شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ توی مودم آپلود روی چند بسته شده؟نقل قول:
Printable View
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ توی مودم آپلود روی چند بسته شده؟نقل قول:
توروخدا چشم نزنیدا دوروزه خوب شده!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز مفتحنقل قول:
الان روی 1مگ بستن
خدا کنه دانلود هم ببرن روی 3 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالی میده اگه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدیم واسه دفترم 256 پارس آنلاین داشتم شبی میزون 3 گیگ دانلود میکرد روزو شب هم 190 سرعت دانلودش بود ولی رفت اونروزا الان به زور شبی 1 گیگ بگیره
الان 512 گرفتم بازم فرقی نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چند تا سوال داشتم. البته شاید ابتدایی باشه.نقل قول:
این سرعت دانلودی که در این عکس هست یعنی شما واقعا 1.47 مگابایت در ثانیه دانلود میکنید! یا معنی دیگه ای داره؟
همچنین سرعت پینگ نشون دهنده چی هست؟
ممنون
من مرکز شیخ فضل الله هستم. کسی از اونجا نداره؟
الان پارس آنلاین داره شرایط رو برای Streamer و گیمر ها ایده آل میکنه این قضیه Fair هم برای بعضی از گیمر ها که شب ها فعال هستند باید خوب باشه!
مگابایت نه مگابیت یعنی تقریبا 200 کیلوبایتنقل قول:
اگه اشتباه نکرده باشم زمانی که درخواست شمارو به سرور میفرسته رو نشون میده که هرچی کمتر باشه بهتره
دوباره پیغام اومده برام ، برای بهبود کیفیت و ... ساعات رایگان تغییر میکنه و آخرش گفته بنابه درخواست کاربران این تغییر انجام میگیره !! پس این همه سعی و تلاش ما برای اونا مثه کشک میمونه و کوچکترین توجهی به حقوق مشتری ندارند .
پس به والله هدف پارس آنلاین رفع باگ ساعت رایگان هست و بس .
من تصمیم به فسخ قرارداد گرفتم و میخوام به مخابرات برم . تا جایی که تحقیق کردم ساعات رایگانش 12-8 صبح هست ، درسته قابلیت Burst نداره و مثه پارس روزا تا 200 نمیره ولی هر اکانتی بگیری مثلا 512 سرعت 64 رو برات تضمینی شبانه روز میده . سرعت روزا که برام مهم نیست سرعت شب هم همون 60 واسم کافیه ، هر چی باشه بهتر از سرعت 15 پارس هست .
دوستان حتما پارس رو بایکوت کنن تا بدونه حقوق مشتری در اولویت هست نه تحویل یه مشت اراجیف به ملت !
منم همینطور....بلافاصله بعد از تموم شدن این دورم میرمنقل قول:
به اسم ما می خوان سودشون رو بیشتر کنن اما برای کاربرا همش ضرره
من شاید fair policy زیاد اذیتم نکنه چون شب اونقدر دانلود ندارم...اما تغییر ساعت رو اصلا نمی تونم تحمل کنم......بجای اینکه باگ رو درست کنن ساعت رو عوض می کنن
خسیس ها حاضر نیستن حتی مایه ساعت اضافی داشته باشیم....اگه میذاشتن 1 تا 7 می مردن