منم چیزی ندارم دیگهنقل قول:
Printable View
منم چیزی ندارم دیگهنقل قول:
پیشنهادات تخفیفی من رو هم برداشته
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
مال منم برداشته شده هیچی نمیاد .ولی بار اول نیست .هر چند وقت یه بار اینجوری میشه بعد یه مدت دوباره برمیگرده.
رفیق شما هم آنلاک کردی؟نقل قول:
بلهنقل قول:
.......
از سر شب (۲۴ آبان ۹۸) ظاهرا TD-LTE ایرانسل تو مشهد مشکل پیدا کرده. کلا توی سرچ مودم هم نمیاره.
پشتیبانی هم زنگ زدم گفت خبر داریم و در حال بررسی هستیم.
الان حدود ۴ ساعته که رفع نشده
فقط محدود به مشهد نیست ، تازه برا من روی گوشی هم مشکل داره هم ایرانسل هم همراه اول فقط روی نسل دو انتن میگیره و اینترنت هم نمیاره فقط مکالمه ، adsl هم کمی بعدش قط شدهنقل قول:
منم اینترنتم به شدت کند شده. چه TD چه اینترنت همراه. همراه اول و ایرانسل هردوتاش مشکل داره.
مشهد هنوز بعد از گذشت بیش از ۱۵ ساعت TD ایرانسل وصل نشده. ظاهرا دکل ها رو خاموش کردند.
توی سرچ TD مبین نت رو میاره ولی ایرانسل ظاهرا هیچ سیگنالی وجود ندارد!
خوب دلیلش مشخصه دیگهنقل قول:
تهران همچنان TD-LTE بسیار طول میکشه تا وصل شه و بعدشم فقط سایتای داخلی رو به زور میاره بعضیاشونو. نت موبایل ایرانسل همینطور
ایرانسل چرا سرعت دانلودش از شاتللند shatelland پایینه ؟ با چند سایت دیگه تست کردم فقط شاتللند اینجوریه
میخوام ببینم شاتل سرعت رو برای ایرانسلی ها میاره پایین یا ایرانسل سرعت دانلود از شاتل رو محدود کرده.
مودم z6000 میشه برد wifi رو کم کرد؟
بعد یه سال که این سرویسو دارم دیروز قطع شده، امروز زنگ زدم میگن "پرونده ناقصه کپی کارت ملی میخواد" در حالی که روز اول تمام مدارکو دادم به فروشنده ایرانسل و مدارکم روی سیمکارتای دیگم هم توی سیستم ایرانسل هست!
جدیداً مرکز تماسشون تلفن میزنی راحت باید یه ربع در صف انتظار باشی و بعدش من رو هی فرستادن تو این هوای کثیف و پنجشنبه شب و مریضی از این شعبه به اون شعبه چون این کارو فلان شعبه نمیکنه فلونی میکنه! بعدم رفتم ساعت 7 شب میگن چند ساعته سیستم قطعه برو فردا صبح ساعت 11 بیا دوباره اینهمه راهو! هرچی زنگ و دعوا مرافعه هم فایده نداشت با 707.
به همین مسخرگی یک روز و نیمه اینترنت من بدون اطلاع قبلی قطع شده (چراغ مودم قرمزه) و سیمکارت غیرفعال شده و فکر کنم حداقل تا شنبه این ادامه بیابه تا کادر اداریشون بیان این گ هی که زدنو فیکس کنن. حجمش تموم شه درجا میرم زیتل، ************* تو ایرانسل و ژن خوبش با این سرویس دهی ع ن شون و آزار و قیمتا...
دهنشونو سرویس میکنم صد تا شکایت روی 195 میزنم
دوستان، این هفته میخواستم i60 رو انلاک کنم. دوستانی که انجام دادن, کار ساده ای هست؟ تا چه ورژنی قابل آنلاک هست؟ یه تاپیک داشت، لینکش رو کسی داره؟
سلامنقل قول:
لینک اول مال تاپیک مربوط به بحث درباره ی این مودم و لینک دوم هم تاپیک آموزش آنلاکش هست. امیدوارم به کارت بیان.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=731938
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول با شماره گیری *98# 12 روز 15گیگ هدیه جبران قطعی میده, ایرانسل همچون چیزی نداره؟
چند روز پیش تو من منطقه ما شد +4G و سرعت دانلود افزایش محصوص داشت ولی از طرف دیگر اپلود نصف شد. خیلی خنده دار شده.
از چند روز پیش منطقه ما شد +4G و دانلود افزایش محصوصی داشت .
سرور خود ایرانسل
اینو با سیم کارت تی دی روی باند 42 تست گرفتی یا سیم معمولیه ؟نقل قول:
وضعیت سیگنالت چطوره و تا قبل از این چند مگ بهت میداد ؟
بله سیم تی دی رو باتد 42 هست.نقل قول:
سیگنال مثل قبل هست و 3 از 5 چراغ رو مودم انلاک i60 روشن هست. فرقی نکرده.
قبلا در بهترین حالت و خلوت ترین ساعت 25 الی 30 mb/s میگرفتم. تقریبا 2 برابر شده.
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان استفاده از سیم کارت ایرانسل بر روی مودم lte مبین نت وجود داره؟اگه امکانش هست ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
با سپاس
موفق باشید
مودمت آنلاک باشه و فریمور مود شده رو مودمت باشه تست بزن با انتخاب دستی فرکانس 3500 و یک بار هم 3600 ببین هر دو آنتن میده و اینترنت دریافت میکنی ! شما الان علامت +4G رو روی صفحه وب مودم دریافت میکنی ؟ سه چراغ آنتن هم مشخصه سیگنال TDD برات خیلی ضعیف هست بهترین نقطه رو پیدا کن و سعی کن هر 5 یا 4 تا چراغ روشن باشه صد درصد سرعت مودم بالاتر هم میره .نقل قول:
خیر مودم مبین نت برا شبکه خود مبین نت قفل شده و آنلاک هم نمیشه .نقل قول:
سلام از اين لينكي كه گذاشتين نميشه دانلودش كرد امكانش هست برام بفرستين
دیگه طرح 80% نمیده تو سایت ایرانسل..
این مودم i60 دو هفته پیش که ایرانسل اورد قیمتش 800 بود الان کردتش یک میلیون و صد و پنجاه .فک کنم به بهانه ی حجم بیشتر قیمتو برده بالا .هر چی باشه قیمتش از دیجی کالا و اینا خیلی مناسبتره
چرا هنوز هم میده منتها باید چند ماه غیر فعال باشهنقل قول:
واسه من ۱۴-۱۵ ماهه غیر فعاله و پیشنهاد ی ندارهنقل قول:
عجب من 2تا سیم دارم هر روز پیام میده بیا شارز کن منهم نمیکنم:دینقل قول:
تا حالا پیامکی هم نگرفتم :))نقل قول:
عجیبه
یکی دوتا طرح بیخودی داشت، الان اونا رو هم پیشنهاد نمیده
حاجی برای کی هست؟
جدیدا هر وقت توی مودمم نگاه میکنم زمان کانکت بودن رو حداکثر 19 ساعت میزنه در صورتی که مودمم همیشه روشنه .قبلا پیش میومد تا 22Days هم میزد ولی الان حداکثرش 19 ساعته .نمیدونم منطقه ما مشکل پیدا کرده یا خود ایرانسل این حرکتو زده
از حدود 1 ماه پیش که منطقه ما +4G شد بزنیم به تخته تا الان واقعا TD داستانش خیلی فرق کرده. قبلا تعریفی نداشت و به زور 20mb/s میگرفتی . الان بیشتر اوقات رو 50mb/s میچرخه و شبا تا 72mb/s با IDM میگریم. خدا خدا میکنم این یک چیز موقتی و ازمایشی نباشه ولی از ایرانسل بعید نیست یکهو همه چیز رو revert کنه.
بی زحمت یه تست single connection با اسپید تست میزاری ؟نقل قول:
مودم td-lte تون چی هستش؟نقل قول:
نقل قول:
این چه جور تجمیعیه که فقط سرعت دانلود رو میبره بالا ؟ من مودمم معمولیه و روی یک باند کار میکنه ولی اپلودم بالای 5 مگه
تو باند 42 که اینترنت ثابت ارائه می شه کلا سرعت آپلود اینطوریه... با سیم کارت معمولی هم من وقتی می رم باند 42 سرعت آپلود کمه ولی در باند 3 و 7 یا همون فرکانس 1800 و 2600 سرعت آپلودم به بالای سی مگ هم می رسه.نقل قول:
ترافیک های lte ایرانسل قانون تفکیک داخلی و خارج نداره؟