سرعت های وب چطوره؟ بهتر نشده؟ شب ها در پیک مصرف کاهش سرعت داره مثل قبل؟
Printable View
سرعت های وب چطوره؟ بهتر نشده؟ شب ها در پیک مصرف کاهش سرعت داره مثل قبل؟
والا من رو 8 بستم خط رو نیترو 16 مگ رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد دو بار هم فعال کردم بازم تغییر نکرد !نقل قول:
والا سرعت تا جایی که من 1 ساله درگیرش هستم به این موارد رسید : اول مودم خوب مثلا من مودم دی لینک مدل dsl - 224 رو خریدم زمین تا اسمان با تندا و تی پی لینک فرق داره و عالی و پرسرعت و با ثبات عمل میکنه و دوم رفتم از دم درب منزل سیم اصلی مخابرات خونه خودمون رو پیدا و یک سیم درجه یک خریدم و وصل کردم بهش و اختصاصی اوردم زدم پشت مودم به طرز معجزه اسایی سرعت و نویز بهتر شد حتی کشش خط هم عالی شد و مورد اخر تجهیزات خود مرکز مخابراتی که متاسفانه با ثبت شکایت و پیگیری های های وب بازم اقایون در مخابرات درست کارشون رو انجام نمیدن و دستگاها اونجا کهنه و از رده خارج شده و دارن همینطوری سرویس میدن سر همین مسئله من نتونستم سرعت 16 مگ رو خریداری کنم چون با فعال کردن 16 مگ کلا نویز میرفت رو 5 و اینترنت گیج میزد و هی قطع و وصلی داشت . الان رو 8 عالی هست دقیقا همون تعهد داخل قرارداد رو دارن میدن . و هیچ مشکلی سر هیچ ساعاتی نداره و پینگ اغلب 45 هست البته داخلی .نقل قول:
حدوده 1 ماه میشه هر روز بیش از 10 بار اینترنت به مدن 5 دقیقه قطع میمونه سمته ما، بعید میدونم تمدید کنم دیگه
مورد اول بررسی خط و نویز و سیم کشی از ورودی سیم مخابرات به منزل و چک کردن با پشتیبانی و مورد دوم بررسی مرکز مخابراتی شما و در اخر امکان نکشیدن خط شما که در این صورت باید کمی سرعت رو براتون بیارن پایین و رو سرعت های کمتر ببندن . کلا از هر شرکتی بخری اونم میاد رو همون مرکز مخابراتی شما و هیچ چیز جدیدی هم بهش اضافه نمیکنه و کم هم نمیکنه . کلا در ایران adsl یعنی جنگ اعصاب و باید بسازی و بسوزی . خودم مخابرات . مکس نت . پارس انلاین . اسیا تک و الانم های دارم هیچ فرقی باهم ندارن . شما باید فقط مواردی که گفتم دقیق و مرحله به مرحله تا اخر بری چون خودم رفتم و مشکل رو پیدا کردم .نقل قول:
مورد اول بررسی خط و نویز و سیم کشی از ورودی سیم مخابرات به منزل و چک کردن با پشتیبانی و مورد دوم بررسی مرکز مخابراتی شما و در اخر امکان نکشیدن خط شما که در این صورت باید کمی سرعت رو براتون بیارن پایین و رو سرعت های کمتر ببندن . کلا از هر شرکتی بخری اونم میاد رو همون مرکز مخابراتی شما و هیچ چیز جدیدی هم بهش اضافه نمیکنه و کم هم نمیکنه . کلا در ایران adsl یعنی جنگ اعصاب و باید بسازی و بسوزی . خودم مخابرات . مکس نت . پارس انلاین . اسیا تک و الانم های دارم هیچ فرقی باهم ندارن . شما باید فقط مواردی که گفتم دقیق و مرحله به مرحله تا اخر بری چون خودم رفتم و مشکل رو پیدا کردم .نقل قول:
این بررسی نویز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم کشی رو چطوری اصن چک کنم ؟ سر در نمیارم باید چطوری مشکلش رو پیدا کنم ، پنج ساله های وب دارم این یکی دوماهه اینطوری شده.
به پشتیبانی هم که زنگ میزنم یه سری حرفای تکراری که هیچ کدوم تاثیر ندارند، مخابرات با ما 2 کوچه فاصله داره بنظرت برم از خودشون سروریس بگیرم تاثیر داره ؟
با توجه به پارامترهای خطتون بعیده مشکل از سیمکشی شما باشه احتمال زیاد مشکل از خود مخابراته یه آشنایی کسی اونجا پیدا کنید پی گیری کنیدنقل قول:
عالی بود یکی از مفیدترین پستای انجمننقل قول:
های وب دوباره 20 درصد قیمت ها رو افزایش داد ( در مجموع 4 بار افزایش قیمت)
سرویس سابق 8 مگابیت با حجم 368 گیگ به قیمت ماهانه 50 هزارتومان
تبدیل شده به:
200 گیگ ماهانه 94 هزارتومان