دقیقا تمیدونم. احتمالا باید ایمیلی چیزی در اختیارتون قرار بدهند. اگر هم امکان پذیر نبود بگین که trace, mtr گرفتین و مشخصه که از این آیپی به این میزان ریزش دارید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
دقیقا تمیدونم. احتمالا باید ایمیلی چیزی در اختیارتون قرار بدهند. اگر هم امکان پذیر نبود بگین که trace, mtr گرفتین و مشخصه که از این آیپی به این میزان ریزش دارید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان،
من یکی دو سالی میشه که از اینترنت 256 نامحدود مخابرات تهران استفاده می کنم. سرعت دانلودش که 32 کیلوبایته و خیلی قطع و وصلی داره. در کل 3-4 بار در روز قطع میشه. :n34:
من دانلودم خیلی بالاس و بازی آنلاین هم زیاد انجام میدم. در کل کاربر پرمصرفی هستم :n02:
میخوام یه مدت دیگه به پارس آنلاین رو بیارم. به نظرتون این سرویس دهنده برای من مناسبه؟ اگه نه چه سرویس دهنده ای رو بهم پیشنهاد می کنید؟
اگه دانلودت بالاس که نیا سمت پارس انلایننقل قول:
سرعتش خوبه ولی شبانه رایگان نداره
والا خودمم دنبال یه ISP خوب میگردم که برم اونجا
تماس گرفته شد و گفتند توی cmd آی پی ۸.۸.۸.۸ رو ping کنیم بعدش هم گفتند ما قطع و وصلی نمیبینیم توی خط شما !نقل قول:
مشکل از زیرساخته:n13:
وقتی این پشتیبانی «پارس آنلاین» مشتری رو احمق فرض میکنه خون آدم به جوش میاد
درود
دوستان میخواستم ثبت نام کنم ولی نمیدونم پارس آنلاین خدماتش خوبه یا نه.
الان دانلود رایگان داره؟
سرعتش توی روز چطوره؟
ی خط دارم که مخابراته ولی اصلا راضی نیستم.
پارس انلاین سرعتش خیلی خوبه ولی شبانه رایگان نداره که همین خیلی منو اذیت کردهنقل قول:
سلام دوستان/
دوستانی که یک ساله خریدن، 20 گیگ رو داد؟؟؟؟
چه سرویسی داشتین، و چه سرویسی (یک ساله) گرفتین؟؟؟؟
زنگ میزنم میگه باید یه چیزی غیر از اینی که داری بگیری تا 20 گیگ رو بهت بدهیم!!!!!!:n24::n24:
الان 128 دارم، میگه باید 256 یا بالاتر بگیری.
بچه ها کلوب باز میشه؟
سوال من الان سرویس نامحدود دارم. اگه یه سرویس محدود رزو کنم یه وقت بیست گیگ رو از ترافیک نامحدودم حساب نکنن؟ (از اینا هرچی بگی برمیاد)نقل قول:
با شرکت در جشـنواره تمدید تابستانی، می توانید از 20 گیگا بایت تـرافیک هـدیه بهره مند شوید.
برای دریافت هدیه این جشنواره فقط کافی است تا پایان شهریور ماه یکی از سرویسهای یکساله اینترنت پرسرعت پارس آنلاین را تمدید نمایید.
توجه داشته باشید که برای استفاده از مزایای این جشنواره نیازی نیست که قرارداد اینترنت شما به پایان رسیده باشد؛ در اینصورت سرویس تمدید شده شما به عنوان قرارداد رزرو پس از اتمام سرویس فعلی، فعال خواهد گردید.
پس از تمدید سرویس، 20 گیگابایت هدیه به طور خودکار به میزان ترافیک قرارداد فعال شما اضافه خواهد شد. در صورتیکه در طول قرارداد فعلی خود از این ترافیک استفاده نکنید، میزان ترافیک باقیمانده به قرارداد جدید شما منتقل میگردد.
من سه ساله بهترین سرویس پارس آنلاین رو خریداری کردم... با این وجود سه هفته است مشکل شدید دوستان رو دارم که چراغ ثابته، منتها سند و ریسیوی وجود نداره و از هر 10 تا پینگ 8.8.8.8 نصفش تایم اوته... صد بارم تماس گرفتم پشتیبانی هی میگن امروز فردا... درست نمیکنن که نمیکنن... بالاخره امروز پاپیچ شدم و بعد از کلی اذیت که مودم رو بزن سر خط و کلی داستان دیگه... گفت بله مشکل مرکز مخابراتیه و براتون تیکت مخابراتی میزنیم که درست شه... واقعا مسخره کردن...