عهههههه راست میگی ؟ یادم نبود .نقل قول:
فرشاد انگار اوضاع واقعا خطریه تاپیک داره مانیتور میشه .من برم بخابم تا کار دست خودم ندادم:n04:
Printable View
عهههههه راست میگی ؟ یادم نبود .نقل قول:
فرشاد انگار اوضاع واقعا خطریه تاپیک داره مانیتور میشه .من برم بخابم تا کار دست خودم ندادم:n04:
به احتمال 99.5 درصد همینطوره چون فقط ما که تو این تاپیک پست میدیم ipهامون ثابت شدهنقل قول:
من خیلیا رو دیدم ولی هیچکدوم ipهاشون قفل نشده بود
میتونی یه کاری کنی از این به بعد با proxy وارد تاپیک بشی که یدفعه ردیابیت نکنن:n09:نقل قول:
فکر کنم الان دار و دسته ی مخابرات نشستن پست های ما رو ردیابی میکنن البته ما که آب از سرمون گذشته و قبلا ردیابی شدیم احتمالا دنبال کاربرای جدید هستن
نقل قول:
ببین دوست محترم!!!!!!!!!!!!! هزار بار گفتم اینم هزار و یکمین بار... کسی باورش نمیشه هرچی بگی
همه 100 درصد مطمئن هستن که کارمند مخابراتی
فرشاد میتونی واسم بزاری رو 20 مگ؟:n19:نقل قول:
دوستان من واسه داداشم ترافیک خریدم دو ساعت پیش پرداخت موفقیت آمیز بود خودش داشت برمیگشت تو سایت ibs بعد isp erorr داد اون id رو نداد. پول و کم کرده ولی فعال نشده تا الان چندبارم مودم خاموش روشن کرده ولی فایده نداشت باز تو قسمت پیش فاکتورهاست . دو بارم این اتفاق افتاد و مشکل داشت و id نداد و پول کم کرد! چیکار کنم ؟! فردا نمایندگی میتونه پولو برگردونه یا ترافیک فعال کنه ؟؟
دان استریم 20مگ میخوای؟بلند میشی میری دفتر مارمالاد به منشی میگی با آقای عابدی کار دارم بعدش به عابدی میگی:بیزحمت دان استریممو بزارید رو اتوماتیک 1دقیقه بیشتر زمان نمیبره فقط کافیه از تو سیستم تیک اتوماتیکو واست بزنه همین!نقل قول:
الان مال تو اتوماتیکه؟نقل قول:
من سال 90 یه بار گذاشتم رو اتومات :n02:
شایااااااااااااااان:n19:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]