این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردننقل قول:
Printable View
این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردننقل قول:
نمی دونم توقع شما از بسته های اینترنتی چیه ولی قیمت های همراه اول بهتر از ایرانسل نباشه بدتر نیست. مثلا ماهیانه همراه اول 2.5 گیگ هست درحالی که ایرانسل با همین قیمت 2 گیگ میدهنقل قول:
همین بسته ماهیانه بیشترین استفاده بین کاربرها رو داره. بسته روزانه اش هم که ارزون تره.
اگه منظورتون شبانه هست که بهتره نده در عوض همین کیفیت عالی که داره رو حفظ کنه.
واسه منم تقریبا همینطوری بود ! تاوقتیکه رفتم تووی تنظیمات قسمت بروکسی و اعداد اونو برداشتم! الان سرعتش خوب شده و راحت دانلود میکنه:n01:نقل قول:
اصلا در تنظیمات جدید ایرانسل دیگه قسمت شروکسی باید خالی باشه.نقل قول:
بستگی مستقیم به منطقه شما داره ولی برای تست می تونید یه بسته 1000تومنی بخرید معمولا سرعتی که روی همون بسته بهتون میده در 24گیگ شبانه (در حالت نرمال بودن شبکه) هم میده به مشترکنقل قول:
دوستان برای تنظیمات کانکشن اینترنت دقت کنید شما فقط کافیه اسم APN بذارید mtnirancell اسم هم مهم نیست بقیه گزینه ها هم بصورت پیش فرض باشه همین.
سلام دوستان یک سوال داشتم من بسته 24 گیگ ایرانسل دارم الان 5 گیگش مونده همشو دانلود کردم میخواستم بدونم الان اگر بخوام دوباره این بسته 24 گیگ قعال کنم اون 5 گیگ هم به اون 24 گیگ اضافه میشه یا نمیشه ؟ کسی تا حالا تست کرده یا نه ؟
قاعده کلی بر اینه که شما همون بسته با همون شرایط انتخاب کنی مانده قبلی به حسابت اضافه میشه فقط باید حتما سر موعد تمدید کنی اگر فاصله بیفته بسته قبلی میسوزهنقل قول:
سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :نقل قول:
این متن رو خود ایرانسل تو سایت زده:
قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را میتوانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.
اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر صفحه رو بخون تقریبا 1 ماهه این متن رو زدن
دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
همین درسته ؟
سلام-میخواستم بپرسم این بسته تشویقی یک ماهه 2 تا 8 صبح که شبانه هست فقط مخصوص سیم کارتهای اعتباری است؟ یعنی روی سیم کارتهای دائمی آی سیم قابل اجرا نمی باشد؟تشکر
بله دوست عزیز درسته.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دقت کنید ایرانسل چقد زرنگه این جمله قرمز رو تا چند وقت پیش نزاشته بود جدیدا اضافه کرده صداشم در نمیاره که ملت حواسشون نباشه کلی ضرر کنننقل قول:
واقعا خیلی حروم خورن
بسته های بلند مدت دقیقا یعنی چی؟ اون گاوی که اون متن رو نوشته زورش اومد تعریف بلندمدت رو هم قید کنه تا کاربری که بسته ی یکماهه یا سه ماهه خریده یکوقت هول نکنه و تکلیف خودش رو بدونه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کلا اگه ما ایرانیا حافظه تاریخی داشتیم مطمئن باش وضعمون الان این نبود
یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
کی گفته مصوبه دولته شبانه ها حذف بشه ؟ مدرکتو بیار تا بگم حق با تووه .
واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.
مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .
نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .
دوست عزیز متاسفانه ایرانی جماعت حافظه تاریخی نداره( میشه گفت در این زمینه عقب مانده ذهنی هستیم)نقل قول:
اقلا الان اینترنت استیبل شده! نگران نیستی فردا یا پس فردا HTTPS از کار میوفته یا سرعت میره رو 10KB
تعرفه مصرف آزاد اینترنت از 1دی93 برای مشترکین اعتباری 0.75ریال و برای مشترکین دائمی 0.5ریال محاسبه خواهد شد.
