سلام همدردان:n16:
رفقا داشتم به گفته های دوست عزیزمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کردم.اینکه آسیاتک اینقدر مشترک گرفته که گند خورده به کیفیتش ولی سایر آی اس پی ها مشترک نگرفتن.
به نظرم این موضوع از یک جهت دیگه قابل بررسی هست: اینکه از اونجایی که بچه های این تاپیک بیش از 90 درصد به اجبار آسیا دارند،گر آسیا مثل سایر آی اس پی ها مشترک نمی گرفت،الان همین نت نصفه نیمه را هم ما نداشتیم! سو تفاهم نشه، من می دونم اسیا فقط به فکر جیب خودشه و حتی یک درصد به فکر مشترک هاش نیست،ولی مثلا تو منطقه ما هیچ کدوم از این شرکت های خوشنام!! سرویس ارائه نمیدن! پس یکی مثل من دو انتخاب بیشتر نداره: یا آسیا، یا دیال آپ! من الان نزدیک یک ساله تو پارس انلاین ثبت نام کردم،ولی هنوز پورت خالی بهم نرسیده! شاتل هم که وقتی زنگ زدم، عملا گفت هیچ وقت نوبتت نمیشه!! و یه جوری گفت یا اینترنت وایرلسمون را بگیر یا بای بای! (من کلا از شاتل خوشم نمیاد، چون به نظرم بعد آسیا بزرگترین دزد همین شاتله)
حال این وسط تکلیف آدم هایی مثل من چیه انصافا؟ توی تهران خیلی از مناطق این شکلی اند! اوضاع منطقه مخابراتی آیت اله کاشانی منطقه 5 از ما هم بدتره گویا! یکی از دوستان میگفت اونجا حتی آسیا هم خدمات ارائه نمیده. داشتم فکر می کردم که آیا مشترک جدید گرفتن خوبه یا بد! از یه طرف بده چون کیفیت میاد پایین، از یه طرف شاید یه کم خوبه،چون انصافا خیلی ضدحال هست بدون اینترنت موندن! باورکنید همین نت نصفه نیمه را هم نداشتن دیگه آخره ضدحاله...چی بگم، خانه از پای بست ویران است..انگار مشکل اصلی جای دیگه است.:n16: