بابا ایول این limiter عجب برنامه ایه من سرعتمو رو 50 محدود کردم ضفحه باز کردنم هم اصلا کند نشده:n19:نقل قول:
Printable View
بابا ایول این limiter عجب برنامه ایه من سرعتمو رو 50 محدود کردم ضفحه باز کردنم هم اصلا کند نشده:n19:نقل قول:
اخه کم کردن شارژ چه ربطی به سرعت داره مسلمونا ؟
هر چی سرعت بیشتر باشه سریعتر پیج باز میکنه و دانلود میکنه .حالا شاید به خاطر سرعت بالا بیشتر استفاده کنی از نت و بیشتر شارژ کم کنه ولی به طور مستقیم ربطی به سرعت نداره ..
مثلا برنامه هایی(یا مثلا همون svchost) هستن که دارن از اینترنت استفاده میکنن و نمیتونم جلوشونو بگیرم ولی با این برنامه محدودشون میکنم.نقل قول:
درود فراوان.
بچه ها شما چطور مودمتون رو سرخط امتحان میکنین واسه تست نویز؟
منظورم اینه که برقش رو از کجا میگیرین آخه؟بعد تلفن از توی جعبه که سوکت نداره!
هنوز درخواست ندادم.تازه باید فردا مدارکو بفرستم.اما شاید حضوری برم وقتی عصرکار شدم.نقل قول:
فعلاً که شبفت صبحم.وقتی شیفت عصر شدم شاید همینکارو کنم.نقل قول:
یادش بخیر...نقل قول:
دل خوش سیری چند؟نقل قول:
دقیقا درسته.فکر میکنید چرا اون موقع که سیگما بود شارژ دیر تموم میشد؟علتش این بود که صفحه با سرعت پایین باز میشد و حجم کمتری میخورد مثلا 512 با سرعت 64 دان میکرد و با سرعت 20 صفحه باز میکردنقل قول:
اما الان تا صفحه رو باز میکنید یهو میره رو 200 و 200تارو مصرف میکنه
یه سیم که یه سرش سوکت داره و سر دیگش سیم خالیه میگیری و همون سیمی که از توی جعبه اومده بیرون با اون سیمه بزن تو مودم اما سیم طولانی نشه که مشخص شه.یادش بخیر 2 سال پیش رو 1مگ اینکارو میکردم شبانه 300کیلو سرعت میکشیدم اما الان دیگه فایده ای نداره!در اصل یه ترفند بودنقل قول:
مثله این میمونه که میگن اگه با سرعت کم رانندگی کنین مصرف بنزینتون کمتر میشه تا اینکه با سرعت بالا رانندگی کنین(وقتی مقصد مشترکه):دینقل قول:
واسه منکه شبانه بد نیست ولی از بس روزا سریع شارژم تموم میشه تو یه ماه باید یکی دوبار ترافیک بخرم!من امتحان کردم،فایرفاکس رو از محدودیت در آوردم،انصافا اومدم اینجا جواب یه پست رو دادم و صفحه بعدو نگاه کردم حدود 10 مگ کم شد!!،ولی کروم رو محدود کردم چنتا صفحه از یه سایت سنگین تر باز کردم 3مگ کم کرد.نقل قول:
دل خوش سیری چند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت سرعت و پینگ . متخصصا بگن ببینم خوبه نتم یا نه ؟ 1 مگ نامحدود
بابا دستخوش این limiter من 200 مگ داشتم سرعتو محدود کردم رو50 یه برنامه 35مگی با چند تا ترانه دان کردم کلی هم صفحه باز کردم کلا دانلود هام شدن 100مگ رفتم تو ibs دیدم 150مگ دیگه دارم یعنی همش 50 مگ ازم کم کرد:n19:بالاخره یه بار هم که شده ما سرشون کلاه گذاشتیم:n20:
شایدم خواسته شارژهایی که ازم خورده رو جبران کنه
واسه برق مودم چی؟نقل قول:
سیار میکشی دیگه.این چه حرفی ایمان:n05:
سیار میکشم؟گل پسر ما طبقه ی دوم زندگی میکنیم.سیار بخوام بکشم باید بالغ بر 40 متر باشه :دینقل قول:
به این میگن مشکل اساسی هیچ راهی نیست خودتو خسته نکن:n09:نقل قول:
اگر لپ تاپ داری ببر بیرون مودمو موقت بزن بیرون ببین اگر خوب شد از سیمکشیه اگر خوب نشد دیگه نیازی نیست سیم مستقیم بکشی و بدون که سیما سالمن:n01:
من فکر نمیکنم از سیمکشی باشه من هم قبلا این مشکلو پیدا کردم همش زیر سر خودشونه محدودت کردن يه بار سرويستو عوض كن بزار پهناي باندو واست تغيير بدن اگه خوب نشد تخليه كن
از اون جهت اره .از صبح تا حالا داشتم فکر میکردم کم کردن سرعت چه جوری باعث بهینه شدن ترافیک مصرفی میشه:n22:نقل قول:
ایمان من زمانی که داشتم چک میکردم از این راه رفتم:
چون مودمم 9 ولت بود یک باطری کتابی بهش وصل کردم و با وایرلس گوشی بهش وصل شدم از تو گوشی کنسول مودم رو دید میزدم و برق مودم هم از باطری که بهش بود تامین میشد و همه اینا رو داخل یک کوله گذاشته بودم و هر دو تا دستم ازاد بود:n19:
adsl با اعمال شاقه:n02:نقل قول:
قبلا فقط استفاده مي كرديم سرعت كم بود ته تهش مي گفتن برو ببين snr خطت چنده.
بعد از snr هم كاري بر نيومد گفتن گيت وي بايد خوب باشه بعد افتاديم به جون سوپر آنلاين تركيه و اينقدر مودم ريست كرديم تا جونش در بياد!
بعد كه اينم جواب نداد حالا بايد كوله گذاشت روي دوش بعد از طبقه دوم با طناب پايين اومد، آروم طناب رو بفرست پايين،... دارم جعبه تقسيم رو مي بينم ،... مواظب باش لمسش نكني... هولم نكن ... كدوم سيمه قرمز يا سياه؟ خدايا كمكم كن قرمز سياه! قرمز سياه! قرمز سياه ، سياه همين رو مي زنم ... بمب! ايمان صداي چي بود ؟ ايمان؟ايمان؟ تو رو خدا جواب بده قول مي دم اگه چيزيت نشه برات هاي وب 8 مگ بگيرم ايماااااااااااان... نهههههههههه!:n02:
سرعت دانلود شبانه امروز-1مگ
سرعت مخابرات استان شما دقیقا مثل استان مازندران شده
سلام دوستان
من چند روزی نبودم!
وضعیت اینترنت چجوریه؟
تایم اوت؟
پینگ؟
سرعت؟
:دی
طبق چيزي كه توي امضاتون هست نه بيشتره مثلا 512 نامحدود 65-70 ميده. نامحدود ها واقعي ميدن. محدود ها هم توي روز بيشتر از واقعي.نقل قول:
نقل قول:
براي من وضعيت خوبه و مشكلي باهاش ندارم.
تايم اوت زياد داره(توي پينگ گرفتن ، توي استفاده نه قطع نميشه)
پينگ زياده ! پينگ گوگل حدود 250 و بالاتر!
سرعتم معموليه 512 نامحدود 65-70 گاهي هم 75 ! مي ره.
پینگ چند روزیه که بالا رفته نسبتا... تایم اوت هم بیشتر شده... ولی سرعت با سرور داخلی برای من متوسط 85 و سرور خارجی متوسط 75 هست... (سرویس 512 نامحدود ماناماد)
محمد کانکت تایم پسندته؟
یه درخواست مشورت دارم... خونه دو خط داریم هر دو هم از مخابرات( دو خط گرفتیم چون قبلا من زیاد آنلاین بازی میکردم، وقتی بقیه دانلود یا صفحه سنگین لود میکردن، من تو بازی به فاج میرفتم) ولی حالا دیگه زیاد بازی نمیکنم... خط خودم 512 هست و کیفیتش تقریبا میشه گفت عالیه، هم پورت و هم نویز و سیگنال ولی خط داداشم 256 هست و هم پورتش بده و هم نویز بالا و سیگنالش ضعیف (با اینکه پهنای باندش رو زیاد نبستن)... به نظرتون، خط داداشم رو جمع کنم بعدش ما خودم رو بکنم 1 مگ برا کل خونه؟ بچه های ماناماد کسی 1 مگ داشته؟
مزایا:نقل قول:
1.همیشه به عنوان پشتیبان یک خط دیگه داری
2.بار ترافیکی روی یک خط نیست!
معایب:
1.هزینه میره بالا
2.کل پولی که برای پهنای باند کل دادی رو نمی تونی استفاده کنی
مثلا شما دو تا 512 گرفتی به قیمت 50 هزار تومان
1024 نداری و 512 داری
در کل همش بستگی به خودت داره
تنها مشکلی که اینجا هست اینه که من با خط خودم خیلی دانلود میکنم... الان داداشم میگه، خو فرضا خط 1 مگ بگیریم، تو که همه اش سیستمت سر دانلوده :n24: ولی از طرفی خودش که میخواد با 256 دانلود کنه، پدرش درمیاد. میاد رو سیستم من :n09:نقل قول:
الان مشکل کیفیت خط خودش خیلی جدی تر شده... قطعی ها بسیار زیاد شدن، دیگه داره از صبرش خارج میشه.
احتمالا من 1 مگ بگیرم، خط داداشمو جمع آوری کنیم...
راستی میدونی بر سر خطی که هیچ استفاده ای نشه ازش چی میاد؟ خطی که داره، شماره ی خیلی تر تمیز و روونی داره، ولی نه کسی باش تماس میگیره و نه شماره اش دست کسی هست... فقط ADSL هست روش، جمع آوری کنه ADSL رو هم، فقط باید آبونمان بده؟ گرچه فکر میکنم حدود 6 ماهه قبضی برای اون خط نیومده :n09:
اگر خواستی هز یک خط استفاده کنی بهترین خط رو انتخاب کننقل قول:
برای مشکل استفاده پهنای باند هم که دیگه خودت استادی
از نرم افزارهای محدودیت و یا دستگاه های مربوط به پهنای باند استفاده کن
سلامنقل قول:
من یک مگ از ماناماد دارم موشکلی نداره :n02:
تست همین الان :
دو مگ ماهیانه 4گیگ
512 نا محدود - یکم اوضاع بهتر شده ولی همچنان چنگی به دل نمیزنه
دوستانی که از مخابرات اکانت دارن: مسیرتون قبلا ترکیه بود الان رفته رو روسیه ؟؟؟
وضعیت پینگ با اروپا چطوره ؟؟؟ مخصوصا سرور ودافون فرانکفورت
از حدود 6-5 روز پیش پینگ فرانکفورت برای من زیر 280 نمیاد !!! در صورتی که قبلا اکثر اوقات 145 بود
یک نفر از دوستان لطف کنه پینگ 8.8.8.8 و سرور ودافون فرانکفورت رو ایجا بذاره ببینم وضعیت مخابرات خوزستان چطوره
چون از چند روز پیش ظاهرا مخابرات خوزستان و آذربایجانغربی هردو رفتن رو مسیر روسیه و فعلا وضعیت ما اصلا خوب نیست
با سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما بعد از ساعت 2 چقدره؟ این چند روزه تغییری نکرده؟
برای من سرعت 220-250 هست شبی حدود 3.5 تا 3.8 گیگ دانلود میکنم :n01: ( دو مگ ماهیانه 4گیگ )نقل قول:
میگم مسخرستا!من واسه 1مگ که ثبت نام کردم مدارک دادم حالا از طریق سایت سیترا خاستم ببینم میشه 2 مگ ببندم میگه طبق مقررات برای سرعت بالاتر باید مدارک ارایه دهید،پ چند بار آخه؟
حالا اگه 512 بگیرم بعد دوباره بخام 1مگ ببندم بازم باید مدارک ارایه بدم؟
پ.ن:این ibs هم خنگه امروز تقریبا 50مگ به اعتبارم اضافه کرد،اخه چرا الکی کم میکنی که باز اضافه کنی؟:دی
درود فراوان.نقل قول:
آره.کلاً مخابرات همه چیش مسخره س.پارس آنلاین توی سربندر از ساعت 11 شب تا 7 صبح ساعات رایگانشه!
من درخواست تخلیه دادم به مخابرات هنوز انجام ندادن.
ایمان داری از مخابرات میری؟نقل قول:
مگه ساعات شبانه پارس آنلاین تو شهرهای مختلف فرق داره؟
----------------------------
من اینترنتم 128 کیلوی نامحدود بدر رایان سربندره. وقتی از سایت -------آسان دانلود----- دانلود می کنم ، معمولآ 17 کیلو بیشتر نیست ولی چند تا از فایل هاش با سرعت نزدیک 180 کیلو دانلود میشه. علت چیه؟
مثلآ این دو فایل رو مقایسه کنید: آیا سایت دیگری هست که مثل فایل اول دانلودهاش با این سرعت بالا انجام بگیره؟
=====
من خودم تا قبل از داستان انتخابات حدود 3 سالی مشترک پارس بودم و خیلی راضی بودم هم از نظر پینگ هم دانلود شبانه هر چند من زیاد اهل دانلود نیستم منتها نزدیک اون داستانا کلا همه چیز پارس ریخت به هم و دیگه قابل تحمل نبود الانم اگر مشترک پارس شدی امار دقیق و مستمر بذار که اگه کیفیت و کمیت سرویسهای پارس برگشته به زمان قبل منم تخلیه کنم بیام.نقل قول:
ولی میگن پارس انلاین سرعت شبانشو کم میکنه من نمیدونم ولی اینو بهم گفتن منم پشیمون شدم برم پارس انلایننقل قول:
سلام دوستان طرح 512kb دانلودش تا 400 میره ایا حقیقت داره
دوستم گفته ماله من اینطوره:n04::n19::n13:
نه شانسیه .برای بعضی ها گاهی اوقات اینطوری میشه.نقل قول: