بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .