Buzz هم مثل PM تاثير گذارهنقل قول:
Printable View
Buzz هم مثل PM تاثير گذارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان کسی کمک نمیکنه.چهار پنج صفحه قبل درخواست کردم.
بهتره از اسميل ها استفاده نكنيد و ياهو مسنجر 11 رو نصب كنيد خودش كلكسيون كامل اسمايل ها رو در اختيارتون قرار ميده
سلام..
به تازگی داخل یاهو رباط ها خیلی زیاد شدن، کارشون هم به این شکل هستش که اول شمارو Add میکنن، و شما وارد لیست میشین. بعد به محض اینکه شما آنلاین بشین به شما پیغام میدن ( مثلا : Heeeey how are u doing ) ، همچنین اگه شما به حالت مخفی آنلاین بشین پیغامی به شما داده نمیشه.. ولی به محض اینکه آنلاین بشین پیغام میدن سریعا !!!
نکته ی دیگر این هستش که اگه شما حرفی بزنید جواب نمیدن اصن ، ولی اگه یک شکلک اسمایلی براشون ارسال کنید یه چیزی مینویسن..
هدفشون این هست که شما رو گول زده و وارد یک لینک دلخواه کرده که اونجا مثلا وبکم به شما نمایش بدن ، جالبه که میگه : " برو به این لینک اونجا میتونی منو ببینی ، دلیل اینکه من توی این لینک وبکم میدم این هستش که اونجا امن هستش و خطری مارو تهدید نخواهد کرد."
دیشب که بنده داشتم یکی ازین لینکهارو اسکن میکردم دیدم شدیدا آلوده هستش ، با وارد شدن به اون لینک و کلیک روی هر عنصری شما هایجک میشین.
اما نکته اینه که حتی اگه شکلک هم بفرستین براش و جواب بدن بهتون الکی یه چیزی ، بعد از مدتی دیگه این پیغامها تموم میشه ، این درست بعد ازین هست که اون لینک آلوده رو با شما به اشتراک گذاشتن و میشه گفت کارشون رو انجام دادن.
این رباط ها همیشه آنلاین هستند.
آی دی یکی ازین رباط ها رو به یاد داشته باشین : Liansik563 که البته میتونه با اعداد دیگه هم باشه.
درخواست اد لیست رو ازین آی دی ها قبول نکنید به هیچ عنوان.
موفق باشید.:40:
سلام
خسته نباشید
من هنوزم که هنوزه و پس از مدت ها از آمدن نسخه های 10 و 11 یاهو مسنجر ، هنوزم با یاهو مسنجر 9 وصل میشوم و خیلی راحت هم وصل میشه و مشکلی هم نداره .
اما وقتی یاهو نسخه های بالاتر مثل 10 و 11 رو نصب میکنم وصل شدندش صلواتی هست و یکبار وصل میش هو چند بار وصل نمیشه .
برای همین مجبور شدم کلا یاهو 9 رو رو سیستم نصب کنم .
البته بیشتر حدس میزنم مشکل از ISP باشه .
فکر میکنم یاهو9 با یه پورت و ادرسی وصل میشه که تو یاهو 10 و 11 باید چیز دیگه باشه که براحتی وصل نیمشن .
چون کلا هر کسی که 11 نصب میکنه همین مشکل رو داره ( بیشتر از همین ISP ) و هر وقت نسخه 9 رو نصب میکنن راحت وصل میشن همه .
حالا راهی هست که ما بدونیم چرا 9 راحت وصل میشه و 11 با مشکل مواجه هست ؟
شما ویندوز XP دارید ؟
پسورد آی دی رو فراموش کردم.یه روش سریع و کارآمد بگید لطفا.ممنون.
سلام
آقا ما یه اسم واس آی دیمون گذاشتیم،الان پشیمون شدم
الان میخوام عوض کنم نمیتونم
چیکار کنم؟
سلام ... شما یا باید از طریق Email دومتون و اگه فعال کرده باشین پسورد رو ریست کنید ، یا اینکه به سوالهای امنیتی جواب بدین.نقل قول:
سلام..نقل قول:
دیگه امکان تغییرش نیست!
ولی راههای که داری اینه که یا اینکه Extra email address بسازی که از طریق Email و تنظیماتش میشه. که فقط دوبار در سال میتونید تغییرش بدین.
یا اینکه اسم Public ایمیلت رو تغییر بدی ، البته آدرس همون ایمیل خودتونه ولی نامی که نمایش داده میشه روی ایمیلتون میشه اونی که شما میخواین
راه بعدی هم اینه که کلا یک ایمیل دیگه بسازی !
موفق باشی.
سلام .
هر چی تو یاهو مینویسم اینتر میزنم . ولی تو اون قسمت دیالوگ نمایش نمیده
اگه طرف مقابل هم چیزی تایپ کنه . بازم برای من نمایش داده نمیشه /
دوستم میگفت بد افزار داره سیستمت/
ولی با اخرین ورژنه میل ور بایت اسکن. با نود اسکن . باز یاهور را پاک کردم . نصب کردم
نشد که نشد
چیکار کنم
درود
ورژن جدید یاهو (11.5.0.192) نصبیدم ولی شکلک ندارم... مشکل چیه؟ احیانا دوستان چنین مشکلی دارن!؟
سلام..نقل قول:
1)) به تنظیمات ! Yahoo برین و به این مسیر :
Preferences >> messages
بعد در سمت راست گزینه ی show the messages window رو بزنید.
2)) در رجیستری به این مسیر برین :
HKEY-CURRENTUSER-> Software -> Microsoft -> Windows -> Current Version -> Internet Settings -> Zones
خب اینجا هرچی کلیدبه جز نام های 0,1,2,3,4 میبینید باید پاک کنید.
در پایان اوکی کنید و ریستات کنید و امتحان کنید:20:
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
سلام..:20:
اول مطمین بشو که آخرین ورژن فلش پلیر رو نصب دارین.
بعد به خود یاهو مسنجر برو و تنظیمات و بخش پایین :
Preferences-->Messages-->Miscellaneous
در سمت راست نگاه کن که گزینه ی Emoticons تیک داشته باشه.
بعد به IE و قسمت Options برو
به تب Advanced
اسکرول کن تا به بخش multimedia برسی.
اونجا ببین تیک گزینه های show image download placeholders و show pictures خورده باشه.
با آرزوی بهترینها..
خیلی ممنونم . ولی نشد/ تو شاخه zone 4 تا پوشه بود داخل این پوشه ها هرچی فایل رجیستری بود پاک کردم . ولی ...نقل قول:
مشکل اینجاست که نود32 نمیتونه چرا تشخیص بده و حل کنه مشکلو..
این مشکل من اسمش چیه . من باید دنبال رفع چی باشم .. میخام تو گوگل سرچ کنم . چی سرچ کنم . لطفا راهنماییم کنید
ناد۳۲ که از قایله پسه دوست من..؛ روی یک آنتی ویروس دیگه حساب باز کنید؛ بود یا نبود ناد ۳۲ سودی به حال شما نداره اینو تجربه ی من میگه.:20:نقل قول:
در عوض اگه میتونین نورتون یا کسپراسکی نصب کنید. با SuperAntiSpyware هم آخرین ورژنش رو بگیرین و آپدیتش کنید و اسکن کنید.
و همچنین به تنظیمات IE برین و در بخش Secturity گزینه ی Custom level رو بزنین ؛
اسکرول کنید پایین و ببینید که اینها Enable باشن :
Script ActiveX.controls marked safe for scripting
Scripting - Active scripting
Scripting of Java applets
و اوکی کنید همرو.
این تاپیک رو هم مطالعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو پس از انجام تموم مراحل باز بگو.
با آرزوی بهترینها..
با تشکر از توجه شما ♥نقل قول:
من تمامی راههایی که ذکر شد رفتم و آخرین ورژن فلش پلیر هم برای فایرفاکس و هم برای اکسپلورر نصب کردم اما مشکل همچنان پابرجاست!
نقل قول:
دلیل این مشکل رو باز جستجو کردم در مواردی هم ویروسها باعث اینکار شده بودن.
درصورت امکان با MBAM کامل آپدیت شده سیستم رو کامل اسکن کن یکبار انشالله که درست بشه.
موفق باشی.
با نهایت تشکر ویژه از شما دوست عزیز♥
مشکلم با MBAM حل شد.
دمت گرم
سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه؟
من دیشب داشتم توی یک روم چت میکردم که یه دفعه یاهو مسنجرم قطع شد از اون بعد هر چی میزنم ای دی و یا یوزرنیممو اشتباه اعلام میکنه و نمیزاره من آن بشم .کسی میدونه مشکل تز کجاست ؟؟؟
یاهو مسنجرم هم 11.5 هست
دوستان من چند روزه نمیتونم کانکت شم، حتی با پرو....کسی هم نمیشه کانکت شم!!!
