سلامنقل قول:
من منظورم اینه که میخواد گوشیش رو قفل کنه که خواهرش نره سرش. منم همین رو بهش گفتم. هیچ راهی نداره که بتونه قفلش کنه؟
سلامنقل قول:
من منظورم اینه که میخواد گوشیش رو قفل کنه که خواهرش نره سرش. منم همین رو بهش گفتم. هیچ راهی نداره که بتونه قفلش کنه؟
اينجوري به جز اينكار و قفل كليد ديگه كاري نميتونه انجام بده !نقل قول:
بــــا پچ فــــكر كنم بشه اگه پچش باشــــه :11:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
یعنی چی ؟؟!!مگه میشه؟
آخه فقط عکسایی که خودم گرفتم بودن بقیه عکسا هستن :41:
کمکم کنیدگوشی k750 دیگه روشن نمی شه چکار کنم
من اصلا به فلش و اینجور چیزها وارد نیستم
کاری نداره
اول برنامه ستول رو باز کن
مدل گوشیت رو انتخاب کن
بعد درقسمت فایل اول فایل مین رو ادد کن بعد FS رو
بعد درقسمت میسک فایل کاستومایز رو بزار فلاش رو بزن
بعد از چند ثانیه برنامه میگه کابل رو جدا کرده و دکمه READY رو بزن
بعد از چند دقیقه تموم میشه
نقل قول:دوست عزيز بهت گفتم كه يه جا سوالت رو بپرس دوستان جوابت رو ميدن !نقل قول:
همينجوري كه احمد جان گفتن منم هميجوري تو تايپك خودتــــ جوابت دارم:11:
اينم تايپكي كــــه زدي دوست من
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242663
من یه آکوستیک صدا روی گوشیم ریختم ولی دیگه صدای هندزفری ام کار نمی کرد حالا چه طور می شه از فایل درایو ارجینال صدا فقط فایل های مربوط به هندزفری رو به گوشیم انتقال بدم تا گوشیم کار کنه.
اسم فایل های صدای مربوط به هندزفری چیه؟؟
گوشیم w700
صدای اسپیکر تا حد زیادی خوب شده به همین خاطر نمی خوام پاکش کنم. فقط فایل های هندزفری رو می خوام
اسکین واکمن و پلیر ارجینال گوشی های سونی اریکسون رو از کجا می تونم دانلود کنم؟؟
مخصوصا w700 و k750
ممنون از شما
ااااا. پس نمیشه. چه حیف!!! این پچ رو از کجا باید گیر بیارم براش؟:31:نقل قول:
راستی میخواد یه عکس بذاره برای wallpaper نمیتونه. همش میگه cannot. چیکارش کنه؟ در ضمن teme هم گذاشته. موبایل خواهر خودم k320 هست و وقتی teme داشته باشه هم میتونه wallpaper بذاره اونم هر عکسی که بخواد. اما چرا برای k510 نمیشه؟
ممنون
از ابتدا آموزش بده چون من دفعه قبل هم برای افزایش کیغیت صدای گوشی همین کارهارو کردم ولی دیگه گوشیم روشن نشد یعنی بگو اول باید باتری در بیاریم یا نه و آیا در آخر می تونیم کابل رو زود در بیاریم هر کجا که باید کابل رو در اورد و یا باتری رو خارج کرد بگو
مرسی ممنون