یعنی لپتاپ به برق وصل نباشه درست اجرا نمیشه؟نقل قول:
حجم فیلم هم فقط 1.5 گیگه
عجیبه که توی سیستم ضعیفتر اجرا شده ولی این سیستم به محض اینکه اجراش میکنم هنگ میکنه
ویرایش: با Dxdiag هم تست گرفتم و No Problems found.
Printable View
یعنی لپتاپ به برق وصل نباشه درست اجرا نمیشه؟نقل قول:
حجم فیلم هم فقط 1.5 گیگه
عجیبه که توی سیستم ضعیفتر اجرا شده ولی این سیستم به محض اینکه اجراش میکنم هنگ میکنه
ویرایش: با Dxdiag هم تست گرفتم و No Problems found.
سلام. من امروز صبح یه z510 خریدم(i5/6).خود فروشنده ویندوز 8.1 و درایور هارو برام نصب کرد. من الان با این لپ تاپ 3تا مشکل دارم.
1- وقتی لپ تاپو روشن میکنم بعد از چند دقیقه وبگردی گرما رو روی کیبرد و تهویه سمت چپ به خوبی حس میکنم. این گرما عادیه؟ اونم بعد از چند دقیقه؟ (این اولین لپ تاپمه واسه همین نمیدونم حرارت تا چه حد عادیه تو لپ تاپ ها)
2- دی وی دی رایترش خیلی شل و لقه. و اینکه اصلا سی دی نمیتونم بزارم توش(سوراخ سی دی توی قسمت وسط دی وی دی رایتر نمیره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- با Fn+F2 وارد بایوس نمیشه! البته با دکمه کنار لپ تاپ تونستم وارد بایوس بشم.
اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید.مخصوصا درباره دی وی دی رایترش که اصلا سر در نمیارم چرا اینجوریه. ممنون:n12:
پس مشکل نرم افزاریه.نقل قول:
آخرین نسخه K lite mege codec را نصب کنید و دوباره امتحان کنید.
در DVDRom که خارج میشه، کمی لق میزنه و مشکلی نداره.نقل قول:
اما اینکه DVD داخلش نره، عجیبه. مگه فروشنده درایورها و ویندوز را از روی DVD نصب نکرده؟
شما پشت قسمتی که خارج میشه را نگه دارید و بعد DVD را با کمی فشار در محل خودش قرار دهید.
در مورد گرم شدن هم برنامه هایی که حرارت دستگاه را می سنجند را نصب کنید و ببینید دمای قسمتهای مختلف به چند درجه میرسه.
در مورد بایوس هم، فکر کنم بهترین راه استفاده از همان دکمه بغل دستگاه هست.
ممنون از جوابتون .نقل قول:
میشه لطفا یه برنامه واسه تعیین حرارت قسمتای مختلف رو بگین تا دانلود کنم .
امیر جان تمام نرم افزار ها آخرین نسخه شون نصبهنقل قول:
سلام.
اینکه موقع شارژ شدن لپ تاپ (هنگام خاموش بودن دستگاه)چراغ باتری به طور مرتب چشمک بزنه عادیه؟
سلام
عاقا ما چن وقته که داریم از این استفاده میکنیم
هر وقت بیشتر از 10 11 ساعت روشن باشه فن از مدار خارج میشه و لپتاپ هی گرم تر میشه تا جایی که بوی هویه میاد :D
قبلش هم یه همچین اروری نشون میده اون پایین به صورت بالون
display integrated graphic adaptor has stoped working
توو همین مایه هاس
میشه یکی بگه مشکل از کجاس؟
دما در برنامه speccy
cpu 43
gpu 41
storage 37
دما بعد از نیم ساعت وبگردی.
به نظرتون عادیه . چون حرارت لپ تاپم به نظرم غیر عادیه.
یعنی دوست عزیز اصلا نمیتونم 2 تا ویندوز هم زمان داشته باشم . چون برنامه من باید رو خود ویندوز سون اجرا بشه . و با ویندوز مجازی سون اجرا نمیشه . در ضمن موقع نصب با فلش مموری مگه میشه رو درایو d نصب کرد ؟نقل قول:
بازم خیلی ممنون .