:39::39::39::2::16::16::16:نقل قول:
چراغپور بهترين بازيكن اين بازي را برهاني ناميد و گفت: او به جز گلي كه به ثمر رساند، از لحاظ بدني خوب بود. مشكل استقلال اين بود كه خيلي عقب كشيد. بايد گفت اصول دفاعي در اين بازي تحقير
:39::39::39::2::16::16::16:نقل قول:
چراغپور بهترين بازيكن اين بازي را برهاني ناميد و گفت: او به جز گلي كه به ثمر رساند، از لحاظ بدني خوب بود. مشكل استقلال اين بود كه خيلي عقب كشيد. بايد گفت اصول دفاعي در اين بازي تحقير
چراغپور بهترين بازيكن اين بازي را برهاني ناميد و گفت: او به جز گلي كه به ثمر رساند، از لحاظ بدني خوب بود. مشكل استقلال اين بود كه خيلي عقب كشيد. بايد گفت اصول دفاعي در اين بازي تحقير ...
خوب راست ميگه از لحاظ بدني که مشکلي نداره : مگه قضيه پدر شدنش يادت نيست
يه ريز هم ميرفت تو آفسايد : پس بدن نگو آرنولد بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی مثل بازی با سپاهان بود
فقط یه گل دیگه کم داشت
یک نیمه برتری نسبی
یه نیمه به توپ بستیمو با 11 نفر دفاع کردن
این که هزار درصد آفسایده...نقل قول:
این صحنه پاس گل استق لالی هاست
افساید بود یا نبود ؟
تصویر گویاست !!!!!!!!!
تو نود پدرشونو در می یاریم...(البته اگه بشه کاری کرد دیگه)
ایول اینو تو تاپیک استقلالی هام گذاشتی ..که نیان دیگه این قدر حرفه ....بزنن...
عجب زرت و پرتی میکنه این مرتیکه نصیر زاده (تو اخبار ورزشی)
اصلا راجع به پنالتی های پرسپولیس اصلا یک کلمه هم حرف نزد
بابا ولش کنید این نصیر زاده فقط سیار از همه با دل و جرئت تره و همیشه هم حقیقت میگه
راستی چاغ پور از 11 تا موقعیت برهانی صحبت کرده من فکر کنم این آقا هنوز شمردن بلد نیست که میاد این جوری حرف میزنه
اون عکسه آفساید رو گذاشتم تو تاپیک استقلالی ها...
بچه ها بازی قشنگ بود ولی حیف که مساوی شد
مصاحبه ی سر مربی استقلال رو هم بخونید جالبه :
جنجال در نشست خبري سرمربي استقلال
قلعهنويي: يك سروگردن از پرسپوليس بالاتر بوديم
قطبي كسي نيست كه دربارهي من صحبت كند
غفلت كوشكي سه امتياز را از ما گرفت
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از عملكرد تيم استقلال راضي و از نتيجهي بازي ناراضي هستم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي پس از تساوي تيمهاي پرسپوليس و استقلال در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بايد به تماشاگران تبريك بگويم كه شاهد يك بازي جوانمردانه بودند و خوشحالم تمامي كساني كه به ورزشگاه آمدند و چه در پاي گيرندهها، اين بازي را ديدند و از تماشاي جذابيتهاي آن لذت بردند. تيم استقلال در 30 دقيقهي نخست بازي به دنبال پرس بر تيم حريف بود كه خوشبختانه به اهدافمان رسيديم اما، داور يك پنالتي صد درصد براي ما نگرفت و همچنين يك موقعيت تك به تك براي برهاني را به اشتباه آفسايد اعلام كرد. ضمن آنكه برهاني يك ضربه را نيز در سه قدم دروازهي حريف از دست داد.
وي افزود: در10 دقيقهي پاياني براي حريف تلهگذاري كرديم و در حالي كه در ميان دفاع حريف فضاهايي براي نفوذ وجود داشت، آرش برهاني را براي تصاحب موقعيت در ميان مدافعان پرسپوليس متمركز كرديم كه او چندين بار صاحب توپ شد.
سرمربي تيم استقلال ادامه داد: در نيمهي دوم دستور كار ما بار ديگر پرس حريف بود كه از همين راه به گل نيز رسيديم. پس از آن پرسپوليس تا اندازهاي فشار بر دروازهي ما را بيشتر كرد كه بيشتر حاصل خلاقيت فردي بود نه تاكتيك تيمي. ما بيژن كوشكي را به زمين فرستاديم تا با دفاع من تو من علي كريمي را مهار كند و در اين مورد نيز موفق بوديم به گونهاي كه حريف به بازي با توپهاي بلند روي آورد كه به طور دقيق همان خواستهي ما بود. در اين نيمه آرش برهاني و يدالله اكبري در يك موقعيت چهار به يك فرصتهاي خوب گلزني را از دست دادند و در نهايت در حالي كه پرسپوليس همان طور كه دلخواه ما بود بازي ميكرد، يك لحظه بيژن كوشكي از وظيفهاش غافل شد تا نتوانيم سه امتياز بازي را بدست آوريم.
قلعهنويي ادامه داد: پرسپوليس در نيمهي دوم به غير از يك تك به تك توره و يكي، دو شوت از راه دور فرصت ديگري نداشت و همان طور كه گفتم فرصتهاي اين تيم بيشتر به دليل خلاقيتهاي فردي بود تا كارهاي تاكتيكي.
قلعهنويي دربارهي واكنشاش نسبت به بيژن كوشكي پس از پايان بازي گفت: به كوشكي برنامه داديم تا كريمي را مهار كند و زماني كه يار مستقيم كوشكي يعني كريمي گل ميزند، طبيعي است كه نشان ميدهد كوشكي اشتباه كرده است.
وي افزود: زماني كه تيم ما بازي را با تساوي به پايان ميرساند و كادر فني و هواداران استقلال از اين نتيجه ناراحت هستند، يعني آنكه تيم ما يك سروگردن از پرسپوليس بالاتر بوده است.
قلعهنويي دربارهي تعويضهايش نيز گفت: پس از تعويضهاي ما چندين موقعيت گل داشتيم اما، پرسپوليس موقعيت گل چنداني نداشت.
وي خطاب به خبرنگاران گفت: درست است كه پرسپوليس سوار بر بازي بوده است، اما اگر شما مربيگري بلد بوديد، ميدانستيد كه سوار بازي بودن با موقعيت ساختن تفاوت ميكند. پرسپوليس در نيمهي دوم همان طور كه ما ميخواستيم بازي ميكرد البته تعويض جباري تا اندازهاي بر كار تيمي ما تاثيرگذار بود. ما ابتدا با آوردن كوشكي قصد داشتيم تا علي كريمي را از بازي خارج كنيم كه اين كار به خوبي انجام شد سپس قصد داشتيم تا در 20 دقيقهي پاياني علي عليزاده را به جاي جانواريو خارج از زمين كنيم تا نتيجه را به دست آوريم و حتي تعداد گلهايمان را افزايش دهيم اما، زماني كه جباري مصدوم شد، چارهاي نداشتيم كه در سومين تعويض او را از زمين خارج كنيم. در واقع ما قصد داشتيم مانند بازي با راهآهن بازي را با دو مهاجم به پايان برسانيم اما اينگونه نشد و بازي به تساوي كشيده شد.
قلعهنويي دربارهي وقت كشي بازيكنان استقلال گفت: من نميدانم بازي 15 دقيقه وقت اضافي داشت يا چهار دقيقه. تصور ميكنم اين سوالات مغرضانه است. از اين چهار دقيقه، دو دقيقهي آن هم براي مصدوميت واعظي دروازهبان پرسپوليس گذشت.
وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري پيرامون استفاده نكردن از بازيكنان با تجربهي استقلال چون فرهاد مجيدي و تعويض سياوش اكبرپور نيز گفت: شما نبايد راجع به اينكه چه كسي به ميدان ميرود، سوال كنيد. شما تنها حق داريد دربارهي حركت كلي تيم سوال كنيد. من يك هفته با اين بازيكنان بودهام و ميدانم كه بايد از كدام بازيكن استفاده كنم. سوالات شما كارشناسانه نيست و من كه روزي چهار ساعت بازيكنان را ميبينم، بهتر ميدانم كه بايد چه نفراتي به ميدان بروند.
سرمربي تيم استقلال تهران ادامه داد: به هيچ عنوان از نتيجهي بازي راضي نيستم. زماني كه رقيب اصلي ما مساوي ميكند و جشن ميگيرد، طبيعي است كه ما بايد ناراحت باشيم. بايد روند بازي و موقعيتهايي كه از دست رفته است را بشماريد تا قدرت تيم استقلال مشخص شود.
قلعهنويي ادامه داد: ما در اين بازي چهار موقعيت بالاي 80 درصد را از دست داديم. ضمن آنكه يك پنالتي به نفع ما گرفته نشد و داور در صحنهي اعلام آفسايد نيز اشتباه كرد. ما بايد جريان بازي را كنترل ميكرديم و يك سوم دفاعي فضاي تيم حريف را براي آرش برهاني باز ميكرديم كه پرسپوليس هيچ گاه متوجه اين موضوع نشد.
قلعهنويي ادامه داد: گلي كه تيم پرسپوليس به ثمر رساندن بر روي يك پاس 70 متري و در واقع يك توپ "بكش زيرش" بود كه بيژن كوشكي يار مستقيم خود را نگرفت اما، در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپوليس تك به تك شديم.
قلعهنويي دربارهي قضاوت بازي نيز گفت: تصور ميكنم در دقيقه 60 بازي زماني كه تماشاگران پرسپوليس شروع به اعتراض و پرتاب صندلي كردند، روند سوتهاي داور بازي تغيير كرد و به ضرر تيم استقلال چرخيد. در هر صورت ما بايد با اين شرايط كنار ميآمديم.
