کسی اهنگ هایی که از رادیو بازی پخش میشه رو داره؟
یه پک دانلود کردم ولی موزیک های مراحله فکر کنم
Printable View
کسی اهنگ هایی که از رادیو بازی پخش میشه رو داره؟
یه پک دانلود کردم ولی موزیک های مراحله فکر کنم
میشه یه نفر لطف کنه نحوه سرمایه گذاری و پول درآوردن رو بگه ؟ این که میگید سهام بخریم و بفروشیم و ... چه جوریه ؟
من کلی تو بازی پیشرفت کردم ولی فقط همون پولی که از سرقت جواهر فروشی درآوردیم رو دارم .
با سلام.میشه روش اجرای بازی از روی هارد یا فلاش مموری رو توضیح دهید.؟من یه فلاش 16 گیگ دارم.گذاشتم داخل ایکس باکس و الان سی دی رو گذاشتم و داره نصب میشه.میخوام بتونم بدون سی دی بازی کنم که به دی وی دی رام دستگاه فشار نیاد و صدا نکنه! بعد از نصب باید چکار کنم؟
راستش منم درست نفهمیدم چیه. ولی با آی فروت :n02: برو اینترنت قسمت درامد و پول چند تا گزینه برات باز میکنه ولی برای من فقط benq بازه! میری اونجا با توجه به اینکه رشد نزولی داشته یا صعودی سهم میخری . بعد چند وقت سر میزنی میفروشیش.نقل قول:
ولی بهترین راه برای پول درآوردن سرقت از ماشین حمل پول یا مغازه ها. مراحل.جاهایی رو میشه خرید مثل کلوپ ها یا کافی شاب ها که هفته ای پول میریزن به حساب
نقل قول:
اگه دستگاهتون هارد داره دیسک 1 رو بریزید روی هارد. دیسک 2 رو هم روی فلش
اگه نداره دیسک 1 روی فلش و دیسک 2 رو هم از روی همون دیسک اجرا کنید. فشار چندان زیادی نمیاد هیچیم نمیشه. فقط صدا داره دیگه.
برای نصب هم بهتره اول دیسک 2 رو بذاری . بعد خودش میگه دیسک 1 . اونموقع میذاری نصب میکنه
شایعه شده که راکستار میخواد که CJ رو به عنوان یک DLC(بسته الحاقی) برای GTA V منتشر کنه. میخوان یک داستان جدید در مورد بازگشت CJ با به GROVE STREET بسازن. :
اگه GTA V رو بازی کرده باشین حتما دیدین که فرانکلین اسم عمش دنیس هست. تو سن اندرس هم اسم جی اف CJ دنیس بود.
اگه بشه چی میشه:n19::n19::n19:ولی فکر کنم شایعه باشه.تو جی تی آی 4 در حین انجام یه ماموریت رو یه دیواری یه سری نوشته هایی بود در مورد شخصیت های قبلی که از اونا یاد شده بود."Victor - never forget you / always remember you bro", "RIP Claude", "RIP Toni", "remember Tommy - u r still my hero", "Carl I love you RIP everyone miss you", "RIP Vic".که اون قسمت بولد شده در مورد سی جی است.حتی این معنی رو میده که شاید تا اون موقع اصلا سی جی مرده باشه که امیدوارم اینطور نباشه.:n03:در واقع از مضمون این متن این جور پیداست که شخصیت های قبلی بازی به نوعی به تاریخ پیوستند که دیگه اونارو نمی بینیم:n14:نقل قول:
نسخه ای رو که یکی از شرکت ها برای کامپیوتر تبدیل کرده رو کسی بازی کرده؟
ارزش 34 گیگ دانلود رو داره؟
یکی از شرکت ها ؟نقل قول:
لینکش کجاست ؟
سایت Razor1911نقل قول:
به این لینک سر بزنی می فهمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت ، سایت ، وبلاگ !؟نقل قول:
خود راکستار هنوز نسخه PC رو تایید نکرده اونوقت توی این وبلاگ کرکش رو هم گذاشته :n02:
تاريخ ارسال : دوشنبه هفدهم تیر 1392
خدایا این شادی ها رو از ما نگیر ...