رئال مادرید 1 - راسینگ سانتاندر 0
به گزارش RmadridFC: رئال مادرید موفق شد در بازی دیشب با تک گل گونزالو هیگوئین , هفتمین پیروزی متوالی خود را بدست بیاورد .
در این بازی , بازیکنان رئال مادرید در امور دفاعی بسیار منظم و دقیق ظاهر شده و در حمله نیز ستاره جوان و ارژانتینی این تیم بیش از دیگران درخشید , ایکر کاسیاس نیز موفق شد از رکورد پاکو بویو گذشته و به عنوان دروازه بانی که در تاریخ باشگاه سابقه بیشترین بازی را دارد نام گیرد .
در بازیهای اخیر , خط دفاعی رئال مادرید بسیار قوی ظاهر شده است به طوری که در 7 بازی گذشته فقط 1 گل دریافت کرده و بهترین خط دفاعی لالیگا در سال 2009 می باشد .
این عملکرد درخشان زمانی بیشتر به چشم می اید که بدانیم تیم میهمان در 5 بازی خارج از خانه اخیر خود پیروز شده و در بین تمام تیمهای اسپانیایی بیشترین گل زده از گوشه ها دارد .
در ترکیب اصلی رئال مادرید این بازیکنان حضور داشتند ؛ ایکر کاسیاس , سرجیو راموس , فابیو کاناوارو , په په , گابریل هاینزه , لاسانا دیارا , رافائل فان در فارت , ویسلی اشنایدر , ارین روبن , گونزالو هیگوئین و رائول .
نیمه اول
در ابتدای بازی برخلاف انتظارات این تیم راسینگ بود که روی رئال مادرید فشار اورد و توپ و میدان را در دست گرفت و در چند صحنه توسط لاسین و کولسا روی دروازه کاسیاس خطرساز شدند .
خوانده راموس که با انالیز بازیهای اخیر راسینگ می دانست که در میانه زمین اگر به کولسا فضا دهد این بازیکن می تواند خطرناک شود از اینرو با توجه به غیبت گاگو , میانه زمین را به دیارا , فان در فارت و اشنایدر داده بود تا کمربند میانی را در دست خود گیرد .
اولین موقعیت رئال مادرید در دقیقه 10 و روی سانتر فان در فارت خلق شد . بعد از اینکه داور در نزدیکی های محوطه جریمه حریف به سود رئال اعلام خطا کرد , فان در فارت پشت توپ ایستاد .
این هلندی توپ را دقیقا به میانه های محوطه جریمه راسینگ ارسال کرد که سرجیو راموس پیش کشیده با پا روی توپ اثر گذاشت ولی با بدشانسی تمام , توپ از نزدیکی های تیرک عمودی به بیرون رفت .
در میانه زمین لاسانا دیارا همچون گذشته به درخشش های خود ادامه داده و در زمانی که توپ در اختیار حریف بود دیری نمی گذشت که با تلاش زیاد توپ را پس می گرفت و در این زمان وظیفه توپ پخش کنی را ایفا می کرد .
قدرت و هوش دیارا باعث شد تا اشنایدر و فان در فارت تا حدود زیادی خیالشان از وسط زمین راحت شده و بیشتر در امور هجومی کار کنند . هیچ یک از هافبک های راسینگ نتوانست در طول بازی مانع کارهای دیارا گردد .
بعد از دقیقه 12 بازی بود که رئال مادرید صاحب 3 موقعیت پی در پی شد ؛ در اولین صحنه , ارین روبن از چپ حرکتش را شروع کرد و بعد از گذشتن از یک مدافع توپ را روی دروازه فرستاد که اگر رائول بی موقع پایش را جلوی توپ نیاورد بود مطمئنا فان در فارت که پشت سر وی بود می توانست اولین گل را بزند .
موقعیت بعدی را خود روبن خلق کرد , او مثل فرصت قبل با حرکت از سمت چپ ولی این بار بصورت عرضی , پشت محوطه 18 قدم خود را صاحب موقعیت شوتزنی کرد , ولی این شوت را با پای راست زد , گرچه شوت محکم بود ولی دقت لازم را نداشت از اینرو دروازه بان حریف توپ را به کرنر فرستاد .
