سلام من می خوام فیلم تو فلش کپی کنم ارور میده میگه فلش پره؟
حجم فیلم 4.75گیگ فلش 16 گیگ هر کاری میکنم نمیشه ........
فرمت کردم فلشو بازم نشد فکر کنم فیلمو encode کردن
readonly هر کاری کردم نشد.
Printable View
سلام من می خوام فیلم تو فلش کپی کنم ارور میده میگه فلش پره؟
حجم فیلم 4.75گیگ فلش 16 گیگ هر کاری میکنم نمیشه ........
فرمت کردم فلشو بازم نشد فکر کنم فیلمو encode کردن
readonly هر کاری کردم نشد.
دقيقا چه پيغامي ميده ؟ اگه فرمت فلش Ntfs نباشه براي حجم هاي بالاتر از 2گيگابايت ارور ميده . شما فلش رو يا با Fat32 يا Ntfs فرمت کن .نقل قول:
نقل قول:سلام
اینگونه مسائل رو در انجمن خودش مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
ممنون .کلا ویندوز رو عوض کردیم !! درست شد. اما ...نقل قول:
اما وقتی آنتی ویروس نصب کردیم (eset sequrity 4) و آپدیتها رو هم ریختیم مدام در حال پیدا کردن ویروسه که چند تا از اونها رو نمیتونه Delete کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اصلا مدام داره پیغام میده که ویروس پیدا کرده ولی ....
جالبتر اینه که با Your uninstaller ریمو کردم آنتی ویروس رو ولی بازهم هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و داره فعالیت میکنه آنتی ویروس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه جوری آنتی ویروس رو پاک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه چه بلایی سر سیستمه اومده که حتی کومودو رو هم که ریختم اینجوری بود و پیغام ویروس میداد ( به طرز وحشتناکی :41: ) ولی نمیتونست پاک کنه!!!!! و حتی اجازه نداد که آپدیتها رو انتقال بدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میدونم که دوباره باید ویندوز نصب کنم اما این دفعه چی کار کنم ؟؟؟؟
البته CD مادربرد خودش آنتی ویروس داره که نورتون 2009 هست و وقتی سی دی یه چیزی رو اینستال میکنه ریستارت میکنه و دوباره چیزای دیگه رو که لازمه اینستال میکنه و خب این آنتی ویروس هم یکی از اونهاست . این نکته ای بود که گفتم شاید لازم باشه بگم !!!!!
من میخوام یه فایل رجیستر تغییر بدم اررور میده میگه غیر فعال شده از طریق Admin با اینکه admin خودمم
چیکار کنم؟
Ghaioomجان.به خاطر جواب کامل شمامتشکرم.روش دوم شما جواب داد موفق وپیروز باشید.
شما میخوای eset رو پاک کنی؟نقل قول:
این لینک رو بگیر و تو safe mode اجرا کن چیزایی میگه که باید اون کلید ها رو بزنی.
اینجا مثل اینکه آموزشش هم هستکد:http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe
کد:http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289
اینو اجرا کن فک کن درست بشه.نقل قول:
کد:http://www.imenantivirus.com/RegRepair.zip
می خوام یکی از نرم افزار هام رو حذف کنم این ارور رو میده! برای رفع مشکل چکار کنم!
اگه ميشه از Error تصويري بزاريد.نقل قول:
شاد باشيد :40:
نقل قول:
دوستان من ویندوز سون 32 بیتی دارم و مودم وایرلس دی لینک 2640 که الان مدتی هست که کامژیوتر رو روشن میکنم مانیتور تو تسکبار علامت زرد روش هست و اینترنت قطع هست و یه بار سیستم رو ریستارت میکنم میاد بالا درست میشه بعضی وقتها هم 2 بار باید ریست کنم در صورتی که لپ تاپ و یا گوشی از طریق وایرلس قشنگ وصل هستش مشکلی نداره کابل مودم هم کابل خودش هست و الان مودم رو 2 ماه نیست خریدم. ولی نمیدونم چرا تو ویندوز سون اینجوری میشه جدیدا البته آخریها تو ایکس پی هم میومد بالا علامت میمود ولی سریع خودش وصل میشد ولی تو سون حتما باید ریستارت کنم چون هر چی detect میکنم فایده نداره. میخواستم بدونم مشکل چیه؟؟ اینم عکسهاش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کند شدن سیستم پس از مدت زمانی برام عادی بود چون علت اصلی اونو نصب نرم افزارای مختلف و اینستال و آناینستال اونها میدونستم ولی مدتیه که از بک آپ آکرونیس استفاده میکنم و پس از نصب ویندوز و 90% نرم افزارای لازم و در حالیکه سرعت سیستم خوبه و همه چیز روبراهه بک آپ میگیرم ، ولی میبینم که بازم زیاد تأثیری نکرده و پس از مدتی خود بخود سیستم کند میشه !!
مشکل چیه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما باید IP و DNS تعریف کنی
روی همون پنجره Local Area Connections دکمه Properties رو بزن
در پنجره ای که باز میشه Internet Protocol (ICP/IP)s رو انتخاب کن. و دوبل کلیک کن روی اون.
در پنجره جدید، در قسمت بالا تنظیمات زیر رو اعمال کن.
ولی برای قسمت پایین باید زنگ بزنی به پشتیبانی شرکتی که از اونجا ADSL گرفتی و بگی که میخوای تو تنظیماتت DNS وارد کنی بالاخره با یه راهی DNS رو بگیری و به اونجا وارد کنی.
اگه هم اونا بهت جواب مثبت ندادن، بیا خودمون با یه ترفندی چیزی DNS رو پیدا میکنیم :دی
البته فکر کنم این سوال بیشتر به انجمن اینترنت و شبکه مربوط بود ولی اینجا جواب دادیم دیگه :دی
موفق باشی :11:
توحید جان ممنونم. البته ویندوز 7 گزینه Internet Protocol (ICP/IP رو نداره 2 تا گزینه 4 و 6 داره و در ضمن من الان 8 سال اینترنت استفاده میکنم تا الان آی پی ندادم همیشه به صورت optain بوده ولی الان مدتی هست که ویندوز 7 من اینجوری شده حتی قبلا هم که ویندوز 7 داشتم اینجوری نبود الان تازه اینجوری شده و واقعا برام عجیبه
همونطور که دوستمون گفت در تنظیمات Internet Protocol اون IPها رو وارد کن.نقل قول:
در ویندوز 7 هم، IPv4 مشابه همون مقادیر در ویندوز XP هست.
IPv6 رو هم برای ساپورت تعداد بیشتری از IPها قرار دادند. چون ظرفیت IPv4 دیگه داره پر میشه!
من ویندوز ایکس پیم چرا بالا نمیاد؟
من دو تا ویندوز دارم که یکیشون که روی یک درایو دیگست بالا نمیاد یعنی قبل از بالا اومدن ارور میده و ظاهرا فایلی با نام \
NTLDR درش گم شده یعنی همچین چیزی می نویسه
سی دی بوتیبل ویندوز ایکس پی هم گذاشتم و دکمه ریپیر رو زدم بازم درست نشد.
این فایل NTLDR کجاست؟می تونم دانلودش کنم و در درایو ویندوز ایکس پی در آدرس مورد نظر کپی کنم تا ویندوز بالا بیاد؟
لطفا این فایل رو قرار بدید.
من چیکار کنم با مشکلم صفحه قبل گفتم
منو به عنوانه ادمین نمیشناسه درحالی که ادمینم
ممنون. ولی من آی پی هم تعریف کردم ریستارت کردم ولی دزرست نشد باز قطع بود دیگه اینقدر detect کردم تا شناخت و درست شد الان وصله بدون آی پی اصلا مشکل معلوم نیست کجاست. چون با گوشی وصل میشم راحت کار میکنه چون مستقیما از وایرلس مودم استفاده میکنه ولی کامپیوتر خودم به صورت کابل به مودم وصل هست. جدیدا هم به این مشکل بر خوردم نمیدونم چه کنم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب اين به اين معني هست كه سيستم شما ويروسي شده و دسترسي به رجيستري ويندوز از شما گرفته شده
به اين تاپيك برو دوست عزيزم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381945
موفق باشيد.
از منوی استارت Run رو اجرا کننقل قول:
دستور control userpasswords2 رو بنویس و اینتر کن.
یوزر خودت رو انتخاب کن و properties رو کلیک کن.
در Group Membership دکمه Administraot را انتخاب و ok کن. :46:
اگه درست نشد که احتمالا ویروسی هستی... :41:
سلام دوستان
موقع نصب برنامه primavera6 يه ارور ميده كه sql server database نصب نشده؟ ويندوز من xp هست و با sp3 آپديتش كردم اما باز اين مشكل رو دارم.
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين.
SQL Server نرم افزاري هست كه بايد جدا نصب بشه ربطي به آپديت ويندوز ندارهنقل قول:
با سلام
وقتی سیستم رو روشن میکنم سیستم بالا میاد و حدود یک دقیقه بعد بالا اومدن ویندوز صدای روشن شدن کامپیوتر میاد:31:
چه کار کنم؟
سلام عزیزنقل قول:
نه بابا ویروسی نشده فکر نکنم ویروسی باشه چون از اولم این جوری بود
nod32 منم همیشه اپدیته
نمیدونم باز
--------------------------------------
ویرایش
اون فایلو 2 kb گرفتم مشکلم حل شد
ممنون
سلام
ويندوز جديد ارجينال خريدم و نصب كردم و سپس آپديت كردم
فقط چند تا آپديت ديگر مونده كه ميخواستم مشورت و سوال بگيرم :
عكس
كد:
ياکد:http://4ax.ir/images/updatewinf.jpg
اين چند مورد آپديت رو با هم نصب كنم يا اون ورژن بالاتر
Microsoft .NET Framework 4 Client Profile for Windows XP x86
نصب كنم ؟
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update
Microsoft .NET Framework version 1.1
Microsoft .NET Framework چيه و كاربردش چي هست ؟
FrameWorkمجموعه ای از فایل های مورد نیاز سیستم عامل (شامل فایل های DLL و رجیستری و واسطه های استاندارد ارتباط برنامه ها بایکدیگر) است که برای اجرای برنامه های نوشته شده تحت دات نت ضروری میباشد. یعنی یک پکیج کامل از تمام dll های مورد نیاز برنامه هایی که با داتنت نوشته شده اند.نقل قول:
با توجه به سرعت كم اينترنت در ايران ميتونيد ورژنهاي مختلفش رو تو سي دي و دي وي دي هاي بازار پيدا كنيد براي مثال ورژن 3.5 حجمي حدود 200 مگ به بالا دارد
ممنون كه پاسخ دادين.نقل قول:
sql server رو خود نرم افزار نصب كرد و با موفقيت هم نصب شد اما در ادامه ي نصب نرم افزار همون ارور نصب نشدن sql server database رو داد كه نميدونم چه جوري بايد حلش كنم.
باز هم ممنون.
سلام .استاد . من در بعضی مواقع که برای کسی ویندوز عوض می کنم در سیستم قدیمی یا جدید .در هنگام که در قسمت داس یا setup ویندوز در حال نصب است ( در ان قسمتی که بعد از فرمت کردن ویندوز قبلی باید ویندوز جدید را نصب کنیم و به صورت علامت زرد رنگ پر می شود نام این قسمت چیست ) ددر قسمتی یا مثلا در دقیقه 59 ویندوز گیر می کند و خود به خود صحفه ای می اید که یا باید کلید ESC=SKIP یا ENTER است که بزنیم و ان فایل را یا رد کند یا کپی کند در بعضی مواقع مجبور می شوم سی دی را در اورده سی دی دیگری را نصب کنم این اخطار در این صحفه چند بار تکرار می شود مثلا در دقیقه 30 یا 31 یا 67 است استاد مشکل از چیست و ایا مشکل سخت افزاری است یا مشکل سی دی ..و علت این اخطار به خاطر چیست .( 1- از مهندس کامپیوتری پرسیدم گفت از رم است از فرد دیگری پرسیدم گفت ار سی دی است یا سی دی خش دارد و یا از لنز دی وی دارم است که نمی تواند فایل را کپی کند ) ممنون می شوم استاد در این مورد بیشتر توضیح دهید ....
سلام....نقل قول:
من استادنیستم ولی جوابی که به ذهنم می رسه اینه که :
1. Cd ویندوزت و عوض کن ودقت کن ببین خش نداشته باشه
2. ازطریق Dos درایو کاملا فرمت کن
3. این مشکلات ازسخت افزارهم می تونه باشه باید ببینی درکدام قسمت گیر می کنه من خودم دیدم که ازکارت گرافیک باشه
آن قسمت فایل های سیستمی نصب میشه وبسیار مهمه همه فایل بطور کامل نصب باشه
واین Error ها Skip یا Retry می کنی خودش می تونه دلیل گیر کردن بعدی ویندوز باشه .
