درود به شما
خط تلفن من فیبر نوری است و رفتم پرسیدم گفتن چون فیبر نوری هست باید (وایرلس) بزنم.می خواستم بدونم شرکتی هست روی فیبر نوری (adsl) بزنه؟
(در ضمن من در اهواز هستم)
ممنون
Printable View
درود به شما
خط تلفن من فیبر نوری است و رفتم پرسیدم گفتن چون فیبر نوری هست باید (وایرلس) بزنم.می خواستم بدونم شرکتی هست روی فیبر نوری (adsl) بزنه؟
(در ضمن من در اهواز هستم)
ممنون
فکر کنم اسیاتک رو فیبر میده من خودم خطمون رو فیبره ولی الان از اسیاتک adsl دارم البته من شیراز هستمنقل قول:
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
دوست عزیز احتمالا از نویز زیاد روی خطتون هست شما از همون اول که کابل وارد ساختمون میشه یه سیم جدا بکش برای مودم ببین باز هم dc میشهنقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
پینگت که تو عکس بد نیست در ضمن شما بهتره از کسانی که تو منطقتون adsl دارن بپرسید از چه شرکتی گرفتن راضی هستن یا نه و یه چیز تجربی خودم در مورد پینگ اینکه معمولا شرکت های بزرگ پینگشون بیشتر از شرکت های کوچک هست.حالا باز هم شما از کافی نت و گیم نت محلتون بپرس از چه شرکتی adsl گرفتندنقل قول:
حالا به نظر شما ای دی اس ال پینگ بهتری داره یا وایرلس؟نقل قول:
صد در صد adsl پینگش بهتر از وایرلسه اصلا شما اگر میخوای انلاین بازی کنی دور اینترنت وایرلس رو خط بکشنقل قول:
چرا این حرفو میزنینقل قول:
من رفیقم وایرلس داره خیلی پینگش علیه
حالا چرا میزنی دوست عزیز شما اول مشخص کن منظورت از وایرلس چیه منظورت وایمکس یا adsl وایرلسه؟؟ در هر صورت درشرایط برابر پینگ وایرلس بیشتر ازکابل هست البته تا حدود زیادی بستگی به فاصله تا منبع فرستنده داره حالا اگر دوستان دیگه هم نظر بدن خوبهنقل قول:
من کوچک شما هم هستمنقل قول:
منظورم adslوایرلسه
وایمکس منظورم نیست
همین وایرلس های معمولی که شرکت ها میدن
چاکرم . ببین خوب وقتی که پینگ رفیقت خوبه که دیگه پرسیدن نداره تو هم بگیر ولی معمولا پینگ وایرلس بیشتر از adslنقل قول:
ولی ممکنه اگر کیفیت خوب باشه وفاصله کم باشه پینگ کم باشه البته شما در هر صورت تو سرورهای ایران بخواید بازی کنید مشکلی از نظر پینگ نخواهید داشت و معمولا پینگ زیر 150 هست:3:
اخه فاصله من و رفیقم 2کیلومتر هستنقل قول:
من تو سرور اروپا بلیزارد بازی میکنم
من که همون اول بهتون گفتم شما بهتره برید از کافی نت وگیم نت محلتون سوال کنید چون adsl کیفیت مشخصی نداره مثلا خود من اسیاتک دارم پینگ منچستر میگیرم بین 200 تا 250 ولی کسی رو میشناسم اونم اسیاتک داره پینگ میگیره زیره 400 نمیاد در ضمن با این وضعیت adsl بازی کردن تو سرور های اروپا خیلی سخته و شما بهتره دنبال سرور ایرانی باشید
سلامنقل قول:
بله فرق داره
همه شركتها توي همه مناطق اينترنت نميدن
پيش شماره (4 رقم اول) هر جفتش رو بديد تا واستون چك كنم
با تشكر:11:
6603نقل قول:
2203
ممنون
6603 : شاتل اسیاتک داتک لایزر پارس انلاین فن اوا صبانت نیونت قاصدک ندارایانه
2203: اسیاتک شاتل و داتک
سلامنقل قول:
برای 6603 شرکت شهراد سرویس میده ولی 2203 را نه نمیده . شما خودتون باز هم در صفخه :
crm.shahrad.net
برید و شماره کامل را وارد کنید ببینید سرویس میده یا نه .
موفق باشید.
دوستان پسش شماره من 5539 هستش.
از بین شاتل و صبا نت کدوم بهتره ؟ آیا بالای 128 هم می دند ؟
من سرعت دانلود 20 به بالا می خوام.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
دوستان پسش شماره من 5539 هستش.
از بین شاتل و صبا نت کدوم بهتره ؟ آیا بالای 128 هم می دند ؟
من سرعت دانلود 20 به بالا می خوام.
سلامنقل قول:
با نامه از یک شرکت یا دانشگاه سرعت بالای 128 هم می دهند .
این دو شرکت در اکثر مواقع سرعت های 128 را روی سرعت بالاتر تنظیم می کنند که سرعت دانلود شما هم میره بالا . دوست من از شاتل 128 نا محدود داره و سرعت دانلودش حدود 30 هست . ولی تضمینی نیست که سرعت دانلود 128 بالای 20 باشه شما بهتره سرعت های بالاتر بگیرید .
موفق باشید
سلام پیش شماره من 8847 منطقه عباس اباد اگه میشه لطف کنین بگین الان بی دردسرترین و بهترین شرکت واسه adsl چیه تو این منطقه و256 4g به صرفه تره یا512 2g هر دو شبانه رایگان؟ممنووووون
سلامنقل قول:
شهراد تو منطقه شما سرویس میده ولی کیفیتش در اون منطقه نمیدونم چطور باشه من خودم تو یک منطقه پر ترافیک دارم و راضیم هستم .سرعت سرویس های حجمی شهراد از 128 تا 1 مگ هستند . موفق باشید.
این سایت شهراد :
این هم امور مشترکین شهراد :کد:www.shahrad.net
crm.shahrad.net
شما شماره تلفن تان را به صورت کامل در لینک دوم وارد کنید و مطمئن شوید که روی خط شما سرویس میده .
موفق باشید
دوستان من میخوام اسیا تک بگیرم به نظرتون چطوره ...کسی داشته تو تهران؟؟؟
سلامنقل قول:
شما باید پیش شماره تان را بفرمایید تا تو منطقه شما کسانی که دارند نظر بدهند .
ولی برای اینکه سریعتر جواب بگیرید بهتر که در تاپیک آسیا تک سوال تان را مطرح کنید :
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329
با سلام خدمت دوستان
وقتی splitter استفاده میکنم دیگه Caller ID تلفنم کار نمیکنه (وقتی کسی زنگ میزنه شماره نمیفته) ، راهی نیست براش؟
Caller ID رو به خروجی Phone اسپلیتر میزنید؟نقل قول:
:20::20:سلام
من یه سرویس ADSL دارم که تا الان به pc وصل بوده حالا می خوام هم به لب تاب وصل باشه هم به pc به پشتیبانی که زنگ زدم گفت مودم رو ازطریق LAN به pc و از طریق USB به لب تاب وصل کن این کار رو کردم
بعد الان وقتی lan رو به لب تاب می زنم لب تاب اینترنت داره ولی pc دیگه نداره
به پشتیبانی هم زنگ می زنم می گه usb driver رو روی pc نصب کن که نصب کردم ولی توی قسمت connection هام نی یاد حالا چی کار کنم ؟
خیلی خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید
پشتیبانی جواب درست و حسابی نمی ده
من Caller ID جداگونه ندارم، منظورم صفحه نمایش Caller ID خود تلفنه، تلفن رو هم درست وصل کردم، به خروجی Phone اسپلیتر، زنگ که میخوره شماره رو رو صفحه نشون نمیده، چندتا گوشی تلفن داریم با همه شون امتحان کردم باز همین بود :41:نقل قول:
شما USB درایور رو اگر میتونی از سایت سازنده نسخه جدیدش رو بگیر ببین درست میشه یا نه .نقل قول:
شما بهتر بود سوال تان را در تاپیک زیر مطرح می کردید :
ولی من میگم شما یکبار USB دایور را پاک کن و دوباره نصب کن .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
ممکن هم هست که از پورت یو اس بی شما باشه یا درست نصب نشده یا مشکل داره با یک پورت یو اس بی دیگه هم امتحان کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه .
موفق باشید
مرسی از جوابتوننقل قول:
ولی چه ربطی به USB داره؟ مشکل فقط بین اسپلیتر و تلفنه، حتی وقتی فقط تلفن رو به اسپلیتر میزنم (مودم رو وصل نکنم) باز همین مشکل هست، ربطی به کامپیوتر نداره
پورت های دیگه رو امتحان کردم نشدنقل قول:
cd که همراه مودم بود اصلا توش برنامه ی usb driver رو نداره برنامه هم دانلود کردم
سلامنقل قول:
من جواب یکی دیگه از کاربران را داده بودم پست شما رو هم نقل قول نکرده بودم .
