حالا انحصاری شدن یا نشدن gta رو بی خیال بابا!:31:
کسی دیگه ای جواب ما رو نداره!
البته 1-2 تا از دوستان لطف کردن و جواب دادن اما میخوام نظر بیه رو هم بدونم!
ممنون
نقل قول:
Printable View
حالا انحصاری شدن یا نشدن gta رو بی خیال بابا!:31:
کسی دیگه ای جواب ما رو نداره!
البته 1-2 تا از دوستان لطف کردن و جواب دادن اما میخوام نظر بیه رو هم بدونم!
ممنون
نقل قول:
در آمریکا یک واژه ای هست به نام Patriot یعنی میهن پرستی - در این جور موارد پول هم جواب نمیده چون آمریکا کشور فقیری نیست و در عین حال انحصاری شدن این بازی یعنی خریدن حق امتیازش توسط سونی .نقل قول:
شما چند تا شرکت آمریکایی یا محصول آمریکایی رو میشناسید که یک کمپانی غیر آمریکایی حق امتیاز و تولیدش یا بیشتر سهامش رو خریده باشه ؟
اون گزینه بسیار ضعیف رو که میبینم...شخصا اعصابم داغون میشه...نقل قول:
سعید اینو میتونی یه کاریش بکنی..؟:31:
آمريكا همه چيش درسته و از رو حساب!!!الان تقريبا همه فيلماي برتر سينما هم ماله آمريكاست!!!فقط تنها ايرادش تو بعضي مسائله سياسيه---نقل قول:
[QUOTE=sony_W810i;6135812]درسته دوست عزیز. منظورم از ضرر ، نسبت به قیمت واقعی PS3 دسته دو هست. نه ُPS3 نو.
الانشم که دارمش خیلی از بازیهای انحصاریو بازی نکردم. ولی کنسولی که ضعف داشته باشه رو نمیتونم تحمل کنم. منظورم همون ضعف گرافیکی بازی هاش نسبت به Xbox360 هست. حالا kinect جای خود دارد:31:
__________________________________________________ __________________________________________________ __
ولي من موافق نيستم!!!!دو دليل=
1 كمتر بازي وجود داره كه ضعفه گرافيك نداشته باشه چون بالاخره بازيه فيلم كه نيست!!! مگر اينكه بازيهارو در حده گرافيكه آواتار بسازن!!!كه در آينده همينه!!!
2 اگر هم تفاوتي بين گرافيكه كنسولها و حتي پي سي باشه خيلي جزئيه كه زياد مهم نيست---تو بعضي بازيهام پلي 3 گرافيكش بهترم بوده مثله تيمارستان آرخام و برعكسش تو رد دد ماله 360 بهتر بوده كه اون هم تو سايه ها و علفزار و اين چيزا كه اصلا به چشم نمياد---
البته هر كي نظري داره اما من مطمئنم وقتي 360 بگيري بازم هواي ps3 به سرت ميزنه!!!
سلام دوستان من xbox دارم و میخوام پلی 3 بگیرم حالا چند تا سوال دارم از شما دوستان
از لحاظ قدرت پردازش در چه حده از xbox بهتره?
تا چند وقت دیگه ساپورت میشه?
بعد این قضیه افت فریم تو بعضی صحنه ها چیه
قیمت بازیاش چنده
و از ههمه مهمتر قیمتش چه جوریه لطف کنید بر اساس حجمش قیمتش رو بهم بدید
در نهایت این تعویض عاقلانست یا همین xbox رو نگه دارم
یه سوال دیگه هم دارم آیا کیبورد و موس به پلی 3 وصل میشه?
سلامنقل قول:
تقریبا در یک حد هستن!
ساپرت شدنش رو که خوب مشخص نیست تا کی ولی عرضه نسل بعدی کنسول سونی احتمالا 2013 خواهد بود!نقل قول:
تا چند وقت دیگه ساپورت میشه?
پلی استیشن3 اسلیم 320 گیگ 500 هزار توماننقل قول:
و از ههمه مهمتر قیمتش چه جوریه لطف کنید بر اساس حجمش قیمتش رو بهم بدید
پلی استیشن3 اسلیم 250 گیگ 480 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 160 گیگ 450 هزار تومان
هر دو تا کنسول توی یه سری بازی ها در بعضی صحنه ها ( صحنه های سنگین بازی از نظر گرافیکی) دچار افت فریم و یا کند شدن و یا همون نکشیدن خودمون میشن!:31: اما خوب کلا خیلی مهم نیست!نقل قول:
بعد این قضیه افت فریم تو بعضی صحنه ها چیه
بازی های کپیش بستگی به تعداد دیسک از 2 تومن داره به بالا !نقل قول:
قیمت بازیاش چنده
الان همه میخوان X360 بخرن ولی به علت گرونی بیش از حد این کنسول زورشون نمیرسه بعد اونوقت شما میخواین کنسولتون رو بفروشین!!؟:31:نقل قول:
در نهایت این تعویض عاقلانست یا همین xbox رو نگه دارم
[QUOTE=BATMAN-LOVE;6136408]منظورم ضعف گرافیکی نسبت به Xbox هست دوست عزیز :10: تو بازی های انحصاری PS هم بعضی جاها افت فریم هست ==> MGS4 و Heavenly swordنقل قول:
اون جزییات علفزار و سایه زنی زیبا و پشتیبانی از Direct X و tessellation خیلی تاثیر داره به نظرم. که بازی هایی مثل AC تو xbox این همه با PS3 فرق دارن و بهتر هستند. ممنون بازم واسه نظری که دادید:11:
ممکنه دلیل این کارتون رو بگید؟ چه برتری به نظرتون تو PS3 نسبت به Xbox وجود داره؟:10:نقل قول:
من یک xbox slim 0225 سفارش دادم پس فردا میرسه برام. امیدوارم زور jailbreak بشه:20:نقل قول:
اون قیمت ها هم یکم بالا دادیا دوست من. همشون رو منهای 40 کن.:10:
و اگه یکی از بازی هایی که xbox هم توش افت فریم داره رو بگید ممنون میشم. تاحالا راستش ندیده بودم xbox هم افت فریم داشته باشه
حتما 360 ام افت فريم داره چون شهاب جااان خودش هر دو كنسولو داره---
دليله اينكه 360 دوباره طرفدار پيدا كرده بخاطر ارزون بودنه بازيهاش و نداشتن دردسرهاي پلي 3 هست---آخه حدوده 1 سال قبل كه پلي 3 ه-ك شد همه رفتن سراغش!!!اما ديدن ه-ك يه سري مشكل داره دوباره فروشش كم شد---من مطمئنم گاداوار 4 كه بياد دوباره فروشش خيلي بالا ميره---
* منهای 40 ؟ مثل این که خبر نداری دنیا دست کیه ؟
* دوستان یه توضیح مختصر در مورد هوی رین میدید ؟
نقل قول:
جدی؟ شما میدونی بگو دسته کیه ما هم یاد بگیریم دادا
البته ظاهراً بالا رفته جدیداً. من قیمت دقیق ندارم.
من برای بازیای انحصاریش مثل متال گیر میخواج پلی 3 بگیرم و دیگه اینکه نوع دستش من خیلی فوتبال بازی میکنم و اصلا با دسته xbox نمیتونم فوتبال بازی کنم
یکی از دوستان در مورد مشکلات -- کردن پلی 3 گفتن مگه چه مشکلی داره -- کردنش
دوست من بازی های جدید X360 هیچ کدام از تسلیشن استفاده نمیکنن! چون گرافیک این کنسول قدرت پردازش این تکنیک رو در بازی ها امروزی نداره!نقل قول:
AC هم از نظر گرافیک هیچ فرقی در دو کنسول نداره! و تنها در کنسول PS3 یه مقدار افت فریم بیشتره! البته در AC:BH من تفاوتی از نظر نرخ فریم به اون صورت که در نسخه قبلی بازی شاهد بودیم ندیدم!
والا اون قیمت ها مربوط به یکی از معتبرترین فروشگاه های تهرانه که اگه خواستین در پیغام خصوصی اسمش و تاپیک فروشش رو بهتون میگم.نقل قول:
اون قیمت ها هم یکم بالا دادیا دوست من. همشون رو منهای 40 کن.
مشخصه که تا حالا با X360 سر و کار نداشتین که این حرف رو میزنین!!:31:نقل قول:
و اگه یکی از بازی هایی که xbox هم توش افت فریم داره رو بگید ممنون میشم. تاحالا راستش ندیده بودم xbox هم افت فریم داشته باشه
من چند تا بازی توی X360 براتون مثال بزنم که افت فریم داشته باشه!؟
Crysis 2
GTA IV
Alan Wake
Resident Evil 5
Splinter Cell: Double Agent
و ده ها بازیه دیگه!!
دوست من اگه توی کنسول ها افت فریم نبینیم باید تعجب کنیم!:31:
مشكلش اينه كه بازيهاي جديد آپديت روز ميخواد و ممكنه اون آپديت هنوز ه-نشده باشه---نقل قول:
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
بهترين بازي انحصاري موضوعشم عاشقانه و جنايي و رمز آلود و پيچيده و ------------نقل قول:
من که تا حالا ایکس باکس نداشتم اما چون ایشون میگفت افت فریم نداره ما هم فکر کردیم نداره.پس داره؟نقل قول:
پس این دوستمون صد درصد ضرر میکنه از انتخابش توی این دوره که همه دارن ایکس باکسا رو میدن پلی 3 میگیرن اولین باریه دیدم برعکسش اتفاق افتاد:18:
اما خوبه بلاخره با چشم دیدم تجربه کردم:31:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
من همیشه درباره هوی رین این جمله رو گفتم.نقل قول:
ببین داداش کارگردانی دوست داری؟
شما کارگردان یه فیلم جنایی-اکشن-ترسناک-عاطفی-کمدی-پلیسی و ... هستی که داستان رو میتونی به بیش از 10 روش مختلف به پایان برسونی هر جور دوست داشته باشی.
دیگه خودت تا ته حرفم برو:46:
بله مگه میشه افت فریم نداشته باشه!!؟نقل قول:
مگه X360 از فضا اومده!!؟:31:
توضیح در این مورد هم مفصل هست که چرا کنسول ها افت فریم دارن که خوب فک کنم همه دوستان دلایلش رو بدونن و دیگه لازم به گفتن نباشه!
فقط حيف كه يه ايراده گرافيكي مهم داشت!!!(موهاي كاراكترا زيره بارون اصلا خيس نميشد)نقل قول:
دوستان طریقه کپی بازی از هارد روی PS3 چجوریه ؟ حتما باید بازی توی فولدر خاصی باشه تا PS3 بشناسه ؟
از فلش مموری امکان کپی بازی هست ؟ چجوری میشه هارد و یا فلش رو به PS3 شناسوند ؟
ممنون
آقایون شما در کل فت رو پیشنهاد می کنید یا اسلیم ؟
02.00.03 Changelog:
* Fixed: Launching games with cached files right after they're cached
* Fixed: GAMEI folder won't appear on USB unless "Ext Game Data" option is used
* Fixed: Double entries in VIDEO column when thumbnail is named for example video.avi.jpg and not video.jpg
* Improved: Scrolling left/right in XMMB mode (faster and won't load columns)
* Improved: Scrolling up/down. Scroll will pause for ~1 second before looping.