قلعهنويي دربارهي تعداد موقعيتهاي دو تيم نيز گفت: من كامپيوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم اين سوال را جواب دهم اما، آنها يك موقعيت بيشتر نداشتند در حالي كه استقلال دو موقعيت گل صد درصد داشت.
خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعهنويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعهنويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند دربارهي من صحبت كند.
او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح ميكرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش.
به گزارش ايسنا، در شرايطي كه اطرافيان امير قلعهنويي در كنفرانس مطبوعاتي بارها نظم اين نشست را در انتقاد به سوالاتي كه از سرمربي استقلال پرسيده ميشد، برهم ميزدند در نهايت درگيري لفظي ميان خبرنگاران بالا گرفت و قلعهنويي نيز محل كنفرانس مطبوعاتي را ترك كرد.
دوستان بیان اینجا نظرشون راجب به آفساید بودن یا نبودنه گل استقلال بدن...
ممنون...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=260981&page=3
این قلعه نوعی بارها شخیت خودش نشون داده و مثل اینکه دوباره کل یوم باید از حاج رضایی و ذلفقارنسب دعوت کنیم تا جلوی بینندگان باهاش صحبت کنن!!!!!!!!!!!!!
واقعا برای فوتبالمون متاسفم که این آقا با این طرز فکر و این شخصیت پایین میاد سرمربی تیم ملی میشه
آخه مگه از اول اين شخصيت داشت که خودت رو ناراحت ميکني و تاسف ميخوري
مرديکه ي جردن نشين تا ديروز تو شلوارش گم ميشد ولي الان براش 60 ايکس لارج هم کمه : 2 زار شخصيت نه تو صحبتشه نه تو رفتار و نه تو ظاهر
ظ--------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از تساوي يك بر يك تيمهاي فوتبال استقلال پرسپوليس اظهار داشت: جريان 90 دقيقهاي مسابقه كاملاً در اختيار پرسپوليس بود. بهتر از استقلال بازي كرديم آنها فقط از روي غافلگيري به ما گل زدند. اين بازي ديگر به پايان رسيده بايد فكر بازيهاي بعدي باشيم؛ اما همانطوري كه به هواداران قول داده بوديم بازي زيبايي را در هفته نهم ارائه كرديم.
وي افزود: پرسپوليس برابر استقلال يكي از بهترين بازيهاي فصل جديد را ارائه كرد. حق ما اصلاً مساوي نبود و شايسته نبود اين پرسپوليس 80 دقيقه با نتيجه يك بر صفر از استقلال عقب بماند.
كاپيتان پرسپوليس درباره برنامههاي استقلاليها در اين مسابقه خاطرنشان كرد: استقلال فقط با تاكتيك و با هدف دفاع به ميدان آمده بود و همگان شاهد بودند كه هنگام حملات، بازيكنان متعددي مقابل ما دفاع ميكردند.
باقري گفت: صدر جدول را ميخواهيم و براي رسيدن به اين هدف كسي جلودار پرسپوليس نخواهد بود
خدايي پرسپوليس خيلي خوب بازي كرد و بايد ميبرد .
كسي متوجه نشد نيكبخت بعد از تعويض چي ميگفته؟
نيكبخت: از پيراهن استقلال متنفرم
عليرضا نيكبخت در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه دليل ناراحتي او پس از تعويض توسط افشين قطبي چه بود، اظهار داشت: من فقط از اينكه تيمم عقب بود ناراحت بودم و نميتوانستم بعد از تعويض لبخند بزنم.
وي ادامه داد: به من حق بدهيد كه وقتي تيمم عقب است در هنگام بيرون آمدن از زمين بغضي كه در گلويم هست خالي كنم.
نيكبخت اظهار داشت: در آن لحظه نميتوانستم سكوت هواداران را ببينم و لبخند زنان زمين را ترك كنم. فكر كردم اگر درون زمين باشم، مي توانم كمك بيشتري به تيم كنم.
وي خاطرنشان كرد: نميدانم چرا بين اين همه بازيكن آقايان روي من مانور ميكنند و حتي وقتي روي نيمكت رفتم اين مسائل را رها نكردند.
اين بازيكن عنوان كرد: شرايط ما خيلي بهتر از استقلال بود، بايد با گل بيشتري آنها را ميبرديم. فكر ميكنم در هر دو نيمه پرسپوليس تيم برتر ميدان بود.
نيكبخت در واكنش به توهين هواداران استقلال به وي و خانواده اش گفت: از دقيقه 1 تا 90 به من و خانوادهام فحاشي كردند آنها كه دم از منشور اخلاقي ميزنند كجايند كه به داد من برسند؟ آيا هواداران پرسپوليس يكي از بازيكنان استقلال را اينگونه مورد بياحترامي قرار دادند؟
اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً شرمنده خودم هستم كه هفت سال از عمرم را براي استقلال بازي كردم ديگر اين تيم را دوست ندارم و از پيراهن آبي متنفرم. اين را از صميم قلب مي گويم تا آنهايي كه به من بي احترامي كردند، بشنوند.
آتسو: دربي سرخابي چيز ديگري بود
فرانك آتسو در گفت و گویی درباره تساوي تيم هاي استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: بازي خيلي زيبايي در ورزشگاه آزادي برگزار شد. من خودم بارها تجربه حضور در دربي ها را داشته ام؛ اما دربي سرخابي ها واقعاً چيز ديگري است و امروز به اين موضوع پي بردم.
وي ادامه داد: بر خلاف اظهارات عده اي خط دفاع پرسپوليس هيچ مشكلي نداشت و ما روي غافگيري گل را خورديم و نبايد به اين موضوع خرده گرفت.
آتسو درباره توانايي سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: افشين قطبي مربي بزرگي است و در فوتبال ايران چنين مربياني كم تر حضور دارند و بايد نهايت استفاده را از همكاري با وي ببريم.
وي از شرايط ورزشگاه آزادي انتقاد كرد و گفت: متاسفانه امكانات در آزادي به عنوان يك ورزشگاه بين المللي بسيار پائين است و من تعجب مي كنم كه چطور خبرنگاران در اين وضعيت سخت از بازيكنان فوتبال مصاحبه و گزارش تهيه مي كنند.
ديكارمو: حق پرسپوليس پيروزي در دربي بود
ديكارمو در گفتوگویی اظهار داشت: در اين دربي ما بازي خيلي خوبي را انجام داديم و پيروزي حق مسلم پرسپوليس بود. من سهم خيلي كمي نسبت به ساير همبازيهايم داشتم اگرچه دربي سرخابيها تجربه جالبي برايم بود.
مهاجم برزيلي خاطرنشان كرد: برخلاف برخي از انتقادها عملكرد بدي در نيمه دوم نداشتم. من معجزهگر نيستم كه بتوانم كارهاي خارقالعاده انجام دهم و فكر نميكنم كه مقابل استقلال اشتباه فاحشي انجام داده باشم.
وي افزود: در نيمه دوم با همه وجودم در ميدان تلاش كردم و تصور نميكنم كه كادر فني پرسپوليس از عملكردم ناراضي باشد.
پژو 206 به هيچ كدام از بازيكنان پرسپوليس تعلق نمي گيرد
قبل از برگزاري دربي 65 و مصاف تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس، مسئولان باشگاه پرسپوليس قول داده بودند كه در صورت پپروزي در اين مسابقه به عنوان پاداش يك خودروي پژو 206 را دريافت خواهند كرد؛ اما پس از تساوي يك بر يك آنها اعلام كردند كه هيچ پاداشي به آنها تعلق نمي گيرد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس از بازيكنانشان انتظار پيروزي در دربي 65 را داشتند، در پايان مسابقه نيز از نتيجه پاياني چندان ابراز رضايت نكردند.
تمرينات پرسپوليس فردا ساعت 10 صبح پيگيري مي شود و با تاكيد كادر فني بايد همه بازيكنان در اين جلسه تمريني حضور داشته باشند.
توره: بايد استقلال را شكست مي داديم
ابراهيم توره در گفت و گویی درباره تساوي تيم هاي استقلال و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر ايران اظهار داشت: بدون شك ما بازي خيلي بهتري را نسبت به حريف ارائه كرديم و جريان بازي در اختيار ما بود.
وي ادامه داد: پيروزي و كسب 3 امتياز مسابقه حق مسلم پرسپوليس بود زيرا خيلي بهتر از استقلال بازي كرديم و همگان شاهد برتري تيم ما بر حريف بودند.
توره تاكيد كرد: با وجود آنكه اين مسابقه با تساوي به پايان رسيد؛ اما هواداران شاهد يك مسابقه زيبا و جذاب در ورزشگاه آزادي بودند.
كريمي: خيلي خوشحالم كه در دربي 65 گلزني كردم
علي كريمي بازيكن ارزنده و گلزن تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان دربي 65 گفت: در هيچ شرايطي طاقت نداشتم كه شكست برابر استقلال را تجربه كنم.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي كريمي پس از تساوي يك بر يك استقلال و پرسپوليس در دربي 65 از هفته نهم ليگ برتر ايران اظهار داشت: با انجام اين مسابقه همه آسياييها فهميدند كه هنوز فوتبال ايران در اين قاره بهترين آسياست. يك مسابقه بسيار زيبا برگزار شد و اين دربي از بهترين ديدارهاي تيم هاي پرسپوليس و استقلال به شمار مي رفت.
وي ادامه داد: هنوز به شرايط آرماني نرسيده ام؛ اما خيلي خوشحالم كه در دربي 65 براي پرسپوليس گلزني كردم. زماني كه از استقلال گل خورديم با ديدن غم هواداران بغض گلويم را فشرد و اصلاً دوست نداشتم برابر استقلال شكست بخوريم و تحمل آن برايم دشوار بود.
