شما احتمالا از کانکشن حالت bridge استفاده می کنید درست می گمنقل قول:
Printable View
شما احتمالا از کانکشن حالت bridge استفاده می کنید درست می گمنقل قول:
عرض کردم
در حد 2 گیگ تفاوت داره
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
بله همین طورهنقل قول:
همین الان هم زده ، نمیدونم شاید خاطر این بود که از روتر به حالت Bridge سوئیچ کرده بودم.نقل قول:
این نرم افزار رو از کجا آوردید پس چرا قبلش توی 1 ساعت و 26 دقیقه همچین حجمی رو زده بود؟
بفرمائید آپلود کردم واستون نرم افزار رو
کد:http://www.lon.ir/up/uploads/1268971276.rar
مرسی ولی نگفتید کدوم سرویس رو دارید و کدوم شهر هستید . پس برای شما با dc جواب میده . ولی من دیشب با اینکه خودم تا ساعت 2.30 بیدار بودم و دستی dc میکردم سرعت از 15 بالاتر نمیرفت که یکهو رفت روی 60 من هم بیخیال شدم گفتم تا صبح حتما 700-800 مگ میگره ولی در کمال ناباوری صبح بیشتر از 270 مگ دانلود نشده بود.نقل قول:
شما نپرسیدید خوب
من مشهد هستم اکو 512 دارم، آره خوشبختانه دیشب که واسه اولین بار امتحان کردم خوب بود،حالا امشب معلوم میشه که دیشب اتفاقی بوده یا نه.
با سلام خدمت دوستان :20:
منم دو سه روزی هست که اکو 128 گرفتم
اولین چیزی که نظرمو جلب کرد این بود که از روزی که تلفنی سفارش دادم تا روزی که اومدن نصب کردن شد 5 روز :18:
سرعت روزها نسبتا خوبه . با یکی از این لیچر ها از سایت رپیدشیر یک فایل 83 مگا بایتی در کمتر از 4 دقیقه دانلود شد :11:
اما دیشب خیلی افتضاح بود اصلا به اینترنت وصل نمیشد چه برسه به دانلود :19:
ساعت 2:30 شب زنگ زدم به یارو از خواب بیدارش کردم :21: گفت موقتیه 6 صبح درست میشه :19:
من زیاد به adsl وارد نیستم نمبدونم این سرعت خوبه یا نه :19:
فقط یکیتون جوونمردی کنه این روش کانکت دیسکانکتو برام بگه :41: پدرم دراومد بس که پرسیدمو هیشکی جواب نداد :41:
من ساکنه مشهد هستم :11:
آداپتور مودم را به برق وصل کن تا بعد از 20 ثانیه کانکت بشی!نقل قول:
آداپتور مودم را از برق دربیار تا دیسکانکت بشی!
lol :دینقل قول:
آداپتور مودم را به برق وصل کن تا بعد از 20 ثانیه کانکت بشی!
آداپتور مودم را از برق دربیار تا دیسکانکت بشی!
آقا آرت 1 خوبه بیام رو آرت 1 ؟؟ میخوام آرت1 رو هم تجربه کنم و اگه بدرد نخورد بکشم از شاتل بیرونو برم پارس !
رو 5 شنبه جمعش میشه حساب کرد ؟؟
من الان یه چیزی دانلود کردم اما از ترافیکم کم کرد :41:
مثلا امروز 5 شنبه هست :41:
شما مثل اینکه زیاد حالت خوب نیست:نقل قول:
نقل قول:
منم دو سه روزی هست که اکو 128 گرفتم
نقل قول:
ترافیك مصرف شده كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 تا پایان زمستان 1388 در روزهای پنجشنبه رایگان خواهد بود.