ولی بنظر من این بازیکنان به موجودیت لیگ از هر لحاظی که بگید خیلی میتونن کمک کنن (منظورم مهدوی کیا و کریمی و چندتای دیگه!)
Printable View
ولی بنظر من این بازیکنان به موجودیت لیگ از هر لحاظی که بگید خیلی میتونن کمک کنن (منظورم مهدوی کیا و کریمی و چندتای دیگه!)
مگه استقلال اهواز خصوصی نیست؟نقل قول:
تنها و اولین باشگاه 100 درصد خصوصی کشور توی لیگ الان استیله. البته منظورم لیگ بعد از دوران شاهنشاهی هست.
نقل قول:
مبلغ قراردادش چقدر هست ؟
شاید هم کمتر باشه :31:نقل قول:
احتمالا بیشتره
در کل اونهایی که نمی خواهند مالیات بدهند می گن بازکن حرفه ای مبلغ قرارداشو نمیگه :31:
باید چند بازی انجام بده بعدش دربارش نظر بدهیم چون توی المان یه نیمکت نشین بوده
نمیدونم چرا وقتی به استیل آذین نگاه می کنم یاد منچستر سیتی میوفتم:46:
معلومه فوتبال ما پسرفت کرده وقتی هر بی سر و پایی بخودش اجازه میده با بدترین لحن انتقاد کنه!!
یکی از بی لیاقت ترین مدیران فوتبال ایران..خود ایشون قطبی رو با چه مبلغی آورد پرسپولیس..مطمئنم اگه یه آبدارچی بجای این مدیرعامل پرسپولیس بود اون فصل با قطبی و کریمی و... قهرمان میشد!
اون موقع که قطبی اومد دیگه کار از کار گذشته بود
هرکی پا میشه واسه خودش نظر میده!
البته رئال مادرید بازیکنای زیر 30 سال میخره و یا شاید زیر 20 سال ، در حالی که استیل داره فقط بالای 30 سال میخره از جمله مهدوی کیا و علی کریمی و کاویانپور .نقل قول:
شاید بشه استیل رو به میلان تشبیه کرد.
هواداران به اتوبوس و سروکله ی همدیگه رحم نمیکنن جای تعجب داره اگه به کبوتر رحم کنند.
گندی هم که هواداران زدند رو باید یک جوری جم میکردندنقل قول:
پس از آنکه در دیدار برابر تراکتورسازی یکی از هواداران استقلال کبوتری را کشت، در بازی بااستیل آذین بازیکنان این تیم هر کدام یک کبوتر را آزاد کردند.
*
چرا این خبرنگارها این قدر مخرف هستند!!!
برنامه ی نود نشون داد که موقعیتهایی برای گل زدن وجود داشت!!!!
خیلی بازی جذابی بود از هر دو تیم.
واقعآ متاسفم واسه ی این خبرنگار که سواد هم شاید نداره.
اولا احترام خودت نگهدار دوم یه دیون یه کاری کرد حالا باید بگی هواداراننقل قول:
هواداران به اتوبوس و سروکله ی همدیگه رحم نمیکنن جای تعجب داره اگه به کبوتر رحم کنند.
گندی هم که هواداران زدند رو باید یک جوری جم میکردند
غیرتی نشو حالانقل قول:
اولا احترام خودت نگهدار دوم یه دیون یه کاری کرد حالا باید بگی هواداران
آقاي افشين قطبي سلام.
راستش را بخواهيد اين نامه را از رو برايتان مينويسم كه براي خيليهاي ديگر نميتوانم نامه بنويسم وگرنه در چنين زمانهاي و با چنين حوادثي، آنهايي كه خيلي عشق فوتبال بودند هم ديگر حال و حوصله شما و قلعهنويي و مايلي كهن و استقلال و پرسپوليس و حتي تيم ملي را ديگر ندارند چه رسد به من كه اصولا نه اهل فوتبال بازي كردن هستم نه تماشاي فوتبال.
حتي آنقدر از مرحله پرت هستم كه تا همين اواخر فكر ميكردم لقب «امپراتور» را مخالفانتان به شما دادهاند تا به طور تلويحي اعلام كنند شما خيلي مستبد و خودراي هستيد! بعدا فهميدم امپراتور شدن شما نوعي جايزه از طرف هوادارانتان بوده است.
امپراتورا،در لابهلاي اخبار سياسي و اجتماعي تند اين روزها متوجه شدم كه تيم ملي تحت مربيگري شما مالي نبوده و به مالي هم باخته، متاسفم. خبرها از بركناري شما هم حكايت دارند. باز هم متاسفم چون ميدانم تا اوضاع اين است در بر همين پاشنه خواهد چرخيد و تنها منفعتي كه بركناري شما خواهد داشت ضرري است كه به فدراسيون فوتبال براي پرداخت دستمزد سرمربي بعدي خواهد خورد.
فدراسيون فوتبال هم كه اين پول را از ارث پدري رئيس فدراسيون يا رئيس سازمان تربيت بدني پرداخت نميكند، نهايتا از جيب مردمي مثل من برداشت ميكند كه تا شعاع 10 كيلومتري خانهشان يك ورزشگاه دولتي براي استفاده عموم وجود ندارد و تا زماني كه روساي سازمانهاي تربيتي بخواهند موفقيتهايشان را با تعداد مدالهاي طلا يا گلهاي زده به رخ مردم و مسئولان بكشند هيچگاه هم ورزشگاهي براي ما ساخته نخواهد شد.
افشينخان،اينهايي كه گفتم احتمالا براي آدم باديسيپلين و خارج نشيني مثل شما در حكم جوك است اما براي ما خاطره است. ما از اين جور خاطرههاي ورزشي زياد داريم. حتي همين خود من كه از فوتبال هيچي سرم نميشود يادم ميآيد كه چطور جماعت فوتبالدوست علي دايي را تا حد يك قديس بالابردند و بعد از يكي دو تا حضور ضعيف او در بازيهاي جام جهاني، بهترين گلزن دنيا را چنان به زمين كوبيدند كه اگر حسين رضازاده هم بود استخوانهايش خرد ميشد. حسين رضازاده هم البته سرنوشت بهتري پيدا نكرد و بعد از حضور در يك تبليغ تلويزيوني براي يك مشاور املاك و همينطور شركت در ميتينگهاي تبليغي سياسي به شدت منكوب شد. حالا اينها كه هردوتا ركورددار جهاني در زدن گل و بلند كردن وزنه هستند، شما كه چندان ركوردي نداريد و نهايت افتخاراتتان قهرمان ليگ شدن تيم پرسپوليس با اندكي مربيگري شماست؛ خودت قضاوت كن چه بلايي بايد به سرتان بيايد!
امپراتوركم،يك مقداري از اينها تقصير مردم ماست كه با يك كشمش گرميشان ميشود و با يك مويز سرديشان ولي شايد همنشيني شما سه نفر با سياستمداران هم بياثر نباشد.البته آدم تا وقتي كه برنده و قهرمان است مشكلي ندارد كه برود با خيليها فالوده بخورد اما وقتي آدم روي دور بدبازي كردن، دوپينگ، غيبت و باخت ميافتد آن مسائل هم مزيد بر علت ميشود كه چيزي از حيثيتش باقي نماند چه فوتباليست باشد چه وزنهبردار و چه سرمربي.
افشينجان،در چنين وضعيتي بدترين كار اين است كه آدم به جاي كنار كشيدن يا سكوت كردن يا عذرخواهي به دنبال توجيه، ارائه آمار غلط، تقصير را به گردن ديگران انداختن،مظلومنمايي و دادن وعدههاي ناشدني بيفتد. چنين كارهايي چه حاصل همنشيني با سياستمداران باشد و چه حاصل ابداع شخصي، نتيجه عكس ميدهد. به شما توصيه ميكنم گرد آنها نچرخيد. آنهايي كه چرخيدند پشيمانند.
منبع:تابناک
اسماً آره ولی رسماً نه!!!:31:نقل قول:
اون جور خصوصی خیلی فرق داره با خصوصی سازی از نوع خود گول زنی!...
مثلا ما می تونیم بگیم که مالک استیل شخص هدایتی هست. حالا معادل اون در استقلال کیه؟! مگه استقلال اهواز به طور مطلق مال یه فرد خاص هست؟ (تا اونجایی که می دونم نیست ولی اگه هست بگین خب بدونم؛ شایدم باشه چون دقیق مطمئن نیستم)
جالب میشه اگه بازیش واقعا خوب باشه و جالب تر میشه اگه فرضاً برای یه بازی دوستانه هم که شده شمس به تیم ملی فوتسال دعوتش کنه!!!
اتفاقا من بازیش و دیدم بازیکن خیلی خیلی خوبی نیست اما شعور فوتبالش خوبه و فکر کنم موفق بشه
آره جالب میشه !نقل قول:
جالب میشه اگه بازیش واقعا خوب باشه و جالب تر میشه اگه فرضاً برای یه بازی دوستانه هم که شده شمس به تیم ملی فوتسال دعوتش کنه!!!
ولی از شمس بعیده !!!
جباري: متخصصان سري دوزي ميكنند
درست در روزهايي كه هواداران استقلال منتظر پايان دوران مصدوميت مجتبي جباري و بازگشت او به ميادين بودند، خبر پارگي رباط صليبي اميد روانخواه منتشر شد تا استقلال سنت درگيري هميشگي با اين مصدوميت قديمي را ترك نكرده باشد. بسياري بر اين عقيدهاند كه جباري هم مثل روانخواه مدت كوتاهي پس از بازگشت به سرنوشتي مشابه دچار خواهد شد. جباري اين احتمال را رد نميكند و درباره روند بهبودياش ميگويد: «وقتي يك فوتباليست امكانات لازم را براي پشتسر گذاشتن دوران مصدوميت ندارد طبيعي است كه احتمال آسيبديدگي بالا ميرود. در ايران امكانات قوي نيست و شما شايد در مطب يك پزشك يا متخصص افراد زيادي را از جوان تا پيرمرد ببينيد كه حتي ورزشكار نيستند ولي براي رفع بيماري يا مصدوميت خود به آنجا ميآيند. با اين شرايط آن پزشك وقت كمتري دارد تا به مصدوميت ورزشكاران رسيدگي كند. من فكر ميكنم در ايران بيشتر متخصصان دنبال درآمدزايي هستند و مطبها از حضور افراد مختلف در آستانه انفجار است. به قول يكي از دوستانم پزشكان و متخصصان در مطبهايشان سريدوزي ميكنند و هيچ وقت نشده كه يك پزشك در روز فقط تعداد محدودي از بيماران را بپذيرد.» وضعيت فعلي باعث شده اكثر بازيكناني كه با پارگي رباط صليبي مواجه ميشوند به فكر سفر به خارج از كشور بيفتند. چه آنكه امثال محسن خليلي و ميثاق معمارزاده در آلمان عمل جراحي انجام دادند و پس از بازگشت با مشكل تجديد مصدوميت مواجه نشدند.جباري ميگويد: «شايد براي ادامه روند درمان به اتريش بروم. من به عنوان يك بازيكن حاضرم رقم قراردادم كمتر شود ولي امكانات بيشتري در اختيارم باشد.»
منبع: قطره
سازمان ليگ زمان برگزاري ديدار پيكان قزوين و پرسپوليس و ديدار استقلال تهران با ابومسلم مشهد را تغيير داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، از مسابقات هفته بيست و پنجم ليگ برتر امروز پنج شنبه شش بازي و روز جمعه دو بازي انجام خواهد شد.
زمان ديدار استقلال برابر ابومسلم در تهران و پرسپوليس برابر پيكان در قزوين كه فردا برگزار مي شود، تغيير كرد.
زمان ديدار پرسپوليس و پيكان از ساعت 13:45 به 14 و ديدار تيم هاي استقلال و ابومسلم مشهد از ساعت 15:45 به 16:55 تغيير يافت.
منبع: فارس
استیلی سر مربی استیل اذین علی رغم پیروزی در دیدار امروز این تیم از سمت خود استعفا کرد.
وی گفت:دراین مدتی که سرمربی گری استیل اذین را بر عهده داشتم فشار زیادی به من وخانواده ام وارد شده است,تصمیم گرفتم از این سمت استعفا کنم.
(از رادیو شنیدم:31:)
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استيلآذين از سمت خود استعفا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از پيروزي 2 بر يك مقابل مقاومت سپاسي در نشست خبري از سمت خود در تيم استيل آذين استعفا كرد.
وي در نشست خبري اعلام كرد به دليل فشاري كه روي او و خانواده اش بوده چنين تصميمي را گرفته و ديگر نمي تواند در خدمت استيل آذين باشد.
استیلی با این تیم نتایج بدی نگرفته. واقعا خیلی عجیبه!!
احتمالا شنیده که پپ میخواد بره منچستر و مورینیو میره بارسا و کاپلو هم میره اینتر شاید اونم میخواد مربی انگلیس بشه!!!
حالا کی به جاش میاد؟ حتما یه پرسپولیسی. شاید پروین
فردوسى پور قرارداد ۲۰ میلیونى اش را تکذیب کرد !
روز گذشته خبرى به گوش رسید مبنى بر اینکه عادل فردوسى پور، مجرى و برنامه ورزشى ۹۰ با یک تیم فوتسال تهرانى به توافق رسیده و حتى صحبت از قرارداد ۲۰ میلیونى او با این باشگاه بود.البته فردوسى پور قرارداد ۲۰ میلیونى خود را با اشاره به اینکه بازیکنان حرفه اى فوتسال هم چنین مبالغى را دریافت نمى کنند تکذیب کرد.
داور ديدار صباي قم و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در راه بازگشت از ورزشگاه، با اتومبيل شخصي خود تصادف کرد.
محسن قهرماني، داور ديدار صبا و سپاهان، با اسکورت قابل توجه نيروهاي انتظامي ورزشگاه را ترک کرد و به وسيله اتومبيل شخصي از ورزشگاه خارج شد.
وي آنطور که گزارشات دريافتي حکايت ميکند، با يک پرايد تصادف شديدي کرده و گويا زانوي او نيز آسيب ديده است. اين گزارش حاکي است، محسن قهرماني به بيمارستان منتقل شده است.
جدال دو تيم صباي قم و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با تساوي دو بر دو به پايان رسيد. در اين ديدار شاگردان امير قلعهنويي در دقايق پاياني به قضاوت محسن قهرماني صاحب يک ضربه پنالتي شده و به اين تساوي ارزشمند دست پيدا کردند.
منبع: فوتبال 3
خدا کنه فقط یه هرکس که میاد جاش آدم باشه؛ همین و بس!
به گزارش خبرگزاري فارس پس از اينكه محسن قهرماني در دقايق پاياني بازي به نفع تيم سپاهان پنالتي گرفت و اين ضربه تبديل به گل شد، رسول كربكندي سرمربي صبا به شدت نسبت به اين تصميم معترض شد و در حالي كه عصبانيت او را كسي نميتوانست كنترل كند وارد زمين مسابقه شد.
*داوود حقي كه نسبت به تصميم داور براي گرفتن پنالتي به نفع سپاهان معترض بود به دليل اين اعتراض اخراج شد و در حالي كه با ناراحتي و اعتراض زمين را ترك ميكرد به جاي رفتن به رختكن پشت دروازه صبا نشست.
*تصميم داور براي گرفتن پنالتي به نفع سپاهان باعث اعتراض شديد نيمكت نشينان صبا شد به طوري كه جلال مرادي ناظر داوري اين مسابقه براي آرام كردن اين فضا مجبور شد وارد زمين مسابقه شود.
*محسن قهرماني كه به شدت از سوي هواداران تيم صبا تحت فشار بود با كمك ماموران نيروي انتظامي زمين مسابقه را ترك كرد. هواداران صبا به دليل اعتراض به تصميم او هنگامي كه وي به همراه كمك خود قصد ترك زمين را داشت بطري آب پرتاب كردند كه يكي از اين بطريها به كمك قهرماني اصابت كرد.
*هواداران تيم صباي قم پس از پايان بازي به دليل اعتراض به تصميمات داور در اين ديدار فحاشي شديدي عليه تيم داوري انجام دادند. عدهاي از اين هواداران با ديدن امير حاجرضايي؛ مشاور باشگاه سپاهان در جايگاه ويژه با سردادن شعاري با اين مضمون كه «قهرماني به اين سبك فايده ندارد» به وي معترض شدند.
*هواداران صباي قم همچنين عليه بازيكنان سپاهان شعار سر دادند كه الفاظ ركيك آنها باعث شد مهدي رحمتي واكنش نشان دهد. دروازهبان سپاهان با حركات خود هواداران صبا را تحريك كرد تا بيشتر شعار دهند.
*هنگامي كه داور به نفع سپاهان پنالتي اعلام كرد عمادرضا قصد ايستادن پشت ضربه را داشت اما همه بازيكنان سپاهان و همچنين امير قلعهنويي از عمادرضا خواستند كنار برود و هادي عقيلي ضربه را بزند.
*در جريان بازي هواداران صبا بارها عليه امير قلعه نويي شعار دادند.
*محمدرضا ساكت، محمود كريمي، امير حاج رضايي، اميد طيري، بيوتر، استاندار قم از جمله تماشاگران ويژه اين ديدار بودند.
*احسان حاج صفي پس از پايان بازي با يكي از عكاسان حاضر در ورزشگاه درگيري پيدا كرد كه اين درگيري منجر به حضور ساير بازيكنان سپاهان و ديگر خبرنگاران شد.
* به دليل درگيري پايان بازي شماري از ليدرهاي صبا كه سنگ در دست داشتند منتظر خروج اعضاي تيم سپاهان از رختكن بودند. به همين دليل اعضاي تيم سپاهان براي دقايقي در رختكن حبس شدند.
* امير قلعه نويي حاضر نشد در نشست خبري بعد از بازي شركت كند و به جاي او كريم قنبري براي پاسخگويي به خبرنگاران به نشست رفت اما خبرنگاران حاضر در سالن به نشانه اعتراض به نيامدن قلعه نويي به سالن حاضر به پرسيدن سئوال از قنبري نشدند.
اين ديدار با نتيجه 2 بر 2 به پايان رسيد.
منبع: فارس
مسئول کادر پزشکی استقلال رتبه نخست کشور را در آزمون سراسری دکترای تخصصی فیزیوتراپی از آن خود کرد. به گزارش خبرگزاری مهر و براساس اعلام پایگاه خبری باشگاه استقلال، بنابر نتایج اعلام شده از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت فیزیوتراپیست امین نوروزی مسئول کادر پزشکی استقلال در آزمون سراسری دکترای تخصصی فیزیوتراپی سال 1388 رتبه یک کشوری را به دست آورد و نام خود را به عنوان یکی از نخبگان این رشته به ثبت رساند.
نوروزی که از سال 1375 به عنوان فیزیوتراپیست با باشگاه استقلال همکاری دارد طی این مدت از تحصیل نیز غافل نشد و پس از اخذ کارشناسی ارشد فیزیوتراپی امسال با قبولی در آزمون دکترای تخصصی، برای کسب مدرک دکترا وارد دانشگاه میشود.
امین نوروزی با تایید این خبر گفت: این نتیجه حاصل ماهها تلاش شبانهروزیام بود و جا دارد از مدیرعامل باشگاه استقلال، آقای مرفاوی سرمربی تیم و خانوادهام تشکر کنم که به ویژه طی چهار پنج ماه گذشته به من کمک کردند تا بتوانم مطالعه کامل داشته باشم و خود را برای آزمون دکترا آماده کنم.
همچنین از پرسنل کلینیک فیزیوتراپی استقلال و همکارانم در کادر پزشکی تیم استقلال ممنونم.
نوروزی مقالات متعددی نیز طی این سالها در کنگرههای بینالمللی و مجلات تخصصی فیزیوتراپی داشته است.
وی به تازگی به عضویت «انجمن بینالمللی درد» انتخاب شده و سال آینده در کانادا مقاله خود را در کنگره این انجمن ارائه خواهد کرد.
منبع: مهر
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه می خواهد در این فدراسیون بماند تا ثمره تلاشهایش را ببیند گفت: صحبتی با آقای سعیدلو مبنی بر جدایی از فدراسیون فوتبال نداشته ام و تا دو سال دیگر مهمان این فدراسیون خواهم بود. علی کفاشیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب به احتمال کناره گیری محمد علی آبادی از ریاست کمیته ملی المپیک اشاره کرد و افزود: با وجود مسئولیت جدید آقای علی آبادی در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات، خبری در خصوص استعفای ایشان از ریاست کمیته ملی المپیک نشنیده ام و تصور نمی کنم که آقای علی آبادی در فاصله 8 ماه تا بازی های آسیایی گوانگژو چین قصد کناره گیری از این سمت را در این مقطع حساس داشته باشند.
وی در پاسخ به این سئوال که با توجه به مسئولیت جدید علی آبادی، وی در شمار مدیران دو شغله قرار گرفته است و باید از یکی از مسئولیت هایش کناره گیری کند اظهار داشت: از این موضوع بی خبرم و در صورتی که ایشان قصد چنین تصمیمی را داشته باشند باید استعفای خود را به مجمع عمومی کمیته ملی المپیک تقدیم کنند که تا این لحظه تصور نمی کنم ایشان چنین تصمیمی گرفته باشند.
کفاشیان در خصوص نشست های اخیر خود با رئیس سازمان تربیت بدنی که ظرف چند روز گذشته انجام گرفته است، اظهار داشت: در این جلسات پیرامون مسائل فدراسیون فوتبال و تصمیم گیری های کلان فدراسیون با ایشان به بحث و تبادل نظر پرداختیم و اینکه در برخی ازمطبوعات مطرح شده این جلسه پیرامون حضور بنده در کمیته ملی المپیک بوده صحت ندارد.
رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: بنده حداقل تا دو سال آینده مهمان فدراسیون فوتبال خواهم بود و بعد از آن این اعضای مجمع عمومی هستند که در مورد بودن یا نبودن من در مسئولیت ریاست فدراسیون فوتبال تصمیم گیری خواهند کرد. اگر نظر بنده را بخواهید فعلا ترجیح می دهم در فدراسیون فوتبال بمانم چرا که برنامه های ما تازه در سطح تیم های پایه آغاز شده و دوست دارم ثمره این برنامه ها را در سالهای آینده ببینیم.
دبیرکل سابقه کمیته ملی المپیک در خصوص اینکه جامعه ورزش از مدیریت وی در دور گذشته بازیهای آسیایی و کسب عنوان ششمی این بازیها ذهنیت مثبتی دارد و حضور دوباره وی در کمیته ملی المپیک در فاصله 8 ماه تا بازیهای آسیایی می تواند زمینه موفقیت کاروان ورزشی ایران را فراهم کند، تصریح کرد: به اعتقاد من فعالیت های کمیته ملی المپیک طبق برنامه ریزی منظمی پیش می رود و تصور نمی کنم کمیته ملی المپیک از برنامه های پیش بینی شده عقب باشد. هر چند می طلبد تا نظارت و ارزیابی ویژه ای از عملکرد تیم های ملی به طور مداوم صورت بگیرد تا کاروان ایران با آمادگی کامل در بازیهای آسیایی چین شرکت کند تا بتوانیم حداقل نتایج دوره گذشته این بازی ها را تکرار کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص برخی اخبار پیرامون کناره گیری اش از ریاست فدراسیون فوتبال و جایگزینی مهدی تاج به خبرنگار مهر گفت: اینها تنها گمانه زنی رسانه هاست و در جلساتی که با رئیس سازمان تربیت بدنی داشتم چنین بحثی مطرح نشده است و بنده کماکان به عنوان رئیس این فدراسیون به فعالیتم ادامه خواهم داد.
