اینجا رو نگاه کنین...کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2106
این قابل هک هست یا نه ؟
اینجا رو نگاه کنین...کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2106
این قابل هک هست یا نه ؟
----------نقل قول:
بابا من باید از دست شما هوار بکشیم مگه من بچه ام که ناراحت شم شما اصلا بیا به من بد وبیراه بگو من ناراحت نمیشم مثل اینکه سنی از ما گذشته
نه بابا ناراحت نشدم گفتم من تو سایتی خوندم نگفتم ناراحت شدم.
هرکی هر چی بخواد بگه اصلا بگه دیگه تو سایت نیا یا ... من ناراحت نمیشم اگه اونموقع ناراحت شدم یکمی عصبانی بودم .
بچه ها پی اس پی بازی متال اسلوگ هم داره ؟metal slug ?
------------------نقل قول:
بله اسمش
Metal slug anthology
فکر کنم درست نوشتم
بازی metal slug
1تا7 توشه پیشنهاد می کنم سریع تر بخری بازی خیلی خیلی باحالی است
-----------
درضمن بازی prinny باید بازی بسیار جالبی باشه و انحصاری است فقط شرکت سازنده اش نمی دونم کیه که باید بهش تبریک گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه گفتی دیگه جواب کسی را نمیدم که مشکلی پیش نیاد گفتم خدای نکرده شاید...نقل قول:
اینی که اینجا می نویسه با چیزی که برای شما میفرسته ممکنه فرق داشته باشه.نقل قول:
البت جایی هم ننوشته کپی خور و مشخصاتی هم نیست که بشه فهمید هک میشه یا نه.
قیمت هم فکر نکنم به روز باشه.چون الان اسلیم که کپی خور بشه 280 به بالا هست.
به نظر من بهتره حضوری بخری تا بعدا مشکلی نداشته باشی.
[QUOTE=choory;3532290]آخه گفتی دیگه جواب کسی را نمیدم که مشکلی پیش نیاد گفتم خدای نکرده شاید...
به خاطر این گفتم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد بالاخره شما وارد تری
یک سوال = آیا حجم UMD به یه dvd می رسه
بعد حجم UMD بیشتره یا فلش کارت DS
این تاپیک بی صفا شده شب ها فقط من و چوری با چند تا از بچه ها هستیم امیدوارم فعالیت بچه ها بیشتر شه .
نه بابا من کجام وارده؟؟؟!!!!!:18:نقل قول:
هرچی بلدیم از بچه های همین فروم هست. :46:
حجم umd هم 1.8 گیگابایت هست.
منظورت از فلش کارت ds همونی هست که بازی های اورجینال روش ارایه میشه؟
اگه همونه که بله خیلی خیلی بیشتره.اگه اشتباه نکنم مثل اینکه 128 مگ هست.
می خواستم ببینم اخرین قیمت PSP Fat یا PSP Slim چنده ؟
می خوام ببینم میتونم بخرم یا نه بوجه میرسه یا نه ؟؟
بازي هاي دي اس تا 512 مگم من ديدم !
Psp فت خيلي وقته توليد نمي نوش نيست يا من نديدم اسليم پريزور قيمت كردم 300 تومن ..!
دوستان با چه برنامه میتونم pdf رویه PSP بخونم ؟
ممنون میشم کمک کنید.
من با برنامه bookr این کار را انجام میدهم.نقل قول:
حجم:1.197 مگابایت
کد:http://www.4shared.com/file/70096256/e4d433df/BOOKR_MOD.html?dirPwdVerified=4ac1960a
سازنده این بازی شرکت nipon ichi software هست و بازی خیلی خوبی شده . ign امتیاز 8.3 بهش داده و 'gamespot هم امتیاز 8 رو بهش داده .نقل قول:
دوستان یه دکمک فوری میخواستم من تصمیم داشتم یه مموری هشت گیگ برای پی اس پی ام بخرم ولی چون اختلاف قیمتشون با 16گیگ چندان زیاد نیست گفتم 16 گیگ بگیرم مشکلی برای اجرای بازیها پیش نمیاد ؟؟؟؟؟یا برای پخش فیلم؟؟؟(رم اصل سونی)
من خودم تا 8 گیگ بیشتر امتحان نکردم.اما اگه اصل باشه به نظر من نباید مشکلی پیش بیاید.نقل قول:
16 گیگ قرار بود توی فریمور های جدید (4.01 به بعد) ساپورت بشه.
توی این فروم تا حالا کسی امتحان نکرده.
اما توی فروم های دیگه کسایی بودند که به گفته خودشان مموری 16 گیگ خریده اند و مشکلی نداشته.
شما لطف میکنی قیمت های مموری 8 گیگ با 16 گیگ را بگی؟
چون اخرین قیمتی که من از این مموری ها با 3 سال گارانتی ایران رهجو داشتم حدودا 50 تومن با هم اختلاف قیمت داشت.
chooryجان اگه مشکلی پیش بیا چه جوریه مثلا" بازی فریم فریم میشه ؟؟یا اصلا" بازیها رو اجرا نمیکنه یا....؟دوست عزیز من قیمت نمایشگاه بهاره سونی(همیشه تو شهر ما این وقتاست بهاره اش) رو دارم که هشت گیگ 25 تومن و 16 گیگ 45 تومن هستش البته من تهران نیستم عزیز رم اصل سونی هم هست با گارانتی .....choory جان من عصر میخوام بگیرم یه ندایی به ما برسون ببینیم مشکلی پیش میاد یا نه اگه 16 بگیرم میترسم پولم هدر بره و 16 به مشکل بخوره .....خیلی خیلی ممنون.........................
وقتی مثلا یک دستگاه حجمی از مموری را ساپورت نکنه از یک مقدار مجاز که پر بشه سرعت را میاره پایین.نقل قول:
این قیمت ها که دادی واقعا برای ما اینجا رویا هست.چون الان نمایندگی ها ایران مموری 4 گیگ را دارند 35-36 میدهند.8 گیگ 70-72 و 16 گیگ هم 135 (میبینی ما کجا گیر کردیم؟؟؟:41:)
اگه واقعا میترسی مشکلی پیش بیاد به نظر من 2 تا 8 گیگ بگیر.چون اگه 2 تا 8 بگیری اختلاف قیمتی نداره با 16 (به گفته خودت 5 تومن)
اما من اگه خودم بودم 16 گیگ میگرفتم.فوقش اگه مشکلی پیدا کرد ازش توی یک دستگاه دیگه (مثل لپ تاپ-دوربین و ...) استفاده میکردم.
شما 16 گیگ را بگیر اگه خدای نکرده مشکلی داشت بده به من. : دی
choory جان این کم سوادی ما رو ببخش از کجا فریمور پی اس پی رو بدونم چنده ؟؟؟چون اصلا" از اینا سر در نمیارم فقط بازی بخونه برای من کفایته ..........راستی اینجا چهار گیگ 13 تومنه .........
خواهش میکنم این چه حرفیه که میزنی.نقل قول:
شما برای فهمیدن ورژن فریمور مسیر زیر را دنبال کن
Settings>System Settings>System Information
جلوی System Software یک عدد نوشته شده اون ورژن فریمور هست.
این هم لیست قیمت های نمایشگاهی اینجا(البته مال چند ماه پیش هست و چند تومن قیمت ها بالا پایین رفته)
یعنی اونجا مموری 4 گیگ از 1 گیگ اینجا ارزون تر هست.:19:کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/606a4bf52f.jpg
ببخشید طریقه نصب کرنل تو تایپیکی که معرفی کردید نیست.من خودم تو مسیر psp/game ریختم و اجرا کردم ولی با پیغام خطای incorrect 150 PBP at root مواجه شدم!!مشکل کجاست؟
در ضمن در نصب پلاگین هم مشکل دارم چون نمی تونم منوی ریکاوری رو بیارم!!ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
دانلود کردم حالا بعد از extract کردنش چکارش کنم؟
قیمت psp
1387/12/5
از پایتخت قیمت گرفتم
psp Slim 314
نو
psp Slim 200
دست دوم
رم اصل از نمایندگی سونی 4 گیگ 35 تومان
رم غیر اصل (متفرقه) 4 گیگ 25 تومن
دوستان همچنان در کف قیمت psp هستیم
سلام ....من تازه به جمع psp بازان اضافه شدم و فعلا از بازی لوکوروکو واقعا لذت بردم ! می خواستم بپرسم با توجه که من تازه کارم چه بازی های ارزش خرید داره ؟ و کسی هم خبر داره که چه بازی های psp خوبی قراره به زودی منتشر بشه ؟
دوستان یه سری به سایت گیم اسپات بزنید مو به تنتون سیخ می شه . بازی های سال 2009 برای پی اس پی :
tencho (انحصاری اصلا باورم نشد.) شرکت سگا نامرد که گفته بود دیگه می خواد برای dS بازی بسازه به فکر افتاده.
Monster honter unite (نسخه ی باز سازی شده)
یه بازی دیگه هم بود برای تمامی کنسول ها
و ....
بازی های جدید در 2009
Call of duty modern war 2
مثل اینکه تم بازی دوباره مودرن میشه
Bioshack2
این ها رو از خودم ننوشتم از سایت معتبربه علاوه زمان انتشار همین فردا نیست ممکنه مال 3 ماه دیگه ممکنه هم هست فرداکد:www.gamespot.com
کل بازی ها درسال 2009 20عدد بودند اما باید دانست در هر ماه حداقل یک تا 3 عنوان یک دفعه منتشر می شوند.
شرکت THQ که پس از بازی نه چندان زیبا ی warhammer دیگه برای پی اس پی بازی نساخت به فکر ساخت بازی سازی شده.
در ضمن این لیست یک چهارم بازی های DS بود . ( لعنت بر این DS )
منظور از سوم شخص چيه و اينکه مي گن psp نمي تونه سوم شخص رو ساپرت کنه چيه ميشه توضيح بدين چه بازي هايي سوم شخص هستن
اول از همه توجه داشته باشيد كرنل 1.5 فقط روي پي اس پي هاي فت نصب مي شه از نصب اون روي اسليم جدا خودداري كنيد ! شما بايد برنامه نصب رو تو پوشه گيم بريزي و خود فريم ور 1.5 اسمش رو به 150 تغيير بدي و تو پوشه اصلي يا روت مموري بريزيد براي نصب !نقل قول:
ببخشید طریقه نصب کرنل تو تایپیکی که معرفی کردید نیست.من خودم تو مسیر psp/game ریختم و اجرا کردم ولی با پیغام خطای incorrect 150 pbp at root مواجه شدم!!مشکل کجاست؟
در ضمن در نصب پلاگین هم مشکل دارم چون نمی تونم منوی ریکاوری رو بیارم!!ممنون میشم کمکم کنید
براي منو ريكاوري هم مطمئن باشيد دستگاه رو كاملا خاموش كرديد ، براي خاموش كردن كامل دستگاه دكمه پاور رو حداقل پنج ثانيه بايد نگه داريد اگه همين جوري بديد بالا دستگاه يم ره رو حالت استند باي ! بعدش دكمه آر رو نگه داريد و دستگاه رو روشن كنيد ....
موفق باشيد
كي گفته نمي تونه سوم شخص ساپورت كنه اون كسي كه اين حرف رو زده اصلا نمي دونسته سوم شخص چيه ! تو بازي هاي سوم شخص شما كاركترتون رو مي بينيد مثل بازي جي تي اي ولي تو بازي هاي اول شخص شما شخصيت رو نمي بينيد يعني فقط دست هاش معلومه مثل بازي كال آف ديوتي ! و اين هيچ ربطي نداره كه دستگاه مي تونه بازي سوم شخص بياره يا نياره اگه بازي سوم شخص باشه خوب اجرا مي كني بازي سوم شخصم تو پي اس پي فكر كنم بيشتر از بازي هاي اول شخص باشه !نقل قول:
اين از اون حرفا بودا !
خیلی عجیبه!!؟همین کاری که گفتید انجام دادم ولی رو منوی ریکاوری نمیره!:41:نقل قول:
فولدری که فایل EBOOT داخلش هست را در مسیر زیر کپی کن.نقل قول:
X:\PSP\GAME
x نام درایو psp در کامپیوتر شما
شما یک بار باطری را در بیار بزن جا بعد کلید R را نگه دار و دستگاه را روشن کن.تا وقتی که به منوی ریکاوری نرفتی دکمه R را رها نکن.نقل قول:
راستی دستگاه که کپی خور هست دیگه؟؟؟؟
اره.کپی خور هست.یعنی فروشنده کپی خورش کردنقل قول:
من نمیدونم چرا میگن رم گرونه!
