سلام من لیست شماره به تعداد زیاد در اکسل دارم خودم نوشتم میخوام همه اینا رو تو گروه تلگرامی ادد کنم چطور میتونم این کار رو بکنم ؟ ممنون
Printable View
سلام من لیست شماره به تعداد زیاد در اکسل دارم خودم نوشتم میخوام همه اینا رو تو گروه تلگرامی ادد کنم چطور میتونم این کار رو بکنم ؟ ممنون
در تلگرام دسکتاپ، وارد قسمت manage channel بشید و در channel info میتونید لینک (یا همون ای.دی) رو تغییر بدید!نقل قول:
اساسا مسئله جایزه برای هک کردن مضحک بود و یک تبلیغات برای گسیل کردن مردم به خارج از تلگرام... اولا منبع موثقی وجود نمیتونه داشته باشه که نشون بده واقعا هک انجام شده یا نه (اونم با وضعیت رسانه تو ایران). ثانیا مشکل پیام رسان داخلی این نیست که هک میشن. مشکل اینه که با دستور مقام قضایی و امنیتی مدیران این پیام رسان ها هیچ قدرتی برای مقاومت برای در اختیاز قرار ندادن اطلاعات شخصی مردم ندارن. یعنی از اول هم هیچ امنیتی در این زمینه وجود نداره که بخواد حفظ بشه یا هک بشه!نقل قول:
سلام به همه ، یه سوال داشتم با چه برنامه میشه حدود 50 تا 100 تا ممبر به کانال اضافه کرد؟؟!! من روشی پیدا نکردم و دارم دستی تکی ادد می کنم تو گروه اگه یه راهی باشه 50 100 تایی ادد کنم ممنون میشم کمک کنید.
سلام
اگر من عضو گروهی در تلگرام بشم (مثلا گروه خودرو) و یکی یا چند نفر از دوستان و افراد که شماره تلفنشان در لیست تماسهای گوشی من هست (و بالعکس) و با وجود عضویت ما در تلگرام، نشان دادن نام کاربری همه ما برای یکدیگر، و عضویت تصادفی آنها در گروهی که من به تازگی در آن عضو شدم باز می توانیم همدیگر را با جستجو در آن گروه پیدا کنیم یا خیر؟ مثلا من دوست ندارم آنها من را در گروهی پیدا کنند و پستهای من را یواشکی بخوانند، چطور می شود جلوی این مسله را گرفت که اگر آنها هم بطور تصادفی وارد گروهی که من از قبل در آن عضو هستم شدم نتوانند من را شناسایی و پستهای من را بخوانند؟
ممنون
راهی برای این نیست... حتی اخیرا تلگرام کاری کرده که تو صفحه پروفایل هر مخاطبتون میتونید ببینید که چندتا گروه مشترک (گروهی که هر دو عضو اون هستید) دارد!.نقل قول:
تنها راه اینه که اکانت خصوصی برای خودتون داشته باشید با شماره ای که کسی نداشته باشه...
اکانت خصوصی چیه و چطور میشه درست کرد؟ می تونم روی همین شماره تلفنی که همه دوستان و آشنایان دارند درست کنم یا نیاز به یک خط جدید هست؟نقل قول:
یه سوال دیگه برام الان پیش اومد: وقتی ما با نام کاربری وارد یک گروه می شیم همه اعضا گروه همدیگر رو با نام کاربری و عکس پروفایل می شناسن که هر دو قابل تغییر و عوض کردن هست. اگر مثلا بعد از یه مدت من از گروه خارج بشم و دوباره با نام کاربری جدید و عکس جدید وارد همان گروه بشم. مدیر یا مدیران اون گروه می تونن تشخیص بدن من کی هستم و آیا قبلا در آن گروه بودم و قبلا چه نام کاربری و عکس پروفایلی رو استفاده می کردم یا من رو به عنوان یک فرد تازه عضو شده می شناسن؟
ممنون آقا محمد حسین جان :n16:
منظور از خصوصی اینه که با یه شماره ای اکانت بسازی که کسی از شما نداشته باشه. بنابراین نمیشه شماره ی شمارو کسی داشته باشه و بخواید مخفی باشید و نیاز به شماره جدید داره.نقل قول:
اگر نام کاربری و عکس پروفایل رو عوض کنید فقط مخاطبین شما (کسانی که شماره شما رو دارن) و کسانی که شمارتون رو ندارن ولی قبلا باهاشون چت کردید و صفحه چت شمارو پاک نکردن میتونن متوجه بشن که شما همون آدم با همون اکانت هستید... در بقیه موارد نمیشه تشخیص داد... بنابراین ادمین کانال ها و گروه هایی که قبلا عضوشون بودید ولی ازشون خارج شدید و نام کاربری رو عوض کردید نمیفهمن شما همون ادم هستید. ولی یادتون باشه اگر مثلا محدودتون کرده باشن محدودیت شما با تغییر نام کاربری برطرف نمیشه.
قربان شما:n16:
دوستان تلگرام ایکس واقعا نسخه رسمی شرکت تلگرامه؟
بله رسمیه.
راهی برای تغییر صدای نوتیفیکیشن های تلگرام دسکتاپ وجود داره ؟