چاپگر من برگها رور سیاه می کند مشکلش چی هست لطفا کمک کنید
Printable View
چاپگر من برگها رور سیاه می کند مشکلش چی هست لطفا کمک کنید
با تشکر از جوابتوننقل قول:
بیشتر کار من متن هست و فکر نمیکنم زیاد کار عکس داشته باشم
برای 1215 در همین تاپیک خوندم که با کارتریج فابریکش 700 صفحه میشه پرینت کرد البته برای متن . سوالم اینه که این 700 صفحه برای هر کارتریج هست که مجموع 4 کارتریج میشه 2800 برگ یا نه کلش 700 برگ هست ؟
فقط با کارتریج سیاهش چه مقدار میشه پرینت کرد ؟
در مورد 2035 هم مثل اینکه جدید هست و اطلاعات زیادی در اینترنت نتونستم ازش پیدا کنم از جمله تعداد صفحاتی که میشه با کارتریج فابریکش پرینت کرد .
ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید .
سلام به همه.
من یه چاپگر قدیمی Xerox M760 دارم که فقط یک بار ازش استفاده کردم و کارتریجهاش خشک شده ایا راهی هست که بشه این کارترجها رو شارژ کرد؟؟؟ اینم بگم که چند سالی هست افتاده یه گوشه ببینم هدش قابل استفاده هست یا اونم کارش تمومه؟
یک پرینتر ارزون چند کاره می خواهم
قیمت جوهر چنده؟
بین موارد زیر کدوم بهتره؟
hp2180
hp4185
hp3175
hp f2235
canon pixma m140
کارتریج 2200 صفحه مشکی و 1400 صفحه رنگی.یعنی 1400 صفحه تمام رنگی و 800 صفحه هم تک رنگ مشکی.نقل قول:
کارتریج اولیه روی دستگاه 750 برگی هستش.شارژ که میشه بیشتر میشه.
با سلام خدمت دوستان عزيز اساتيد بزرگوار:
لطفا بفرماييد مقدار باقي مانده ي تونر يك ليزري تك رنگ مانند كنن lbp3010 را از كجا بدانيم!
من توصيه مي كنم اصلا گرد جوهر افشان نگرديد مخصوصا hp f2235 من بيشتر از يك ماه نبود خريده بودمش امروز به 45000تومان زير قيمت با صدهزار منت فروختمش (البته اونم قرار شد به جاش جنس بگيرم)نقل قول:
من به شما توصيه مي كنم يك كنون lbp3010-- + يك اسكنر اگر --سه كاره مي خواهيد بگيريد تاكيد مي كنم دو جنس را نخريد :
1- سه كاره نباشه.
2- جوهر افشان (بيش 50-100 تا به شما پرينت نمي ده)
چون اين دو هدر دادن پوله
پس کلا از جوهر افشان بیام بیرون؟
hp4483 چطوره اینم جوهر افشان ولی تعریفش را شنیدم
جوهر افشان براي متن اصلا مناسب نيست براي عكس هم به صرفه نيست چون گران تمام مي شود ودرثاني hp امروزها به علت گران شدن اصلا توصيه نمي شودنقل قول:
3 کاره های جوهر افشان کانن هم بدرد نخوره؟
هزینه پرینت سیاه سفید برای جوهر افشان و لیزری چند در میاد؟
کی اچ پی ارزون میشه؟
البته من زیاد پرینت نمی گیرم فقط ترمی 2-3 بار تحقیق های دانشگاه را پرینت بگیرم