700 تا خیلی خوب سرعت میده کمتر شرکتی دیدم و شبانه اینقدر سرعت بده بنظرم همینو بچسبین.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
700 تا خیلی خوب سرعت میده کمتر شرکتی دیدم و شبانه اینقدر سرعت بده بنظرم همینو بچسبین.نقل قول:
دو مشکل! سرویس بالاتر ساعت رایگان نداره،! با این سرعت شما تو سه ساعت نهایت 3 گیگ میگیری! اشتباه حساب کردینقل قول:
2 مگش ساعت رایگان نداره ؟نقل قول:
خیرنقل قول:
Sent from Tapatalk ~ iPhone
درباره نامحدود های وب توضیح بدید خواهشا؟ یعنی 85 هزار تومن نامحدود 512 بگیری فقط 60 کیلوبایت سرعت میده؟؟؟؟؟؟؟اگه کسی داره یا داشته توضیح بده ممنون:n16:
اره همین قدر سرعت میده چو چرا محدود نمیگیری وقتی دارم حجم مفتی میده 3گیگ فشفشه بگیر 2500تومان مفته مفته دیگه نامحدو چیه...نقل قول:
نقل قول:
داش من دانلود زیاد دارم ماهی بیشتر از 200 گیگ لازم دارم بخوام فشفشه بگیرم باید خونمون رو بفروشم:n09:
پس راهش اینه های وب نیایی!
200گیگ ?:O مگه تو چی دانلود میکنه با نامحدود می خوای ماهی 200گیگ دانلود کنی؟ امکانش هست مگه :))نقل قول:
بهتر از مخابرات نمیتونی پیدا کنی البته اگه مخابرات استانتون نامحدودا رو حذف نکرده باشهنقل قول:
داش برا چی امکانش نباشه؟من نت نامحدود مخابرات داشتم کامپیوترم از این سیستم قدیمیا هست میزاشتم دانلود میرفتم بیرون تا 48 ساعت مداومم بود که پی سی رو خاموش نمیکردم:n09:خلاصه داش برات بگم مخابرات سرویسای نامحدودشو برداشت ما کوچ کردیم محدود آسیاتک:n03::n02:البته خدایی دهنشون سرویس کردم:n09:نقل قول:
من با 2مگ محدود مخابرات شبی 4.5گیگ میگرفتم ولی خیر ندیده ها شبانه و نامحدودا رو حذف کردن الان نمیدونم کجا برم که شبانش خوب باشهنقل قول:
شهر ما که حذف نشده جرات نمیکنن نامحدودو بردارن :n09:512 نامحدود:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از یکی شنیدم که میخوان طرح شبانه رو بردارن :(
آیا کسی اطلاع داره؟؟
شایعه هست ...نقل قول:
اگه بردارن که به ضرر خودشونه کسی نمیمونه
سلام کسی 8 مگ تو مشهد داره ؟ سرعتش چجوریه ؟ بخش فنی میگفت که حداقل 4 مگه:n05:
آخه زنگ زده بود که سرویس بگیره آقای امیری گفته بود.
دوستان اگه نماس گرفتن یه سوال کنن ببینیم حقیقت داره یا نه!؟
دوستان کسی 256 محدود داره اینجا؟ جدیداً سرعت شما هم در ساعت رایگان بین 50 تا 100 ـه؟
آق سرعت دانلود تو IDM تو تعرفه 1 مگابایت نامحدود چنده؟؟!!!
ترافیکش چقدره یعنی مثل پارس انلاین نیست؟؟ که بعد از چند روز که ترافک تموم شد سرعت بکش پایین؟؟!
:n26:
نامحدود این شرکت سرعتش واقعیه ، یعنی 1 مگ نامحدود سرعتش 128 هستش،تا الان که ندیدم کسی از این شرکت سرعتای بالای نامحدود بگیرهنقل قول:
سلام به همه ببخشید فقط یه سوال بنظر شما بین این 2تا سرویس کدومش انتخاب کنم دانلود بیشتری میتونم بگیرم
1-آسیاتک اینترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزی 4096 با امکان تبادل حداقل 30 گیگ درماه (869000 ريال + آبونمان)
2-یا های وب 512 نامحدود
قیمت هر 2 سرویس تقریبا یکی هستش:n27::mellow::mellow::mellow::mellow::mell ow::mellow::mellow:
نقل قول:
خواهشاً یکی جواب ما رو میده؟ :n03:
بستگی به منطقه و شهرت داره بعضی جا هارو کم کردن مثل تهران چون کاربرا زیادن ولی مثلا چالوس سرعت خیلی خوبه و به مخابرات منطقه شما:n05:نقل قول:
سرعتش دانلودش پنده اونوقت؟؟!!نقل قول:
این تست رو همین الان گرفتم. پس چرا سرعت دانلود من از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و پیج ها هم دیر باز میشه؟! مشکل از کجاست بنظرتون؟
ویرایش: الان از p30world که دانلود میکردم سرعت رو 400 بود ولی بقیه جاها به زور 200 ! چرا؟
این طرح 45 گیگ 15 ماهه هایوب.
مدل مودم رایگانش چیه؟
ساعت دانلود رایگان داره؟
میشه اگر خونمون عوض شد طرحو انتقال بدیم؟
واسه منم افتضاحه امروز با کردن پیج ها مثل gprsشدهنقل قول:
خیلی امروز داغونه .
ماله جام جهانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر روز بدتر ازدیروز
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
شکر خدا همه چی به روال عادی برگشت:n05:نقل قول:
؟..............نقل قول:
مودم های ارائه شده شرکت معمولا برند هواوی هست و در مورد مودم وایرلس مدل HG521 هست .نقل قول:
خیر ، ساعت شبانه رایگان ندارد.
بله ، قابلیت انتقال اکانت (در واقع تغییر شماره تلفن) در تمام مراکز تحت پوشش در سطح کشور وجود دارد.
الان یک ساعت هستش که قطع شده ببینیم چند ساعت دیگه باید صبر کنم واقعا بدترین کیفیت و داره های وب.
والا اگر خرابی به جام جهانی نسبت بدید هرروز پس جام جهانیه شایدم بخاطر والیباله!! نه دوست عزیز های وب از این گندکاریا زیاد داره ،نقل قول:
جالبه. من بدبخت یک ساعته دارم با مودم ور میرم فکر کردم قطعی از طرف منه !!!
یه مدته گندشو در آوردن. الان دارم با نت مخابرات کار می کنم. واقعا که از های وب بهتره. هم وبگردی ، هم ستریمینگ و هم پینگ !!!
ببخشید ا مگابایت نامحدود سرعت دانلودش چنده؟!
سرعت واقعی یعنی 120 تا البته در بهترین حالت!نقل قول:
های وب دیگه واقعا مزخرف شده:n24:
سرعت 1 مگ محدود
این تست برای قبل از ساعت رایگانه
اینم برای ساعت رایگانه
این فشفشه چیه؟