مثل اینکه بازم مشکل شروع شد. الان نه میتونم وارد سامانه آموزشی دانشگاه بشم نه میتونم وارد سایت ویلای من:n29:
قبلا با ورود به P30 مشکل داشتیم الان با سایتهای دیگه...
Printable View
مثل اینکه بازم مشکل شروع شد. الان نه میتونم وارد سامانه آموزشی دانشگاه بشم نه میتونم وارد سایت ویلای من:n29:
قبلا با ورود به P30 مشکل داشتیم الان با سایتهای دیگه...
سلامنقل قول:
بنده که در ساری هستم مشکلی ندارم . شما کجا هستید ؟
دقیقا چطور مشکلی دارید ؟
من رشت هستم. مشکل اینه که وارد سایت نمیشه. مثل اینکه اصلا چنین سایتی وجود ندارهنقل قول:
دوست من این مشکلی که دارید خیلی عجیبه آخه یعنی چی که دو سه تا سایت رو اصلا پیدا نمیکنه ( شاید مشکل از سمت خود سایتها باشه )نقل قول:
حالا این مشکلی که شما داشتید که چیز خاصی نیست بعدا درست میشه . حالا من یه خاطره می گم تا متوجه بشید که پشتیبانی این شرکت چقدر ضعیف هستن .
من خرداد امسال بود که سرویس 2 مگ رو با 3 گیگ ترافیک یه ماه گرفته بودم بعد از 3 -4 روز یهو سرویس قطع شد ( قابل توجه : ADSL روی خطم بود ولی اینترنتی نبود )
با کلی تماس و پیگیری آخرشم پشتیبانی نتونست مشکل رو حل کنه و سرویسم تموم شد .
حدود 2 - 3 ماه پیش گفتم خودم بیام مشکلم رو حل کنم ، دوباره سرویس رو خریدم و شروع کردم به کار روش و با کلی دردسر متوجه شدم که مشکل از سمت من نیست حتی مشکل از مخابرات منطقه مون هم نیست ، بعدش با شرکت تماس گرفتم و کلی جروبحث که بالاخره بعد از یکی دو هفته که تماس میگرفتم یکی به دادم رسید و بالاخره متوجه شد که لینک اینترنت به خط ADSL من وصل نشده بود ( یا از همون زمانیکه قطع شد دیگه وصل نشده بود )
من فکر کنم که با کل پرسنل پشتیبانی شرکت صحبت کردم و متاسفانه هیچ کدومشون اطلاعات کافی ندارن و فقط نصب سرویس رو بلدن و دیگه خیلی حرفه ای باشن بلدن آی پی DNS بدن .
نتیجه اخلاقی :n02: : اگه مشکلی داشتید اول اینکه ساعت اداری به شرکت زنگ بزنید و حتما بگید که میخواید با بخش فنی صحبت کنید و یه چیزی اگه دیدین که مشکلتون خیلی طول کشید حتما برید توی سایت شرکت و شکایت بفرستید ، بعدش میبینید که چطوری میان دنبالتون تا مشکل رو حل کنن .
نوین نت با اینکه پشتیبانیش خیلی مضخرفه در همون حال خیلی هم سریش هستن.من چند بار واسه افت شدید سرعتم شکایت گذاشتم هر دفعه فرداش زنگ زدن و همش حرف های تکراری زدن.منم گرفتم بعد چند روز رفتم توی سایت سازمان تنظیم و مقررات و از نوین نت شکایت کردم بعدش از صفحه اسکرین شات گرفتم + اینکه لینک همون صفحه رو هم توی شکایت واسشون فرستادم.این قضیه مال یک هفته پیشه ولی از اون موقع تا حالا روزی 2 بار بهم زنگ میزنن ولی من جواب نمیدم چون میدونم چی میخوان بگن.
بقول دوستمون اونا اگه خیلی حرفه ایی باشن بخوان یه DNS بدن بعدش بگن ان شالله سرعتت بهتر میشه
دوستان نوین نتی یه تست بکنید سایتهای زیر. چون نمیتونم واردشون بشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vilayeman.com
حداقل سرعت 512 باید 64 باشه !!!!!!!نقل قول:
سرعت استاندارد 512 باید 64 باشه نه 37 !!!!!!!!
هر 2 وبسایت برای منم باز نمیشه !!! :n23:نقل قول:
آره مشکل همینه . مثلا axgig الان خوب شده از دوباره فردا باز نمیشه . ویلای من که کلا وا نمیشهنقل قول:
باز دوباره سرعت افتضاح شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا این سرویسم سرعتش 2 مگ هس جالبیش اینجاس که max rate من می بایست روی 6 مگ باشه که الان اینه زده