منم 12 ساعت سر tending pig الاف بودم تا يدونه گوشت خوك بده نداد تو 2 ساعت بعدي 4 تا داد.نقل قول:
اينا سرورشون همينجوريه :20:
Printable View
منم 12 ساعت سر tending pig الاف بودم تا يدونه گوشت خوك بده نداد تو 2 ساعت بعدي 4 تا داد.نقل قول:
اينا سرورشون همينجوريه :20:
بعيد مي دونم مربوز به سرور باشه. فكر كنم يه چيز شانسيه.نقل قول:
منم 12 ساعت سر tending pig الاف بودم تا يدونه گوشت خوك بده نداد تو 2 ساعت بعدي 4 تا داد.
اينا سرورشون همينجوريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه نفر ميخواد بياد تويه شهر ما يه چيزي بخره و بره. چي كارش كنم؟
بهش بگو بايد 200$ ماليات بدينقل قول:
درسته شانسی هستش ولی نه دیگه اینحوری !!نقل قول:
مثلا اون کوئست که باید پرچم بگیری از fort شانس 2% داره ولی بعد از یکی دو بار پرچم رو میده . فکر کنم اگر به صورت مداوم یک کاری رو انجام بدی درصد شانس بالا میره به هر حال اینم ریاضیاته دیگه وگرنه اومدیم و یکی یه هفته این کارو انجام بده و نتونه آیتم رو بگیره .
راستی 3 ساعت دیگه هم کار کردم نداد (چند تا فح*ش رکیک) ... :13:
انگيزه كار كردن هم مهمه!
الان Motivation چند هست روي اون شغله؟
83 درصد xDنقل قول:
دوستان کسی تول ورلد 6 لولش از من بیشتره که به شهر ما کمک کنه؟؟
یک نفر دوبار به من حمله کرد و من چون لباس مخصوص دوئل تنم نبود یک دست بردم یک دست باختم
بعد من رفتم زدمش و شهردار شون که لولش 40 بود و لول دوئل هم یک بیشتر بود زدم.
حالا اینا کله ای ریختن سر ما و یک غول را انداختن رو ما :دی کمکککککک
لول: 26
لول دوئل: 37
گفتید سر گرفتن این چیز میزا الافید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم من یه راهی پیدا کرده بودم با نیم ساعت هرچی میخواستید میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها باید 5دلار به حساب پایپالم پول واریز کنید تا بتون بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا غلطهنقل قول:
انگیزه همون Movation هست و در هر 2 ساعت 4 تا کم میشه
aaaaa پنج دلااااااااااااار !! گرونه کمترش کن مشتری شیم :27:نقل قول:
در ضمن با پرمیوم هم میشه 50% شانس رو اضافه کرد :21:
وحید باز تو خالی بستی ؟ :27::27:نقل قول:
موافقم :31:نقل قول:
من یک روز و نیمه دنبال یه leather هستم دیگه بیخیالش شدم خداااااااااااااااااا :19:
آقایون بیکارین بشینین 4 تا باگ پیدا کنین دیگه بازی بشدت خسته کننده شده xD
هرچی Labor Point رو بالا ببری چیز میز بیشتری پیدا میکنینقل قول:
اینو که میدونم ولی همینم دارم با لباس میزنم xDنقل قول:
من الان نزدیک به 2 سال هست که وست بازی میکنم ...
بي خيال كوئست. يه كاري كن كه پول و تجربه به دست بياري!نقل قول:
اینو که میدونم ولی همینم دارم با لباس میزنم xd
الان بهترين كاري كه برا تو باز شده چيه؟
چقدر پول؟
چقدر تجربه؟
خب.. چيه؟ به پاي وست پير شدي؟نقل قول:
من الان نزدیک به 2 سال هست که وست بازی میکنم ...
یکی نیست بگه هنوز یک سال نشده وست اومده :27:نقل قول:
چییی میگییی ؟!! :18:نقل قول:
یعنی بیشتر از 2 سال سابقه داره این بازی ؟!
من از اواخر پاییز شروع کردم 4 - 5 ماهی میشه :31:
تو این مدت نتونستی یه باگ پیدا کنی ؟ :21:
اولين پست من در اين تاپيك:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3485917#post3485917
اون موقع که وست اومد ما داشتیم تریبال بازی میکردیمنقل قول:
که تبلیغات وست رو توی سمت چپ بازی دیدیم ... من یه یوزر زدم ولی ادامه ندادم . چند روز بعد تاپیکش زده شد و به طوری بود که از شب تا شب توی این تاپیک پست میدادن
میشه گفت هر 3 ثانیه یک پست
طوری بود که شب میرفتی و صبح میومدی 50 صفحه رفته بود جلو ... !!