كريمي خاطرنشان كرد: خوشحالم كه من گل مساوي را به ثمر رساندم و اطمينان دارم كه هواداران حاضر در ورزشگاه و حتي آنهايي كه از تلويزيون بازي را تماشا كردند از ديدن دربي لذت بردند.
بازيكن سابق باير مونيخ گفت: مطمئن باشيد كه در بازيهاي بعدي عملكرد خيلي بهتري خواهم داشت چون اهداف بزرگي دارم.
وي درباره انتقادش به خط دفاعي در جريان مسابقه با استقلال عنوان كرد: اعتراضي به آنها نداشتم بلكه از مدافعان تيم محبوبم خواستم كه با هماهنگي و انسجام بيشتري بازي كنند. چون علاقه زيادي به پرسپوليس دارم و دوست ندارم با اين تيم شكستي را تجربه كنم.
كريمي در پايان گفت: از نتيجه راضي نيستم چون در نيمه دوم فقط ما حمله مي كرديم.
پيرواني: از نتيجه راضي نيستيم
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عادلانه اين بود كه ما بازي را دو بر يك ميبرديم.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، افشين پيرواني در مورد بازي دربي اظهار داشت: هر دو تيم بازي خوبي را انجام دادند. اگر از موقعيت هاي خود استفاده ميكرديم، ميتوانستيم اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم.
وي افزود: از نتيجه راضي نيستيم. عادلانه اين بود كه 2 گل به استقلال ميزديم. اين مربي در پاسخ به اينكه داوري را چطور ديدند، گفت: در مورد داوري نظري ندارم. راضي هستيم چون اشتباهات براي دو طرف بود. اگر داور ايراني براي اين بازي بود، او را اذيت ميكردند.
پيرواني خاطر نشان كرد: زحمات زيادي براي اين مسابقه كشيده بوديم و حقمان برد بود. بايد بگويم كه يكي از دربي هاي قشنگ را ديدم.
ديكارمو: من معجزهگر نيستم كه بتوانم كارهاي خارقالعاده انجام دهم
مهاجم برزيلي پرسپوليس گفت: حق ما كسب سه امتياز مسابقه با استقلال بود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ديكارمو در گفتوگويي اظهار داشت: در اين دربي ما بازي خيلي خوبي را انجام داديم و پيروزي حق مسلم پرسپوليس بود. من سهم خيلي كمي نسبت به ساير همبازيهايم داشتم اگرچه دربي سرخابيها تجربه جالبي برايم بود.
مهاجم برزيلي خاطر نشان كرد: برخلاف برخي از انتقادها عملكرد بدي در نيمه دوم نداشتم. من معجزهگر نيستم كه بتوانم كارهاي خارقالعاده انجام دهم و فكر نميكنم كه مقابل استقلال اشتباه فاحشي انجام داده باشم.
وي افزود: در نيمه دوم با همه وجودم در ميدان تلاش كردم و تصور نميكنم كه كادر فني پرسپوليس از عملكردم ناراضي باشد.
مصطفوي: شرمنده هواداران پرسپوليس شديم
دربي 65سرخابي ها با تساوي يك بر يك به پايان رسيد تا دو تيم با تقسيم امتياز به كار خود پايان دهند.
داريوش مصطفوي پس از تساوي تيمش اظهار داشت: واقعاً هواداران شاهد يك دربي زيبا بودند اگر چه ما هرگز دوست نداشتيم با تساوي اين مسابقه به پايان برسد.اگر برنده مي شديم قول داده بوديم كه به بازيكنان پاداش خوبي را بدهيم؛ اما با وجود آنكه بستر براي غلبه بر استقلال فراهم بود متاسفانه به هدف نهايي مان نرسيديم.
وي ادامه داد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستند. آنها در هفته گذشته تمرينات خوبي را انجام دادند؛ اما من شرمنده هواداران هستم.آنها از بامداد امروز خودشان را براي حمايت از پررسپوليس به ورزشگاه آزادي رساندند و در حالي كه بستر را براي پيروزي پرسپوليس فراهم كرده بو ديم، چنين اتفاقي رخ نداد. بايد پذيرفت كه چنين اتفاق هايي امري طبيعي است.
مدير عامل پرسپوليس گفت: ما فرصت هاي زيادي را برابر استقلال از دست داديم؛ اما بايد به بازيكنان مانند كريم باقري و علي كريمي بايد افتخار كرد و اميدوارم همان طور كه قطبي در پايان اين مسابقه قول داد پرسپوليس در پايان فصل جام قهرماني را به دست آورد.
وي درباره درگيري لفظي عليرضا نيكبخت واحدي با سرمربي پرسپوليس خاطر نشان كرد: وي با قطبي درگير نشد بلكه دوست نداشت پرسپوليس در اين ديدار برابر استقلال بازنده باشد و به همين دليل با تعصب زيادي بازي كرد.نيكبخت واحدي نيز مانند همه بازيكنان پرسپوليس براي برتري مقابل استقلال تلاش زيادي را انجام داد و همه نفرات به فكر موفقيت تيمي هستند و من فكر نمي كنم وي نسبت به كادر فني بي احترامي كرده باشد.
مصطفوي تاكيد كرد: به هر حال دربي به پايان رسيده و مسابقات ليگ فقط به يك ديدار ختم نمي شود و بايد بازيكنان و كادر فني در انديشه بازي هاي بعدي باشند.
افشین قطبی : علي كريمي فوتبال را جادو ميكند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شايد باور نكنيد اما اكنون پس از اين بازي برابر استقلال قول قهرماني پرسپوليس را در ليگ هشتم ميدهم.
افشين قطبي پس از تساوي تيمش در داربي شصت و پنجم مقابل استقلال تهران در جمع خبرنگاران گفت: من از تمامي هواداران پرسپوليس به خاطر اينكه شاهد پيروزي تيمشان نبودند و به خانههايشان بازگشتند عذرخواهي ميكنم و كمال تشكر را براي حضور جوانمردانهشان در سكوهاي استاديوم دارم. همچنين به تيم استقلال نيز تبريك ميگويم چرا يك فوتبال بستهاي را بازي كرد و به هدفش رسيد.
قطبي افزود: تيم پرسپوليس نيمه اول را بسيار خوب بازي كرد و موقعيتهاي زيادي داشت اما فوتبال مثل زندگي است و ارائه يك بازي خوب و داشتن موقعيتهاي فراوان همراه با بازيكنان بسيار نميتواند تضميني براي گل زدن باشد. ما بهترين فوتبال را ارائه كرديم و در بسياري از موقعيتها از جمله فرصتي كه علي كريمي در نيمه اول داشت و ضربه سري كه ابراهيم توره نتوانست وارد دروازه حريف كند باعث شد مردم و استاديوم يخ بزند.
سرمربي تيم پرسپوليس افزود: پس از گلي كه از تيم حريف دريافت كرديم به خوبي ميشد حدس زد كه تصميمگيري براي بازيكنان سخت است زيرا داربي فضاي رواني خاص خود را دارد آنها حتي در برخي اوقات از دادن برخي پاسهاي ساده نيز برنميآمد اما بالاخره خوشحال شدم كه در يك موقعيت باقري، علي كريمي را ديد و او نيز با تجربه بينالمللياش گل تساوي را براي ما به ثمر رساند.
وي گفت: قصد داشتم تا درباره قهرماني پرسپوليس پس از داربي صحبت كنم و اكنون با اين فوتبالي كه مقابل استقلال بازي كرديم بايد بگويم كه پرسپوليس باز هم قهرمان ليگ خواهد شد. پرسپوليس باشخصيتترين تيم ليگ است كه دوباره قهرمان ليگ برتر ميشود و شايد باور نكنيد اما من امروز اين قول را به تمامي هواداران قرمز پوش ميدهم.
قطبي همچنين درباره فوتبال علي كريمي به خبرنگاران گفت: امروز بيشتر دريافتم كه علي كريمي يك بازيكن بينالمللي نه در سطح ايران بلكه يكي از بهترينهاي آسياست او باز هم ميتواند در اروپا بازي كند. فكر ميكنم كه ؛ نميدانم چطور ميشود كه انگار توپ را درون جوراب خود قرار داده و از ميان چند مدافع عبور ميكند و براي خودش بهترين موقعيتهاي گلزني را فراهم ميآورد. علي كريمي فوقالعاده است و بسيار خوشحالم ما ميتوانيم از او در ادامه مسابقات ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا استفاده كنيم.
قطبي همچنين درباره اعتراضي كه نيكبخت واحدي نسبت به تعويش در نيمه داشت نيز گفت: به هر حال شرايط نيكبخت را درك ميكنم و طبيعي است كه در فضاي رواني اين بازي حساس دوست داشته باشد در زمين باشد و گل بزند. واقعا نيكبخت هنگام خروج از زمين به هيچ كس توهين نكرد و فقط كمي عصباني بود كه آن هم برطرف شد؛ او در رختكن مرا بقل كرد و بوسيد. فكر ميكنم نيكبخت امسال شرايط بسيار بهتري نسبت به قبل دارد و يك بازيكن فوقالعاده تاثيرگذار و بااخلاق براي ما خواهد بود.
وي درباره اولين حضور ديكارمو براي پرسپوليس خاطر نشان كرد: شما حق داريد كه از بازي ديكارمو ناراضي باشيد او آن چيزي كه من ميخواستم نتوانست ارائه كند و از فوتبال او راضي نيستم اما فكر ميكنم تلاش زيادي براي موفقيت تيم داشت ما زماني كه يك گل عقب بوديم بايد يك مهاجم را به درون زمين ميفرستاديم كه ديكارمو با توجه به قد بلند و شرايط فيزيكياش ميتوانست بهترين گزينه باشد به هر حال بايد قبول كنيم كه فضاي رواني داربي روي اين بازيكن هم تاثير داشت.
داريوش مصطفوي: برتري پرسپوليس به استقلال، ٧٨ به ٢٢ بود
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: برتري پرسپوليس در داربي شصت و پنجم؛ هفتاد و هشت به بيست و دو بود.
داريوش مصطفوي پس از تساوي تيم پرسپوليس مقابل استقلال در گفتوگویی، اظهار كرد: ما بسيار بهتر از تيم استقلال بازي كرديم و صاحب موقعيتهاي بسياري شديم. فكر ميكنم بچههاي ما حدود هفت، هشت موقعيت صد درصد را گل نكردند و به خصوص در نيمهي دوم تيم برتر و حاكم ميدان بودند.
وي افزود: شك نكنيد كه اگر نيمي از موقعيتهاي ما تبديل به گل ميشد ما بايد استقلال را امروز با اختلاف سه يا چهار گل ميبرديم. تصور ميكنم برتري ما در اين بازي به ويژه در نيمهي دوم نسبت به استقلال 78 به 22 بود.
مصطفوي ادامه داد: نتيجهي عادلانه براي اين بازي برد پرسپوليس بود. اما، به هر حال بايد از گلي كه علي كريمي به ثمر رساند نيز خوشحال باشيم. چرا كه خيلي تاسف بار بود كه انبوهي از هواداران پرسپوليس امروز دست خالي به خانههايشان برميگشتند.
وي همچنين دربارهي ضعف نقاط ضعف پرسپوليس در بازي امروز خاطرنشان كرد: فكر ميكنم مثل گذشته ما از دفاع چپ ضربه خورديم البته اين مساله را به اطلاع كادرفني نيز رسانده بوديم كه بايد براي آن چارهاي انديشيد زيرا حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا نيز ديگر شوخي بردار نيست و اين نقطه ضعف بايد حل شود.
حاج رضایی : مشکل هر دو تیم، خط دفاعی بود
امیر حاج رضایی در گفتگوییی گفت : بزرگترین مشکل هر دو تیم تیم خط دفاعی بود، هم در تیم استقلال و هم در تیم پیروزی در خط دفاعی شکاف های و فضاهای خالی زیادی دیده می شود که فرصت های زیادی نصیب هر دو تیم کرد که اگر این فرصت ها گل می شد ، ما مسابقه پر گلی را شاهد بودیم اما باید گفت، برای این مشکل هیچ تدبیر درستی اندیشیده نشده بود.
وی افزود : نیمه نخست ، بازی پایاپایی از دو تیم شاهد بودیم ؛ فرصت هایی برای آنها ایجاد شد که به نتیجه نرسید، در آغاز نیمه دوم نیز استقلال با استفاده از شکاف خط دفاعی پیروزی به گل رسید، اما پس از رسیدن به گل آبی پوشان پایتخت زود به لاک دفاعی فرو رفتند.
با آوردن کوشکی و امیرآبادی استقلال حالت دفاعی به خود گرفت و با تغییر سیستم بازی پیروزی به 3-3-4 ، این تیم فشار زیادی به خط دفاعی استقلال وارد کرد.
کارشناس فوتبال کشورمان اضافه کرد : در نیمه دوم درصد مالکیت توپ پیروزی 69 و استقلال 31 درصد بود که فشارهای پیروزی بر دفاع استقلال موجب شد این تیم به گل برسد که استحقاق این گل را نیز داشت.
حاج رضایی در باره نتیجه این بازی گفت : بازی زیبایی را از دو تیم شاهد بودیم اما باز هم این دیدار به تساوی انجامید و باید گفت که این بازی نسبت به بازی های گذشته هم سرعت بیشتری داشت و هم از لحاظ فنی بالاتر بود.
با این استقلالی ها بحث نکنید
رقیب امسال ما برق و ذوب آهن و سپاهن هست نه تیمی که رده هفتم هست اونم با تبانیو باند بازی
ولی خیلی متاسفم که از یکی تیمی که در جدول زیر ماست امتیاز از دست دادیم
و یک گلایه از آقا بابک
و اون اینه اگه قراره الفاظی که توهین به حساب میداد رو با ننوشتن یکی دو حرف موردی نداره ما هم این کار رو بکنیم
و باز هم تساوی با استفراغی ها.........
نقل قول:
دوست خوب
آقا بابک دیگه بنده خدا بازنشسته شده و کاری به کسی نداره
بعد گلایه :13:
جاشون رو کی گرفتن
در روزی که دو بار توپ را به تیرک کوبیدیم باز هم یک امتیاز غنیمت است
چیکار کنییم دیگه... آخه اگه استقلال خوب بازی می کرد که قلعه نوعی با خبرنگار ها اون جوری رفتار نمی کرد...
رقیب اصلی ما سپاهانه....
کسایی که تا بخوا باهوشون درباره فوتبال حرف بزنی مسله قدیمی و بچگونه چه می دونم لنگی و ... رو می گن...یعنی چی ...
آقا جون این حرفا رو ولش کن دیگه حرف اصلی رو بازی و تکنیک می زنه نه این جور چیزا ...
متاسفم واسه پرسپولیس!
نمیدونم چرا نمیتونیم این آبیا رو شکست بدیم!
انگار قلعه نوعی طلسم کرده...:دی
ما هدفمون قهرمانی است
بردن یه تیم رده هفتمی حاظر و سیزدهمی فصل قبل که هدف نشد
شانس با ما یار نبود
صد در صد تایید می شه وقتی یه نفر می ره تو تاپیک تیمه مقابل در مورد یه مسله مثل آفساید نظر می خواد و هیچ چیزی هم بهشون نمی گه و کاربرای اون تاپیک به قوله دوستمون ور میدارن هر چی دلشون می خواد میگن و خودشونو رو پشت الفاظی که با نقطه چین هست قایم می کنن اینجا کی باعثه جنجال می شه...نقل قول:
و یک گلایه از آقا بابک
و اون اینه اگه قراره الفاظی که توهین به حساب میداد رو با ننوشتن یکی دو حرف موردی نداره ما هم این کار رو بکنیم
لطفا" رسیدگی کنید تا کسی دیگه نیاد بگه آخه لنگ..ه که اینارو می گه...
آقا کل قضیه بازی امروز اینه /: قلعه نوعی و این 10 - 15 تا مشاور و خدمه و ... نشستن دور هم .
گفتن ببینین زور ما به این تیم نمیرسه و این یه واقعیته . با این وضعیت تیم اگه بریم واسه بازی معمولی به طرز وحشتناکی میبازیم . پس میایم 11 نفری وایمیسیم تو گل و هر کی توپو هرجا گرفت بندازه پشت دفاع پرسپولیس . از 100 تا یکیش از آفساید در میره . فوق فوقشم که نزنیم مساوی می شیم .
پس این کل برنامه و شیوه استقلال بود . می دونم همه اینو فهمیدن ولی نکته اینجاست که این کار مال تیمهای حقیریه که جلوی تیمهایی که میدونن سوراخشون می کنن انجام میدن. یعنی درسته قلعه نوعی مربی گریش هم مثل حرف زدنش و لباس پوشیدنش و مدل موهاش مال دهه قبله ولی این زرنگی رو کرد که انگ ضد فوتبال رو با یه باخت سنگین عوض کرد .
اینا پست های من تو تاپیک استقلال بود...
نقل قول:
عزیز اگه بخوا با اون خطی که کشیدی نشون بدی بازیکن استقلال عقبتره باید بگم که شما باید جهته دوربینم کج کنیم ...
جهته دوربین با اون خط نمی خوره....
نقل قول:
عزیز بیا این جا....
اینم...نقل قول:
قربونت من کارت کپچر ندارم این عکس روrezahp2 عزیز گذاشته بود منم رو اون عکس گفتم آفسایده...
چی بگم امروز آخه بد جوری حالشون گرفته شد...
نقل قول:
طرفدارای لنگ با ورودتون به اینجا حالمو بهم می زنین به شدت از تیمتون و رنگتون متنفرم
اگه بفهمین دیگه اینجا نمیاین
در غیر این صورت ...
حالا کی جنجال به پا می کنه؟؟!!!نقل قول:
اگه می فهمید که دیگه لن...ی نبود
شما نباید تو تاپیک اونا پست بدی
اینا پست های من تو تاپیک استقلال بود...
نقل قول:
عزیز اگه بخوا با اون خطی که کشیدی نشون بدی بازیکن استقلال عقبتره باید بگم که شما باید جهته دوربینم کج کنیم ...
جهته دوربین با اون خط نمی خوره....
نقل قول:
ببین عزیز اگه به قول شما خط هم بخواد کج بشه باید از قسمت پایین به سمت راست چیزی حدود 5 درجه جا به جا که باز هم آفساید نیست.
نقل قول:
عزیز بیا این جا....
اینم...نقل قول:
قربونت من کارت کپچر ندارم این عکس روrezahp2 عزیز گذاشته بود منم رو اون عکس گفتم آفسایده...
چی بگم امروز آخه بد جوری حالشون گرفته شد...
نقل قول:
طرفدارای لنگ با ورودتون به اینجا حالمو بهم می زنین به شدت از تیمتون و رنگتون متنفرم
اگه بفهمین دیگه اینجا نمیاین
در غیر این صورت ...
نقل قول:
اگه می فهمید که دیگه لن...ی نبود
اینام خودشونو کشتن با لنگی لنگی :دینقل قول:
2 دقيقه ما رفتيم اينجا شد حموم زنونه
هرچي ___ لنگ بدست اومده اينجا اظهار فضل ميكنه
برنده اين بازي اون تيميه كه به مربيش بعد از مساوي ناراحت شد نه اون تيمي كه وقتي مساوي
كردن مثل خري كه بهش تيتاپ دادن جفتك مينداخت
حالا کی جنجال به پا می کنه؟؟!!!