والا واسه من به شخصه تا ساعت 12:50 سرعت روی 64 کیلو میچرخه ؛ از اون به بعد میشه 16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها من خیلی وقته شب دانلود نکردم
سرعت شب مثل قبل شده الان یا نه هنوز؟
من eco -512 دارم
Printable View
والا واسه من به شخصه تا ساعت 12:50 سرعت روی 64 کیلو میچرخه ؛ از اون به بعد میشه 16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها من خیلی وقته شب دانلود نکردم
سرعت شب مثل قبل شده الان یا نه هنوز؟
من eco -512 دارم
يه سوال اصلاح الگوي مصرفي:
با لپتاپ مصرف برق كمتره ديگه براي دانلود شبانه؟
:46::19::43::25::whistle:
شما با بخش فنی تماس بگیر نباید اینطوری باشه شاید لینک هایی که از سرورها میگیرید مکل دارننقل قول:
من شب ها سرعتم خوبه تا صبح هم حدود 1250 مگابایت دانلود میکنم یعنی سرعت میانگینش روی 57 هستش
امروز من هر چند دقیقه دیسکانکت میشم !!!!!!!!!!
از منم قبلا مینوشت نماینده فروش شما در شاتل فلانی است، حالا دیگه نمی نویسه.نقل قول:
خودشون زنگ میزنند میگن اعتبار نامه ت تموم شده یا تمدید کن یا به 128 برمیگردی.نقل قول:
نقل قول:
بله فرشاد جان، مصرف برق لپ تاپ کمتره. آفرین بر تو برادر الگو ساز!!!:31:
سلام به شاتلی ها
اخیش راحت شدم 10 روز اینترنت نداشتم ترافیکم تمام شده بود داشتم میمردم:5:
ببخشید که دیر جواب میدمنقل قول:
والا نمیدونم من قبلا از dap استفاده میکردم که بعد دیدم سرعت idm بیشتره اما از fdm چیزی نمیدونم باید امتحانش کنم
نمایندگی شاتل تو اصفهان که عالیه:31:نقل قول:
البته الان 1 نماینگی جدید اومده باید دید اون هم به همین خوبیه با نه:21:
دوستان راهی نیست برای من که هی دیسکانکت میشم خود idm اتوماتیک دوباره دانلود رو شروع کنه ونیازی به resume زدن من نداشته باشه... ( اکانت رپید دارم)
همون طور که گفتم به نظر من اشکال از crack برنامه idm هست که نمیتونه اتوماتیک کانکت بشه یا بعد از dc شدن دوباره خودش کانکت کنهنقل قول:
شما همون طور که siamak_mu گفتن باید کانکشن داخلی با مودمتون بسازین یعنی تنظیمات مودم PPPoE باشه
و برای اینکه خودش resume کنه باید فایل هاتون را توی لیست schedualer بزارید
بنظر من شما باید مشکل اصلی رو حل کنید، نمیشه که هی دی سی بشی! باید ببینی مشکل از کجاست!نقل قول:
از من به شما و تمام دوستانی که با pppoe ویندوز کانکت میشندنقل قول:
بین pppoe ویندوز و pppoe مودم فرق زیادی هست
1.pppoe ویندوز دانلود کمتری نسبت به pppoeمودم دارد
2. احتمال دیسکانکت شدن تو ویندوز وجود دارد در صورتیکه در مودم خیلی کم چه بسا اصلا وجود ندارد
3.دیگه مشکل اتوماتیک کانکت شدن در idm در pppoe مودم وجود ندارد
4.اگه دقت کرده باشید تو مای شاتلتون میزان دانلود با کانکشن ویندوز بیشتر از کانکشن با مودم نشون میدد در صورتی که اشتباهه هر کی مخالفه دلیل براش میارم
در ضمن دوستان دارم یواش یواش معاف میشم(قانون سه برادری) اینجاست که باید گفت خدایا شکرت
دوستان شاتلی شما ماهی جقدر حدودا دانلود میکنید؟با دانلود شبانه...
اگه من سرویس 6 ماهه بگیرم تا اخر برج9 سرویسم طول میکشد اونوقت کاریم نداردنقل قول:
خودشون زنگ میزنند میگن اعتبار نامه ت تموم شده یا تمدید کن یا به 128 برمیگردی.
اگه توی گواهی اشتغال تاریخ انقضا ذکر شده باشه نه. حتی اگه بین سرویس باشه به 128 بر میگردونن. اما اگه فقط گواهی اشتغال باشه بدون انقضا یا مثلا یه سال اونوقت مشکلی نیست. البته شهرهای مختلف فرق میکنه، فکر نکنم اصفهان زیاد گیر بده.نقل قول:
دوستان چه برنامه ای هست که ترافیک مصرفی و برنامه هایی که دانلود کردن را مشخص کنه؟
5 روز بعد از اینکه من از شاتل سرویس 512 گرفتم، سرعت آپلود و دانلود اونجوری که مودم نشون میداد، به جای 570 شده بود 32. زنگ زدم پشتیبانی، گفتن "خط شما جابجا شده" و درستش میکنیم و به شما زنگ میزنیم (جون عمه شون خیلی زنگ زدن.)
باور نمیکنید 2 هفته قطع بود و بیچارم کردن. هر چی زنگ میزدم، میگفتن شما اینترنت داری (!)، اما سرعتش کم شده و بزودی درست میشه. کسی میدونه این چه جور مشکلی بوده که 2 هفته درست شدنش طول کشیده؟ آخه رانژه کردن خط هم اینقدر طول نمی کشه.
مسخره تر اینکه در این مدت بعضی روزا برای من 30 مگ دانلود نوشته. آخه با اینترنت 32 میشه 30 مگ دانلود کرد؟
ضرری که از نداشتن اینترنت کردم به کنار. چطور میتونم لااقل اون 2 هفته رو به قرارداد بعدی اضافه کنم؟
دقیقا برای منم همین مشکل پیش اومده بود که رفتم پشتیبانی انلاین بعد یارو شماره تماس ازم گرفت و خودش باهام تماس گرفت و مشکل را حل کرد و تمام شد و 15 دقیقه هم طول کشید!نقل قول:
اگه ایراد از مخابرات و خط تلفن و اینا بوده که فکر نکنم بشه اون 2 هفته رو برگردونند. ولی اگه ایراد از شاتل بوده یه ایمیل شکایت ناک!(شکایت آمیز همراه با کمی خشونت) بفرست برای مدیریت شاتل برات پیگیری میکنن. عکس های اون دو هفته رو هم از مای شاتل بگیر بفرست براشون.نقل قول:
بستگي داره چه سرويسي داشته باشند. من آرت 1 دارم ولي ماه پيش كم دانلود كردم. حدود 6 گيگ .نقل قول:
دوستان شاتلی شما ماهی جقدر حدودا دانلود میکنید؟با دانلود شبانه...
تاریخ انقضا گواهی اشتغال به تحصیلم تا اخر برج6 اگه زنگ نزدند که هیچ اگه زنگم زدند یه گواهی زاپاس دارم میرم تاریخشو عوض میکنم حالا امید بخدا ببینم چی میشدنقل قول:
بقول فردین هرچه پبش اید خوشا اید ما که خندان می رویم
من با اکو 128، هر شب نزديک به 350 مگ يا حداقلش بالاي 345 مگ. اگه ماهو 30 روزه بگيريم:نقل قول:
l> 345 MB * 30 days = 10350 MB = 10.1 GB
اینم تصویری از من و آرت 256م در ماه اردیبهشت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم فردا میرم Art 1 رو سفارش بدم ببینم که چی میشه.......
سلامنقل قول:
برو اینترنتی سفارش بده . 5000 تومن هم تخفیف میدن:8:
کد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
ذوستان من قطعی هام فوق العاده زیاده یعنی یه فایل که میخوام دانلود کنم کوفتم میشه.... مودمم هم تحت ساپورت نیستش و مثل اون am602 نیستش که خودش وقتی مودم رو روشن میکنی کانکت بشه.... به نظر شما چکار کنم؟؟؟ مودمم mt882 هستش و دو روز اول خوب بود و مشکلی نداشت ولی از روز سوم.......
پشتیبانی چی میگه؟! آنلاین نه تلفنی منظورمه.نقل قول:
نقل قول:
ببين من از اين ايميلهاي شكايت ناك زياد فرستادم! 2 هفته كه هيچ 2ماه و نيم مشكل داشتم.فقط وعده تخفيف براي دوره بعد رو دادن اونم سعي كردن بپيچونن كه من پررو تر بودم نزاشتم.ولي اعصابمو ريختن به هم اساسي. ازش بگذري سنگين تري راستش!
من سرويس 256 اكو دارم . از مشكلاتم هم كه به وفور گفتم. دانلود منيجر سرعت متوسط من را در روز 27mb/s نشون ميده در روز و شبهاkbyte/s 128 ( يادتونه گفتم شبهاش قابل استفاده نيست؟)
اولا مي شه به اين سرعتي كه نشون ميده اعتماد كرد؟؟ اين سرعت براي سرويس من خوبه يا بد ؟؟؟
هنوز زنگ نزدم ولی میدونم دیگه میخوان بگن مشکل از مودمه.....نقل قول:
آقا من اولين باره با شاتل تورنت دانلود ميكنم( كو 128)، سرعت دانلودم حداكثر 2KB/s ست.
اينم تست سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
upload limit روي 5 ، download limit هم نا محدوده.
با پورت 52216
pnp هم غير فعاله.
مشكل از شاتله يا مشكل از منه؟
يا هيچ كدوم؟
چند بايد باشه؟
اولش گفتش که چون یک سر سیم از اسپلیتر به مودم دیال آپ وصله به خاطر اونه اونو قطع کردم فایده نداشت...نقل قول:
دفعه بعد گفتش مشکل از مودم دوباره درایشو نصب کن بازم فایده نداشت....
حالا هم میگن مودم خرابه.... در صورتی که من دو روز بدون مشکل دانلود میکردم....
من نميدونم اين مخابرات ما چه گيري داره ؟!
هر وقت زنگ ميزني ميگن به دليل مشكل مخابرات چميدونم اختلال فني و اين حرفا افت كيفيته!
چي كار ميكنن اينا مگه؟
الان من سرعت تورنتم شده 1.4 !!!
الان دارم یک فایل از سایت مایکروسافت میگیرم تا حالا 16 مگ بدون دی سی گرفته .... امکانش هست مشکل از IDM باشه؟؟؟
تورنتي كه دانلود ميكنين چند تا سيد داره؟نقل قول:
اين رو با چه سرعتي ميگيرين؟
کد:http://www.mininova.org/get/2641008
نه ايني كه دادي دور و ور 15 بود.نقل قول:
فايل خودم 1 سيد بيشتر نداره!
پس مشكل از تورنته ديگه درسته؟
آقا ممنون
این صفحه برای من تا نصفه باز میشه
برای شما چطور؟
کد:http://softpedia.com/progDownload/Yahoo-Messenger-Download-4411.html
تا جايي که من ميدونم سرعت دانلود شما بايد 256 کيلوبيت تقسيم بر 8 ، يعني حدود 32 کيلو بايت بر ثانيه باشه. (فکر کنم واحدو اشتباه نوشتيد)نقل قول:
اينو متوجه نشدم.نقل قول:
شبهاkbyte/s 128
اگه لينکاتون سرعتشون پايين نباشه. بله سرعت همونيه که دانلود منيجر ميزنه. مگر اينکه برنامه ديگهاي در حال استفاده از اينترنت (آپديت و ...) باشه.نقل قول:
اولا مي شه به اين سرعتي كه نشون ميده اعتماد كرد؟؟
من اکو 128 دارم و تجربه 256 ندارم ولي فکر کنم سرعتتون يکمي کمه.نقل قول:
اين سرعت براي سرويس من خوبه يا بد ؟؟؟
اینجا با فایرفاکس باز میشه اما با IE نصفه میمونه!نقل قول:
این لینکه یاهو اگه لازم داری
اما گویا باید با قیلثرشکن دانلود بشه! ایندفه اونا مارو قیلثر کردنکد:http://download.yimg.com/ycs/msg/dl/msgr9/us/ymsgr900_2162_us.exe
راستی سرعت صفحه باز کردن من به شدت اومده پایین. شماها مشکلی ندارید؟
نه سه روز پیش راحت باز میشد
حالا ویندوز عوض کردم باز نمیشه
(لینک یاهو هم مثال بود)
بازم ممنون
پنجره IE رو یادم رفته بود ببندم. الان اومدم ببندمش دیدم لود شده! ولی خیلی طول کشیده گویا!نقل قول:
پس مشکل از شاتله؟