من خودم هفته پیش از جمهوری یه رم 4گیگ خریدم 10500 تومن. روش نوشته سونی حالا کار هم ندارم اصله یا فرع!! اما هرچی هست خیلی خوب کار میکنه پر پرش هم که میکنم باز هیچی از سرعتش کم نمیشه
من نمیدونم چرا میگن رم گرونه!
من خودم هفته پیش از جمهوری یه رم 4گیگ خریدم 10500 تومن. روش نوشته سونی حالا کار هم ندارم اصله یا فرع!! اما هرچی هست خیلی خوب کار میکنه پر پرش هم که میکنم باز هیچی از سرعتش کم نمیشه
سلامنقل قول:
جدّی می گی ؟
من 4 گیگ خریدم ( بازم می گم از تجریش ) 45 تومن حالا 5 تومن تخفیف داد 40 تومن .
مجیک گیت هم نیست .
با اینکه تجریشه نباید انقدر گرون بشه .
یه دفعه بیان سی دی کپیش رو هم بکنن 50 هزار تومن دیگه !
در ضمن اگه خواستید به پستتون چیزی اظافه کنید ولی قبلش دکمه ارسال رو زدید ( یا حالا هر چیز دیگه که شما مجبور می شید 2 بار بزنید ) 2 بار نزنید و با ویرایش پست مشکلتون رو حل کنید .
خدانگهدار .
فعلا که نصف بیشتر بازی های پی اس پی سوم شخص است.نقل قول:
God of war
Spider man
Sillent hill
Prinny
و...
متاسفانه بازی های اول شخص براش کم می یاد.
آقا من می خوام شنبه psp بخرم لطفا راهنمایم کنید.
که بهترین مدلش چیه قیمتش چنده قیمته مموریش چنده قیمت بازی هاش چنده و .....
معلومه جدی میگم. سرعتش هم عالیهنقل قول:
. هرکی خواست براش میگیرم
از نصیحتتون واسه پست هم ممنون اما فکر کنم انقدر تجربه داشته باشم این چیزا را بلد باشم. سیستم سایت مشکل پیدا کرده بود و error میداد و مجبور شدم retry بزنم که اینجوری شده...
الان psp اسلیم رو بورسه که متاسفانه میگن خیلی گرونه . تابستان تا 220 هم اومده بود پایین ولی الان میگن شده 300 توماننقل قول:
بازیهاش هم خیلی ارزونه . یه dvd میخری توش چهار پنج تا بازیه . البته بازی اوریجینال ( umd ) هم داره که از 15 تومان تا 50 تومان هست
دوستان من هم کرنل رو نصب کردم هم پلاگین فقط نفهمیدم کار این کرنل که واسه پی اس پی فت هست چیه؟!! اگه میشه یه کم در بارش توضیح بدید..با تشکر
برای پایداری بیشتر که جدیدا دیگه مهم نیست !نقل قول:
دوستان من هم کرنل رو نصب کردم هم پلاگین فقط نفهمیدم کار این کرنل که واسه پی اس پی فت هست چیه؟!! اگه میشه یه کم در بارش توضیح بدید..با تشکر
ولی مهمترین کارش اجرای برنامه ها و یه سری بازی های دست سازه که فقط روی این کرنل اجرا میشه ;)
ما با اون برنامی که دوستان گذاشته بودن یه تست مموری زدیم نتیجه این در اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی به ما بگه این نتیجه که به دست اومده خویه یا نه ؟ در ضمن مموریم 8 گیگ و ماجیکم ساپورت نمیکنه
-----------نقل قول:
پاتاپون 2 هم که نسخه ی انگلیش 2 ماه دیگه می یاد ساخت شرکت سونی است همون شرکتی که لوکوروکو رو ساخته.(استدیو هاش فرق دارن)
گاد او وار (GOD OF WAR) که عالی است ( بهترین بازی سال 2008) ساخت شرکت سونی
Sillent hill (کونامی) عالی است امتحان کن
Crisis core ساخت اسکویر انیکس است که از سری فاینال فنتازی است.
killzone
Tekken
متاسفانه یا خوش بختانه بیشتر بازی ها پی اس پی که عالی هستند خود سونی ساخته یا تحت نظر بوده.
بازی هایی هم که می خواد بیاد نوشتم.
----------------------------
بازی موتور استورم رو برای پی اس پی به لیست بازی ها اضافه کنید. ( جدید ترین بازی )