وضعیت پهنای باند کشور طی 18 ماه هیچ تغییری نکرده
ایرانی باید بهترین امکانات رو داشته باشه
شعار دادن زیباست عمل کردن زیباتر
وقتی سازمان جهانی ارتباطات در پیامی رتبه بندی کشور ایران رو 96 اعلام کرد خیلی ناراحت شدم
ما در اردیبهشت 92
رتبه 66 جهان بودیم اما متاسفانه....
چرا با یه دید دیگه بهش نگاه نمیکنید:نقل قول:
وضعیت ایران بهتر شده اما کشور های دیگه که منتظر ما نمیمونن. اونام 10 برابر ما پیشرفت میکنن.
الان با تعرفه جدید ازاد یعنی هر مگ حدود 100 تومن در میاد درسته؟
جاش اینجا نیست و اشتباه رو کسی کرد که اول پست سیاسی و گذاشت تا بحث ها به اینجا کشیده بشهنقل قول:
اولا با فیلتیرینک هوشمند کل فیلتر شکن ها از کار میفتاده تا کسی دیگه دغدغه قطعی نداشته باشه چونکه صفحه از طریق شرکت ها بسته میشه و نمیشه دورش زد (معاون وزیر چند وقت پیش گفت)
دوما هم 3g رو هم مجبور بود مجوز بده هم از لحاظ قانونی هم اینکه اپراتور ها کلی سرمایه گزاری کرده بودند در ضمن این کار دولت هم محض رضای خدا نبود بلکه کلی در امد کسب کرد و میکنه از این مجوز فوقش اگر دولت دیگه ای بود یک خورده با تاخیر مجوز میداد
سوما تو صفحه کلوب وزیر جواب داده شد درباره حذف شبانه کار شرکت ها مظابق قانون کمیسیون تنظیم مقررات بوده
یک نکته هم بگم من خودم از این دولت دفاع کردم ولی دلیل نمیشه وقتی کار اشتباهی کرد نگم اشتباه بوده و سریع برچسب دلواپس بزنم به هر انتقادی
متاسفانه پوشش تری جی خارجی بهتره تا پوشش داخلی.نقل قول:
خود منم همین مشکل رو دارم بیرون از در خونه سه تا آنتن تری جی دارم به محض ورود به داخل خونه کلا تری جی قطع میشه حتی توی سرچ نتورک ها دیگه اثری از نام تری جی نیست.
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
قرار بود 2،3 تا تعرفه هم هم اضافه کنه بلند مدت اونا چی شد؟
بچه ها من دیشب بسته 24 گیگ خریده بودمو وقتی ساعت 2 استارت دانلود رو زدم، سرعت بین 100 تا 600 متعیر بود !
اصلا ثبات نداشت، همینجوری عشقی میگرفت !
حالا این به کنار، صبح که پا شدم دیدم دانلود قطع شده بود، کلا نهایتش 500 مگ گرفته بود که لینک پریده بودو دوباره همون لینک رو ساعت 7:45 گذاشتم واسه دانلود با سرعت بین 400 تا 1 مگ داشت دانلود میکرد
حالا چرا اینجوری شده بود ؟ اشکال از لینک دانلود بود ؟ اگه آره که پس چرا سر صبح که زدم واسه دانلود دانلود کرد ؟ لینک دانلود هم از سایت معتبری (داخلی) بود
دقیقا همینطورهنقل قول:
نقل قول:
فیلترینگ هوشمند فعلا در حد تئوریه و خیلی خیلی سخته پیاده کردنش . فعلا اولویت اونها اینترنت ملی هست.