* Added: Option "Hide BD-ROM disc from game list" in XMMB Settings
* Added: L2/R2 switch pages in 4x2 and 8x4 game list modes
* Added: "Save Screenshot" option in PS3 XMB Photo column to capture multiMAN screens in PNG (multiMAN Screenshots album) (10x to squarepusher2 for the hint)
* Improved: multiMAN will return from emulators and showtime much faster (~1-2 seconds boot screen)
* Improved: Last XMMB column and selection/entry restored upon restart/respawn
* Improved: JPG and PNG loading and decoding is performed faster (via SPU with fallback to PPU when header-decoding fails)
* Added: "Retro" column for emulators (WIP)
* Added: "Genre" option in "Game Settings" submenu to select categories for albums/grouping
* (WIP) Added: Support for latest SNES9x port for PS3
* (WIP) Added: Support for SNES9x ROMS: SMC/smc, FIG/fig, SFC/sfc, GD3/gd3, GD7/gd7, DX2/dx2, BSX/bsx, SWC/swc, JMA/jma
* (WIP) Added: New options in options.ini:
* Added: Support for playing music/playlists from PS3 XMB Music column (thanks to squarepusher2)
* Improved: TVs with 480p/576p resolution will show XMMB and slide-coverflow modes a bit better
MAJOR IMPROVEMENTS:
* Improved: Added threaded processing for photo/music/video/game/favorites/retro columns
* Improved: Added threaded processing for loading jpg/png images in XMMB mode
کد:http://www.multiupload.com/C3UFDHIV02
خیلی از این چیزا رو نمیدونستم. درسته تو فروم xbox هم تازه اومدم. :10:نقل قول:
ولی منم دلایل خودم رو دارم. مهمترینشون kinect هست. علاوه بر این هر چقدر هم افت فریم داشته باشه مسلماً کمتر از PS3 هست فکر می کنم. اون جمله آخر که 100% درسته. من تو Dynasty warrior 6 و 5 تو PS2 کلی فریز و افت فریم داشتم. چه برسه به PS3 :18::11:
دوستان قیمت بازیا چه جوریاست و اینکه -- کردنش از دست خودمون برمیاد یا باید ببریم پیش مغازه دارا
من الان بیشتر گیج شدم من xbox رو بفروشم پلی 3 بگیرم یا نه
تبدیلی وجود داره که PS3 را به مونیتور و یا به لب تاب وصل کرد
به لپ تاپ که نه اما برای وصل کردن به مانیتور از روش تاپیک زیر برو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
علی
آك بودن مهمه---نقل قول:
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
بهترين كار اينه كه حرفه دلتو گوش كني!!!نقل قول:
سلام میخواستم یه سوال بپرسم فقط بهتون برنخوره.آیا از عمر ps3 دو سال مونده یا نه؟
چون من میخوام بخرم میگم ضرر نکنم.
دوست من شما اگه دو صفحه قبل رو مطالعه میکردین الان این سوال رو نمیپرسیدین!نقل قول:
عمر PS2 هنوز تموم نشده اونوقت دو سال دیگه عمر PS3 تموم میشه!!؟:31:
الان توی نت بیشترین شایعاتی که به گوش میرسه اینه که احتمالا سال 2013 کنسول نسل بعدی سونی عرضه میشه! این بدین معنا نیست که برای PS3 دیگه بازی تولید نشه! فقط کنسول نسل بعدی سونی ممکنه تا 2013 عرضه بشه! بعدش هم شما چیکار به آینده دارین!؟ از طرفی شما بعد 5-4 سال تازه دارین کنسول نسل هفتم رو میخرین اونوقت اگه گیریم کنسول نسل بعدی همین فردا عرضه بشه آیا شما به عنوان یک ایرانی همین فردا میرین کنسول نسل بعدی رو میخرین!!؟:31: حالا رو بچسپین! حیف نیست این همه بازی های خوب و انحصاری رو در این نسل از دست بدین!؟
دقیقا.بهترین کار اینه حرف دلتو گوش بدی.به حرف این و اون نکنی و یه کنسولی بخری که همش فکر و ذهنت توی یه کنسول دیگه باشهنقل قول:
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
شما اگه بخوای با این طرز فکر بری جلو به نظرم اصلا کنسول نخر:46:نقل قول:
چون حداقل تا 5 6 سال دیگش کنسول جدید میاد:31:
طریقه کپی کردن اینه اول یه مولتی من یا هر منیجر دیگه ای که مد نظرت هست اول روی پلی 3 نصب کنینقل قول:
طریقه این نصب هم اینه که دانلود کنی و بریزی توی هارد یا فلش و بزنی به پلی 3 بری روی Instal Package Files و مولتی من رو بریزی.فقط نباید توی پوشه ی خاصی باشه این نوع نصب ها فایل باید آزاد باشه در اولین صفحه مموری یا هارد آخرین ورژنش هم همین الان دوستمون گذاشته بود
بعد از نصب مولتی من مطمئنا خودتون متوجه میشید چه جوری بازی رو کپی کنید روی هاردتون خیلی ساده توضیح داده یا دایره یا باید استارت یا مربع هر مولتی منی فرق داره خودت بریزی متوجه میشی.طریقه پاک کردن هم همینطور کلا نیاز به توضیح و تخصص خاصی نیست
بله بازی ها هم باید تمامش توی یه فلدر به نام GAMEZ یا GAMES باشه البته مولتی من های جدید خودشون این فایل رو میسازن ولی شما خودت بسازی بهتره
از فلش مموری هم امکان کپی هست فرقی نداره فقط فرمت هارد یا فلشت باید Fat32 باشه تا بشناسه دستگاه
شناسوندن هم نمیخواد خودش میشناسه دیگه:31:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
جدی؟دقت نکرده بودمنقل قول:
حرفي كه زدي كلي جاي بحث داره!!!نقل قول:
اولا تو دنياي بازي و فيلم هيچوقت عمرشون تموم نميشه همين حالا هم خيليها قديميترين بازيهارو هنوز انجام ميدن!!!فقط قديمي ميشن اما عمرشون به سر نمياد---البته نظر من اينه
دوما فكر حال باش بي خيال آينده از يه پيرمرد 90 ساله سوال شد چطور هنوز سرحالي گفت هميشه تو حال زندگي كردم و غصه آيندرو نخوردم!!!
سوما كي تا فراد زنده كي مرده شايد سال 2012 دنيا به آخر رسيد اونوقت كنسول جديد معنا نداره!!!
چهارما فكر ميكني كنسوله جديد كه بياد تا يكسال كسي ميتونه بره سراغش!!!مطمئنا قيمتش بي حد و اندازست و مهمتر اينكه بازيهاش چه قيمتي ميخواد داشته باشه!!!!!!!!!!
پنجما نه ضرر نميكني
داداش از شایعه اومده بیرون تو راهه:نقل قول:
[HTML]http://www.gamespot.com/news/6315511/playstation-4-development-under-way-sony?tag=updates%3Beditor%3Ball%3Btitle%3B9[/HTML]
از همه ی دوستان ممنون که منو روشن کردن.اولش میخواستم میخواستم x360 بخرم ولی گفتم اونی بخر که دلت همیشه اونو میخواسته.حالا هم منتظرم امتحاناتم تموم بشه بعد یکی بخرم چون اگه الان بخرم هم از درس میمونم هم اگه نتونم نمره بیارم فکر نکنم پدر گرامی بزاره من تابستون با خیال راحت بازی کنم.
خیلی ممنون از همتون.
ps4 حالا حالاها نياد بهتره با اين ريخت و قيافه!!!
از خیلی گذشته:دی:27:نقل قول:
اون همه شک چیه رو دسته:دی:18:
تازه فک کنم شایعه باشه چون یکی دوتا عکس دیگه هم دیده بودم :31::27:
چرته واقعا!!!!!شايد ساخته كشوراي جهانه سومه!!!!!ps4 از نوعه جهان سومي!!!!
به نظرم اينا ترفنداي مخالفاي سونيه!!!
مطمئنم سوني الان داره روي كنسوله بزرگي كار ميكنه تا دنيارو شگفت زده كنه!!!همونطوركه وقتي ps3 عرضه شد همرو شگفت زده كرد!!!
این چیه:31:نقل قول:
واقعا فکر کردی این عکسای توی نت طرحه؟؟!!
اینا همه کار گرافیست ها هست و هیچ منبع و ماخذی نداره
همش دروغه
خدارو شكر كه دروغه---
یادمه وقتی از طرح های Ps3 مردم عکس میذاشتند ، همین طرحی که دست آخر شد طرح نهایی رو همه میگفتند اه اه اه این چیه دیگه :31:نقل قول:
ولی آخرش همون شد ، البته یک سری طرح دیگه هم هست که با توجه به سالی که احتمال رلیز شدنش وجود داره و پیشرفت تکنولوژی در اون سالها دستگاه نهایی میتونه اون شکلی باشه ، طرحهایی مثل اینها :
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
یادتون میاد قبلا گفته بودم که هر کنسول بازی این شرکتها به طور متوسط هر 6 سال یکبار بیرون داده میشه و این رو از روی سابقه تاریخ عرضه ی PSx تا Ps3 گفتم ؟نقل قول:
همتون گفتید عمرا ؟
تحویل بگیرید .