همارا سیستم فقط تو تبریزه؟
من 128 دارم نامحدود با سرعت دانلود25
واسه تبریز بهترین شرکت کدوم یکیه؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم توی تاپیک شهر تبریز میتونید با همشهریاتون مشورت کنید
Adsl / شهر تبريز
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220031
سلام دوستان.
من تازگيها ميخوام ADSL بگيرم:31:.(اطلاعات زيادي هم ازش ندارم - سطح متوسط هستم!)
(از دست اين ديال آپ دارم ديووونه ميشم:19::31:!!!!)
حالا ميخوام ازتون بپرسم من ميتونم هر نوع مودم ADSL رو خريداري كنم ؟؟؟
يا بايد به شركت مربوطه مراجعه كنم تا اونا بهم بگن چه نوع مودمي رو بخرم !!
(آخه پول زيادي ندارم و ميخوام دست دومش رو خريداري كنم:31:!).
ممنونم ميشم كه كمكم كنيد.:11:
هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:
سلامنقل قول:
نه نیاز نیست به شرکت برید هر مودمی بخرید با همه ISP ها سازگار هستند فقط شنیدم LINKSYS با پارس آنلاین و شاتل مشکل داره ولی واقعیت این مسئله را نمیدونم .
موفق باشید
دوباره سلام.نقل قول:
ممنونم از جوابتون.
تصميم گرفتم اينو بگيرم:31: : (TP-LINK مدل TD-8811) .
حالا سوالم اينه كه كيفيت اين مودم چطوريه ، ارزش خريدش رو داره يا نه :46: ؟؟؟
راستي اگه مودم بهتري سراغ داريد بهم معرفي كنيد؟!!!! (البته با قيمت ارزان و كيفيت عالي:31::27:).
بازم ممنونم اگه جواب سوالهام رو بديد.:11:
هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:
من 4 ماهی هست این مودم رو دارم و هیچ مشکلی نداشته تاکنون . گارانتی تعویض 1 ساله هم داره.نقل قول:
احتمال داره اسپلیتر شما مشکل پیدا کرده باشه.نقل قول:
bacheha man az pars online gereftam shatelam gerftam vali az hishkodoom razi naboodam alan baz poole range dadam ovordam rooye matris net kheily khoobo be sarfas
shomaham biain emtehan konin man ke kheily raziam MATRISS NET:-*
با سلام خدمت دوستان
من 9 ماهه که از مخابرات (مرکز فرد اسدی) اینترنت گرفتم سرعت دانلودش بین 13-14 هست و با IDM تو یک ساعت تقریبا 50MB دانلود میکردم ولی جدیدا سرعت تاحدی پایین اومده و به زور تو یک ساعت 45MB دانلود میکنه میخواستم سرعتو با اوردن نامه از دانشگاه به 256 برسونم که معاون مرکز مخابرات گفت فقط به دانشجوهای IT میدیم منم الکترونیک میخونم. میخواستم بدونم نظرتون چیه من یک بن 2 ماهه 25000 تومنی اینترنت رایگان از عصر تلکام گرفتم (چه طوره سرعته 128 با محدودیت 3G)، ارزش داره از یه جایه دیگه اینترنت بگیرم من بیشتر از 13 تومن هم نمیخوام هزینه کنم و ماهی 5GB دانلود میکنم نظرتون چیه؟
ببخشید که پرحرفی کردم
با تشکر
با سلامنقل قول:
دوست عزیز مخابرات سرعتش در همون حد هست
اما از شرکت ها اگه بگیرید سرعتی بیشتر از اینی که دارید در اختیارتون میذارن
موفق باشید.
سلام
دوستان من حدود 4-5 ساله از صبا سرویس می گیرم.بازی نمی کنم پس پینگ برام مهم نیست.چیزی که برام مهمه دانلود رایگان شبانه هستش و ماهی 3گیگ ترافیک. سرعت روزانش هم خوب باشه و دیسکانکتی نداشته باشه.هزینش هم از ماهی 13-14 تومن بیشتر نباشه.
تهرانم مرکز مخابراتی مالک اشتر
شما پیشنهاد می کنید از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟ قراردادم با صبا تا 30 آبان تموم می شه. می خواستم برم پارس آنلاین ولی تو تاپیکش دیدم که می گن داره می شه مثل صبا. سرعت ها رو 10 و 12 هستش.شاتل هم که همیشه تاپیکش بالاست و معمولا هم کابران ناراضی هستن.
ممنون می شم اگه یه شرکت خوب رو معرفی کنید که سرعت دانلود شبانش حداقل رو 60-70 باشه.
ممنون