ااااااااااااااااا...؟؟؟؟نقل قول:
جدی؟
ولی به هر حال من که نمی تونم 11 مگ دانلود کنم. من بازی های 3 مگی هم دانلود نمیکنم. چه برسه به 11 ممممممممممممگ.
نمی دونم. شاید شما ای دی اس ال دارید.
Printable View
ااااااااااااااااا...؟؟؟؟نقل قول:
جدی؟
ولی به هر حال من که نمی تونم 11 مگ دانلود کنم. من بازی های 3 مگی هم دانلود نمیکنم. چه برسه به 11 ممممممممممممگ.
نمی دونم. شاید شما ای دی اس ال دارید.
بهزاد جان. نصب کن ضرر نمیکنی. منم اول مثل تو فک میکردم (منم دیال آپ دارم) تازه همه که 12 مگی نیستن. فقط ماهیگیره 27 مگه. بقیه کمترن. مثل فیفا که خیلی باحالن فقط 2.5 مگه.(ببین چقد این فیفا باحاله کهو من که از فوتبال بدم میاد اینو بازی میکنم D: )نقل قول:
حالا شما هی بازی کنید مگه این آتاری هستش یا گیم بوی هستش
بابا حداکثر آهنگ گوش کردن هم باطری این ر.و خالی میکنه چه برسه به بازی.
اوه اوه
امروز دوستم بازي ماريو رو ريخته بود رو گوشي
ميگه سر كلاس كه ميشه بازي ميكنم!
فكرشو بكن يك و نيم ساعت همش بازي!
من كه اصلا با گوشي خوشم نمياد بازي كنم
البته بازي فكري فرق ميكنه!
باور ميكنين رو گوشي الان هيچي بازي نيست!
يا حق (:
دوست عزیز. من در درجه اول آهنگ گوش میدم بعد به عنوان کامپیوتر( یعنی خودمم باورم نمیشه که این کارایی که با 5700 میکنم رو بشه با موبایل انجام داد) بعد N-Gage میزنم.
تازه شما N-gage رو با بازی اشتباه نگیرید.
با سپاس فراوان.
مگر چی کار می کنی؟نقل قول:
من یا ان-گیج؟نقل قول:
منو که گفتم چی کار میکنم. ولی ان گیج که دیوانه است. در یک کلام: غیر قابل توصیف!
من هم انگیج رو دارمنقل قول:
خودمم باورم نمیشه که این کارایی که با 5700 میکنم
ممی خوام ببینم مگر چی کار می کنی؟
یکی از بهترین و با حال تریناش اینه که یه چیز تو مایه خای ویندوز توش نصبیم. راستی 5700 رم 8 ساپورت میکنه؟ باتوجه به اینکه سی پی یو بالای داره.
اگر چیز جالبه اگر دوست داری بزار تا ما هم استفاده کنیم
فکر نمی کنم تا 4 بیشتر ساپورت نمی کنه
واسه من يه كوچولو كند شده گوشيم داره ميره رو اعصابم البته 2گيگم هنوز خاليه از 4تا .فكر كنم واسه اين انگيج هستش اينجوري شده اين نوكيا سيمبين 9/5 رو نميده بيرون كه بريم گوشي رو عوض كنيم.البته شايدم بخاطر تم گوشيم باشه.خيلي خوفه:5:
مهندس, تمو عوض کن ببین چی میشه.
سلام دوستان .
قيمت رم micro 4 و 8 چنده ؟
شرمنده ،جاي ديگهاي پيدا نكردم كه بپرسم و جواب بدن.
آره بخاطر تم بودش.سابقه نداشته بود تاحالا چنين چيزي روي 5700!
من رم 4گيگ رو 12تومن خريدم (2ماه پيش بود فكر كنم) 8 رو بزار اگه زير 20 شد بخر.من دوستم رفته بود 35 تومن پول 4گيگ داده بود خبر نداشت2ماه ديگه اينقدر مياد پايين :دي
یعنی الان با رم 4 سرعتش فرقی با رم فابریکش نداره؟ همون قدر سریع هست؟؟؟
سلام !