منبع: مهر
امروز تهران و قزوين محل برگزاري دو بازي كلاسيك از فوتبال ايران است. استقلال در تهران ميزبا ابومسلم است و پرسپوليس به قزوين رفته تا ميهمان پيكان باشد . براي بيان حساسيت اين دو بازي نيازي كار سختي نداريد. در هر سوي بازيها استقلال و پرسپوليس هستند ، هفته هاي مياني نيم فصل دوم و هفته هاي رو به پايان ليگ برتر است . سه تيم از چهار تيم رقابت سختي در بالاي جدول دارند و يك تيم نيز براي فرار از سقوط به هر دري مي زند.
اما اينها مسايلي است كه تا زمان آغاز هر دو بازي به كرات مورد بررسي قرا خواهد گرفت اما مي توان اين بازي را از زاويه ديگري نيز مورد بررسي قرار داد و آن حضور دو نسل از بازيكنان فوتبال ايران روي نيمكت هاي چهار تيم است.
جالب ترين نكته شايد در ابتدا اين باشد كه هر چهار مربي از بازيكنان بزرگ و نامدار دو تيم استقلال و پرسپوليس بوده اند. پرويز مظلومي و صمد مرفاوي كه فردا در كسوت مربيگري دو تيم استقلال و ابومسلم در آزادي رودرروي هم قرار مي گيرند هر دو زماني مهاجم نوك تيم استقلال بودند با اين تفاوت كه مظلومي مهاجم درجه يك استقلال در اواخر دهه پنجاه تا ميانه هاي شصت بود و مرفاوي مهاجم اين تيم از اواخر شصت تا ميانه هاي هفتاد. جالب است كه خصوصيت بارز هردو بازيكن سرزني بود هرچند مرفاوي بازي و وجهه تماشاگر پسندتري داشت. پسرمحجوب جنوبي كه از دارايي به استقلال آمد تا جانشين همين پرويز مظلومي شود.اما مظلومي با آنكه مهاجم خوبي براي استقلال بود و يكي از بياد ماندني ترين گلهاي تاريخ اين تيم را در داربي 120هزار نفري سال 61زد هيچگاه آنقدر محبوب نشد و الا الان به جاي صمد او روي نيمكت استقلال بود.
با اينحال جدال اين دو مربي استقلالي در حاليكه غلامحسين مظلومي گلزن درجه يك فوتبال ايران و استقلال نيز بعنوان سرپرست روي نيمكت استقلال نشسته مي تواند ديدني باشد.مظلومي فردا بدنبال اثبات اين نكته نيز هست كه سرانجام زمان سرمربيگري او در تيم محبوبش رسيده است هر چند در سوي ديگر صمد براي از دست ندادن نيمكت استقلال دست به هر كاري مي زند حتي اگر اين كار در افتادن با كسي مثل امير قلعه نوعي باشد.
اما در قزوين نيز يك بازي اصيل ديگر برگزار خواهد شد.پيكان و پرسپوليس از اولين تيمهاي هم خانواده در فوتبال ايران هستند. سال 48، عبده و كارخانه ايران ناسيونال و سقوط تيم بزرگ شاهين ...همه اينها در پشت بازي اين دو تيم قديمي خوابيده و خاك مي خورد.با اينحال بازي اين پدر و فرزند خوانده قديمي بازي دو پرسپوليسي قديمي هم هست.
حميد درخشان و علي دايي دو بازيكن بزرگ و نامدار فوتبال ايران و پرسپوليس طي سالهاي اخير هستند. اگر جبر زمانه و شرايط فوتبال نبود بي شك حميد درخشان امروز اسم و رسم بيشتري داشت. او ، ناصر محمدخاني ، عبدالعلي چنگيز ، حميد عليدوستي ، جعفر مختاري فر ، شاهرخ بياني ، شاهين بياني ، اصغر حاجيلو ، محمد پنجعلي ، رضا احدي و...يكي از بهترين و دوست داشتني ترين تيمهاي تاريخ فوتبال ايران را ساخته بودند. تيمي كه وقتي پا به زمين مي گذاشت قلب ها را به حركت در مي آورد. واقعا تيمي با آن كاريزما و جابيت ديگر در فوتبال ايران پيدا نشد. با اينحال حميد درخشان از جمله بازيكنان مقاوم نسلش بود و تا دهه هفتاد هم روي اوج ماند و در حاليكه تيم ملي و پرسپوليس جوان شده و نسل دايي و باقري ديگر ملي پوش شده بودند اما او بازوبند كاپيتاني را بر بازو مي بست و البته بهترين بازيها را انجام ميداد. درخشان جدا از اينكه با دايي همبازي بود در سال 73 سرمربي او و تيم رويايي پرسپوليس بود .فردا در خشان بايد به مصاف علي دايي برود كه نوشتن از او چيزي جز تكرار نخواهد بود. وقتي در كشورهاي ديگر فوتبال ايران و گاهي خود ايران را با نام دايي مي شناسند ديگر معرفي او كار بيهوده اي به نظر مي رسد. تنها نكته اينكه فردا او بعنوان طلايه دار نسل فوتبال ايران در دهه هفتاد بايد به مصاف ستاره تاثيرگذار و مغز متفكر پرسپوليس برود. مثل مرفاوي و مظلومي .ستاره هاي فانتزي و جذاب دهه شصت عليه فوتباليستهاي طلايي و جاه طلي دهه هفتاد.
