منم امروز رفتم رو طرح طلايي چرا 30 تومن اضافه كرده ؟ دو ماهه س؟؟! نميشه يه ماهش كرد؟؟نقل قول:
منم امروز رفتم رو طرح طلايي چرا 30 تومن اضافه كرده ؟ دو ماهه س؟؟! نميشه يه ماهش كرد؟؟نقل قول:
آقا يكي به ما بگه اين طرحها براي سيمكارتاي دائمي دوماهه فعال ميشن. از من پول دو ماه اضافه شده.
بهترین جایی که برای ایرانسل می تونم پیشنهاد بدم سطل اشغا هستش از دیروز عصر انتن رفته هنوز هم نیومده خوب دیگه می خوام چیکار ادم موبایل می خواد تا هر موقع که خواست استفاده کنه.
نقل قول:نقل قول:
براي داييمي ها تا زماني كه از طرح خارج نشيد تو طرح ميمونيد
ولي چون صورت حساب هر دوماه حساب ميشه براتون پول طرح رو
همين الان حساب ميكنند ولي هر زمان از طرح خارج شيد مشكلي
پيش نمياد به تعداد روزهاش پولشو حساب مي كنند و بقيه دوماه رو
روز شمار پول آبونمان حساب مي كنند ولي بازهم بايد تا آخر دوماه
صبر كنيد تا سيستم بالانس بشه بعد حساب ها درست ميشه
من متن e-care رو به ایرانسل اس ام اس دادم، بعدش یه اس ام اس اومد که ظرف یک هفته پسورد رو ارسال می کنیم. ولی یک هفته شده و چیزی نیومده. راه خاصی سراغ دارین؟
در ضمن من که رشت هستم اینجا خیلی خوب داره کار می کنه، هر موقع می خوام تماس می گیرم. مشکلی نداره. راضیم.:8:
ميشه تنظيمات Gprs رو براي كوشي 6170 كسي بگه...
ممنون دوست عزيزنقل قول:
فقط بگو چجوري خارج شم. هر وقت خارج شم مشكلي پيش نمياد يا بايد سر ماه باشه؟
این روش اس ام اس رو بی خیال شو!نقل قول:
یه زنگ بزن به 130 یا 140 و به اپراتور بگو تا رمز عبور برات اس ام اس کنه
سلام
کسی میدونه چرا آنتن دهی ایرانسل توی اصفهان اینقدر ضعیفه
من واقعا مشکل دارم
بله ! چون اصفهان هنوز شبکش افتتاح نشده !!!!نقل قول:
آقا يكي بگه چجوري بايد از طرح خارج شم. هر وقت خارج شم مشكلي پيش نمياد يا بايد سر ماه باشه؟
نقل قول:نقل قول:
اگه داييمي هستيد كه هر موقع دوست داريد مي تونيد با انتخاب
طرح ثانييه اي از طرح هاي قبلي خارج بشيد كه هم ميتونيد با
استفاده از كد ها اين كار رو انجام بديد هم از توي ecare
كد طرح ثانيه اي : *140*7*1#
ممنوننقل قول:
آخر ماه ميزنم بازم تشكر. يه سوال. الان 32 تومن اضافه شده اگه سر يه ماه خارج شم اضافيش بر ميگرده ديگه ؟
بله ولي تا زماني كه صورت حساب ندهند حسابتون اشتباه نشون ميده نترسي
براي اطمينان به 130 تماس بگيريد تا ببينند از طرح خارج شده ايد يا از تو حساب اينترنتي
از پاسخت خيلي ممنوننقل قول:
سلام
من یه nokia 3220 دارم هر کاری می کنم که از طریق کامپیوتر به اینترنت
وصلش کنم نمیشه ولی خود گوشی وصل میشه
وقتی می خوام کانکشن براش درست کنم خطای زیر را میده
No modem found !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Settings را هم که می زنم تو بخشی که میگه مودم را انتخاب کن چیزی نمیاد
یه راهنمایی به ما می کنید به خدا اعصاب برام نزاشته.
نمی دونم همچین نرم افزاری باید نصب کنم Nokia_DKU-5_1_24.exe یا نمی خواد
دنبال درایو مودمش هم گشتم همچین چیزی پیدا کردم Nokia3220Cable.inf با پسوند inf
نمی دونم کجا باید این فایل رو قرار بدم
البته در قسمتی که Nokia PC Suite 6 را نصب کردم یه فولدر به نام inf که در آنجا
یعنی در آن فولدر یه فایل به این DPInst.exe که وقتی آن را باز می کنم :
بازش که کردم در زیر عکسشو می بینید
همان طور که در عکس دوم می بینید
یکی از مودم ها علامت قرمز ربروش هست منظورش چیه؟؟
کسی هست بداد ما برسه؟؟؟
امیدوارم با این اطلاعاتی که گذاشتم مشکلم حل شه ...........
من که راضی هستم :d
سیم کارت همراه اول را میخام بفروشم ولی هیچ کس نمیخره
پولمو خورد!!!
آقا من 1400تومان اعتبار داشتم بعد رفتم یه کارت 5000تومانی خریدم و زدم که اعتبارش زیاد بشه. بعد چک کردم دیدم اعتبارم شده 48xxx تومان!!! 1400تومانمو خورد!!! راهی نداره پس بگیرم؟ دیروز پریروز اینطوری شد.
البته از نمایندگیش که داشتم می خریدم گفت تا امشب وارد نکن، انتن خرابه ممکنه اشکالی پیش بیاد. منم گذاشتم فردا صبحش شارژ کردم ولی باز ضرر کردم!
نمیدونی کی شبکه افتتاح میشه؟نقل قول:
بروبچ مشهدی کسی نمدونه چرا تو سجاد اینترنتش کار نمیکنه؟؟
توی بقیه ی مناطق هم همینطوره یا فقط سجاد اینجوریه؟
البته من مطمئن نیستم اما فکر کنم گوشی شما نتونه این کارا بکنه یعنی این قابلیت را نداره.البته فقط فکر می کنم مطمئن نیستم حالا دوستان میان جواب درستا بهت میگن.نقل قول:
دارن خفن کار می کنن همین دیروز یه دکل وارد شبکه شد چند روز پیش هم یه دکل توی جاده سپاهان شهر بهارستان راه افتاد.نقل قول:
اینترنت از ظهر تو ساری هم قطع هستش پنجشنبه هم نصف روز قطع بود !!
اینه مجانی کردنشون!!
رامین جان مال من 24 ساعته اومد، حالا باز یه بار دیگه تست کننقل قول:
منم که تو ساری هستم خیلی راضیم ( بزنم به تخته:20:)
منم دقیقا مشکل شما را دارم البته نوکیا 6820 .نمیدونم فکر کنم این قبیل گوشی ها قابلیت مودم را ندارند ولی نمیدونم چه جوریه با خود گوشی راحت میشه اینترنت رفتنقل قول:
یه خبر خیلی خوب برای ایرانسل داران شیراز و فارس
بر طبق اخرین اطلاعات مربوط به راه اندازی شبکه ایرانسل ؛اخرین اطلاعات مربوط به شبکه استان فارس از این قرار است :
مرودشت
فارس
نیمه دوم ابان
16-30 Aban
جهرم
فارس
نیمه دوم ابان
16-30 Aban
لار
فارس
اواخر ابان
20-20 Aban
کازرون
فارس
اواخر ابان
20-20 Aban
فیروز اباد
فارس
اویل اذر
1-10 Azar
نیزار
فارس
نیمه اول اذر
1-15 Azar
داراب
فارس
نیمه دوم اذر
1-15 Azar
نور اباد
فارس
اوایل دی
1-10 day
خونج
فارس
اوایل دی
1-10 day
قائم شهر
فارس
اوایل دی
1-10 day
زرقان
فارس
نیمه اول دی
1-10 day
کوار
فارس
نیمه اول دی
1-10 day
پاسارگاد
فارس
نیمه اول دی
1-10 day
اگه اشتباه تایپی یا اسم شهری رو دیدید که اصلن توی فارس نیست مثل قائم شهر (شاید منظور ،قائمیه بوده )برای اینه که من متن رو عینا گذاشتم توی تاپیک و از این بابت من بی تقصیرم:31:
سلام خوبی همشهری ولا ما هم که هاشمیه هستیم اونجا هم پنج شنبه و بعد از ظهر جمعه اینترنت قطع بود.نقل قول:
تازه از چهارشنبه از ایرانسل به 915 و بالعکس مسیج نمیاد مال تو هم همینجوریه؟
کلک جدید ایرانسل در مشهد
آقا این نامردا یک کلک جدید پیاده کردن نمیدونم سهویه یا عمدی واما شرح ماجرا:
سابق بر این مسیج به طور کلی یا از گوشی خارج میشد(پول کم میکرد) و به دست طرف میرسید یا کلا مسیج از گوشی خارج نمیشد(بالطبغ پولی هم کم نمیشد) و اما اخیرا در مشهد مقدس از ایرانسل به همراه اول که میخای مسیج بزنی خیلی راحت مسیج از گوشی خارج میشه(ارسال میشه و پول کم میشه) ولی بعد از چند دقیقه به جای دلیور پیغام میاد که مسیج ارسال نشد.یعنی به طور کلی آقاجان من در مشهد اقدام به ارسال مسیج به همراه اول بکنی پول کم میشه حالا چی میخاد دلیور بده چی میخاد به جای اون پیغام ارسال نشد بیاد.
آقا از چهار شنبه تا موقعی که فهمیدم قضیه چیه 10000 تومان ناقابل ضرر کردم.
حالا خودتون پرتقال فروش رو پیدا کنین.
:41::41::41::41:
تو مترو میرداماد و صادقیه آنتن نمیده ؟؟؟ قبول داریم !!! خوب بالا خره تونله و ایرانسل !!!
ولی آخه دیگه تو متروی کرج چرا ؟؟؟؟
کسی میدونه چرا؟؟؟
یا فقط من این مشکلو دارم؟؟؟؟
کیست مرا یاری کند؟؟؟
من الان یک ماه دارم و خیلی هم راضی هستم
سیم کارت همراه اول راهم درآوردم گذاشتم تو تاقچه :d
و الان ایرانسل استفاده می کنم
اوه فهمیدم
نقل قول:
پوشش مترو هنوز برای ایرانسل راه نیفتاده یعنی هیچ جا متروش آنتن نداره .
به گفته خود مسئولان ایرانسل دارن یه مسیج سنتر جدید اضافه می کنند که برای همین اختلالات sms زیاد شده.بهتره آدم همیشه مثبت نگاه کنه تا اینکه بخواد ندونسته تهمت بزنه :46:.نقل قول:
شدیدا تکذیب میشهنقل قول:
تو متروی کرج انتن دهی فوق العاده هستش!!! بخصوص نزدیک ایستگاه ورد اورد که میرسه واقعا انتن دهی عالی میشه (در کل مسیر هم انتن خیلی خوبه)
من که توی خونه اصلا از gprs نیمتونم استفاده کنم ولی از متروی کرج که هستم به راحتی میتونم از gprs استفاده کنم
واقعا فوق العاده هستش انتن دهیش
===============
در سایر خطوط مترو انتن وجود ندارد
سلام همشهری!نقل قول:
سلام خوبی همشهری ولا ما هم که هاشمیه هستیم اونجا هم پنج شنبه و بعد از ظهر جمعه اینترنت قطع بود.
تازه از چهارشنبه از ایرانسل به 915 و بالعکس مسیج نمیاد مال تو هم همینجوریه؟
کلک جدید ایرانسل در مشهد
آقا این نامردا یک کلک جدید پیاده کردن نمیدونم سهویه یا عمدی واما شرح ماجرا:
سابق بر این مسیج به طور کلی یا از گوشی خارج میشد(پول کم میکرد) و به دست طرف میرسید یا کلا مسیج از گوشی خارج نمیشد(بالطبغ پولی هم کم نمیشد) و اما اخیرا در مشهد مقدس از ایرانسل به همراه اول که میخای مسیج بزنی خیلی راحت مسیج از گوشی خارج میشه(ارسال میشه و پول کم میشه) ولی بعد از چند دقیقه به جای دلیور پیغام میاد که مسیج ارسال نشد.یعنی به طور کلی آقاجان من در مشهد اقدام به ارسال مسیج به همراه اول بکنی پول کم میشه حالا چی میخاد دلیور بده چی میخاد به جای اون پیغام ارسال نشد بیاد.