مشکله منه فقط یا دیگران هم همین مشکل رو دارن؟؟
یاهو 11.5
سلام.نقل قول:
یکبار با برنامه ی CCleaner کوکی ها و کش اینترنت رو کلا پاک کن. درصورت ادامه ی مشکل به سایت برو و اونجا پسوردت رو عوض کن.
موفق باشی.
شاید مشکل از همین باشه. اول یکبار Cache , Cookie هارو با CCleaner کلین کن ؛ دوباره به یاهو مسنجر برو به این قسمت :نقل قول:
Yahoo messenger -> messenger menu -> preferences -> Connections
در سمت راست ببین گزینه ی No Pro\xy فعال باشه.. یعنی گزینه ی اول باید باشه به نظرم.
بعد داخل تنظیمات IE هم نگاه کن که تیک Using pro\xy server زده نشده باشه..
موفق باشی.
سلام یک سوال خدمتتون داشتم راهی نیست بشه از طریق yahoo messenger11فایل ارسال کرد من از یاهو 8به بعد این مشکل دارم یک فایل 1مگی هم ارسال نمیشه کرد مممنون میشم اگه کسی راهنمایی گنه:11:
اخه با بقیه ای دی هام وارد میشه فقط با همون یکی وارد نمیشه .در ضمن یاهو اجازه تغییر رمزو بهم نمیده .
امکان داره اشکال از خوده یاهو باشه و بعدا درست بشه؟؟
سلام دوست من.نقل قول:
file transfer خب داخل یاهو کلا دوراه بیشتر نداره.. یکی استفاده ی از گزینه ی Attachement هست که از طریق Drag and drop هم میشه اینکارو انجام داد. و درمواقع ارسال عکس هم میشه از Photo sharing استفاده کرد.
در حالت Photo sharing احتمالش کمه که دچار مشکل بشین معمولا به راحتی میتونین عکس به اشتراک زارین.. اگه فرد مورد نظر داخل Add list شما باشه و همدیگرو ادد داشته باشین به تعداد دفعات نامحدود میتونید فایل به اشتراک بزارین. اگر هم نباشه ؛ تعداد دفعات برای هربار اشتراک گذاری محدود میشه.
اما دلیل این ارورها که عموما درهنگام به اشتراک گذاری فایل به وجود میاد مثلا یک فایل یک مگی ؛ از نکات تاثیر گذار فایروال ها هستند و آنتی ویروس ها.. در هنگام اشتراک گذاشتن همچین فایلهایی اول فایروال رو به صورت موقت غیرفعال کنید.و همچنین آنتی ویروستون رو چرا که الان بیشتر آنتی ویروس ها قابلیت Scan instant messaging و قابلیت Scan attachment رو دارن و روند اشتراک گذاری رو دچار اختلال میکنن. آخرین نسخه ی یاهو مسنجر که به تازگی منتشر شده فکر میکنم ورژن 11.5.258 باشه رو دریافت و نصب کنید. ماکزیمم مقدار به اشتراک گذاری اطلاعات از طریق یاهو مسنچر برای هرفایل 2 گیگابایت هست.
با آرزوی بهترینها..
برای خود من پیش اومده که یه مدت وصل نشه و بعدا مشکل حل بشه اما مشکل همگانی بودهنقل قول:
با توجه به این که مشکل همگانی نیست تضمینی برای بعدا وصل شدن هم نیست. فعلا راهکاری که خدمتتون عرض کردم رو عملی کنید نتیجه رو بگین.
برای تغییر پسورد اول به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین
یوزر و پسورد رو وارد کنید و Sign in بشین بعد از ورود در بخش Sign-In and Security گزینه ی Change your password رو باید ببینید
برین و پسورد رو عوض کنید.
موفق باشی.
فایده ای نداشت!!نقل قول:
از طریق اکانت میلتون چی میتونید وارد بشین ؟نقل قول:
میتونید از برنامه ی Pidgin استفاده کنید ببینید با اون میتونید وارد اکانت یاهو مسنجرتون بشین یا نه. این خودش یک مسنجر هست فقط در هنگام تنظیم باید یوزر و پسورد اکانت یاهو رو بدین اونجا.
با آرزوی بهترینها..
دوستان من به مشکل صفحه سفید چت بر خوردم که نه پی ام های خودم و نه بقیه را میتونم ببینم. رجیستری را چک کردم مشکلی نداشت با Malware هم سیستم و فول اسکن کردم ولی همچنان مشکل هست. کسی راه حلی داره؟
اکانتم مشکلی نداره، با نیم باز ( Nimbuzz ) میتونم کانکت شم، مشکل از یاهو مسنجرمه!! یک دفعه اینطوری شد!!!نقل قول:
یک بار پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی باز هم بی فایده بود!!
با وی / پی / ان تست کردید ؟نقل قول:
اگر نشد احتمال زیاد ویندوز دچار مشکل شده باشه
چطوری میشه کل ارشیو انلاین رو حذف کرد؟
کانورسیشن هیستوری
سلام داداشنقل قول:
ماشالله همه جا دستی بر آتش داریا
نمگیرمون کردی استاد
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
همین اسم پابلیک و اکترا ایمیل و ... میگم
ممنون
سلام من وقتی میخوام برم توی چت روم asia این پیغام رو دریافت میکنم(this request was refused)
سلام.نقل قول:
ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sign in کنید
به جعبه ی Conversations برین که بغل Inbox هستش حدودا
و اونجا تمام پیام هارو میبینی.
اولین تیک رو که بزنی کل پیغام ها انتخاب میشه میتونی پاک کنید.
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
سلام عزیز جان.
لطف دارین ما کوچیک شما هستیم.
برای ساختن Extra Email address ازین طریق :
ازین لینک Sign in میکنید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به منوی Optionsمیرین و انتخابMail Option
در ستون سمت چپ گزینه ی Mail Accounts رو انتخاب میکنید
در سمت راست گزینه ی Create an extra email address رو میزنید و در قسمتExtra Email Address اون اسم ایمیلی که تمایل دارین رو میسازین ( که نباید قبلا ثبت شده باشه )
بعد هم دکمه ی Choose زده میشه.
بعد از کامل کردن این ایمیل به قسمت ایمیل ها اضافه میشه ، شما میتونید حتی ایمیل پیشفرض رو بین ایمیل اصلی و ایمیل اضافه ای که الان ساختین تغییر بدین.
راه بعدی
ساختن Alias ---> خب Alias همون اسم عمومی پروفایل یاهوی شما هستش ، که هرکس شما رو ادد کرد یا وارد پروفایل شما شد اون اسم رو ببینه.
برای ساختن هم :
وارد این لینک بشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه ی بعدی یوزر پسورد وارد کنید
در این صفحه در بخشAccount Settingsگزینه ی Manage your Yahoo! aliases رو بزنید
و حالا گزینه ی Add an alias رو میزنین ، سپس نام یا نامهای مورد نظر رو واردکنید و سپس دکمه ی Save
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
سلام.
اطمینان دارین که موقع ثبت Yahoo! ID سن خودتون رو بیشتر از 18 سال ثبت کردین ؟
افراد زیر 18 سال دسترسی به چت روم ها ندارند.
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
یاهو رو به طور کامل پاک کنید ، به Prgram file برین و اونجا هم تمامی فولدرهارو پاک کنید
!C:\ProgramData\Yahoo
C:\Users\Amin\AppData\Roaming
هم برین و فولدر یاهو رو پاک کنید کلا
به رجیستری میرین و این کلید :
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo
و این کلید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo
پاک میشه کلا.
سپس ریستارت کنید.
ازین لینک یاهو رو دریافت کنید :
نصب کنید.
سیتمتون رو هم برای ویروس ها چک کنید توسط MBAM یا SuperAntiSpyware
با آرزوی بهترینها..
سلام
میخواستم بدونم مکالمه صوتی در یاهو مسنجر هزینه ای داره؟؟
نقل قول:
سلام.
ببینید صوت هم نوعی داده هست ، درست مث همین نوشته ها که شما میفرستین، اگه میخواین بدونین که مکالمه ی صوتی که با یاهو مسنجر انجام میدین ( درحالی که ADSL دارین ) جز پول تلفن شما میاد یا نه ،،، باید بگم خیر.. این فقط جز همون ترافیک شما حساب میشه. حالا ممکنه مثلا در داخل یک اتاق چتی یکی آهنگ گذاشته باشه ، باز اینم جز ترافیک شما حساب میشه.. امیدوارم درست منظورم رو رسونده باشم.
با آرزوی بهترینها..