موقعیت سوم را رافائل فان در فارت از دست داد , این بازیکن توسط پاس عمقی اشنایدر صاحب یک موقعیت تک به تک شد که قصد داشت با ضربه چیپ گل زند ولی دروازه بان حریف موفق شد این توپ را نیز بگیرد .
نیمه دوم
در اوایل نیمه دوم رئال بسیار هجومی ظاهر شد تا اینکه توانست از حملات خود استفاده کند . در دقیقه 52 بازی بود که رائول با پاسی عمقی هیگوئین را در کناره های محوطه جریمه حریف صاحب توپ کرد .
این ارژانتینی با پشت سر گذاشتن مدافع راسینگ در موقعیتی تک به تک با دروازه بان قرار گرفت که توانست با فرستادن توپ به زاویه مقابل , تک گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند .
با زدن این گل شوکی به راسینگ وارد شد و انها تا دقایقی بعد از دریافت گل بسیار سر در گم بازی می کردند به طوری که در یک صحنه په په در میانه زمین توپ را از بازیکن حریف گرفت و تا پشت 18 قدم راسینگ امد , او توپ را به سمت راست و برای هیگوئین فرستاد و او نیز با اینکه می توانست چند تن از همتیمی های خود را صاحب موقعیت کند ولی ترجیح داد خود شوتزنی کند که توپ با بد شانسی تمام به پای دروازه بان خورد و به کرنر رفت .
بعد از دقیقه 65 بود که خوانده راموس تصمیم به تعویض گرفت و فائوبرت که اولین حضورش در رئال مادرید را تجربه می کرد به جای ارین روبن وارد زمین کرد.
روبن در این بازی هرچند در بعضی از صحنه ها بسیار خوب کار کرد ولی ان روبن همیشگی نبود و مشخص بود که مریضی روی او تاثیر گذاشته است از ان طرف فائوبرت نیز نتوانست چندان موفق ظاهر شود , هر چند برای صحبت کردن در مورد عملکرد وی هنوز کمی زود است .
در ادامه ژاوی گارسیا و مارسلو نیز به جای اشنایدر و فان در فارت وارد زمین شدند ؛ بعد از این تعویضها بود که رئال عقب کشیده و بازی در اختیار راسینگ قرار گرفت که در چندین صحنه بسیار خطرناک ظاهر شدند ولی به هر حال بازی با همان نتیجه 1 - 0 به سود رئال مادرید به پایان رسید .
ظرفيت بازيكنان تيم بالاست
به گزارش RmadridFC: سرمربي رئال مادريد گفت اميدوارم روند پيروزي ها ادامه داشته باشد و در بازي برابر رسينگ تيم هفتمين برد متوالي خود را كسب كند وي همچنين در مورد رمز موفقيت در اين چند بازي اخير هم سخن گفت .
اوضاع روبن چگونه است ؟
خوشبختانه توانست خود را به تيم اضافه كند و اگر پزشك تيم صلاح بداند ميتواند در بازي برابر رسينگ تيم را همراهي كند با اين حال من نگران نيستم چرا كه بازيكنان ديگري داريم كه مي توانيم جايگزين روبن كنيم بدون اينكه از قدرت تيم كاسته شود .
در بازي برابر رسينگ از فائوبرت استفاده خواهيد كرد ؟
پست اصلي اين بازيكن بازي به عنوان وينگر راست است و با توجه به اينكه روبن ميتواند در هر دو طرف بازي كند امكان استفاده از فائوبرت وجود خواهد داشت .
خط دفاعي تيم براي مقابله با خط حمله خطرناك رسينگ تدبير مخصوصي انديشيده است ؟
انها تيم خطرناكي هستند و كار تيمي را با تلاش زياد انجام ميدهند و در چند بازي اخير خود هم خوب نتيجه گرفته اند با اين حال ما نگران بازيكن خاصي از اين تيم نيستيم و فقط به اين فكر ميكنيم كه در طول مسابقه بهتر از انها باشيم و با انجام پرس مانع رسيدن انها به محوطه جريمه خود شويم چرا كه در اين منطقه بازيكني همچون زیگیچ بسيار خطرناك است .