منبع: گل
:27:نقل قول:
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه می خواهد در این فدراسیون بماند تا ثمره تلاشهایش را ببیند
نکن تلاش :دی
واقعا جای تعصف داره حالا چرا جریمیه ای برای تیم صبا در نظر گرفته نشده این هم خودش یک ؟هست
دیگه فکر میکنم که قیمتش رفت بالانقل قول:
مسئول کادر پزشکی استقلال رتبه نخست کشور را در آزمون سراسری دکترای تخصصی فیزیوتراپی از آن خود کرد
پزشک تيم فوتبال صنعت مس کرمان گفت: ادينهو دچار مصدوميت پارگي از ناحيه رباط صليبي زانو شده است.
"مهدي مداحي" پزشک تيم فوتبال صنعت مس کرمان در گفت وگو با خبرنگار ايسنا در کرمان افزود: پارگي رباط صليبي زانوي ادينهو براي وي دردسر ساز شده و او بايد زانوي خود را به تيغ جراحان بسپارد.
وي افزود: چنانچه آخرين راه براي مداواي زانوي مصدوم ادينهو جراحي شناخته شود وي تا پايان فصل قادر به همراهي صنعت مس در ادامه مسابقات و ليگ قهرمانان آسيا نخواهد بود.
مداحي همچنين در خصوص آخرين وضعيت مسعود زارعي بيان کرد: وي تقريبا يکماه قبل زانويش را جراحي کرده و هم اکنون نيز دوران نقاهتش را سپري مي کند، زارعي نيز به مدت شش ماه از مستطيل سبز دور خواهد بود.
وي تصريح كرد: مجتبي انصافي نيز در آخرين تمرين مس قبل از اعزام تيم به تهران به منظور ديدار برابر راهآهن از ناحيه کشاله ران با مصدوميت کشيدگي عضله مواجه شد و تا 5 روز قادر به کار با توپ نخواهد بود.
مداحي خاطرنشان كرد: مصطفي سيفي نيز به تازگي گچ پايش را باز کرده و از هفته آينده تمرينات انفرادي خود را آغاز خواهد کرد.
ایسنا
دیگه فاتحه تیمشون خوندس
مدیر عامل باشگاه راه آهن شهرری گفت: پس از آنکه پنالتی مسلم تیم ما در جریان دیدار با مس کرمان گرفته نشد، می خواستم استعفا بدهم. به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن انصاریفرد که پس از پیروزی 3 بر 2 روز پنجشنبه تیمش مقابل مس کرمان در جمع خبرنگاران سخن می گفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: متاسفانه در لیگ امسال برای ششمین بار بود که پنالتی صد در صد تیم ما نادیده گرفته می شد. ضمن اینکه 4 پنالتی بی مورد نیز به سود حریفان ما اعلام شده بود در این شرایط و پس از آنکه در بازی با مس کرمان هم یک پنالتی ما گرفته نشد می خواستم استعفا دهم.
وی ادامه داد: تمام مشکلات داوری که اعلام کردم بر اساس اعلام نظرهای کارشناسان در برنامه های تلویزیونی بود و با شهامت می گویم تنها مقابل تراکتورسازی داور به سود ما و به ضرر حریف قضاوت کرد. خدا را شکر در این دیدار توانستیم در دقیقه 92 گل برتری را به ثمر برسانیم تا عدالت در این دیدار رعایت شود.
مدیر عامل باشگاه راه آهن در پاسخ به این سئوال که فکر می کند دلیل اصلی اشتباهات داوری علیه این تیم چیست، خاطر نشان کرد: راه آهن تماشاگر ندارد و تنها تیم لیگ برتری است که مسابقاتش تحت پوشش تلویزیونی قرار نمی گیرد. شما ببینید در بازی امروز (پنجشنبه) واحد سیار از کرمان برای پخش بازی مس به تهران می آید اما هیچ کدام از بازی های ما پخش نمی شود. البته اطمینان دارم اشتباهات داوری سهوی بوده است اما از مسئولان می خواهم برای کاهش آن کاری کنند.
انصاریفرد ادامه داد: زمانی که در پرسپولیس بودم در دیدار فینال جام حذفی داور مسابقه در دقیقه 118 پنالتی مسلم ما را نادیده گرفت و ما را از قهرمانی دور کرد سال بعد مقابل همین تیم پنالتی بی موردی علیه ما گرفته شد تا در مرحله نیمه نهایی جام حذفی شکست بخوریم و یک قهرمانی دیگر را از دست بدهیم واقعا نمی دانم چرا داوری ها تا این حد علیه تیم های من است.
وی در پایان گفت: سی دی تمامی اشتباهات داوری را به فدراسیون فرستادیم و در این خصوص به آنها اعتراض کردیم باز هم تاکید می کنم داوران ما پاک و شریف هستند و امیدوارم مسئولین امر به خوبی این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
مهر
تاسف:10:نقل قول:
چقدر هولی:31:وایسا جلسه کمیته انضباطی تشکیل بشه بعد
عمرا پروینو بیاره !!نقل قول:
اقا چرا گناه دیگران میشورینقل قول:
دارن رو مخ فاتح تریم کار میکنن که البته اون گفت نمیام ولی دارن زورشونو میزنن ولی اگه این فصل نشد فصل بعد دنیزلی
رسول كربكندي در پايان بازي صبا و سپاهان كه با تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت در گفتوگو با خبرنگاران با بيان اينكه تيم من را له كردند، اظهار داشت: من به بازي تيمم و تكتك بازيكنان افتخار ميكنم كه 90 دقيقه كنترل بازي را در دست داشتند و با تمام وجود در مقابل تيم صدرنشين بازي كردند.
وي گفت: داور پس از پنالتي كه به نفع تيم ما گرفت هر خطايي كه روي تيم من شد نگرفت، حتي جاي استوكهاي بازيكن سپاهان بر روي پاي بازيكن تيم ما هنوز هست كه اين چنين صحنههايي را هم خطا نگرفت.
كربكندي با اشاره به اينكه ما تاوان پنالتي را داديم كه براي ما گرفته شد، خاطرنشان كرد: من اين فوتبال را كثيف ميدانم و بايد به حال اين فوتبال گريست كه اين چنين نتيجه را تعيين ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: سپاهان در اين بازي تنها به بازي مستقيم و ارسال بلند روي آورد و تيم من به دفاع پرداخت و نيمه نخست اينگونه به پايان رسيد.
كربكندي افزود: بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه 45 دقيقه ديگر نميتوانيم تنها دفاع كنيم و با تلاش بازيكنان نيمه دوم را به دست گرفتيم كه حتي موقعيت گل هم داشتيم كه نتوانستيم استفاده كنيم.
وي با بيان اينكه داوري تعيينكننده بازي بود، خاطرنشان كرد: به خاطر فشاري كه روي من بود نميخواستم به كنفرانس خبري بيايم. يك انسان چقدر ميتواند ظلم ببيند، اما به احترام خبرنگاران آمدم.
سرمربي تيم صبا با اشاره به اينكه مشخص بود اين بازي 2 بر يك تمام نميشود، ابراز داشت: داور مترصد بود نخستين توپي كه وارد محوطه جريمه ميشود پنالتي بگيرد. البته اميدوارم اين برداشتم اشتباه باشد و من اشتباه كرده باشم.
وي اظهار داشت: بازيكنان من فعل خواستن را مردانه صرف كردند و از تمام وجود خود براي اين بازي هزينه كردند.
كربكندي گفت: قلعه نويي در بين دو نيمه به من ميگويد برو برايت پنالتي گرفتند، اگر اين بردنها ارزش دارد اميدوارم آقاي قلعهنويي همه بازيهايش را همين طور به پيش ببرد. اين فوتبال سالم به پيش نميرود من براي اين فوتبال متاسفم.
سرمربي صبا در رابطه با تيمش گفت: صبا با كمبود بازيكن مواجه است در برخي از پستها بازيكن جايگزين ندارم و مهرهاي ندارم براي تامين هدفم دانسته وارد زمين كنم.
وي يادآور شد: هر چند من يك اصفهاني هستم اما تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم صبا به كار بستم و تمام شناخت خود را از سپاهان در اختيار تيم صبا گذاشتم.
كربكندي تصريح كرد: تيم صبا در اين بازي استحقاق برد را داشت و متاسفم كه نتوانستيم اين بازي را با برد پشت سر بگذاريم.
چشم تا اونوقتنقل قول:
چقدر هولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وایسا جلسه کمیته انضباطی تشکیل بشه بعد
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،بازیکنان اوساسونا مبلغ 118 هزار یورو را برای کمک به مردم هائیتی اختصاص دادند که جواد نکونام و مسعود شجاعی دو بازیکن ایرانی اوساسونا مثل سایر بازیکنان این باشگاه برای کمک به زلزله زدگان هائیتی اقدام کردند. در بین فوتبالیست های ایرانی نکونام و شجاعی تنها کسانی هستند که برای کمک به مردم هائیتی دست به کار شدند. باشگاههای ایرانی هم می توانند برای کمک مردم زلزله زده هائیتی اقداماتی را انجام دهند که تا به حال حرکتی ازسوی باشگاه های ایرانی انجام نشده است.
گفتنی است که یاران نکونام و شجاعی روز یکشنبه و در هفته بیستم رقابتهای لیگ اسپانیا به مصاف ویارئال خواهند رفت.اوساسونا که با 23 امتیاز در رده دوازدهم جدول قرار دارد در زمین ویارئال روز سختی خواهد داشت.