آقا از چهار شنبه تا موقعی که فهمیدم قضیه چیه 10000 تومان ناقابل ضرر کردم.
حالا خودتون پرتقال فروش رو پیدا کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که کلا پیغام دلیور شدن از هر 4 تا یکی میاد1 یعنی اکثرا میرسه ولی دلیوری ریپورتش ضعیفه یکم
شانسو می بینی تورو خدا؟!
من فقط واسه gprs رفتم ایرانسل گرفتم! حالا تا هفته پیش gprs کار میکرد ها! ییهو تا ما گرفتیم اینجوری شد!
من اصفهانم...
تا دیروز gprs ام وصل بود...
امروز اصلا انگار نه انگار که gprs وجود داره...
یه طرفه و عصبانی به قاضی نرید:نقل قول:
1- ... این نامردا ... یعنی بدون اینکه بدونی حق باشماست حکم صادر کردی که اونها نامردند .
2- ...کلک جدید ... یعنی پروندشون خیلی سنگینه و قبلا هم کلک می زدند که این یکی جدیده
3- ... نمی دونم سهویه یا عمدی .... خوب حرفت غلطه چون وقتی میگی کلک یعنی حتما عمدی است و اگه سهوی باشه که کلک نمیشه ..
4- یه کم صبر کن ببین وضع همین طور خواهد بود بعد اظهار نظر کن چون اختلال در شبکه رو به این زودی تهمت کلک نمی زنند
5- ایرانسل اینقدر بیکار نیست بیاد از این همه جا بره تو مشهد و و منتظر بمونه که sms بیرون بیاد و پولش رو بگیره و مخصوصا به طرف مقابل تحویل نده ... این استدلال تو هیچ دادگاهی ارزش نداره ..
6- وقتی شما به اپراتور دیگری sms یا زنگ میزنی نقش اون هم وسط میاد چطور مطمئنی که کار ایرانسله شاید همراه اول یه کارهایی می کنه تا ایرانسل رو خراب کنه ( که البته می دونم اینطوری هم نیست)
7- بابا من نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنند اپراتوری آفتابه درست کردنه وقتی این همه ایرانسل هزینه می کنه و دکل می زنه و چه و جه ... حالا بیاد پیامی که از گوشی شما خارج میشه رو پولش رو بگیره و بعد به طرف نده ... خوب که چی بشه!!!!!!!!!!!!!!!!! .. اصل هزینه رو که ایرانسل کرده چون دریافت پیام شما پهنای باند و زمان اشغال می کنه حالا که این پهنای باند صرف شده پیام رو نرسونه که خودش رو خراب کنه !!!!!!!!!!!!!...
9- نه بابا اینقدر ها هم خر تو خر نیست ...
جواب: شبکه دچار مشکله .. تو تهران هم چند وقت sms ها وضعش خیلی خراب بود ... اگه ایرانسل بخواد اینجوری که شما بگید پول در بیاره نه من و نه شما الان جزو مشتریاش نبودیم...
خودتون با مردم چقدر مناسب و مهربان برخورد می کنید؟؟ ... کافی است با ماشین بری تو خیابونها ببینی ... این که دیگه تقصیره ایرانسل نیست ... یارو میپیچه جلو تازه دو تا فحش هم بهت میده !!!
مهربونتر قضاوت کنید ... انشاالله که sms شما هم درست بشه اما 10000 تومان رو دیگه نمیشه کاریش کرد ...
Gprs درست شده !!
ولی مال من هنوز هم نمتونه کانکت بشه!نقل قول:
Gprs درست شده !!
با سلام
لطفا امکانات و مزاياي طرحهاي طلايي و آبي و قرمز ايرانسل و هزينه هاي آن را تو ضيح دهيد.
با تشکر
سلامنقل قول:
فعلا که درست شد امیدوارم همین جوری بمونه ...... فقط موند اون 10000 تومن که ... که ... فدای سر پرتقال فروش
برو اینجا!نقل قول:
کد:www.irancell.ir