ايا رئال مادريد به روبن وابسته است ؟
خير . ما بازيكنان ديگري داريم كه ميتوانيم جايگزين كنيم . زماني كه او در تركيب تيم نيست باز هم عملكرد تيم خوب است و بازيكنان تيم ما ظرفيت بسيار بالايي دارند و مجبور نيستيم به يك بازيكن وابسته باشيم . وجود روبن براي تيم بسيار مفيد است ولي من 25 بازيكن ديگر دارم كه ميتوانند هر تيمي را شكست دهند .
حضور تماشاگران در بازيهاي خانگي چقدر اهميت دارد ؟
حمايت هواداران از تيمشان بسيار مهم است و وقتي 80 هزار نفر تيم را تشويق ميكنند شرايط بسيار عالي ميشود و تيم مجبور ميشود با بازي خوب خود باعث خوشحالي انها شود .
نظري در مورد بارسلونا داريد ؟
هر هفته در باره بارسلونا از من سوال ميپرسيد ما اهميتي به انها نميدهيم و فقط به فكر كسب سه امتياز بازيها هستيم و نگران نتايج ساير تيمها نيستيم . ما قصد داريم فاصله خود را با تيم سوم جدول زياد كنيم اكنون وضعيت ما نسبت به 1.5 ماه پيش بسيار بهتر شده است و فاصله خوبي با تيم سوم جدول ايجاد كرده ايم.
به بازي با ليورپول فكر كرده ايد؟
رسينگ اولويت كنوني من است و فعلا به بازي پيش رو فكر ميكنم چرا كه 20 روز به بازي با ليورپول زمان باقي است و من از الان وقتم را براي تفكر بر روي ان بازي هدر نميدهم و فعلا بايد روي لاليگا تمركز كنيم .
در حاليكه حضور روبن در حاله اي از ابهام قرار دارد و گاگو نيز محروم است ايا تاكتيك خود را تغيير خواهيد داد ؟
همانطور كه گفتم بازيكنان تيم ظرفيت و استعداد بالايي دارند و من نگران بازيكنان مصدوم تيم نيستم اگر گاگو نباشد نفر ديگري جايگزين وي خواهد شد بازيكناني داريم كه دوست دارند در تركيب تيم بازي كنند و منتظر فرصتي براي حضور در زمين هستند . به هر حال اينكه تاكتيك خود را عوض ميكنيم يا خير , بستگي به نحوه بازي بازيكنان دارد و اگر احساس كنيم كه تغييري لازم هست حتما ان را انجام خواهيم داد .
هانتلار در مصاحبه با RealMadrid.Com
به گزارش RmadridFC: هانتلار در مصاحبه اي با سايت رسمي باشگاه ابراز كرد كه قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان از ارزوهاي وي است و اميدوار است در طول مدت حضور خود در رئال مادريد افتخارات زيادي را كسب كند .
كلاس يان هانتلار از زمان پيوستن به تيم رئال مادريد 5 بازي با لباس رئال مادريد انجام داده است و نميتواند تيمش را در ليگ قهرمانان همراهي كند با اين حال هانتلار در مصاحبه اي با سايت رسمي باشگاه اعلام كرد ارزو دارد با لباس رئال مادريد قهرمان اروپا شود . وي همچنين در باره يك ماه حضور خود در مادريد سخن گفت .
يك ماه از پيوستن به مادريد ميگذرد چه احساسي داري؟
از اينكه براي رئال مادريد بازي ميكنم خوشحالم چرا كه از بزرگترين و مهمترين باشگاهاي اروپاست . شروع من در اين تيم خوب بود ولي متاسفانه نتواستم گلي به ثمر برسانم با اين حال من شانس زيادي دارم و بايد بازيهاي بيشتري انجام دهم و براي قرار گرفتن در تركيب اصلي بجنگم چرا كه اطمينان دارم به زودي گلزني هايم شروع ميشود .
زماني كه در هلند بودي بازيهاي لاليگا را دنبال ميكردي ؟
من هر بازي را كه از تلوزيون پخش ميشد ميديدم و بازيهاي لاليگا و كالچيو و بوندسليگا را تماشا ميكردم بيشتر به خاطر اينكه بازيكنان زيادي از هلند كه دوستان من بودند در اين ليگها بازي ميكردند .
چه نظري در مورد تيمهاي حاضر در لاليگا داشتي ؟
من از اكثر تيمهاي لاليگا شناخت داشتم چرا كه بازيهاي انها را از هلند دنبال ميكردم و فكر ميكنم يكي از سختترين ليگهاي اروپاست .
نظر شما نسبت به بازي در برابر رسينگ چيست ؟
راسينگ تيم بسيار خوبي هست و با سيستم خوبي بازي مكيند و با چند نفر از بازيكنان اين تيم اشنايي دارم و چند بازي اين تيم را ديده ام انها برابر بارسلونا عملكرد خوبي از خود نشان دادند و مجبوريم براي پيروزي در اين بازي با فكر و احتياط عمل كنيم .
لاليگا ليگ دشواري است ؟
لاليگا در كنار ليگ برتر انگليس از بهترين ليگهاي جهان هستند. نميتوانم بگويم ليگ دشواري هست ولي براي مثال در مقايسه با ليگ هلند بسيار دشوارتر است .
پيروزي در بازي شنبه شب هفتمين پيروزي تيم خواهد بود . فكر ميكني بتوانيد پيروز شويد ؟
اميدوارم پيروزي هاي تيم ادامه داشته باشد . پيروزي براي ما بسيار مهم است و باعث بالارفتن روحيه تيم ميشود و از طرفي براي رقابت با بارسلونا مجبور به كسب سه امتياز بازي ها هستيم هرچند بارسلونا اختلاف زيادي با ما دارد ولي براي اينكه بعدا حسرت از دست دادن امتياز را نخوريم مجبوريم در هر بازي به پيروزي فكر كنيم .
با توجه به اختلاف با صدر جدول ايا اميدي براي قهرماني در لاليگا داريد ؟
قطعا چرا كه هر چيزي امكان پذير است .. تيمهاي زيادي بودند كه با وجود اختلاف خود نتواستند صدر نشيني را تا اخر فصل ادامه دهند به همين خاطر مجبوريم به كار خود ادامه دهيم و با توجه به اين در چند ماه اينده بازيها فشرده تر و سختتر ميشود امكان هر اتفاقي وجود خواهد داشت .
رائول توانست به ركورد دي استفانو دست يابد نظر شما نسبت به بازي در كنار اسطوره باشگاه چيست ؟
اين براي رئال مادريد و باشگاه اتفاق بسيار خوبي هست رائول توانسته به ركورد دي استفانو برسد. هردوي انها گلهاي زيادي براي تيم به ثمر رسانده اند و نزد هوادارن بسيار محبوب هستند رائول سمبل باشگاه به حساب مي ايد به طوري كه تمام دوران ورزشي خود را در اين تيم سپري كرده است دوراني كه همواره با درخشش او همراه بوده است .
از رائول چه چيزي اموختي ؟
307 گل واقعا بي نظير است و با توجه به اينكه با رائول هم پست هستم در طول تمرينات و بازي همه ي حواس خود را جمع ميكنم تا بتوانم از اين بازيكن چيزهاي زيادي ياد بگيرم .
قرارداد بلند مدتي با رئال بسته اي ... اهداف اينده تو چيست ؟
من به مدت 5 سال با اين تيم قرار داد دارم و دوست دارم افتخارات زيادي با اين تيم كسب كنم به خصوص قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان از ارزوهاي من هستند .
پرز تنها کانديداي رياست رئال مادريد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به آنچه که مشخص است ، فلورنتينو پرز فاصله کمي تا نشستن بر روي صندلي رياست پرافتخارترين باشگاه اروپا و جهان دارد.
فلورنتینو پرز آماده است ریاست رئال را بر عهده بگیرد . پرز قطعاً کانديداي رياست رئال مادريد خواهد بود و تاکنون نيز کسي برابر او قرار نگرفته است و کانديداي ديگري ديده نمي شود.
مدير اسبق رئال پيش از اين قول داده در صورتي که انتخاب شود ، سه بازيکن با کلاس جهاني را به خدمت بگيرد . اسامي اين نفرات مشخص نشده است ، اما نامي از "ليونل مسي" در ميان آنها ديده نمي شود.
گفتني است چندي پيش "رامون کالدرون" به دليل تخلفاتي که در زمان برگزاري انتخابات انجام داده بود ، از سمت رياست رئال مادريد استعفا کرد و هم اکنون نيز "ويسنته بولودا" به عنوان رئيس موقت مشغول به کار است .