اون موقع باگ زیاد بود ... توی تلگرام ها ، هتل ...
ولی الان همه درست شده :13:
آخه بدبختی اینه که این کوئست ه 200 تا گلد میده کوئست بعدیشم یه دوئله که پول میده کوئست بعدشم یه کلاه میده که 11 تا ترید اضافه میکنه که 200 تا میفروشی xD اینطوری میتونم اون اسلحه رو بخرم !!نقل قول:
یه leather بدهههه خداااااااا :19:
بهترین exp رو از cowboy بهترین پول هم از cutting tree میگیرم :31:
یادش بخیر ، ورلد یک خیلی حال میداد :8:نقل قول:
حدود 40 تا ایرانی میشدیم ... پاسارگاد کلی تبلیغ اینجا راه انداخته بود ولی یه شهر ایرانی پرشیا بود که خیلی بی سر و صدا کار میکرد :31: و رنک 16 ورلد بود که بعدا پاسارگاد رو ول کردن و همه رفتن پرشیا :21::21:
آخه بدبختی اینه که این کوئست ه 200 تا گلد میده کوئست بعدیشم یه دوئله که پول میده کوئست بعدشم یه کلاه میده که 11 تا ترید اضافه میکنه که 200 تا میفروشی xD اینطوری میتونم اون اسلحه رو بخرم !!
یه leather بدهههه خداااااااا :19:
بهترین exp رو از cowboy بهترین پول هم از cutting tree میگیرم :31:
یکم بیشتر توضیح میدی ؟نقل قول:
اون موقع باگ زیاد بود ... توی تلگرام ها ، هتل ...
ولی الان همه درست شده
باگ هتل این بود که بچه ها توی شهر عضو میشدن و میزن توی هتل بخوابه بعد از شهر میرفتن بیرون تا بقیه بیان بخوابن و خیلی حال میداد :31:نقل قول:
باگ تلگرام هم این بود که وقتی تلگرام میدادی ، اگه تلگرام رو پاک میکردی و اگه بهت جواب میدادن ، جواب نمیومد :27::27:
اين يعني چي؟نقل قول:
مگه اینکه دیگه خیلی گنده بشی بزنی همه رو لول کنی
به به خیلی هم خوب :13: بابا اینا که تو جریان بازی تاثیری نداشتن منظورم باگ خرید آیتم یا باگ پول و کار و از این جور چیزا :31: (کلا آدم کم توقعی هستم خودم میدونم :27: )نقل قول:
توی وست وقتی پول میدی برای خرید پریمیوم ، اول پول رو میگیرن بعد پریمیوم میدن :27:نقل قول:
این باگ هایی که میگی رو وقتی پیدا کردی منم خبر کن :27:
حاح عمو من جواب پست راجع به کوئست رو دادم ولی نمیدونم چرا نیاز به تایید داشت بعدا بیا همین صفحه جواب رو بخون d: .
منم مشکلم همینجاست :31: به بدبختی آی دی هکس شده یه آیتم رو در میارم و با یه آیتم ارزون عوض میکنم موقع خرید هم وقتی آیتم ارزونه رو میخری خودش اون گرونه رو در نظر میگیره ولی میگه پول بده :31:نقل قول:
هر دو ساعت motiviation هفت درصد کم میشه نه چهار درصد D: .
7% چیچیه !!! 4% کم میشه ...نقل قول:
برای من 4% کم میشه
جون خودم 7 درصد کم میشه میخوای عکس بذارم ؟ :31:نقل قول:
ولي من مي گم 6 درصد كم ميشه!!
قبلش 100% بود ؟نقل قول:
( عزیز ، من خودم ذغال فروش اینترنشنالم !! :27: )
نه بابا 83 بود الان شده 79 :31:نقل قول:
منم یه مدت تو ebay کلاغ رنگ شده جا مرغ عشق میفروختم :20:
من به نظر شما احترام میذارم :27:نقل قول:
ولي من مي گم 6 درصد كم ميشه!!
يه نكته:
الان لول گودز گان اسميت شهر چينيه دو لول از خود لول گان اسميت شون كمتره. وقتي اونا گان اسميت رو كامل بسازن لول گودزش دو لول كمتر از اون خواهد بود و اين يعني سلاح هاي خفني رو از دست ميدن!!
در عوض شهر ما اگه گان اسميتمون رو خوب بسازيم وقتي كه تموم بشه سلاح هاش از سلاح هاي اونا خيلي بهتره واين باعث ميشه كه ما از اونا قوي تر بشيم!!!