ایرانسلم بعضی وقتا :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایرانسلم بعضی وقتا :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقوقی درسته. از اشتباه لپی به وجود امده عذر خواهی میکنم:11:نقل قول:
شما سرويستون چيه؟ 1 مگ يا 2 مگ؟ :18:نقل قول:
بلاخره بعد از یه دعوا درست و حسابی و داد و بیداد شدید با بخش فنی موضوع منو که افت سرعت شدید بود رو از بخش فنی به شبکه ارجاع دادن و توی 12 ساعت مشکل سرعت من حل شد.
من 1 مگ نامحدود دارم که 2-3 ماه بود سرعتم روی 40 بود و بالاتر نمیرفت.نزدیک به 30-40 بار تماس گرفتم ولی فایده نداشت که بلاخره 2 روز پیش شدیدا دعوا کردم و داد زدم که شکایتتونو میکنم و ال و بل تا سرعتو گذاشتن رو 130
سلام بچه ها از من می شنوین اگر میتونین adsl بگیرین پس بگرین ولی اگر به adsl دسترسی ندارید اونوقت بازم فکر کنید و وایمکس بگیرید . من که حدود یه سال هست که وایمکس دارم ولی از وقتی adsl گرفتم دیگه به هیچ عنوان وایمکس استفاده نمیکنم چون هم سرعت دانلودش افتظاحه هم گرونه و ......
دوستان از بین مودم های wifi ایرانسل کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟
سلام
bm632w یه وقتی هم دوست نداشتی فقط این مدل به مبین نت تبدیل میشه
پست اول رو بخون جواب سوالت توش هست.:46:نقل قول:
بچه ها معلوم نیست امروز اینترنت چه مرگش شده سرعت کمه یا سکته همش می کنه امار پکت لاست هم رفته بالا .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از این نتونستم چک کنم چون همش ارور میده .....کسی تونست وضعیت اتصال رو بررسی کنه
اولا تبريك به خاطر موفقيت كسبشده!!!نقل قول:
بعد هم بهتون نگفته بالاخره مشكل از كجا بوده؟
ضمنا حالا اگه مشكلتون رو رفع نميكردن، بعدش به كجا شكايتشون رو ميكرديد؟ اينو براي اطلاعات خودم ميخوام بدونم تا اگر خداي ناكرده براي منم اتفاق افتاد بدونم بايد چه كار كنم.
2 مگ عزیزمنقل قول:
دوستان طرح تعرفه ،
1- اعتباری 512 پیشرفته
2- اعتباری 512 پایه
چه فرقی باهم دارن؟؟؟
اعتباری 512 پیشرفته >>> 10 گیگ >> 45 تومننقل قول:
اعتباری 512 پایه >>> 4 گیگ >> 20 تومن
سلام دوستان عزیز / اگه کسی مودم وایمکس داره که به دردش نمی خوره یا ازش ناراضیه من ازش می خرم / 09373823729
دوستان برای 2مگ این ماه همون 125 هزار رو واریز کنیم کافی هست دیگه ؟درسته؟
131250 تومان باید بریزین!نقل قول:
125000 تومان بدون احتساب مالیات هست.
اولین باری هست که با 512 این سرعت رو زده:31:
با درود
ایا برای شما هم این سایت پیلتر است یا فقط برای من اینطوری است؟
ممنون
نه کلا ف---ر هستنقل قول:
دوستان من رفتم توی سایت ایرانسل تغییر تعرفه دادم
حالا باید مبلغ مورد نظر رو واریز کنم یا باید صبر کنم پیام بده؟
و با شماره 8734 هم میشه مبلغ رو واریز کرد؟
سلام دوستان
من یک مودم وایمکس رو از دوستم که داشت میرفت خارج از کشور خریدم. حالا امروز میخوام بیارم وصلش کنم. سوالاتی که دارم.
( مودمش هم از این مدل wifi های داخلی هست که مثل کتاب میمونه) سرعتش هم 512 هست.
من خودم شاتل دارم . اینو برای مسافرت میخوام.
سوالاتی که دارم:
1. آیا تنظیمات خاصی باید روی لپتاپ خودم انجام بدم؟
2. باتوجه به اینکه خودم شاتل دارم و همیشه احتیاج به این ایرانسل ندارم.آیا میتونم فقط گاهی اوقات ( زمانی که احتیاج دارم ) شارژ کنمش؟
مرسی :)
نقل قول:
سلام
اگه اشتباه نکنم مدل مودمش باید
BM632w باشه
نه تنظیمات خاصی نمیخواد قبلا تنظیمات رو روش اعمال کردن فقط شما بادی وصل کنی و منتظر بشی حدود 1 دقیقه تا وصل بشه به وصرت خودکار
شما باید هر ماه شارجش کنید و اگه نمیخواید هر ماه شارژ کنید میتونید از تعرفه آزاد استفاده کنید یعنی هر چه قدر که حسابتون رو شارژ کنید میتونید استفاده کنید
هر 1 گیگ هم در میاد براتون حدود 10000 تومان
طرح افزایشی هم هست که هر 6500 تومان یک گیگ براتون در میاد که میتوید از این طرح هم استفاده کنید
مبلغ رو باید واریز کنید وگرنه طرحتون فعال نمیشه.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه مودم وایمکس جیبی بخرم.
بین مبین نت و ایرانسل مرددم.
برای تهران میخوام.
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید و به چه دلیل؟
وایمکس من امروز وصل شد
تست سرعت
دوباره داستان مشکلات تغییر سرویس شروع شد.قبلا که سوتی دادن ببینم این دفعه دیگر چه بلایی می خوان سرم بیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان که این بخش حجم ماهانه این شکلی مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 - باقي مانده ترافيک رايگان-ماهيانه 0
حجم زیادی هم از بسته ام نمونده .....کی می خوان حجمش رو مشخص کنن؟(یا نه سیستم عوض کردن دیگر نمی گن چه قدر مجازیم؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش :900 مگ شماره 4 امد حالا ببینم این شماره 10 کی درست می شه....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش 2:
نخیر ظاهرا مشکلات من تمامی نداره...الان اس ام اس تغییر سرویس امده ولی هنوز بخش 10 روی صفر مونده....ادم جرائت نمی کنه کار کنه
بچه ها کسی می تونه تو نامحدود ها بگه حجم مجاز شماره اش 10 است یا چیز دیگر و عدد باقی مانده داره یا نه؟:13:
ویرایش3:
دارم از دستشون دیوانه می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزی که تغییر تعرفه انجام میشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم تا 6 صبح استفاده نکنی
ترافیک رو 6 به بعد میده معمولا
من هنوز جریان شماره 4 رو نفهمیدن
چه خبره ؟
60 مگ مفتکیه ؟
سرویستون چیه ؟نقل قول:
من خودم 128 1 گیگ سفارش دادم بعد از 30 ام ماه سرویسم فعال بود تغییر تعرفه دادم به 256 آزاد ولی قبول نکردن گفتن شما باید مبلغ دوره جدید رو بریزید و حسابم رو تعلیق کردن که امکان تغییر طرح نداشته باشم تا اینکه دو ماهی تعلیق بود که 29 فروردین مبلغ رو ریختم فعال شد ولی پول چند روز رو بیشتر کم نکرد و الان هم 256 آزاد شده sms اومده البته استفاده نمی کنم . خود من بدجوری بابت این موضوع کلافه شدم البته شانس آوردم فقط برای تست گرفتم وگرنه حالم خیلی بدتر میشد.
---
پ.ن : خون سردیتو حفظ کن P30W مدیر دیوانه نمی خواد :31::46:.
دوستان چند سوال:
من به خاطر اینکه در 28 ثبت نام کردم هزینه 3 روز پایانی سرویس رو از من گرفتند و امروز هم واسم زده 31 روز تعداد ورز های باقیمانده.
حالا سوال من اینه که کی باید باقیمانده هزینه سرویس رو پرداخت کنم؟؟؟
چرا هیچ جایی در کنترل حساب نزده چه مقدار از 4GB باقی مونده؟؟؟
توی این عکس قسمت هایی که مشخص کردم چه منظوری دارند؟؟؟
ساعت 11 صبح هنوز ترافیک 0 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این شماره 4 رو فکر کنم باسه مواقعی که سیستمشون به علتی تاخیر می اندازه تا فعال بشه می اندازند تا کسایی که استفاده می کنن یکهو نبینن پولشون همش رفته ( به خاطر مصرف ازاد ).نقل قول:
و الان هم من دارم از ان استفاده می کنم
پ ن:
اون 900 مگ معمولا باسه من ست می شه ، اگر باسه همه هم همین مقدار ست شده بهتره حواست باشه یکهو به مصرف ازاد سوییچ نشه.:13:
من دقیق منظورت رو نگرفتم...یعنی من باید هزینه 2 ماه رو بدم تا فعال بشه؟یکم شفافتر می گی؟:11:نقل قول:
پ ن:
وقتی تورو مجبور کنن 6 ماه سرویس محدود 3 گیگ رو استفاده کنی در حالی که نامحدود خواسته بودی ( و ان موقع هم کنترل پنل من کلا بدرد لای جرز می خورد باسه استفاده از اطلاعات و تغییر سرویس) رو داشته باشی می فهمی من این 6 ماه گشته چی کشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی راست می گی ...تلاش می کنم بی خیال باشم( البته شک دارم بتونم انجام بدم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موجودی با کسر مالیات رو خود من هنوز نفهمیدم داستانش چیه ( دارن مالیات دوبل سوبل می گیرن یا اینکه یک مالیات کلی می گیرن و دیگر مبالغ بدون مالیاته ....) ولی عجیبه باسه شما هزینه سه روز قبل از شروع سرویس رو کم کردن به عنوان نا محدود:13:( مطمئنی مصرف ازاد نشده؟)نقل قول:
ان تاریخ شروع ترافیک رایگان هست که از ان لحظه ست می کنن تا مدت پایان روز ها که پایین تر زده
ان 4 گیگ بسته رو باید پایینتر در بخش "اطلاعات حساب اختصاص داده شده " نگاه کنی
، انجا باقیمانده حجم بسته هارو بر حسب ریال زده که با تقسیم بر 100 تبدیل به مگابایت می شه.( همان قسمت صفر ها که پایینتر هست.
پ ن:
سرویس حجمی محدود گرفتی؟
------------------
بچه های نامحدود این بخش باسه شما پر شده؟
نه سرویسم حجمی هست.نقل قول:
هیچ اعتباری هم توی حساب ندارم که بخواد مصرف آزاد حساب کنه!!!!
پایین صفحه اطلاعات حساب نوشته 21000 بدهکار؟؟؟؟
ديروز بايد تعرفه ي 6 ماهه من فعال ميشد ولي اينطروي شد!!!!
پول كه به حساب ريخته نشد هيچ؛ بسه به صورت اتوماتيك روي ماهيانه ثانيه اي ثبت شد و طبق گفته ي اپراتورفعال بايد 15000 تومن اشتراك يك ماهه رو خريداري كنم و قبل ازپايان اين ماه اشتراك براي 6 ماهه رو توي سيستم داشته باشيم واسه فعال سازي اشتراك 6 ماهه!!!
اين از دردسر ما( باور كنيد خوابشو ميديدم ) :18:
نقل قول:
من اينطوري فكر ميكنم : البته طبق پرتابل من اين عدد تا تاريخ 3 ارديبهشت هست !
پول به حسابت رفته؟تو بخش موجودي؟؟؟(اون موجودي حساب كه گفتي پولي هست كه تو ميريزي ولي خوب بدون ماليات محصوب ميشه و پولي رو كه تو بايد به حساب واسه تعرفه بدي با ماليات حساب ميشه كه با توجه به 5 درصد ماليات اين مبلغ بيشتر ميشه! داستان ااون بخش همينه!!!
الان طبق پرتابل من مبلغ موجودي من 166 تومنه و باقي مانده بسته ي افزايشي كه من خريدم نزديك 49723 هست.
با توجه به گفته هاي اپراتور من 500 مگ ديگه دارم. پس يعني اين عدد به ريال هست نه مگ؟؟؟؟
چرا مجموع استفاده در دوره جاري اوني هست كه تو داري الان استفاده ميكني ! اون مقدر مصرفت هم از قبل از اين ماه به اين ماه اضافه شده - در آخر دوره تو بايد دو روز قبل تمديد تعرفه كني! (البته مال من اينطور بود . فكر كنم همينطوره )نقل قول:
يكيش كه مبلغي هست كه تو به حساب ميريزي كه قبلش گفتم! بدون ماليات محصوب ميشه . چون واسه تعرفه ها قيمت هاي با ماليات 5 درصد حساب ميشه يعني ممكنه تو مثلا 4000 تومن تو حساب داشته باشي ولي مثلا بايد 4300 تومن بيريزي به حساب با توجه به ماليات. مثلا الان واسه من 15000 تومن پول اشتراك يك ماهه 3 گيگ 256 ميشه كه با توجه به ماليات ميشه 15700 حدوداً
اون قسمت سمت چپ هم تاريخ شروع تعرفه خريداري شده ( تعرفه بلند مدت) البته اگه به صورت ماه به ماه هم استفاده ميكنه هر ماه عوض ميشه و تاريخ و ساعت جديد رو حساب ميكنه ولي در تعرفه بلند مدت چون اتوماتيك بايت با شارژ كردن حسابت تا زمان مورد نظر صبر كني تا از اون تاريخ واست تعرفه بلند مدت رو ثبت كنه زمان از ساعت 12 شب اون روز حساب ميشه! مثل مال من . كه به صورت اتوماتيك چه پول ميريختم چه نميريختم تاريخ به 12 شب اول ارديبهشت تغيير كرد!
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخت.
الان واسم زد اعتبار سرویس شما تمام شده لطفا حساب خود را شارژ کنید.
در اینجا زده 21000 بدهکار هستم. اما من هزینه 3 روز آخر ماه رو پرداخت کردم موقع خرید سرویس یعنی 29-30-31
ولی اینجا زده 21000 بدهکار مگه نباید هزینه این 3 روز از 21000 کم بشه؟؟؟؟
الان اگه من بخوام صورت حسابم رو پرداخت کنم از کدوم قسمت باید این کار رو انجام بدم؟؟؟
تعرفه قبلي شما چي بوده؟ اين به شما ميگه شما براي تمديد تعرفه بايد انقدر پول بريزيد به حساب. مثل پرتابل مننقل قول:
طبق پرتابل من . من بايد 155750 تومن بريزم به حساب كه واسم 256 يك ماهه 3 گيگ فعال كنن!
احتمالا شما طبق اين مبلغ شما512 4 گيگ داشتين؟درسته؟ مبلغ اشتراكش هم 21000 تومنه!
بله درسته ولی من سرویسم تازه دیروز وصل شده!!! 29 این ماه که ثبت نام کردمنقل قول:
هزینه ی مودم + هزینه نصب + هزینه 3 روز پایانی ماه سرویس 512 رو از من گرفته ولی الان بازم میگه هزینه 31 روز رو پرداخت کن در صورتی که من باید هزینه 28 روز رو پرداخت کنم!
چرا گفتی نه:31:نقل قول:
منم پرسیدم حجمی داری یا نه
باز مال تو خوبه مال من رو بجای نامحدود دفعه قبل 6 ماه محدود 3 گیگی بسته بودن و قبول هم نکردن اشتباهشون رو.....نقل قول:
اگر از یک حدی مصرف نکردی یک سیستم پشیمانی داره که میشه استفاده کرد در صورتی که از یک درصد از حجم استفاده نکرده باشی و اجازه عوض کردن سرویس رو بهت میده ( سایت رو نگاه کن یا زنگ بزن پشتیبانی باسه این مورد)
باسه پول و تغییر سرویس کد های پیگیری رو داری ؟ اگر داری زنگ بزن این کد هارو بده که بررسی کنن
اگر نداری که فاتحه ....
من بخاطر همین موارد که رخ می ده این بند رو تو راهنما گذاشتم...چون بدجوری ضرر به من زدن قبلا:
نقل قول:
-تمام شماره های پیگیری که می گیرین (فرقی نداره از کدوم بخش )رو در یکجا ذخیره کنید که اگر مشکلی پیش امد بتوانید از انها استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مال منم این تا چند دقیقه پیش پایین صفحه ام بود و هنوز از موجود معلوم نبود چرا از حسابم کم نمی کنه که بره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معلوم نبود چشه......(پولم تو حساب داشتم)
تا جایی که من یادم میاد سرویس ایرانسل باسه شروع شارژ معمولا به تعداد روز های باقی مانده از ماه رو به اضافه ماه بعد هزینه رو باسه شارژ میگره ( باسه شروع 3 ماه که من گرفته بودم روز های باقی مانده من هم که11 روز بود تو مرداد رو هم از من گرفتن و تا اخر ابان شارژ کردن....)نقل قول:
اگر از طريق بانك بوده كه احتمالا هنوز پول به حسابشون نرفته !
شما بايد هزينه ي 31 روز رو پرداخت كنيد .جاش به شما حجمي برابر روزهاي اضافه شده به ماه اول رو حساب ميكنن!
مثلا اگر شما 10 ارديبهشت ثبت نام كنيد ماه اول منهاي 10 روز اشتراك واستون حساب ميشه! برعكسش هم همينطوره.
البته پارسال واسه من اينطور بود.
در دو حالت اشتراك شما بايد از اول ماه حساب بشه!
شما تا فردا صبر كن ببين چي ميشه. من با اينكه ديروز پول به حسابشون ريختم ولي اشتراك منو تمديد نكردن. اينطوري كه ميگن انگار بسته افزيشي هم نميتونم بخرم فقط اشتراك 1ماهه 3 گيگ!
متاسفانه متاسفانه خنگيت كردم. هميشه و هميشه يا اينترنتي يا از طرق شارژ مجدد با كارت شارژ شارزژ ميكردم اينبار رفتم بانك!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
و طبق آمار بانكي 24 تا 48 ساعت طول ميكشه پول بره به حساب!!!
تا آخرين ساعات روز 31 فروردين خبري نبود كه ساعت 1 اس ام اس اومد كه مشترك گرامي تغيير تعرفه شما به پايه ثانيه اي با موفقيت انجام شد!!!!!!!!!!!!:18:
شماره پي گيري ها رو من نگه ميدارم هميشه از طرفي بانكم هميشه اس ام اس ميده و تراكنش كارم رو واسم ميفرسته!
زنگ زدم گفت يك ماه صبر كن قبل از پايان ماه جاري درخواست تغيير تعرفه بده. البته اين درست نيست چون من واسه يكي روز چهارم برج تعرفه فعال كردم!!!
حالت عادی اش هم سایتش ممکنه اینقدر طول بکشه حالا از طریق بانک هم جای خود دارد......:31:نقل قول:
شماره کد پیگیری تغییر تعرفه رو اگر داشته باشی و درست انتخاب کرده باشی باید درست کنن.....( گرچه اینجا ایرانسل است و کو گوش شنوا .... تا وقتی بخش حامی مشترکین رو جدا از پشتیبانی نزارن همین اش است و همین کاسه.....):2:
حالا نامحدودت درست شد یا نه؟نقل قول:
منم همین ماه از 1 مگ به 512 تغییر دادم و ساعت 2 ظهر هم شارژ کردم ساعت 3 وصل شد اینم حسابم