سلام بچه ها .
بالاخره امروز نمره یکی از درسامو زدن ( میانه 1 ) .....
تستی از 25 تا سوال . 11 درست 14 اشتباه :n03:
منتظر اعلام شدن نتیجه حسابرسی 2 هستم ..... فردا هم ساعت 11 صبح آمار امتحان دارم ..... :n15:
Printable View
سلام بچه ها .
بالاخره امروز نمره یکی از درسامو زدن ( میانه 1 ) .....
تستی از 25 تا سوال . 11 درست 14 اشتباه :n03:
منتظر اعلام شدن نتیجه حسابرسی 2 هستم ..... فردا هم ساعت 11 صبح آمار امتحان دارم ..... :n15:
من که اهل مشروب نیستم ولی به سلامتی داداش مهدی :7:نقل قول:
ادم گاهی وقتو زده حال میخوره ،ولی ، شما مرد شدی اینو که نباید کمرتو خم کنه ..:n06:
طرف آدم زبون نفهمی بود تا حالا هم دو دانشگاه ندیده بودمش . گیر سه پیچ داده بود به مننقل قول:
دارم می افتم جوگیر چیه :sq_3: اگه بیافتم بار دوم میشه یعنی برای هیچ 8 واحد رو از دست دادم :n03:
دو روز دیگه هم یه امتحان دارم اصلا حال حوصله خوندن ندارم :n28:
سلامتی سه کس
دانشجوی پیام نور ....عمه استاد....دستگاه تصحیح کننده برگه امتحانی:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا بی خیال خوبیت نداره واسه یک دانشجوی پیام نورنقل قول:
مگه 9.54 قبول نیست ؟ ببینم محاسبات فیزیک 2 اینقدر سنگینه که ماشین حساب هم باید ببریم ؟ :n24:نقل قول:
دوستای من هم گفتن فیزیک سخت بود واقعا ... انشاءاله ترم بعد باید حواسم رو جمع کنم :n09:
اشتباهی گفتم 9.3 بود . من دو صدم تا قبولی کم داشتم . آره نمره 9.5 به بعد قبولهنقل قول:
ببین ما انواع اقسام محاسبات داریم از سینوس گرفته تا انتگرال . این ترم عجیب سخت گیری کرده بودن عصر با استادم حرف زدم شاید به سوالات اعتراض زدیم میگم بعضی سوالا رو اصلا من ندیده بودم . یه امکان دیگه هم هست که درس بشه جز درس های ریزشی . حالا دقیق نمیدونم 70 درصد دانشگاه بیافته یا 70 درصد کل کشور تا درس بشه جز دروس ریزشی ؟ کسی میدونه ؟
هنوز برنداشتی ؟ مال شما فکر کنم حذفیات زیاد داشته باشه
کوروش جان من برنداشته بودم این ترم ولی همونطور که گفتم دوستام گفتن که سخت بود ... ولی اکثرا شاید با 10 قبول بشن ... ریزشی باید 70 درصد کل کشور بیفتن تا امتحانش برگزار بشه ؟ :n04: یا فقط خود دانشگاه ؟؟؟نقل قول:
من نرم افزارم ... 10 فصل بوده که از این 10 فصل هم یکسری بخش ها حذف شده بود
من یه جا اینجوری خوندم که باید 70 درصد بیافتن تا امتحان درس دوباره برگزار بشه ولی دیگه نگفته بود این 70 درصد ملاک چیه کشور یا دانشگاه . امیدوارم همه بیافتن بلکم فرجی شد من این درس نحس رو پاس کردم :n02:نقل قول:
پس تکلیف 30 درصدی که تو امتحان قبول شدن چی میشه؟ اوناهم باید دوباره امتحان بدن؟:n30:نقل قول:
نه دیگه اونا قبول شدن کاریش نمیشه کرد :n02:نقل قول:
من الان باز یه جستجویی میکنم ببینم قضیه چیه
اینو الان پیدا کردم همون طور که یادم مونده بود 70 درصده
جالب اینجاست فقط برای امتحانات تستی ــه ! یعنی هیچی فقط میمونه اعتراض کنیم . پس فردا یه سرشماری هم انجام میدم ببینم تو دانشگاهمون چند نفر میافتن :n28:نقل قول:
دروس در صورتی در ليست ريزشی ها قرار می گيرند كه بيش از 70 درصد از دانشجويان در آن درس در یک ترم مشخص حدنصاب نمره را كسب نكنند ، آزمون درس تستی كامل باشد و بيش از 50 دانشجو در کل کشور آن درس را انتخاب كرده باشند
بچه ها هنوز سایت برای تغییر میانتر باز نشده؟
انشاالله :42:که این ترم دوباره سایت باز بشه:42:
پارسال نیمسال اول دقیقا کی دوباره سایت باز شد؟
از دوستان هرکس خبر داشت دقیقا کی سایت برای تغییر و وارد کردن میانتر باز میشه یه لطفی بکنه و منو بی خبر نذاره آخه برای من خیلی مهمه...!:n02:
چرا نقل قوا اینطوری شد؟:n08:نقل قول:
سایت اخبار پیام نور رو حتما دنبال کن و همچنین این تاپیک ... من هم خبری شد بی نصیب نمیزارم :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوروش امیدواری همه بیفتن ؟؟؟ :n08::n02: ... تو دیگه کی هستی ؟
مهدی جون آمار شما همون جذر و میانگین و واریانسه یا مطالب سختری هم داره ؟ ... آخه ما هم آمار و احتمالات مهندسی هم داریم
والا علاوه بر اینا .... توزیع پواسن ، نمایی ، دوجمله ای ، نمایی ، یکنواخت و ..... داره ....نقل قول:
یکی برای همه , همه برای یکی :n02:نقل قول:
خدایی دیگه حوصله خوندن دوباره کتاب رو تو ترم آینده ندارم :n03: یه مقدار هم خجالت آوره به استاد چی بگم , بگم دوباره این درس رو افتادم :n09: الان یه دوری به سوالات زدم فعلا چند تاش رو درست نوشتم و از 4 تا تشریحی 2 تا رو نصف و نیمه درست نوشتم یه مقدار امیدوارتر شدم بلکم دست به دامن استاد هم شدم ارفاق قائل شد تو تشریحی کمک کرد :n02:
صبح بخیر بچه ها ....
ساعت 50 : 8 دقیقه ..... الانم نتیجه درس دومم اومد ... حسابرسی 2 - 30سوال تستی - 18 درست ، 12 نادرست
خیلی رو این امتحان میترسیدم که خداروشکر قبول شدم .... حول و حوش 2 ساعت دیگه امتحان آمارم شروع میشه ...... امیدوارم سوالات اسون باشه و به ما رحم کنن :n02:
برام دعا کنید اگه بیدارید :n03:
شب میبینمتون ........ :n16:
کسی با ورود به سیستم گلستان مشکل داره ؟ certificate error میده برای من
اره ميده ولي كافيه روي اين كليك كني:نقل قول:
Continue to this website (not recommended)
سلام بچه ها .
امتحان دادم :n02: تموم شد :n02: اما به قدری سخت بود که حد نداشت :n03: 40تاسوال تستی :n03: فقط 4 تا از جوابمو بدست آوردم :n03: بقیش رو الکی زدم بین الف و ج :n03: هیچکی خوب نداد :n03:
همه ناله میکردن :n03: دعا کردین که اینجوری شد :n03: اگه بیفتم چی؟:n14:
یکی از دوستام 35تاشو زد ج :n02: ... همه یه چیز زدن :n02: یکی ب یکی الف ..... همه سواله امتحان آمار 8 صفحه ..... 4صفحه سوال 4صفحه فرمول :n23: اما این ترم فقط 4صفحه بود ... فرمولا رو ندادن :n04:
قیافه ی من و بچه ها سر جلسه بعد از دیدن سوالات :n04: فرمولاش کو پس ؟:n04:
هیچی دیگه . چشتون روز بد نبینه .... کلا اونایی که آمار داشتن ، مشغول فحش دادن به استاد و عمش بودن :n02:
فقط 4 ، 5 تا تست رو میشد حل کرد :n02: بقیش باشانس .....
