عزیزم مافیا کجا بودنقل قول:
مگر چند وقت پبش معاون وزیر مصاحبه نکرد که مبنای اینترنت ایران محدود هست نه نامحدود:n21:
خودشون همین رو میخوان اون موقع شما دنبال مافیا هستی
Printable View
عزیزم مافیا کجا بودنقل قول:
مگر چند وقت پبش معاون وزیر مصاحبه نکرد که مبنای اینترنت ایران محدود هست نه نامحدود:n21:
خودشون همین رو میخوان اون موقع شما دنبال مافیا هستی
دوستان جریان این چیه ؟ واقعاً تاثیر داره ؟ کسی امتحان کرده ؟ روی فن اوا هم جواب می ده ؟
"با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با همین خانوم بی ادب و عصبانی صحبت کردم که انجام ندادهنقل قول:
فقط واسه نت محدود هست نه نامحدودنقل قول:
بله کاملا درست هستنقل قول:
این روش روی آسیاتک و شاتل به خوبی جواب میده و فعلا تنها راه دانلود ارزان در ایران همین
راه هست و هیچ راه دیگه ای موجود نداره
البته من آسیاتک را بهتر از شاتل می دونم
شاتل شرکت فوق العاده حقه باز و زیرکی هست البته اینترنتش در سرویس های حجمی
واقعا عالی و با ثبات هست و بهترین پینگ را هم داره ولی برای دانلود آسیاتک بهتر هست ...
دوستانی هم که فن آوا دارن هیچ امیدی به بهبود وضعیت نداشته باشن
این شرکت مدیریتش عوض شده و سیاست های جدیدی در پیش گرفته
به زودی هم شاید در شبانه رایگان این شرکت سیاست های صبانت و پارس پیاده بشه
پس بهتره هر چه زودتر تخلیه را انجام بدین ...
این روش زمانی کارمیکنه که سرعت شما با سرور داخلی بالا باشه و سرور خارجی بسیار پاییننقل قول:
با اکانت تست هم امتحان کردم فایده ای نداره
دوستان یه سوال.
اگه ترافیکت باقی مونده باشه در پایان ماه و سرویست رو تمدید کنی آیا باقی می مونه و با ماه بعد جمع میشه یا می سوزه؟
منتقل نمیشه و سوخت میکنهنقل قول:
شما میتونید روزانه 1 گیگ هم از حجمتونو دانلود کنید در غیر ساعات دانلود شبانه تا سر ماه 10 گیگ براتون بمونه یکی-دو روز آخر هم اون 10 گیگ رو یه جا بزارید برای دانلود :n02:
نقل قول:
وجود داره، شما یک نگاهی به مدیر عامل های شرکتهای خصوصی معروف به ندا یا همون papهای Public Access Provider کشور بندازیم، می بینید که همگی رابطه ای تنگاتنگ با هم دارند.
من اصفهان هستم. دیشب هم شبانه من دوباره حدود ۲.۵ تا ۳ نیمه شب قطع شده و دیگه وصل نشده!! توی همون نیم ساعت هم حدود ۱۰۰ مگ گرفته! یعنی .....
من قبل از فناوا هم آسیاتک داشتم که حجم خوری در حد اعلا داشت. من الان در فناوا کارم با ۳-۴ گیگ روزانه نهایتا راه میوفته ولی آسیاتک ۶ گیگ رو هم کم می آوردم! اگه اینم بخواد اینجوری بشه موندم کجا باید برم! قبلش هم صبانت بود که بااون هم توی ۳ ماه ۱۰-۱۱ گیگ مصرف میکردم که موضوع شبانه رو راه انداخت.
من کلا یک سرویسی میخوام که ۳- 4 گیگ درماه و با شبانه حدودا ۱۵ گیگ بشه دانلود کرد. پیشنهاد تون چیه؟
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دوستان به هیچ عنوان این حرفی که به عنوان قانون سازمان تنظیم مقررات توسط فروش یا پشتیبانی یا صدای مشتری زده میشه باور نکنید، چون من سوال کردم به هیچ هنوان روی سرویس های GU طلایی ۱Mb/pc یا 2Mb/ps طلایی این مورد دزدی اعمال نشده (چون گرون تر هستن) و وقتی شما معترض میشید که چرا این مورد روی سرویس BU یا برنزی اعمال شده به شما می گن با ماهی ۲۰۸ هزار تومن می تونید برای ۱Mb/ps از اون یکی سرویس استفاده کنید.
بله دیگه دیوانه مگه اینکه آدم دیوانه باشه سرویس طلایی ۱ مگ بگیره دیگه هزینه اینترنت همه داره کمتر از ۵۰ تومان نمیشه کم کم همینجوری محدودیت ها و قیمت ها را دارن افزایش میدن اینجوری هم به هدفشون که محدود شدن دسترسی مرپجدم به اینترنت هست میرسن و هم به اینترنت به عنوان بودجه نگاه میکنن کلا الان بی شوخی همه دور و برمون پر از کلاهبردار و دزد شده برای همین هست که هیچوقت پیشرفت نمیکنیمنقل قول:
کسی 512 gu داره ؟ سرعت دانلودش رو 130 هست؟
سرویس های نامحدود محدود کردن الان سرویس های حجمی شبانه رایگان هم محدود شده یا نه؟؟؟
برای شاتل بعد چند روز همیشه بوده محدود میکردن تا اونجایی که من داشتم و دارم
اه لعنت بهشون با ۸ کیلوبایت وب هم نمیتونی نگاه کنی شده عین دیال آپ
فن آوا داغون ترین شرکت اینترنتی ایران بود
یوزرهاش از همه کمتر بود ، در واقع هز شرکتی برشکست میشد (لایزر ، کاراامین) یوزرهاشو فن آوا می خرید
شرکت بزرگ و موفقی هست شاخه های زیادی داره ولی تو اینترنت پرسرعت نه
از وقتی اومد طرح نامحدود رو به این شکل مطرح کرد ، تمام یوزرهای شاکی شرکت های دیگه رو جذب کرد
نمونش من و شما که شاید 1/1000 اون چیزی که تو 1 سال گذشه جذب کرده هم نباشیم
ولی توجه داشه باشید اینترنت نامحدود برای هیچ شرکتی سود نداره ، هر مگابیت سرعت به شرطی که stm-1 155 مگابیتی بخری برات نزدیک 200 تومن می افته
بعد چطور بیاد 1 مگ رو 70 تومن به یوزری بفروشه که 24 ساعته اشغالش میکنه ؟؟؟؟
خوب اینجا میاد از پهنای باند بدون استفاده سرویس های محدود استفاده میکنه تا جبران کنه
یعنی این به اون در
واسه اینه که اون دوستمون اشاره کرد تو 1 سال گذشته موفق بوده و سیر صعودی داشته ولی مدیر عامل عوض میشه دیگه طرح رو بر میداره ، چیزی که از اول هم مشخص بود یک روزی برداشته میشه
یوزر کمتر ولی درآمد نه اینطوری که یوزر زیاد باشه ولی هزینه ها بیشتر چون اکثرا نامحدود هسن
بنده خودم نمایندگی آسیاتک دارم میدونم نامحدود با سرعت واقعی یعنی ضرر
حالا شما داشته باش بیشتر یوزرهای 93 که جذب شدن نامحدود بودن اونم بدون محدودی سرعت
لپ مطلب اینکه نمیشد به آینده سرویس های فن آوا امیدوار بود ، بنده هم تو این 1 ساله بعد از اینکه مخابرا نامحدود رو برداش اومدم فن آوا و چون لایسنس هست و هزینه هاش بالاتر خوشبختانه محدودیت نداره ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال شرکت دیگه نرید و خودتونو خسته نکنید ، جیزی که شما داشتید حداقل تو این یک سال دیگه نخواهید داشت ، بقیه قبل اینا به این نتیجه رسیدن و کلا
با برداشته شدن نامحدود فن آوا ، دیگه سرویس اینترنتی به نام نامحدود در ایران وجود ندارد !!!
نخیر اونقدرهایی که شما میفرمایید دوست عزیز برای شرکت گرون در نمیاد و مطمئن باشید ضرر هم نکرده بلکه سود هم کرده ولی منتها سود فروش سرویس حجمی چندین برابر نامحدود هست البته تو ایران اینجوریه چون تو خارج از ایران آسایش مردمشون و رفاه براشون مهمه هیچوقت خانگی رو محدود نمیدن و نامحدوداشونم منصفانه من درآوردی این شرکت ها نیست و به هر حال باید از بین این همه دزد باید رفت بین دزدی که کمتر ازت دزدی میکنه یا این که کلا از اینترنت استفاده نکنی چون در حال حاضر تمام اینترنت ایران حالت گرانفروشی و کم فروشی و حجم فروشی و حجم دزدی داره و کسی هم معترض نمیشه و راحت هر بلایی بخوان سر کاربر در میارن تا بیشتر جیبشو خالی کنننقل قول:
[QUOTE=sorooshfm;8630227]نخیر اونقدرهایی که شما میفرمایید دوست عزیز برای شرکت گرون در نمیاد و مطمئن باشید ضرر هم نکرده بلکه سود هم کرده ولی منتها سود فروش سرویس حجمی چندین برابر نامحدود هست البته تو ایران اینجوریه چون تو خارج از ایران آسایش مردمشون و رفاه براشون مهمه هیچوقت خانگی رو محدود نمیدن و نامحدوداشونم منصفانه من درآوردی این شرکت ها نیست و به هر حال باید از بین این همه دزد باید رفت بین دزدی که کمتر ازت دزدی میکنه یا این که کلا از اینترنت استفاده نکنی چون در حال حاضر تمام اینترنت ایران حالت گرانفروشی و کم فروشی و حجم فروشی و حجم دزدی داره و کسی هم معترض نمیشه و راحت هر بلایی بخوان سر کاربر در میارن تا بیشتر جیبشو خالی کنن بالفرض الان اگه مشترکین نامحدود رفتن محدود باز یک بلایی سر شبانه میارن اونوقت چکار میکنن؟! میرن باز یک شرکت دیگه و همین آش و همین کاسه
اون دوستانی که زنگ زدن به شرکت و درخواست فرم جمع آوری دادن خودشون مستقیم ثبت نام کرده بودن یا از طریق نماینده؟ من از طریق نماینده یوزر فن آوا شدم باید با نماینده تماس بگیرم؟
در ضمن اگه شما رو واسه جمع آوری بیشتر از 3 روز علاف کردن برین 195 شکایتتون رو ثبت کنید حداکثر تا فرداش ترتیب اثر میدن من خودم تجربشو دارم.
مگه قراره نامحدودا رو بردارن؟؟نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
متاسفانه اینقدر حجم نارضایتی زیاده که فرصت نشد همه رو بخونم، باید به اطلاعتون برسونم متاسفانه با تغییر بعضی سیاست های شرکت فن آوا در خصوص بعضی از سرویس های نامحدود، همه کاربران و نمایندگان این شرکت شوکه شده اند. طبق جلساتی که هفته گذشته در دفتر مرکزی تهران داشتیم، حدس من بر اینه که انشاا... سیاستشونو اصلاح کنند. فعلا روی سروی های 1 مگ به بالا سیاست مصرف منصفانه اعمال شده و بدون اطلاع رسانی به هیچ نماینده ای هم اتفاق افتاده. از دوستان عزیز خواهش می کنم در صورتی که براشون امکان پذیر هست تا پایان هفته آینده تحمل کنند تا شرکت تصمیم درستی بگیره و فقط و فقط با دفتر مرکزی تهران پیگیری کنید. در غیر این صورت باید در خصوص اشتراک سرویس و حتی نمایندگی این شرکت تجدید نظر بشه.
البته من خیلی به آینده امیدوارم و احتمالا با توجه به فشار بسیار زیادی که به صورت ناگهانی به بخش امور مشتریان و فروش وارد شده، تصمیم متعادل تری در این خصوص گرفته میشه.
عزیز من 2 روز بیشتر ندارم اکانت وایسم تا پایان هفته دیگه ؟ یا 70 تومن دوباره بدم واسه این اینترنت دایل آپی؟!نقل قول:
اینجا درست بشو نیست دیگه :)
مصرف منصفانه رو میزارید باشه قبول همه جا گذاشتن ، اما :
1- بدون اطلاع ، پارس آنلاین و همه اومدن شبانه رو حذف کنن از 1 ماه قبل اطلاع دادند
2- سرعت رو در حالت عاذی 1 مگ از 130 به 85 رسوندید. تماس گرفتم تهران میگن نه بیشتر نمیکنیم میگم مگه ضریب 8 نباید اعمال بشه میگه دارم میگم دیگه از 90 بالاتر نمیدیم بهت :|
3- هیچ تفاوتی برای کاربران جدید و قدیمی قائل نشد و برای همه طرح رو اجرا کرد.
4- هر موردی که قراره اجرا کنن باید به صورت واضح در قرارداد و سایت و.. قید بشه .کجا نوشته شده 1مگ bu بعد از 40 گیگ سرعت میشه اینترنت 128 و حتی کمتر؟؟ حتی هنوز هم هیچ چیزی ننوشتن و در پنل زدن : 1 مگ bu با ترافیک نامحدود
5 - اگه طرحی رو اجرا میکنین برای همه اجرا کنید روی مثلا gu طرح رو نزاشتین که مردم برن 200 تومن پول واسه اون طرح بدن؟
سرعت من الان از دایل آپ هم کمتره 70 تومن برای این بدیم؟ 128 مخابرات الان سرعتش از سرویس من بالاتره.
به شخصه شکایت کردم و دنبالش هم میرم. تخلیه کردم و برای چند نفر از دوستانم هم تخلیه کردم. از باعث و بانیش هم نمیگذرم حالا هی پولاشو بزاره رو هم
من که باور نمی کنم اگه میخواین جلوی ریزش کاربران رو بگیرین حداقل نرخ سرعت دانلود نامحدود ۱ مگ پس از حداقل ترافیک دریافتی در روز به نصف کاهش پیدا کنه نه اینکه ۱۲ برابر کم کنیننقل قول:
اقا ممکنه خواهشا یکی جواب ما رو بده؟ من مدتی هست نبودم و خیلی دانلود نکردم سرویسمم داره تموم میشه ممکنه بگین چی شده؟ قانون مصرف منصفانه رو فعال کردن؟ممنون میشم یکی جواب بده.باتشکر
سلام بله فعال کردن شما اگه 1 مگ داری روزی بیشتر از 1 گیگ بگیری سرعتت رو میارن روی 12kbps یه جوری که سایت خودشونم نتونی باز کنی.نقل قول:
منالان ۱ سالو نیمه نامحدوداشو دارم اونم ۵۱۲ تا الان مشکلی نداشتهحالا با این اوصاف شما کجا رو پیشنهاد میدین؟ در ضمن اپلود فن اوا رایگانه؟نقل قول:
روی 512 گویا هنوز فعال نشده اما میشه اونم نگران نباشید:) من بودم تمدید نمیکردم.نقل قول:
من خودم دنبال یه جای بهترم اما هر تاپیکی سر میزنی هر ISP یه مشکلی داره.
به شخصه یا میرم 512 نامحدود پارس و یا 512 نامحدود مخابرات
شاتل محدود میکنه، های وب داره مشکل پیدا میکنه و حجم دزدی و ... کلا همشون مشکل دارن.انتخاب بین بد و بدتره
تعرفه های نامحدود باید از بیخ عوض شه ! سرعت 1 مگ نامحدود گرفتی باید سرعت اسمی باشه طی دوره.نقل قول:
جناب من هم که اینترنت حجمی دارم جدیدا داره ازم حجم دزدی میشه / تخلیه کردم و به همه خواهم گفت از فن آوا سرویس نگیرن / راستی از همین حالا ورشکستگی شما رو تسلیت میگمنقل قول:
به معنی حقیق کلمه نوعی دزدی حساب میشه
شکی نیست که اگه به یکباره ازین ظلم و کلاهبرداری جدا شویم خود شرکت و مسولینش در چالش بزرگی قرار خواهند گرفت. این نوع قوانین بیشتر شبیه به عقب گرد می باشد.
من عاشق چشمو ابروی طرفم نبودم که بخوام 4.5 ماه پول بی زبون بریزم به حسابشون و بدون هماهنگی در اقدامی دغل کارانه و دزدانه بدون اینکه هماهنگی انجام بشه با مقرمردم چنین کاری بکنند.
به این کار خیانت در امانت میگن.. حالا میخواد پول بیشتری داشته باشی اول باید اطلاع رسانی کنی ..
حتی سایت و مشخصات به صورت قبل می باشد.. قانون حدیدی هم که جدیدا اعمال نشده پس این خطا ورا باید خودشون توضیح بدهند.
من خودم چون کارم در همین ضمینه هست بالای 50.60 مشتری برای این شرکت معرفی کردم که از فردا
سعی بر باطل کردن این ها دارم..
حروم خوری هم شرایطی داره ولی اینا حروم زاده هستند که شرایط حروم خوری را زیر پا گذاشتن.
