 60 گیگ خریدم که 8 گیگش مونده برام و بقیش رو استفاده کردم .نقل قول:
دوستان یه مشاوره ای بدن حالا . اگه من اکانت ریید بگیرم تو سرعتم تاثیر داره ؟ من الآن بدون اکانت و با همین رییدگو با حدود 25 دانلود میکنم . با اکانت سرعتم زیاد میشه ؟! صرف با اکانت هست یا همین ریید گو ؟! ییشنهادتون چیه ؟
-----------------------------------------------
DownLoadInMyProfile
The Big Bang Theory S4-E09 65/175/550MBDirect Link
YAS New Song Be Khatere Man Direct Link
INCEPTION 2010 BRRip 720p 3.8 GB Direct Link
EVENT S1-E08 130/350MB/720p Direct Link
SuperNatural S6-E08 350 MB Direct Link
& ...
--------------------------------------------
.