قدیما نمیشد ولی جدیدا بعضی اوقات تغییر میکنهنقل قول:
Printable View
قدیما نمیشد ولی جدیدا بعضی اوقات تغییر میکنهنقل قول:
این مشکل رو منم خیلی وقته دارم، فقط با هیتلرشکن باز میشه سایت ها و به غیر از اون سایت ها اصن باز نمیشننقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
من امروز 195 شکایت میکنم
Sent from my MI Max using Tapatalk
سلام . بالاخره موفق شدم سرویس 512 نامحدود قدیمی رو به اینترنت طعم خوب تابستان 2Mbps up to 16Mbps ارتقا بدم . نکته مهم اینجا بود که چون طرح پیش پرداخت رو انتخاب کردم نیازی به حضور مالک خط هم نبود و صرفا با پنل کاربری و تماسی که از طرف مخابرات بهم گرفته شد انجام شد و از شر سرعت لاکپشتی 512 راحت شدم:n33:حالا دوتا سوال داشتم . یکی این سرویس توربو اسپید که توی پنل مخابرات هست واقعا کار میکنه یا دکوریه؟ اگه کار میکنه آیا هزینه ای داره؟ و اینکه بین پس پرداخت و پیش پرداخت کدوم بهتر هست؟ با تشکر .
توربو اسپیدش هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده نوشته به زودی..!
پس پرداخت یه خوبیایی داره حجمت تموم شه قطع نمیشه سر 2 ماه پرداخت میکنی.نقل قول:
بین پس پرداخت و پیش پرداخت کدوم بهتر هست؟ با تشکر .
پیش پرداخت باید پولشو از پیش بدی حجمت تموم شه اینترنت قطع میشه باید پرداخت کنی
برای من نمیزنهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اگه پس پرداخت هستین نشون نمیده.نقل قول:
فقط واسه پیش پرداخت نشون میده!
ممنون از جوابتوننقل قول:
اینترنت من از مخابرات استان تهران - منطقه 10 - مرکز مالک اشتر
ببین به چه حقارتی افتادیم که برای باز کردن سایتهای مجاز داخلی باید فــ یــ لــ تــ ر شـ ـکن استفاده کنیم.
منم از همین مرکز اینترنت دارم هر چند وقت یبار اذیت میکنه البته ارتباطی به مرکز نداره کلا برای همه اینجوری میشه چند وقت یبار، بعضی وقتا طول میکشه چند روز درست شه بعضی وقتا هم چند ساعتست کلا پینگ هم افتضاح میشه و تایم اوته کلا تا چند روز پیش این مشکلو داشتم 2 ، 3 روزه درست شده دیشب ولی پینگ بالا بودنقل قول:
سلام
من رفتم از طریق پنل crmt تغیر طرح زدم سرعتو از 512 زدم به 2 مگ نوشته بود up to 16
اما الان هرکاری میکنم سرعتش بالای دو مگ نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پنل اینو زده نوشته اینترنت 2 مگ اپ تو 16 طعم تابستان freenight شبونه رایگانه ؟
الان سرعت من نمیره بالاتر ؟ قبلن adsl2 annex m خودم از مخابرات داشتم میرفت الان این داره از فناوری قدیمی استفاده میکنه!
ای دی اس ال مد رو تغیر میدم خط up نمیشه !
تاحالا کسی با دیلینک کار کرده ؟
اینم مشخصات بیشتر