6 ماه پیش سرویس عوض کردم یک هفته اینترنت نداشتم و کارم چون با اینترنت هست هر دقیقه اش برام ضرر بود
دلم خوش بود از اون صبا نت دزد بعد 8 سال جدا شدم میام یک سرویسی که شرف داره و قد پولی که میدم آش میخورم
به همه هم شروع کردم به توصیه ی فن آوا یعنی یک اصل تجارت یعنی Word-of-Mouth Advertising... خوشحال هم بودم
ولی الان اگه قرار باشه محدود بشم چون کارم با اینترنت است اصلا از ترسم دانلود نمیکنم
اصلا نمیدونم دارم گیجی میگیرم
سه دهه از خدا عمر گرفتم 13 ساله توی اینترنت دارم فعالیت میکنم هیچوقت آرامش در این زمینه ندیدم...
مطمئن هم هستم همه هم سن و سال های من و مخصوصا نسل نوینی که حالا نسبت به ما امکانات بیشتری داشته اند هم از این وضعیت ناراحتی اند....
واقعا تا کی ؟ من الان باید چکار کنم ؟
دوباره باید سرویس رو عوض کنم ؟ دوباره باید یک هفته ضرر کنم ؟ دوباره باید برم یک جای دیگه یک ماه دو ماه، ان ماه بعد همین آش و کاسه ؟
یک تریبون توی این مملکت نیست ما ها بریم بالاش داد بزنیم خسته شدیم از این بی ثباتی؟
مردم اون ور آب روی بستر اینترنت یخچال خانه شون رو کنترل میکنند ما اینجا سر مگ و گیگ داریم تو سر و کله هم میزنیم....
4 سال پیش توی فیسبوک پوکر بازی می کردم به یک انگلیسی گفتم سرعتت چنده :n28::n28::n28: گفت 20 مگ
گفت مال تو چنده ؟ گفتم 128 کیلو.... گفت دیوانه ای هذیون میگی ؟ باورش نمیشد و سر میز کلی دست برام گرفتن:n28:
توی این 4 سال چقدر پیشرفت بوده..... ؟
ما عینا توی جهنمیم
دوست گرامی شما بر چه اساسی می فرمایید که به ضرر ISPها هست؟؟؟نقل قول:
اول از همه و یک سوال مهم آیا هیچ کدوم از ISPها چه بهترین و جه بدترین اونها به فکر مشترکین هستند؟؟ آیا شده که هیچ کدوم از اینها حاضر باشن از سودشون بگذرن تا مشترک راضی باشه؟؟؟
به قول یکی از دوستان شرکت های مثل شاتل و آسیانک با پنبه سر مردم می برند! و شرکت های مثل فن آوا با سمباته!!!...
آیا حاضر هستن سودشون با مشترکین نقسیم کنند؟؟؟
سرعت در خواستی = 1024Mb/ps
انتظار از سرویس دریافتی= حدود 110Kb/ps البته با تقسیم ۸/۱
سرعت سرویس دریافتی = 8Kb/ps
با سلام
امروز برخلاف 2 روز گذشته در تایم رایگان قطع نشد (که دیگه وصل نشه) ولی نوسان سرعت به شدت بالا موجود بوده و سرعت میانگین هم نصف شبهای قبل از این بازیها بود.
دوستان کسی SLA یا گواهی سطح خدمات شرکت فن آوا رو داره؟؟؟
یا نمونه قرار داد با این شرکت، خیلی مهمه بتونم ببینمش لطف می کنید اگر یک نمونه فایلشو رو در اختیار من بگذارید..
لینک SLA
کد:fanava.ir/dp/dl/SLA.pdf
ممنونم دوست گرامی، نمونه قرارداد هم دارید برای من لطف کنید ارسال کنید؟نقل قول:
دوستانی که از سرویس نامحدود میخوان استفاده کنن یه سر به سایت شرکت پیشگامان بزنید البته تو سایتش طرح نامحدود نزده ولی تو پنل کاربریش برای تمدید اشتراک داره سرویس 512 نامحدود قیمت 59 تومن و سرویس 1مگ نامحدود قیمت 105 تومن فکر کنم مصرف منصفانه نداشته باشه حالا شما یه زنگ بزنید در مورد سرویس های نامحدودش سوال کنید .شماره 23545
واسه منکه خیلی تعجب داره این حرکت فن آوا! چی گفته بودیم چی شد!! مثلا میخواستن بهتر کنند...
در ضمن کی گفته مدیریت فن آوا عوض شده تا جایی که من میدونم خیلی وقته طراوتی هستند
بنظرم بهترین سرویس همین نامحدود پیشگامان اگه تا آخر هفته شرایط عوض نشد تخلیه میکنم
تعرفه نامحدود پیشگامان اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]