آفرین حالا بهم بگو قانون کمیسیون تنظیم مقررات وزیر وضع میکنه یا رییس جمهور ؟
ولی بهتره بحثو تموم کنیم جاش اینجا نیست . اونکسی که باید ببینه می بینه و اون کسی کلا کوچه علی چپه همون کوچه تا ابد می مونه .
دوستان کسی باiphone 5 GSM A1428تونسته به LTE ,4G ایرانسل وصل شه؟
چون ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و این مدل آیفون از فرکانس 1800 پشتیبانی نمیکنه
ممنون میشم پاسخ بدید
دوستان سرعت اینترنت ایرانسل پایین آمده حتما بخاطر تعرفه های جدیدش است
رایتل واسه تماس تصویری هم سرمایه گذاری کرده بود و واسش مهم بود اما کو؟؟!!!نقل قول:
سلام بسته من تموم شده چند روز بود چک نکرده بودم افتاده بود مصرف ازاد دیروز عصر ایرانسل اس ام اس داد که خط شما یکرفه شده و 200 تومن هزینه قبض هست در صورتی که حد اعتبار من 85 تومن هست چطور شده که تو 85 هزار تومن قطع نشده ؟ضمنا اگه برم مرکز خدمات می تونم قسطی بدم واسه ادم زور در میا د 200 تومن پول اینترنت ؟؟؟
این مشکل رو خیلی ها داشتن .. از جمله من..بخاطر اینکه کانکشن شما مدام وصل بوده و سیستم ایرانسل زمانی که اینترنت رو قطع و وصل کنید محاسبه میکنه این مدت زمان اتصال رو..قسطی بلی میشه .. یکسری بروز رسانی برای حل این مشکلات دارن انجام میدن که حدود 1.5 تا 2 ماه دیگه حل میشه..چیزی که به من گفتن این بود.نقل قول:
مکالمه من با یکی کاربران فروم همسایه مه مودم e5372 4g خریده
نوشته اصلی توسط ak313 سلام دوست عزیز امکانش هست یه سیم کارت همراه اول یا رایتل تو مودمت بزاری ببینی میشناسه یا نه. این لاک بودن یا نبودن سوال خیلی هاست. اگر لاک نباشه منم یدونه میخوام
Sent from my MediaPad X1 7.0
سلام . بله این مودمها فقط مخصوص ایرانسل هستش. همراه اول رو گذاشتم لاک بود. حالا عصر که برم خونه رایتل رو هم میزارم ولی احتمالا فرقی نمیکنه . اونم قفله. باید ببینیم متخصصای سایت در آینده میتونن یه راهی واسه آنلاک کردنش پیدا کنن ؟ فقط یه مزیتی که من تو این مودم دیدم آنتن دهی قویش هست.
چند قسط تقسیم می کنن نهایت؟؟ چقدر کار اداریش طول می کشه؟
به نظرم سیمکارتو بنداز دور خیلی بصرفه ترهنقل قول:
نمیشه سیم کارت کاریم هست
من همرا اول رو دو قسطش کردن برام از من بچه زنگ زده بود خارج (شماره برادرم تو گوشیم سیو بود بچه پنج ساله زده بود روش 1 ساعت به المان وصل بود) اومد 300:n31:نقل قول:
چه قدر تعرفه های جدید گرون و مزخرفه :|
خب تبریک! بالاخره ایرانسل تعرفه هاشو گــــــــــرون کرد:n37:
بسته 24گیگ شبانه هم حذف شد
به سلامتی قیمت ها 5برابر شد و شبانه حذف شد
هورااااااااا
به این میگن ایرانوِل که 6 ماه اینجا دارم میگم بهش امیدی نداشته باشد
یه عده ای میان میگن نه آقا ایرانسل بهترین کیفیت رو میده عالیه خدماتش پوکونده داره پیشرفت میکنه
تازه شروع کرده بهتر میشه
سرعتش روز به روز بدتر میشه قیمتش هم که یه هو 5 برابر شد
برید حال کنید