150دقیقه وقت بود :|:n29: زمانی که امتحان رو فولی 60دقیقه وقت داری :n02: حالا که هیچی بلد نیستی 150 دقیقه :n24: ........
سوالی رو که بلدی فقط تک سواله .... اما وقتی سوالی رو بلد نیستی میگه : با توجه به جدول به سوال 1 تا 9 پاسخ دهید :|:n29:
اگه قبول شم با شانس قبول میشم .
فعلا با اجازه .... :n23:
سلام مهدی
پسر مگه شما فرمول ها رو حفظ نمیکنید ؟ یعنی ترم قبل کنار سوالا فرمول هم میدادن ؟ :biggrin: تا حالا اینجوریش رو ندیدم خوب چه کاریه کتاب بزارن کنار دستتون دیگه :n09:
ناله کردن رو خوب اومدی دیروز سر جلسه دانشجوهای اطراف منم ناله میکردن :n09: ولی چون اکثرشون دختر بودن با عمه طراح سوال کاری نداشتن :n02:
ببینم میان ترم داشتی ؟
نمره پاسگاه داده من اومد.با 6 نمره میان ترم و 3.64 تستی قبول شدم.مونده تشریحی کامیدوارم نمره خوبی بده
سلام بر رفقا خوب و از این صحبتو:n02:
اقا کسی جزوه امار مقدماتی نداره ؟ همین امار مقدماتی در علوم رفتاری؟ تا صفحه 120 از ما امتحان می گیرن.:n10::n09:
والا علوم اجتماعی رو چه به امار !:n21: نمی گم زیاد سخت هست ولی طبق همون فرمول پیش میریم راحته یکم سوالو بپیچونن که مخ ما هم پیچیده میشه.:n02:
کسی جزوه ، چیزی نداره؟
سلام...نقل قول:
رياضي مهندسي داشتي؟ سخت بود نه؟
هوش رو خوندي؟ كدوم فصلاش مهم تر بودن؟
من فقط فردا رو فرجه دارم :n27:
سلام .نقل قول:
نه روال کار اینه که فرمول ها هم ضمیمه امتحان میشه .... چون فرمول ها زیاده ... بالای 50فرمول متنوع ... نمیشه حفظ کنی .... همه منفی و مثبت و لگاریتم و e از این جور چیزاس ..
امروز متاسفانه فرمول ها رو ندادن..... همه گیر کرده بودن .... من میان ترم 6 دارم . باید 10تا تست رو بزنم ... شانسی اگه زده باشم ... چون هیچکدومو نتونستم حل کنم ...این ترم برعکس شده ....
همه ی امتحانات سخت شده . :n13:
ریاضی مهندسی رو چون میان ترم نداشتم حذفیدم....بچه ها گفتند کمر شکن بود
هوش هم فعلا تا فصل 6 خوندم....خیلی سخته.فصل 4 و انواع جستجوها مثل aستاره و جستجوی حریصانه خیلی مهم هستند.فصل 3 هم جستجوی اول عمق رو بیشتر بخون .
فصل 9 هم سئوال تشریحی زیاد اومده
نقل قول:
اره سخت بود :n28:
فصلي نداره كه نخونمش؟براي تشريحي كدنويسي نداره؟
تا اينجايي كه خوندي سخت بوده؟
هوش مصنوعی از فصل 1 تا 9 امتحان گرفته میشه
کدنویسی اصلا نداره...اما همونطور گفتم برای تشریحی رو فصل 3 و 4 و 9 تمرکز کن.90درضد سئوالها از همین 3 تا فصله...به نوع جستجو و همچنین الگوریتمش آگاه باشی میتونه از 5 تا سئوال تشریحی به 3 تاش جواب بدی...
ریاضی مهندسی رو میتونی پاس کنی؟
نقل قول:
ممنون. پس تمركز رو ميزارم رو اين فصل ها.
اره پاس ميشم ولي نه با نمره خوب، ناپلئوني ... شايدم استادم مهربون تصحيح كرد خوب تر شدم :n01:
نقل قول:
عزیز این نمونه سوالات آمار مقدماتی :
کد:http://www.pnueb.com/questiondetails.php?cs=39&qs=357
نمیدونم اینه یا نه اما این خلاصه درس آمار اجتماعی مال رشته ی علوم رفتاری :
کد:http://www.pnueb.com/lessonsummarydetails.php?cs=39&ls=412
دیگه چیزی نتونستم پیدا کنم . :n16:
یکی بیاد بگه مدار منطقی این فلیپ فلاپا چه جوریه ؟ فصل 8-9 و کلا نمیفهمم !!!!!!!! :n28:
همینجا اعلام میکنم شما این درس رو افتادی.نگران نباش:n19:نقل قول:
واقعا اگه تو مدار منطقی گیر باشید چطوری میخواید معماری رو پاس کنید
معماری رس آدم رو میکشه..انقدر ک مفهومی و سنگینه:n30:
نقل قول:حمید . این چ طرز امید دادنه .... اصلا کی گفته بیای اینجا:n02: برو بیروننقل قول:
دوستم اول متن کتابو خوب و ریز ب ریز مطالعه کن . مثال های حل شده رو کامل بخون ... حتی شده چندبار بخون ... اگه حل المسائل داری خودآزمایی ها و تمرین های فصل رو از روش مطالعه کن ... سر آخر اگه بازم چیزی متوجه نشدی و امتحان تستی بود جواب اخر رو حفظ کن ... اگرم تشریحی بود که تا میتونی برگه پاسخنامه رو سیاه کن .....
مهدی . این چ طرز راهنمایی کردنه .... اصلا کی گفته بیای اینجا:n02: برو بیرون :n08:نقل قول:
دیگه استادا به این سیاه بازی ها نمره نمیدن برای من که این طوریه درسته استادای ما میان ترم خوبی میدن ولی دیگه نمره اضافی بده نیستن
نشنیدم چی گفتی:n25:نقل قول:
حمید . این چ طرز امید دادنه .... اصلا کی گفته بیای اینجا برو بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کا برای دوستانی ک مدار منطقی دارن توصیه میکنم خوب کتاب رو یاد بگیرن .چون تو درس معماری به شدت به دردشون میخوره و اگه سرسری این کتاب رو خونده باشن تو درس معماری با مشکل برمیخرون
خب الان سرسری میخونیم و بعد اگر به مشکل برخوردیم با مراجعه به مباحث مدار منطقی مشکلاتمون رو مرتفــــــع میسازیم :n02:نقل قول:
حمید جون مدار و معماری رو چند شدی ؟ :n24:
ولی الان که با دقت خوندم دیدم خیلی راحته الکی به خودم جو داده بودم :n02: فقط یه سوال اینکه من کتاب و دارم کامل میخونم چرا زیاد مثال و اینا نداره !!!!! همش درس داده با نهایتا یه مثال !!!!! چه جوری سوال میدن ؟نقل قول:
مدا رمنطقی بدون میان ترم 14 و معماری با میان ترم 14 :n02:
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها از تمرین فرار می کنیم و هر کار دیگه ای رو حاضریم انجام بدیم که تمرین نکنیم!!!!!!!!!!!!!! آقا جون تمرین کن دستت میاد
ضمنا توی مدار منطقی بهترین روش حل تست ها اینه که به مدار عدد بدیم. توی فلیپ فلاپ ها هم خیلی راحته فقط تمرین لازمه
یوتیوب هم فیلم های آموزشی توپی داره
یا حق
توی مدار منطقی شمارنده ها اهمیت بالایی داره. شما کلا چهار تا مبحث رو خوب یاد بگیرنقل قول:
1- جدول کارنو (4 متغیره و 5 متغیره)
2- مالتی پلکسر
3- فلیپ فلاپ
4 - شمارنده
در مورد مثال زیاد هم. کتاب حل تمرین موریس مانو رو بخونید