من قبلا سه روز یه بار باتریشو شارژ می کردم
چند روز پیش نور صفحه شو کم کردم .
الان یه هفته است که شارژ کردم هنوز دو خط دیگه داره !
پیشنهاد می کنم همینکار رو بکنید
ممنون
نه سرعتش زياد تغير نميكنه با رم 4گيگ.تنها كندي كه داره(اونم با نصب برنامه و بازي و تم و انگيج ) اينه كه وقتي گوشي رو روشن ميكنم ميرم تو منو يه 10ثانيه طول ميكشه.تازه اينم فقط واسه بار اول بعد از روشن شدن گوشي هستش بعدش حله مشكلي نيست.من نور صفحم وسطه فقط 1/5 روز دووم مياره معلومه شما اصلا با گوشي كار نميكنيد.من فعلا دارم سيستم راش و midnight pool ميزنم رو گوشي
منم هر روز میشارژم. میخوام تو Block Breaker اپگرید UltraBall رو بگیرم.
بچه ها این 5700 یه باطری یدکی درست حسابی نداره یا یه شارژر رو میزی من دو تا باطری یدک دارم موندن همونطوری مسافرت میرم لازمم میشه .
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا 5700 دیگه تو بازار گیر نمیاد؟ آیا دلیل خاصی داره؟اگه توضیح بدین ممنون میشم.
من از یک موبایل فروشی پرسیدم
گفت: خیلی وقته که وارد نشده
حالا چرا؟نمی دونم؟
نقل قول:برای اینکه تولید این گوشی متوقف شده و به همین دلیل خیلی کمیاب هست ......نقل قول:
برای چی متوقف شده برام سوال ایجاد کرد یکم توضیح بدین ممنون میشمنقل قول:
خودمم نمیدونم به چه دلیل تولیدش متوقف شده .....:13:نقل قول:
5700 قديمي شده ديگه. جايگزينش هم 5320 اومده واسش. ولي هيچي 5700 نميشه بخصوص اون دوربينش كه كنارشه :دي
مهندس, تو دیگه چرا؟ راستش اگه به من بگه یه n73 و n81 میدیم 5700 رو بده, به هیچ وجه نمیدم. هیچ چی 5700 نمیشه.( البته تا الان).
در حال حاضر 5700 دارم کلی باهاش حال میکنم میدونم که طرفدار دو آتیشه 5700 هستید ولی از روی دانش فنی و تجربیاتتون جواب بدین که اگه جای من بودید n82 بر میداشتید ؟ (از نظر کارکرد میشه گفت n82 زیاد استفاده نشده) چون دوستم میخواد n82 رو بفروشه.
خودم از همه لحاظ 5700 رو تایید میکنم جز دوربینش تو شب و اینکه باید موقع عکس گرفتن چند ثانیه بدون حرکت باشید سرعت شاتر دوربین پایینه مثل نوکیاهای قدیمی میمونه ولی کیفیت از 2 پیکسل بالانره (البته تو شرایط مطلوب)
منتظر نظرات و راهنمایی های شما هستم.
metana جون n81 و n73 هم كه ديگه واسه عهد چماق هستن آخه.معلومه 5700 از اين 2تا بهتره.n81 فقط رامش بيشتره واسه انگيج.57سالار:8:
n82 گوشي فوق العاده اي هستش ولي 3تا عيب داره:
1.كيپد كه خيلي كوچيكه
2.نور صفحش خيلي كمه.البته اين بستگي به عادت چشمت داره ها.من الان نور صفحم وسط هستش با n82 مشكلي ندارم.خودت يه مقايسه بكن با 5700 به هر حال
3. صداش رو حقيقتش زياد تست نكردم .كيفيتش خوبه ولي وجدانا 5700 يه چيزه ديگست :5:
كلا اين 3تا سليقه اي هستش ديگه.به شخصه اگه مشكا كوچيك بودن دكمه هاش نبود من ميخريدمش
مزيتش هم كه دوربينش هست .به نظر من بهترين 5مگا پيكسليه تو بازاره.فلاشش هم xenon هست .زتون رو نميتوني به عنوان چراغ قوه استفاده كني.سيسامش كلا با led فرق داره
سوال داشتي برو كلوپ ان82 اونجا بهتر جواب ميگيري
اينجا رو هم ببين مقايسه ي فلاش گوشي ها هستش(led/dual led/xenon) ميفهمي زنون چه نعمتيه::18:
کد:http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Camera_Nitty_Gritty-part_2.php
راستي يكي بود ميخاست نور صفحش تو زمانها مختلف عوض بشه فكر كنم light control اينكارو بتونه بكنه ولي اگه نشد به من بد و بيراه نگه .تستش نكردم
مهندس, مثال زدم. حالا N81 نه , یه چیز دیگه. ولی من سرم بره 5700 من نمیره. هر گوشی دیگه هم بگیرم. اینو 100 درصد نگه میدارم.
یه مشکلی جدیدا پیش اومده. میگم نکنه ویروس باشه؟:
وتی تو X-Plore فایلی رو Move میکنم بعد از عملیات یه دفعه خل میشه و مثل تند و سریع فولدرو باز میکنه و میبنده (مشکل از جوی استیک فک نکنم باشه) یعنی فولدرو Expand and Collapse میکنه. لطفا کمک!
سلام به همگی.
بله, متاسفانه مشکل از جوی استیک هست! بعضی مواقع بیخود و سریع دستور OK میده (دکمهی ok یا وسط). من مجبورم سریع دکمه قرمزو بزنم و صفه کلیدو قفل کنم! یعد یکم با جوی استیکش ور برم( چند بار بالا و پایینو چپ و راست و OK رو بزنم) تازه دوباره عادی میشه!
یکی بگه چیکار کنم لطفا!
خوب شد جوي استيك من يه بار داغون شد كه 600بار بيام اينجا بقيه رو راهنمايي كنم
رم گوشيتو در بيار مطمن شو كه ايراد نرم افزاري نيست كه جوي استيك گوشي اينجوريه.بعدش برو علاالدين از 15 تومن هست واسه تعميرش تا 45 تومن
با سلام دوستان نظر شما در مورد 6210 چيه..من ميخوام 5700 خودم را بعد از 1.5 سال بفروشم و 6210 بردارم..ايا خوبه؟؟
sory ba mobi hastam. kuob yani modati bdune ram kar konam? Age nashod, nemikham ziad kharj konam. 20 tomani khube mohandes? TanX.
metana جان منم 20تومن خرجش كردم.شما مموريتو در بيار گوشي رو خاموش روشن كن ببين بازم همونجوريه يا نه.اگه بو بدون مشكل سخت افزاري داري.مغازه هم رفتي از اونم بپرس كه مطمن شي واسه سخت افزاره اشكالش
6210 چنده؟
اقا كسي جواب ما را نميده؟؟....من موندم 6210 بخرم يا e65....يكي راهنمايي كنه..من مشخصات هر دو را ميدونم...اما هنوز نميدونم 6210 گوشي خوبي از اب دراومده يا نه!!!!؟؟؟نقل قول:
فکر کنم اگر اینجا بگی زودتر به جواب برسینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
به نظر من اگه این کارو بکنی اشتباه خیلی بزرگی مرتکب شدینقل قول:
اقا كسي جواب ما را نميده؟؟....من موندم 6210 بخرم يا e65....يكي راهنمايي كنه..من مشخصات هر دو را ميدونم...اما هنوز نميدونم 6210 گوشي خوبي از اب دراومده يا نه!!!!؟؟؟
موفق باشی
چرا؟؟..يعني شما ميگي 5700 را نگه دارم..!!؟:18::18::18:نقل قول:
آره...مگه 5700 چشه؟ از چيه 6120 خوشت اومده كه 5700 نداره؟:13:نقل قول:
معلمه که آره. مگه فرق 5700 با 6210 چیه؟ فقط سیست عاملشون که انم نمیارزه واسش که عوض کنی. همی 5700 رو نگه دار و قدرشم بدون.نقل قول: