سرعت سرویس 512 حجمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاح ترین شرکت ارائه دهنده سرویس ADSL همین آسیاتک هست
منم از ناچاری فعلا نگه داشتمش و اکثر استفادم از وایمکس هست
Printable View
سرعت سرویس 512 حجمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاح ترین شرکت ارائه دهنده سرویس ADSL همین آسیاتک هست
منم از ناچاری فعلا نگه داشتمش و اکثر استفادم از وایمکس هست
تشکر از دوستان ولی من چی گفتم شما چی انجام دادید !!! خواهشا اگر امکانش هست همون مطلب پست قبلی رو برام تست بگیرید . خیلی ممنون
معمولا کسی دیگه نامحدود نمیخره! فکر نمیکنم کسی داشته باشه
علت ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چقدر افتضاح !!! چه سرعتی خریداری کردید ؟؟نقل قول:
داداش این نتت خیلی خسته اس، میگم مطمئنی ایراد از جای دیگه نیست،مثلا نویز تلفن و سیم کشی.(بهونه های همیشگی آسیا:n08:)نقل قول:
ولی جدا از شوخی، خیلی ناجوره که. آخه من هم این سرویس را دارم کلا تو روز کند نیست.البته به شهر و منطقه مخابراتی خیلی ربط داره.:n16:
نقل قول:حق با ShadowDragon عزیز هست،کلا کسی نامحدود نمی خره.چون حتی خود پشتیبانی هم زنگ بزنی میگه نگیر.راست هم میگن.نقل قول:
داداش چون که نامحدودش اسمش نامحدوده ولی نامحدود نیست.مثل بسته چیپس که آدم می خره فکر می کنه پر از چیپسه ولی توش هواست،هوای گرون:n08:
یعنی شما می گیری 512 نامحدود،فکر میکنی سرعت 64 داری و کل روز راحتی.در صورتی که باید این شکلی باشه ولی این شکلی نیس،حالا می پرسید چطور؟
اینجاست که آسیاتک مثل همیشه وارد صحنه میشه. شما هر روز بعد 300 مگ استفاده، یهو سرعتت از 64 میرسه 10-20 و تا فردا و جیره بعدیمون باید با همین سرعت بگذرونیم
آسیا هنوز شیوه خوشه بندی قدیمو در پیش داره،اینترنت نامحدود را با روشی نوین سهمیه بندی کرده.یعنی داداش هر روز 300 مگ سرعت معمولیداری و بعد دور از جون آدمو به گریه میندازه.:n28:
من فقط یه بار نامحدود گرفتم، آخرش به پشتیبانی گفتم خیلی ببخشید معذرت می خوام قول میدم دیگه نامحدود نگیرم،اگر میشه عوض کنید سرویسمو،گقت دفعه بعد بگیری با اولیات باید بیای:n08:
داداش اگر می تونی سمت آسیا نیا،اگر میای نامحدود نگیر:n16:
دستت طلا واسه راهنمایی !!! ولی مخابرات استان ما هم نامحدود هم شبانه رو حذف کرده و فقط آسیاتک سرویس میده و دیگه ISP نیست ؟؟ حالا یک سوال ؟ اگر 256 نامحدود بگیرم و فقط وبگردی کنم و بازی انلاین ( سرور داخلی نه خارجی ) بازم ارزش نداره ؟؟؟ دانلود هم 30 تا بده بسه !!! نظرتون چیه ؟؟
لطفا تست پینگ از سرورهای داخلی قرار بدید ببینم چطوره ؟؟ تشکر
این تعرفه چطوره ؟؟ 6 گیگ در ماه90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپرت
یعنی از ساعت 9.30 شب تا 11 صبح همون سرعت 120 کیلوبایت دانلود می کنه ؟؟؟ طرح 1024 6 گیگ هست !!!
سلام من یه سرویس 512 پارس آنلاین داشتنم بد نبود اما بعدا عوضش کردم چون خواهرم از سرویس شاتلش خیلی راضی بود خودم الان مشترک شاتلم قبلا 512ماهیانه شاتل داشتم خیلی راضی بودم خیلی راحت ویدئو کال داشتم الان سرویس 1 مگ شاتل دارم ولی سرعتم روی 2 مگه و اینکه شبا که همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند من خیلی راحت استفاده میکنم فقط موقعی که قطع میشم مودم به حالت استندبای میره چون 24 ساعته روشنه قیمتشم واقعا مناسبه.سرویس وایرلس رو چندتا از دوستام دارند خیلی راضین فقط هزینه نصب و راه اندازیش گرونه ولی خیلی راضیننقل قول:
به نظر من در رابطه با مخابرات و پارس آنلاین و شاتل بیشتر تحقیق کنین
:n26:
256 نامحدود رو من یک ساله تمدید کرده بودم!دیروز تموم شدنقل قول:
تا 200 مگ سرعت 32 داری، بعد میاد رو 12!
گیمر هم هستم! سرور داخلی جواب میده اما خارجی نه، توصیه من اینه 128 محدود 6 گیگ بگیری با این رنج قیمت، اگه دانلود نداری....
البته آساشت افتضاحه، نیای بهتره