توصیه من : Cdهای ویندوز استاندارد و صدرصد بدون خش راپیشنهاد می کنم ازاونا استفاده کن تامشکلی نداشته باشی
اصولا اكثر مواقع Sql Server بعد از نصب نياز به راه اندازي سيستم داره و بعد از راه اندازي در كنار ساعت ويندوز ميتونيد ببينيد كه فعال هست يا نه ولي با توجه به اينكه ميگيد نصب ميشه در ادامه نصب اخطار ميده بايد نرم افزار رو ديد بعد نظر قطعي دادنقل قول:
سلام .سی دی ویندوز را هم عوض کردم نشد نمدانید علت اصلی این اخطار چیست پست شماره قبلی ..به نام ushuaia
. ازطریق Dos درایو کاملا فرمت کن
3. این مشکلات ازسخت افزارهم می تونه باشه باید ببینی درکدام قسمت گیر می کنه من خودم دیدم که ازکارت گرافیک باشه
آن قسمت فایل های سیستمی نصب میشه وبسیار مهمه همه فایل بطور کامل نصب باشه
شایدم ازرم باشه
یک سوال الانم موقعه نصب درقسمتی که نصب فایل های سیستمی (زردرنگ پرمیشه)
Error می ده
من یک زمانی دقیقا مشکل شما رو داشتم. ایراد از رم بود.نقل قول:
من رو کامپیوتر دو تا یک گیگ (محموعا دو گیگ) رم داشتم. به نوبت یکی از اونها رو بر می داشتم و نصب رو از اول شروع می کردم. دیدم با یکی از رمها اصلا نصب نمی شه و همون مشکل رو داره و با یکی دیگه راحت نصب می شه.
با درود فراوان
من يك مشكل اورانسي دارم - چند وقتي هست هر وقت كه با ADSL به اينترنت وصل مي شوم بعد از جند لحظه خطاي
Generic Host Prosses Eroor for win32.dll را مشاهده مي كنم. و بايد حتما سيتم را ريست كنم تا قفل شدن سيستم برطرف شود. ويندوز عوض كردم حل نشد - نسخه ويندزو SP2 JB را خريدم نصب كردم - حل نشد. به روي Case هاي ديگر امتحان كردم حل نشد. - Hard نوگذاشتم - فقط ويندوز نصب كردم - مشكل حل نشد. - SP3 را نصب كردم مشكل حل نشد. ولي سيستمي را يكي از دوستان آورد با ويندوز آن - كه خراب هم بود - به اينترنت وصل شدم مشكلي مشاهده نمي كنم. لطفا راهنماييم كنيد - اين مشكل خسته ام كرده است.
سلام دوستان من مدتی بود از کروم استفاده میکردم چند روز قبل ویندوز عوض کردم البته همون ویندوز قبلی رو ریختم حالا کروم نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
سلامنقل قول:
دوستان عزیز ورودتون رو به فروم تبریک میگم
این مشکل بار ها و بارها پاسخ داده شده . لطفا" قبل از ایجاد پست یا تاپیک سرچ کنید :
اطلاعاتی که دادید کمه و نمیشه گفت دقیقا" چه مشکلی وجود داره . حتی الامکان یک عکس از پیغام خطایی که مانع نصب کروم میشه بذارید اینجا.نقل قول:
موفق باشید :40:
درود
از راه دور زنگ زدن به ما گفتم برای run ویندوز xp پسورد گذاشتن الان پسورد یادشون نیست چطوری میتونن پسورد run رو رد کنن؟؟؟
نقل قول:
run ویندوز xp کجاست؟
:question:سلام دوستان الان چند روزيه تو قسمت يه ايكونه ستاره توtaskba - you may be a victim of software counterfeiting مينويسه زود زودم سيستمم هنگ ميكنه ويندوزم sp3 اگه زود راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم چون نميتونم فعلان ويندوز بزنم اطلاعاتم تو درايو ويندوز مجبورم از اين استفاده كنم
نقل قول:فکر کنم منظورشون این بوده که برای Run شدن ویندوز پسورد گذاشتن. یعنی همون user account خودموننقل قول:
وگرنه Run پسورد نمیخواد که!!! لااقل تا جایی که من میدونم.
کلیدهای ترکیبی CTRL + R رو بزنید Run باز میشه
:11: