اگه اشتباه نکنم شما از ابتدا هم نسبت به کارایی که رویانیان انجام میداد بدبین و منتقد بودید. که خب من احتمال میدم به دلیل تنفر ذاتی اکثر ماها از هممسلکان ایشون باشه ... :n11:
اما انصاف داشته باشیم ...
کدوم یکی از این اقدامات از طرف مدیران عامل قبلی انجام میشد که الان به رویانیان خرده می گیریم ؟!
حرفت کاملاً متینه، سپاهان و فولاد دارن از ثمرات فوتبال پایه خودشون بازیکن میسازن (که البته این مسأله تو سپاهان خیلی کمتره!) ... اما اگه پرسپولیس در حال حاضر هنوز قادر به این کار نیست، به خاطر ضعف مدیران قبلیه ... آکادمی پرسپولیس در دوره رویانیان آغاز به کار کرده و این جور که معلومه داره به خوبی به فعالیتش ادامه میده ... ثمرهی این آکادمی رو سالها بعد باید ببینیم ...
اگه این فعالیتهای خوب به قول شما حاشیهای مثل احداث تلویزیون یا گرفتن هواپیمای اختصاصی بدون انجام فعالیتهای اساسی بود، حق با شما بود ...
ولی کارای مربوط به آکادمی، زیرساخت (گرفتن مالکیت مجموعه خوب درفشی فر) و فعالیتهای اقتصادی به خوبی در حال انجامه ...
تعامل با کشورای دیگه و باشگاه های معروف هم که تا دلت بخواد داره انجام میشه
در مورد مسائلی مثل کارت هواداری و ... که فرمودید هنوز صد در صد موفق نیست ؛ خب همین که استارتش خورده خودش خیلی مهمه. کم کم نواقص برطرف میشه و به اون صد در صد هم میرسه ... هیچ کاری از ابتدا پرفکت انجام نمیشه ...
بحث نتیجهگیری یه بحث کاملاً سواست ...
اگه استقلال داره نتیجه میگیره، نمیشه گفت مدیرعاملش کارایی میکنه که رویانیان از انجامش عاجزه، چه بسا که اسپانسر تیم حریف رو هم ما داریم جور میکنیم
نتیجه گیری به عوامل بسیار زیادی بر می گرده که نقش مدیرعامل این وسط (با کارایی مثل حمایت از سرمربی، خرید بازیکنای مورد نیاز سرمربی و ...) بیشتر حمایتیه ... رویانیان از نظر مدیریتی عملکرد قابل قبولی داشته ... اگه تیم نتیجه نگرفته چوب انتخاب کمیته پیشکسوتانشو خورده ...
شاید فصل قبل یه سری خریدای رویانیان قابل توجیه نبود، ولی الان می بینیم که این فصل همه خریدای مورد نظر دایی رو انجام داده و کاملاً داره اصولی عمل میکنه ..
مدیرعامل تیم رقیب تا ده سال دیگه هم زور بزنه همچنان باید در کارایی مثل احداث دانشگاه، خرید هواپیما، احداث شبکه تلویزیونی، ساخت سرود هواداری، سیستم کارت هواداری، تعامل با باشگاهای اروپایی و ... دنباله روی پرسپولیس باشه ...
اگه نقدی هم به عملکرد رویانیان باشه، من نسبتی باهاش ندارم که ازش چشم پوشی کنم. مسلماً رک و راست بهش اذعان میکنم ...
ولی نباید از عملکرد قابل دفاعش گذشت ...
اون مثال رضا شاه رو هم صرفاً به خاطر اون الگو برداریش از باشگاهای اروپایی گفتم. اقداماتش در اون حد تأثیر گذار نیست، ولی شباهتایی هم میشه پیدا کرد ...