فکر میکنم هدف اصلی شون از جذب په په برای بارسا کمتر مصدوم شدن بازیکنای بارسا باشه :n08::n02:نقل قول:
Printable View
فکر میکنم هدف اصلی شون از جذب په په برای بارسا کمتر مصدوم شدن بازیکنای بارسا باشه :n08::n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقبال ايوانويچ از بازگشت مورينيو به چلسي
ايوانويچ در گفت و گو با اسکاي اسپورتس عنوان کرد که کار کردن با خوزه مورينيو لذت بخش خواهد بود، ولي زمان را براي دامن زني شايعات مناسب ندانست.
اين روز ها خبر بازگشت قريب الوقوع مورينيو به چلسي تيتر تمام روزنامه ها و سايت هاي معتبر شده است.
گفته مي شود که مورينيو در تابستان به جاي رافائل بنيتز هدايت چلسي را بر عهده خواهد گرفت. مورينيو در سال هاي حضور خود رد استمفوردبريج روزهاي فوق العاده موفقي داشت و رکوردهاي بسياري را جا به جا کرد.
ايوانويچ که يک سال پس از جدايي مورينيو به چلسي پيوست، از شانس کار کردن با مورينيو استقبال خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسي در ايران، مدافع با تجربه چلسي گفت: "من فکر مي کنم که براي باشگاهي در حد و انداره هاي چلسي ما به بهترين بازيکنان و همينطور بهترين مربي ها نياز داريم و شايد يک روز لذت کار کردن با مورينيو را بچشيم."
ايوانويچ ادامه داد: "خواهيم ديد که چه اتفاقي مي افتد، شما نمي توانيد آينده را پيش بيني کنيد و اين زمان مناسبي براي صحبت کردن در اين مورد نمي باشد."
کاپيتان تيم ملي صربستان در پايان گفت: "او يک موفقيت بزرگ در استمفوردبريج بوده است و علاوه بر اين او بارها عنوان کرده که چلسي خانه اوست و اين بدين معناست که او عاشق باشگاه است. اين چيز مثبتيست و با اين اتمسفر شما مي توانيد به موفقيت برسيد."
پاندف گفته: «آنچه میتوانم بگویم این است که امضایی که روی فکس است متعلق به من نیست. ژوزه مورینیو انتخاب من بود و همه این را میدانند
سایت گل – ژوزه مورینیو از گوران پاندف حمایت کرده و گفته او صداقت و قدرت خود را نشان داده است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این مربی 50ساله هفته گذشته گفت که در رایگیری برای انتخاب بهترین مربی سال فیفا تقلب شده است. او به گوران پاندف اشاره کرد و گفت که کاپیتان تیم ملی مقدونیه گفته به مورینیو رای داده اما رایش را به نام دلبوسکه ثبت کردهاند. فیفا تصویر رای پاندف را منتشر کرد که در آن دلبوسکه را انتخاب کرده بود.
مورینیو گفته: «پاندف یکی از آنهایی بود که به من زنگ زد. بقیه ترجیح دادند نامشان فاش نشود و من باید به این احترام بگذارم. من صداقت و قدرت گوران را میستایم.
هدف من این بود که توضیح دهم چرا در گالا حضور نیافتم، نه این که بگویم چرا پیروز نشدم. البته در کل احتمالا من برنده هم نمیشدم، اما اکنون همه چیز برایم شفاف شده و هیچ کسی نمیتواند از من انتقاد کند. نقطه، تمام!»
پاندف گفته: «آنچه میتوانم بگویم این است که امضایی که روی فکس است متعلق به من نیست. ژوزه مورینیو انتخاب من بود و همه این را میدانند. ما همه میدانیم که اتفاقات عجیبی میافتد، اما نمیتوانیم روش روی دادن آنها را عوض کنیم. نه من و نه مورینیو.»
فیفا بیانیهای رسمی منتشر کرده و اعلام کرده که پاندف باید از اتحادیه فوتبال مقدونیه توضیح بخواهد: «اگر پاندف رایش را قبول ندارد باید فدراسیون فوتبال کشورش را مقصر بداند، نه ما را!»
دوستان رئالی
ورزش 3 تور ورزشیش رو قراره ببره ترکیه برای بازی رئال گالا
اگه خواستید برین:n02:
پسر زین الدین زیدان ، انزو زیدان در تمرینات Real Madrid B
چطوره؟ صبر کنید تا لود بشه. (980KB)
دوستان یه خبر جالب!
ایول کریس همینجوری پیش بری که محبوب ترین بازیکنی!:n12::n12:
دوستان فردا ساعت 23:30 هم بازی ساراگوسا - رئال مادرید
شبکه ورزش به صورت زنده!
اقدام ضد صهیونیستی؟نقل قول:
این کجاش چنین چیزی بود؟ اون که موتینیو بازیکن پرتغال هستش ، یکی از بهترین بازیکنانشون هم هست ...
قبلا در موردش صحبت کردیم و مسئله حل شد...
محسن جان دقت نکردی!نقل قول:
برو بادقت فیلمو ببین!