منم دیدم قطع نشد خودم قطع کردم :دی گفتم نذاریم بره دانلود صبح پاشیم ببینیم حجممون رفتهنقل قول:
Printable View
منم دیدم قطع نشد خودم قطع کردم :دی گفتم نذاریم بره دانلود صبح پاشیم ببینیم حجممون رفتهنقل قول:
شرکت آسیاتک عواید حاصل از خرید هر گیگ حجم اضافه در روزهای 26 و 27 مرداد ماه 91 را برای ابراز همدردی با زلزله زدگان این حادثه در نظر گرفته و به سازمانهای حمایتی مرتبط تقدیم خواهد کرد.ایرانی بودنمان را اثبات کنیم.
دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم زیاد شده یا مسه سابقه؟!
دانلود رایگان امشب(چن شبی هست که وضعیت همینه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه برای من که افتضاحه!!!
شبانه کلا افتضاحه روزانش هم خیلی بد شده نسبت به قبل تا دو هفته پیش تو طول روز اغلب بالای kb300 بود ولی این چند وقت به زور به 100 kb هم میرسه
بروبکس شبانه چقدر دانلود میکنید شما ؟ یه امار بگیریم ببینیم سرعتتون هم بگید
=========
من خودم چلچله (512) دارم شبا از ساعت یک تا 9 فوقش 900 مگ بتونم دانلود کنم البته از طریق مودم وایرلس با موبایل دانلود میکنم دانلود کردن با موبایل کلا سرعت پایینتره با کامپیوتر فکر کنم 300 مگی بیشتر شه خلاصه اخر یک گیگ و دویست مگ
که برای 512 خیلی کمه این حتی برای 256 هم فکر نکنم جالب باشه چه برسه 512
این همه پول میگیرن یه 8 ساعت هم رایگان میخوان بدن از سر و تهش میزنن
من یه مگ دارم شبا که سرعت معمولا 50 تا 80 هست در بهترین شرایط به 100 میرسه شبی 1500 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد روزا هم 10 تا 12 ظهر 200 به بالا 12 به بعد به زور به 100 میرسه 8 شب به بعد اوضاع یه ذره بهتر میشه. اما در کل اصلا راضی نیستم
برادرم یه دوستی داره تو کانادا میگه 5گیگ رو تو 20 دقیقه دانلود میکنه تازه نامحدود هم هست حالا ما تو نه ساعت نامحدود به زور 1500 مگ دانلود میکنیم اونم با 4-5 برابر قیمت بیشتر
هر وقت یادش میوفتم ایقدر حرص میگیردم دوست دارم تک تک سیمای تلفونو بجوئم:31:
من رفیقم تو سوئد یه عکس از سرعتش گذاشت 10 مگ بود نامحدود هم هست میشه روزی 10 تا 13 گیگ دانلود دارم
دوستان من یه مگ دارم، ولی در اتفاقی نادر، دیشب سرعت آنلاک شده بود و مثل شب های قبل از عید داشت کامل 225 کیلوبایت بر ثانیه رو می گرفت.
5 روز به سرویس مونده، فکر کنم میخوان یه حالی بدن که دوباره شارژ کنم :31:
منم یک مگ دارم، اما شبی 1.9 تا 2.1گیگ دانلود متغییره.نقل قول:
----
در یک اتفاق نادر الان دارم با 230-280ک دانلود میکنم، ساعت یک از سروری داشت با 10ک دانلود میکرد، الان ( ساعت 6 صبح ) که استارت کردم داره از همه سریع تر میره (150ک) نمیدونم قضیش چیه. فک کنم همه رفتن مسافرت که سرعت رفته بالا، نمیشه همیشه تعطیل باشه ملت برن مسافرت؟ :دی
الان که نوشتن این پست رو تموم کردم سرعت روی 260هست ( سه فایل همزمان )
کلا شبانه رایگان یعنی سرعت افتضاح
شماهایی که سرویس های یک مگ و دو مگ دارید یعنی روزا اصلا از اینترنت استفاده نمیکنید ؟ با این حجمی که شماها دارید شاید بتونید یکی دو صفحه در روز باز کنید !!
من حامی 10 گیگ دارم ولی به قدری زود حجمم تموم میشه که خودمم میمونم توش ! شک ندارم که از ترافیکم خورده میشه
لایزرررررر
کجایی که ببینی با کاربرات دارن چه کار میکنن
سرعت شبانه و روزانت عین هم بود و ما قدر نمیدونستیم .. الان آسیاتک خنجر فرو میکنه تو شکم تا بخواد یه صفحه وا کنه
مگه بیکار بودی ما رو سویچ کردی رو این شرکت درپیت ؟
به هر حال خدا بیامرزدت .. خوب بودی
سلام دوستان داستان این سرویس کیمیا که 1 به 1 چیه؟ کسی داره؟ سرعت دانلودش چند هست؟ واقعا نامحدود هست یا یه حجم معین داره؟
ممنون
من خیلی وقت هست رفتم آسیاتک لایزر خدا بود بهترین شرکت ایران خدا......................!
آقا این حجم send طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من نه از تورنت استفاده میکنم نه وبکم نه چیزی آپلود میکنم !چیکارش کنم اینو ...
آره دوست من طبیعیه. اگر تورنت و اینا میزدی که خیلی میرفت بالاتر.نقل قول:
دوستان کسی سرویس های نامحدود آسیاتک داره؟ روزانه و شبانه اش چطوره؟
من الان 256 دارم شبانه و روزانه 50-60 ئـه سرعتشنقل قول:
دوستان کسی سرویس های نامحدود آسیاتک داره؟ روزانه و شبانه اش چطوره؟
256 کدومه؟ حامی ؟چلچله چل چراغ... ؟! پینگت چنده؟؟ کدوم شهر؟نقل قول:
چالاک - تهران - پینگ 300-400 پینگش افتضاحه...نقل قول:
256 کدومه؟ حامی ؟چلچله چل چراغ... ؟! پینگت چنده؟؟ کدوم شهر؟
نامحدود طلایی یا برنزی؟نقل قول:
سلام به نظرتون سرعت 1m نامحدود بی کران برنزی میدن راحت ؟! چیزی نمیخوان ؟!
طلایی- برنزی سرعت واقعی رو میدن مثلن 256 سرعتش دانلودش 32.نقل قول:
نامحدود طلایی یا برنزی؟
ممنون
برنزی اینجا کسی نداره؟
سلام
از کجا رمز اینترنت رو عوض کنم؟؟
بعد هر شهری که باشی فرقی نداره سایتش یکی هست؟
لطفاً مجدداً رأی بدین:
نقل قول:کد:http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
برنزی 128 اسیا تک کسی نداره؟؟ اگه کسی هست پینگ + شهر + سرعتش رو بزاره :|
سرویس 512 نامحدود
قبل از انتخاب سرویس برنزی با پشتیبانی تماس بگیرین
تا اطمینان پیدا کنین که مرکزتون شلوغ نیست و سرعت واقعی رو خواهین داشت
شما برنزی دارید؟نقل قول:
دوم شهر؟
فرق نمی کنهنقل قول:
من زنگ زدم گفت 1به 1 می بندیم
در بدترین حالت 1به 5 می بندیم !
فقط شبها گفت سرعت به شدت میاد پایین
نگفتید برنزی هستید یا طلایی. تهرانید؟نقل قول:
طلایی ها رو دوبرابر میبندند. فکر کنم شما برنزی هستید که سرعت اسمیش رو بهتون دادن. شبهاش جطوره؟ حجمی ها که تو اینحا میگن کندن. شما چی؟
این شبانه آسیاتک کسی استفاده کرده؟من میخوام 5 گیگ 256 بگیرم!شبانش از 2 صبح تا 8 صبح رایگانه!اگر بخوام شبا مثلا 10 گیگ دانلود کنم بعدا از فضام کم میکنن؟!!!
دوستان من تو مشهد از کیفیت بد مخابرات ناراضی ام میخام یک سرویس 5 گیگ بگیرم ولی وقتی وارد سایت شدم کلی خندیدم آخه اینم اسمه میزارن چالاک پابک و.... بیکارت برنزی بیرکا نبا کران.دی
کللا یکی میشه بیاد بگه اینا چین ؟ سرعت دان شبانشون چه قدره ؟؟
کدومش بهتره ؟
و.....مورم دی لینک دارم خوبه؟
.
..
....
اگر زیر مجموعه ی آسیاتک اصلی نیستید، اگر چه زیاد فرق نمیکنه.نقل قول:
استان های فارس، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویر احمد و مازندران، زیرمجموعه ی اصلی آسیاتک نیستن.
تا شخصی از دوستان یا آشنایان رو ندیدی که چقدر دانلود میکنه، نگیر، مگر اینکه بخوای مثل من ریسک کنی.
شما با 256 فوقش بتونی 1-2 گیگ دانلود کنی، هر چی دانلود کنی از 2 تا 8 حساب نمیشه.
سرعت دانلود شبانه معمولا واقعیه(به جز در برخی مناطق خاص)، شما باید ریسک کنی، چون معلوم نیست کیفیت آسیاتک مشهد چجوریه. آسیاتک با مودم کاری نداره.نقل قول:
سرعتها به ترتیب:
حامی 128 - چالاک 256 - چلچله 512 - چابک 1024 - کیمیا 2048 هستن. (فکر کنم اسم 64 هم چس بوده بعدا حذفش کردن) :31:
به نظر من یه ماه 1 مگ یا همون چابگ بگیر، اگر مشکلی نداشتی و سرعت دانلودت به مرز 120 میرسید، برو 2 مگ برای ماه های بعد.
بچه ها آسیاتک شده مثل دوران قبل از عید برای من، خیلی وقت بود دلم برای چنین دانلودی تنگ شده بود:
سلام
بچه ها چند روز دیگه انتخاب واحد دارم و میدونید که سایت دانشگاه ها دیوانه وار شلوغ میشه و وارد شدن بهش تقریبا محال
به نظرتون چه سرعتی بگیرم این ماه؟
1024 5 گیگ خوبه؟
شما بهترین اینترنت هم داشته باشی وقتی سرورهای دانشگاه مذخرف هست کاریش نمیشه کرد و فایده ای ندارهنقل قول:
اکثر شرکتها سرعت روزانه سرویسها را بالا میبندن
امروز سرعت خیلی افتضاحه
فکر کنم به این اجلاس ربط داشته باشه
دارن اینترنت مافوق صوت ردیف میکنن برای آقایون رئیس جمهور تا به به و چه چه کنن و بگن چقدر سرعت شما خوبه !!
سرعت من خوبه ولی افتضاح کردن خیلی از کاربرها با پی رو کسی مشکل دارن/ اعصاب نمیزارن برای ادم تا یه خبری میشه گند میزنن به همه چیز حالا بیا جواب کاربرها را بده دردسرش هم برای ماستنقل قول: